Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που βλεπεις ειναι το απλο πακετο του Ps4 που υπηρχε απο τοτε που βγηκε η κονσολα.Το λεω αυτο γιατι υπαρχει και το πακετο με το Pro 2015 στα 399ευρω.Αυτο που ειναι απαραδεκτο απο το Πλαισιο και απο τα αλλα γνωστα καταστηματα ειναι να σου χρεωνουν πακετο 50ευρω ακριβοτερα http://www.skroutz.gr/s/5693959/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-GTA-V.html. Λενε γενικα στα προιοντα τους οτι αυτη την τιμη τους την οριζει και καλα ο προμηθευτης γιαυτο και το δινουν τοσο,αλλα στην πραξη ειναι οτι να ναι.Απλα πληρωνεις το γεγονος οτι εχουν τους μεγαλους χωρους για δοκιμη,τα πολλα καταστηματα . Ευτυχως αυτοι που τους κοβει λιγο αφιερωνουν 5 λεπτα στο Skroutz Πριν κανουν την αγορα τους και κερδιζουν αρκετα χρηματα.

Αλλωστε το Πλαισιο ανοικει στην κατηγορια μαγαζιων που χρεωνουν τα παιχνιδια τουλαχιστον 10ευρω ακριβοτερα απο αλλα καταστηματα,σαν μεγαλη αλυσιδα και προφανως απο εκει αγοραζουν οι περισσοτεροι μονο και μονο γιατι βαριουνται να ψαξουν και αλλα καταστηματα.Σου λενε''ε εκει που παω μια βολτα στο Mall για καφε/cinema,ας περασω και απο το Πλαισιο να αγορασω το παιχνιδακι μου''.Δεν φταιει το καταστημα αλλα αυτοι που αγοραζουν απο αυτο και μετα κλαιγονται για τις τιμες των παιχνιδιων.

So true καρντάση, so true... ;)

ΥΓ : τα GTA5 & Far Cry 4 bundle στα 450€ (πάλι), τελικά οι συγκεκριμένες προσφορές/bunduru ισχύουν όντως για 2-3 'βδομάδες μόνο απ'οτι φαίνεται.

YΓ 2 : Πότε θα πάμε ρε για καφεδάκι στο Mall ? Nα πάρουμε και κανα' παχνιδάκι αμα λάχει...

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...παιδια...για να προβείτε σε αγορά του last of us από το http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/last-of-us-remastered-edition-playstation-4-dlc-code-email-delivery.html πρεπει να κάνετε εγγραφή στο σαιτ και να δηλώσετε διεύθυνση Αμερικής και μετα πληρώνετε με pay pal κανονικά ή με την κάρτα σας ...οτι ακριβώς κάνουμε για να πάρουμε από Amazon.com τις US psn cards...δεν παιζει ρόλο αν στο pay pal έχετε ελληνική διεύθυνση,η αγορά γίνεται κανονικοτατα.....σε αντίθεση με τα  PS stores που για να κανείς αγορά πρέπει και η κάρτα και το pay pal να έχουν την ιδια διεύθυνση με αυτή που εχεις δηλώσει στο psn account  σου....διαφορετικα τρως άκυρο..

Δημοσ.

Ερωτηση. Εχει ενας φιλος το φιφα15. Εχω και εγω ps4 με plus συνδρομη. Μπορει με δευτερι account να εχω κ εγω το φιφα και να παιζω μαζι του on line,? Ευχαριστω

γιοκ, πηγαινε στη προηγουμενη σελιδα να δεις τι μπορει να γινει

Δημοσ.

...παιδια...για να προβείτε σε αγορά του last of us από το http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/last-of-us-remastered-edition-playstation-4-dlc-code-email-delivery.html πρεπει να κάνετε εγγραφή στο σαιτ και να δηλώσετε διεύθυνση Αμερικής και μετα πληρώνετε με pay pal κανονικά ή με την κάρτα σας ...οτι ακριβώς κάνουμε για να πάρουμε από Amazon.com τις US psn cards...δεν παιζει ρόλο αν στο pay pal έχετε ελληνική διεύθυνση,η αγορά γίνεται κανονικοτατα.....σε αντίθεση με τα  PS stores που για να κανείς αγορά πρέπει και η κάρτα και το pay pal να έχουν την ιδια διεύθυνση με αυτή που εχεις δηλώσει στο psn account  σου....διαφορετικα τρως άκυρο..

Εγω εχω US account με διευθυνση Αλασκας.

Paypal ελληνικο με ελληνικη πιστωτικη και διευθυνση.

Εκανα transaction πριν 4 μερες (για αλλο παιχνιδι)  απο το αμερικανικο store και δε μου το πηρε.

Τωρα το συγκεκριμενο επειδη βλεπω δεν ειναι απευθειας μεσω US store πιθανον να δεχεται ελληνικο paypal

Δημοσ.

Εγω δεν εχω game sharing την κονσολα μου. Εχω PS plus στο Ευρωπαικο (Ελληνικο) account μου

Θα μπορω να παιξω online το αμερικανικο Last of US (digital download) η χρειαζεται συνδρομη PSPlus και στο αμερικανικο account?

Δημοσ.

...ειπα ,ότι στα PS stores δεν μπορείς να αγοράσεις με κάρτα με διαφορετική διεύθυνση από αυτή που εχεις στο psn....και ΝΑΙ θα μπορείς να το παίξεις Online με οποίο acc ΣΟΥ έχει plus....είτε EU acc,είτε HK acc,είτε Brazil acc......κοκ....αρκει να έχει plus..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν εχω game sharing την κονσολα μου. Εχω PS plus στο Ευρωπαικο (Ελληνικο) account μου

Θα μπορω να παιξω online το αμερικανικο Last of US (digital download) η χρειαζεται συνδρομη PSPlus και στο αμερικανικο account?

Εφοσον δεν εχεις κανει share τοτε το Plus που εχεις στο Ευρωπαικο μοιραζεται σε οσα accounts φτιαξεις.

Αν ειχες κανει share θα μπορουσες μονο με το US.Γιατι τοτε το Plus θα μοιραζοταν με αλλη κονσολα.

Με το paypal που έχω βάλει την ελληνική μου κάρτα μπορώ να κάνω αγορά; Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τρώω άκυρο συνέχεια..

Ειχα δοκιμασει να πληρωσω σε US store με debit card(χρεωστικη) δηλωμενη κανονικα στο Pay Pal και "εφαγα" ακυρο.Παρ'ολα αυτα τα χρηματα τραβηχτηκαν στιγμιαια και μετα περιμενα το refund.

Αυτο το βλεπεις μετα οταν πας στο μηχανημα αναληψης και σου γραφει πανω απο το διαθεσιμο ποσο που μπορεις να κανεις αναληψη το δεσμευμενο.

Δημοσ.

Last of Us Remastered Edition Playstation 4 digital ONLY

Full Game Download    19,99$ (16,69 euro)

lastofus.jpg

http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/last-of-us-remastered-edition-playstation-4-dlc-code-email-delivery.html

....μολις το τσίμπησα ...ΠΡΟΣΟΧΗ ...μονο για αυτους που εχουν US acc ...

Αν είναι αντίστοιχη προσφορά με του ΕυρωπαΙκού store, θα ισχύει για 48 ώρες. 

Για την ιστορία, στο Ευρωπαϊκό υπάρχει το ίδιο παιχνίδι σε προσφορά στα 25€ (22,50€ για κατόχους ps plus). 

Θα υπάρξουν συνολικά 12 αντίστοιχες 48ωρες προσφορές μέχρι τα Χριστούγεννα 

Τώρα που επέστρεψα στο σπίτι μπόρεσα να ανοίξω το link του ggramenos  και διαπίστωσα ότι δεν είναι από το US PS store. Οπότε, άκυρο το σχόλιό μου ως προς τη διάρκεια της προσφοράς. Όσα ανέφερα για το ΕυρωπαΪκό store πάντως ισχύουν κανονικά για όποιον ενδιαφέρεται...  (για κάποιο λόγο δε μπορώ να απενεργοποιήσω τα Bold στη γραμματοσειρά στον editor...)

Δημοσ.

Last of Us Remastered Edition Playstation 4 digital ONLY

Full Game Download    19,99$ (16,69 euro)

lastofus.jpg

http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/last-of-us-remastered-edition-playstation-4-dlc-code-email-delivery.html

....μολις το τσίμπησα ...ΠΡΟΣΟΧΗ ...μονο για αυτους που εχουν US acc ...

....και εδώ   http://gamedealdaily.com/   19,49$............... από τον gRim.......

Δημοσ.
vagos1983, on 02 Dec 2014 - 11:40 PM, said:

ASSASIN CREED στο λονδινο το επομενο του χρονου...δωσε αρμεγμα nubisoft

http://kotaku.com/next-years-big-assassins-creed-is-set-in-victorian-lond-1665343788?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

είναι μαλάκες τελείως. μετά τη ρώμη που ήταν το 2 αντε και αυτό που ήταν στην Κων/πολη. (το 4ο νομίζω?) εχουν καταστρέψει την αίγλη του παιχνιδιού. αντί να βάλουνε ελλάδα και αιγυπτο, τις κατεξοχην αρχαιοτερες πόλεις που θα μπορούσαν να συνδιάσουν ιστορία με αρχαία και μυστικισμό, πάνε και βάζουνε αμερική παρίσια και λονδίνο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...