vagos1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 evil within ps4 στα 35.85 απο το ζαββιhttp://www.zavvi.com/games-ps4/the-evil-within/10918185.htmlεπισης κατι ετοιμαζει η naughty dog με last of us...αμα ειναι sequel θα πεσουνε κορμια....https://www.facebook.com/TheLastOfUsBR/photos/a.323651707767750.1073741830.298473166952271/567255930073992/?type=1&relevant_count=1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 προχωρησα σε αγορα mordor 29.99 δολλαρια (24 eyro) και ea ufc σε 13.99 (11 ευρο!). Νομιζω οτι αυτα τα 2 ειναι και απο τις καλυτερες προσφορες ολης της μαυρης παρασκευης. Θαρω παντος οτι δεν ειναι μονο για παρασκευη ηφαση, θα ειναι μεχρι 2/12?? Δεν εχω αποφασισει αν θα παρω και rayman και diablo. Βασικα σκεφτομαι οτι το rayman ειναι υποψηφιο για free title sto ps plus. Και το diablo με χαλασαν καποιες κριτικες και βιντεο. Συν οτι δεν ειμαι φαν του online multiplayer. Θελω single player βαθος και μια στο τοοοοσσσοοοο θα κοιταξω τι πεζει με ονλαιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 επισης κατι ετοιμαζει η naughty dog με last of us...αμα ειναι sequel θα πεσουνε κορμια.... Δυο μεγαλοι τιτλοι σε μια μασχαλη; Μη ξεχναμε οτι ανακοινωσαν οτι δουλευουν σε Uncharted. Κατι αλλο τωρα. Εστω οτι αγοραζουμε απο αμερικανικο λογαριασμο ενα online παιχνιδι (παραδειγμα FIFA η COD) Θα μπορουμε να το παιξουμε online απο τον ελληνικο λογαριασμο μας με αλλο χρηστη; η θα χρειαζεται plus και στο αμερικανικο ωστε να παιξουμε online; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 FRESHHHHHHH!!! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δυο μεγαλοι τιτλοι σε μια μασχαλη; Μη ξεχναμε οτι ανακοινωσαν οτι δουλευουν σε Uncharted. naughty dog ειναι αυτη δεν μασαει φοβερο στουντιο...στο αριστερο σημα δειχνει fireflies δεξια δε μπορω να βγαλω κατι...σαν τσεκουρι φενεται..μπορει να ειναι κ αρχικα the last of us 2... ισως δουμε και gameplay απο uncharted 4.... επισης η capcom δουλευει exclusive ip για το ps4 και λεει οτι θα ενθουσιασει τους φανς.... θα θελα νεο onimusha η dino crisis...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δυο μεγαλοι τιτλοι σε μια μασχαλη; Μη ξεχναμε οτι ανακοινωσαν οτι δουλευουν σε Uncharted. Μην ξεχνάμε όμως και ότι το pre-production για το επόμενο παιχνίδι ξεκινάει συνήθως πριν τελειώσει αυτό που φτιάχνει ένα στούντιο. Δεν κάθεται το κάθε τμήμα να περιμένει το επόμενο για να πιάσει πάλι δουλειά Βέβαια, η εικόνα θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως νύξη για το multiplayer, αλλά απ' όσο θυμάμαι έχουν πει ότι έχουν τελειώσει με τα DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Λίγες μέρες υπομονή. Μακάρι να ακούσουμε κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια μια βοηθεια. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσει ενας φιλος να παιξει ενα digital game που κατεβασα εγω στο δικο μου ps4; Διαβασα οτι μπορει ενας φιλος σου να το κατεβασει και αυτος και να παιξει απο το δικο του account και να παιζουμε ταυτοχρονα. Ισχυει; Αν ναι πως το κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 θα βαλετε ο καθενας το προφιλ σας στη κονσολα του αλλου...θα κανετε log in με το λογαριασμο του αλλου, θα πατε στα settings και θα ορισετε primary τη κονσολα στην οποια βρισκεστε (δηλαδη εσυ θα μπεις με το λογαριασμο του φιλου σου στη δικη σου κονσολα και θα την ορισεις primary), αφου το κανετε μπες με το δικο σου λογαριασμο, εχετε δεσει σαν ζευγαρι τις κονσολες σας πλεον και θα μπορειτε να παιζετε ο ενας τα παιχνιδια του αλλου με τους δικους σας λογαριασμους στη κονσολα που εχετε σπιτι σας ισως σε μπερδεψα αλλα ειναι πολυ αστειο στη πραγματικοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και τα παιχνιδια που θα αγοραζει ο καθε ενας για τον εαυτο του θα μπορει να τα παιζει στο δικο του λογαριασμο ή οχι? Ακομα και τα παιχνιδια που θα κατεβασει απο το psn+ store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τα retail παιχνίδια δεν επηρεάζονται. Οταν λες psn+ store τι εννοείς; Τα ψηφιακά, γενικά; 'Η τα παιχνίδια του Plus μόνο; Οπως και να έχει, τα παιχνίδια που αγοράζει ο καθένας ψηφιακά μπορεί να τα παίζει στο λογαριασμό του, εννοείται, απλώς θα πρέπει να είναι online για να το κάνει. Τα παιχνίδια που είναι αγορασμένα στο λογαριασμό του φίλου σου μπορείς να τα παίζεις και offline στην κονσόλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και τα παιχνιδια που θα αγοραζει ο καθε ενας για τον εαυτο του θα μπορει να τα παιζει στο δικο του λογαριασμο ή οχι? Ακομα και τα παιχνιδια που θα κατεβασει απο το psn+ store? Εχω κανει game share,αυτο που ρωτας δηλαδη.Γινεται οπως το γραφει ο evo481.Ομως υπαρχουν καποιοι περιορισμοι εφοσον το κανεις: 1)Οτι παιχνιδι αγορασει ο φιλος σου με το κυριο account του στην κονσολα του θα μπορεις να το παιζεις και εσυ με ολα τα account σου. Αυτος ομως θα μπορει μονο με το κυριο του account,δεν θα μπορει με 2ο,3ο κλπ.Και το αντιθετο ισχυει αντιστοιχα και για εσενα. 2)Αν εσυ εχεις βαλει Plus τοτε αυτοματα εχει και ο φιλος σου στην κονσολα του για οσα accounts εχει φτιαξει.Αλλα στην δικη σου κονσολα θα εχεις Plus μονο στο account που το αγορασες,δεν θα μπορουν αλλοι χρηστες να το εχουν.Και το αντιθετο. 3) Εφοσον κανεις game share θα πρεπει να περασουν 6 μηνες για να κανεις παλι Deactivate,δηλαδη να διακοψεις το share. 4)Οπως γραφει πιο πανω ο Vole Maulder θα πρεπει να εισαι παντα signed in για να μπορεις να παιξεις το οτιδηποτε,με αυτον τον τροπο γινεται το account σου verified και "διαβαζει" τι δικαιωματα εχεις. Αυτοι οι περιορισμοι γινονται γιατι η Sony επιτρεπει την μοιρασια μονο μεχρι 2 ατομα.Εσυ θα εχεις ενεργοποιημενο το account του αλλου στην δικη σου κονσολα και το αντιθετο,αυτος το δικο σου account στην δικη του. Τωρα που δεν εχεις κανει game share αν βαλεις Plus το μοιραζεις σε ολα τα account σου στην κονσολα σου. Για τα DLC νομιζω οτι δεν υπαρχει περιορισμος,αλλα δεν ξερω γιατι μπορει να εξαρταται απο την εταιρια που βγαζει το παιχνιδι. Σιγουρα αν ο 1 απο τους 2 σας αγορασει 1 DLC θα το εχει και ο αλλος. Για παραδειγμα εγω δεν μπορω να παιξω online με 2ο χρηστη στην κονσολα αυτη.Ο κυριος χρηστης που με τον οποιο εχω αγορασει το Plus στην κονσολα μου εχω κανει το share.Αν θελω να παιξω online με 2ο,3o κλπ χρηστη θα πρεπει η να βαλω εγω Plus ξεχωριστα,η να βαλει Plus ο αλλος που εχω κανει share. Οποτε αν παιζεις μονο εσυ στην κονσολα σου και δεν σε νοιαζει ο 2ος,3ος χρηστης τοτε συμφερει το share,δεν θα σε νοιαζουν αυτοι οι περιορισμοι. Για τα cd δεν υπαρχει περιορισμος,οποιος εχει το cd παιζει.Μπορει πχ να θες 1 game που τον αλλον δεν τον ενδιαφερει να το μοιραστειτε και να το παρεις σε cd εσυ. Υ.Γ. Ξερει κανεις για το Diablo III αν το αγορασω σε ψηφιακο με το κυριο account,θα σωνει την προοδο του 2ου χρηστη?Με το οffline επισης υπαρχει περιορισμος οπως με το Destiny? Ρωταω επειδη θελω να παρω το Diablo III.Επειδη αν αγοραστει απο τον κυριο χρηστη και μετα μπω εγω με το δικο μου account δεν θα μπορω να παιξω το παιχνιδι,οπως συμβαινει και με τα αλλα παιχνιδια που εχω αγορασει με τον κυριο χρηστη.Τουλαχιστον να μπορω να μπω ως 2ος χρηστης. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2014 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 αγορασα κατι απο αμερικανικο psn πως το βαζω στο δικο μου ευρωπαικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 νεο teaser τρειλερ με ονομα emagon περισσοτερα στις 5 δεκεμβρη...https://www.youtube.com/watch?v=y38EwFzsmjI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το game που αγορασες με το US account μπορεις απλα να το παιζεις με οποιο αλλο account θες.Δεν το βαζεις σε αλλο account,δεν υπαρχει αυτο. Σε περιπτωση που παρεις καποιο DLC θα πρεπει να αγοραστει απο το US store για να διαβαστει απο το παιχνιδι,γιατι απο US store αγορασες το game.Αν αντιστοιχα αγορασεις καποιο game απο Ευρωπαικο store πχ Ελληνικο και θελεις καποιο DLC θα πρεπει να το παρεις απο το Ελληνικο store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις