Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ, πάντως, σε εκείνο το ομαδικό chat που ξεκίνησε ο red τις προάλλες, περίμενα 2-3 λεπτά μέχρι να εμφανίσει τα μηνύματα, ενώ είχε έρθει το notification. Και εξακολουθεί να κολλάει στο 95% για μερικά δευτερόλεπτα και να βγάζει τα μηνύματα με 4-5 λεπτά καθυστέρηση. Με το σημερινό update δεν έχω τσεκάρει.

Check-αρα εγώ Νίκο, το έστειλε αμέσως - οχι οτι έχει να πει και τίποτα καθώς και την προηγούμενη φορά που το είχαμε δοκιμάσει αμέσως μετά απο update πάλι γρηγορα το είχε στείλει...

Κάτσε να δούμε το βράδυ που θα φορτωθούν οι server πάλι γιατί δεν κόβω να διορθώθηκε τίποτα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έλα ντε. που να δεις τι ιστορία είχε η αμερική και η καραιβική....αμ η αγγλία. κοτζάμ στονχετζ πέτρινο και τζακ αντεροβγάλτη!

τι να μας πούνε τα γατάκια σε ελλάδα και αιγυπτο.

Να μια μικρή περίληψη της Ιστορίας μόνο για την Ευρώπη (αφήνουμε δηλαδή απέξω Αμερική, Ασία).

Europe[edit]
Further information: History of Europe

Μετά την Ελλάδα το χάος. Καλά τα λες φίλε μου.

• Like 2

....ρε παιδια,τη γινετε με το the Crew.....γιατι δεν εχουν βγει τα reviews???

Να γιατι http://www.gamespot.com/articles/ubisoft-explains-why-the-crew-reviews-will-come-af/1100-6423806/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.....παντως βλεπω να υπαρχει αποδοχή του κοσμου.....μιας και η Ubi προλαβε και εβγαλε day one patch....http://www.gamespot.com/articles/the-crew-out-today-with-a-day-one-patch/1100-6423933/   ....""..apparently Ubisoft got the memo.........για να αποφυγει τα χειροτερα..

Επεξ/σία από ggramenos

Να μια μικρή περίληψη της Ιστορίας μόνο για την Ευρώπη (αφήνουμε δηλαδή απέξω Αμερική, Ασία).

Europe[edit]
Further information: History of Europe

Μετά την Ελλάδα το χάος. Καλά τα λες φίλε μου.

αφού έχει και Macedonian era και Elizabethan era μέσα, εχεις δικιο τελικά.

• Like 1

αφού έχει και Macedonian era και Elizabethan era μέσα, εχεις δικιο τελικά.

Υπάρχουν τρία ενδεχόμενα

1) Τρολαρεις

2) Είσαι ένας ακόμη υπερπατριωτης που αυνανιζεται στη θέα και μόνο μιας σημαίας η στα λεγόμενα του παστιτσιου.

3) Η σχέση σου με την παιδεία απλά δεν υπάρχει.

Όπως και να έχει, είμαστε εκτός θέματος και για κανένα από τα τρία ενδεχόμενα δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω.

Ζητώ η πατρίς.

Υπάρχει και ενα τέταρτο ενδεχόμενο να είσαι απλυτος.

ΥΓ.Η romantic era με ξεπερνάει.

Μιας και μου την πέφτεις χωρίς να σε προκαλεσω, θα σου απαντήσω με τον πιο απλό τρόπο.

Αν είχες στοιχειώδη παιδεία, δεν θα σε ξεπερνούσε η ρομαντική εποχή. Αλλά τι ψάχνω τώρα... Ζητώ η πατρίς.

• Like 1

Για το απόγειο της καριέρας του Hugh Grant λέμε, έτσι; :D

.....παντως βλεπω να υπαρχει αποδοχή του κοσμου.....μιας και η Ubi προλαβε και εβγαλε day one patch....http://www.gamespot.com/articles/the-crew-out-today-with-a-day-one-patch/1100-6423933/   ....""..apparently Ubisoft got the memo.........για να αποφυγει τα χειροτερα..

Απ' ό,τι έχω δει, υπάρχει θετική αποδοχή όσον αφορά τον κόσμο και το scale, αλλά χλιαρή για την οδήγηση και κακή για το campaign. Οπως διάβασα και σε ένα σχόλιο στο Eurogamer (νομίζω), η Ubi θα έπρεπε να φτιάχνει τους κόσμους και μετά να δίνει το παιχνίδι σε κάποιον άλλον να φτιάχνει τα υπόλοιπα :P

• Like 2

έλα ντε. που να δεις τι ιστορία είχε η αμερική και η καραιβική....αμ η αγγλία. κοτζάμ στονχετζ πέτρινο και τζακ αντεροβγάλτη!

τι να μας πούνε τα γατάκια σε ελλάδα και αιγυπτο.

ελλαδα αν και θα γουσταρα δεν νομιζω να υπαρχει σχεδιο για χρονολογικη στιγμη να χωθει για σεναριο...τι εποχη να βαλεις?το 21?δε νομιζω...νομιζω θα ελεγε ασχημα ενα καλο assassin φεουδαρχικη ιαπωνια...αυτοκρατοριες βασιλιαδες και βασιλεια τρελο ψωμακι μιλαμε...ασε που ειχανε κ πραγματικους ασσασινους ninja να σκαρφαλωνουν σαν γατες...

το καλυτερο assasin που καραγουσταρα ηταν το 2 με τον ezio auditore di firenze. και μαματος χαρακτηρας

βγαλανε 2 assassin ταυτοχρονα οι θεουληδες...λονδινο τωρα οι αγγλοι θα κανουνε κωλοτουμπες ειναι κ μεγαλη αγορα θα πουλησει τραινοοο...

• Like 3

marios_geo, on 03 Dec 2014 - 10:21 PM, said:marios_geo, on 03 Dec 2014 - 10:21 PM, said:

Υπάρχουν τρία ενδεχόμενα

1) Τρολαρεις

2) Είσαι ένας ακόμη υπερπατριωτης που αυνανιζεται στη θέα και μόνο μιας σημαίας η στα λεγόμενα του παστιτσιου.

3) Η σχέση σου με την παιδεία απλά δεν υπάρχει.

Όπως και να έχει, είμαστε εκτός θέματος και για κανένα από τα τρία ενδεχόμενα δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω.

Ζητώ η πατρίς.

ούτε δεξιοφασισταριό είμαι, ούτε αναρχοάπλυτο να βγάζω σπυριά με το που ακούσω "ελλάδα"...

απλά θα εβαζα προτεραιότητα για τη σειρά assassins, σε ελλάδα, αιγυπτο, japan, κίνα, ινδία και γενικότερα πολιτσμούς με μεγαλύτερο background απο αμερικα, αγγλία και καραιβική. αυτό

επιθέσεις δεν ξεκίνησα, τα πατρις τις σημαίες και τα παστίτσια  τράβα να τα πεις στους φίλους σου τους απλυτους με τα παπάκια. αν εχεις ορεξούλες να μου την πεις στείλε πμ.

• Like 1

καλημερα παιδια μια απορεια  εχω...

τι θα πρεπει να προσεξω οταν θα παω να αγορασω ενα παιχνιδι απο εναν αλλον μεσω psn second account???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...