tzehos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γενικά μην μπλεκεις με αυτά. Μια μερα σου αλλαζει το password δεν σε ενημερώνει και αντίο στα χρήματα σου 1
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό το πρώτο sound effect του Playstation 1... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από phanispal 1
red1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Battlefield 4 Premium Edition Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €34.99/£29.99/AU$47.95 Remember, all deals go live at 12.00pm (noon) GMT and end at 11.59am GMT 48 hours later.
ariskard Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Co-op με split screen παίζει; edit: Άκυρο το ερώτημα...μόλις απαντήθηκε από τη σελίδα του psn
ggramenos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Free-to-play shooter Loadout hits PS4 on 17th December Larger-than-life multiplayer mayhem beckons in less than two weeks http://blog.eu.playstation.com/2014/12/05/free-play-shooter-loadout-hits-ps4-17th-december/?adbid=540913889760649219&adbpl=tw&adbpr=36969785&emcid=social_20141205_36782167 1
xavier Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=68nrXf5bXFs η καλυτερη στιγμη των vga 4
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν και το εχω αναφερει και στο σχετικο topic,το μονο που εχω να πω ειναι ξεκινατε να μαζευετε χρηματα για το Bloodborne καθως δειχνει για Must buy αγορα για τους κατοχους Ps4 οσο πλησιαζει η κυκλοφορια του και οσο βγαινουν gameplay video σαν αυτο http://www.ign.com/videos/2014/12/06/bloodborne-co-op-gameplay-video
gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Φαντάσου οτι αρέσει σε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί με τα souls γενικότερα.Μαλλον οι οπαδοί των souls θα κάνουν πάρτι. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα μονο και μονο η ατμοσφαιρα που εχει που θυμιζει αρκετα Van Helsing +το οτι εχει και Co Op ειναι αρκετα + στο παιχνιδι.Βεβαια υπαρχουν καποια θεματα που θα πρεπει να δουμε στην πραξη που εχει ιστορια η εταιρια,και αναφερομαι κυριως στα Frame Rate Drops και Online,κυριως με το Dark Souls. Τελος το ολο Story του παιχνιδιου ειναι και αυτο κατι που δημιουργει αρκετα ερωτηματικα.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει, ότι θα ανυπομονούσα για το νέο Uncharted δεν το περίμενα, να πω την αλήθεια
red1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει, ότι θα ανυπομονούσα για το νέο Uncharted δεν το περίμενα, να πω την αλήθεια Moλις το είδα και εγω... Κλασσικά πράματα, αυτόματο platforming που για να αποτυχεις πρεπει να κανεις επικληση στο 12Θεο, shootbang το οποίο αμα είναι ιδιο με τα προηγούμενα θα ειναι απλά μέτριο, ατακα -> setpiece -> Μπου μπουμ -> αυτοματο platforming -> ατακα --> μπουμ μπουμ -> setpiece κτλπ κτλπ... Τα πιο non-game της προηγούμενης γενιάς συνεχίζει μια απο τα ίδια...Δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό καθώς το Tomb raider 2013 το βρήκα "meh" αλλά...ακόμα και εκείνο ηταν πιο ενδιαφέρον και πιο "uncharted" απο το...uncharted... Μπλιαχ παιχνίδι, θεάμα απλά για το θέμα, κακό shooting και κάκιστο platforming αλλά είπαμε, τα fanboya το κατάπιανε λες και ηταν η 2α παρουσία στο gaming... Sorry παιδιά για το κράξιμο αλλά "game" το Uncharted δεν είναι...οι απόψεις βέβαια είναι ωσάν τις κωλ...οπότε, ναι...
gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εντυπωσιακη σειρά αλλά ως game δε με ενθουσίασε κανένα.Βεβαια θα αποκτηθεί στάνταρ στο Ps4 αλλά δε θα ηταν λόγος για να πάρω κονσόλα.
red1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εντυπωσιακη σειρά αλλά ως game δε με ενθουσίασε κανένα.Βεβαια θα αποκτηθεί στάνταρ στο Ps4 αλλά δε θα ηταν λόγος για να πάρω κονσόλα. G, για εμένα προσωπικά, τα καλά exclusives του PS πέθαναν με το PS2 (οπου ηταν ολα 3rd party)...Στο PS3...ολα ηταν "me too" απο πλευράς Sony - "έχει η microsoft 1st part FPS ? Πρεπει και εμείς !11!" Kαι εγένετο τα απίστευτα μέτρια Resistance/Killzone... Gears of War ? Η απάντηση, το Uncharted... To σύνδρομο "me too", αντίδραση στην δράση αν προτιμάς... Σχετικά με το Uncharted πάλι, είναι παιχνίδι φτιαγμένο απο "επιτροπή", γραφικά και θέαμα για χάρη του θεάματος, α-ν-ύ-π-α-ρ-κ-τ-ο gameplay, ιστορίες...αχέμ...Απλά δεν ρε φίλε... Είναι "cool" να "χώνουμε" Ubisoft και Αss.Creed για ομογενοποιημένο και "νεκρό" gameplay αλλά...οταν αφορά τα 1st party exclusives κάνουμε τα στραβά μάτια μερικοί... Παιχνίδια γι'αυτούς που...δεν παίζουν παιχνίδια...non-games ρε παιδί μου, πως το λένε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις