Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω φιλε μου, ειχα καιρο να ασχοληθω με κονσολες. Ενα wii απλο ειχα πριν, ειχα κατεβασει 150 παιχνιδια και δεν ασχοληθηκα ουτε 20 ωρες συνολο να τα παιξω λολ!! Γι αυτο γουσταρω κατα καποιο τροπο που με το πσ4 κρατιεμαι και περιμενω προσφορες και πεσιμο τιμης και καθε παιχνιδι που παιρνω θελω να το προχωρησω/τερματισω. Να βγαλει τα λεφτα του. Και παλι δεν δικαιολογω αγορα παιχνιδιου πανω απο 45 ευρο και δεν εχω κανει ακομα! 

Στα λεω αυτα, διοτι αν και εχω παρελθον σαν γκειμερ με πσ1 και λιγο πσ2, δεν νομιζω οτι μπορω να σου αναλυσω τα shooting mechanics, και ποσω αψογα ειναι η πως συγκρινονται με αλλα παιχνιδια. Το στοχευμα ειναι λιγο δυσκολο, αλλα δεν το βρισκω προβληματικο. Φυσικα τα οπλα τα αναβαθμιζεις συνεχεια. Το προβλημα ειναι οτι με τις μπαρες οταν στην πεφτουν γκρουπ τα ζομπια χανεις λιγο τον προσανατολισμο σου και πως στριβεις για να στοχευσεις. Αλλα εχει την πλακα του, διοτι σε αντιθεση με το los εχει ποιο πολλα σκηνικα που στην πεφτουν ζουναμι απο ζομπια. Και αν και μπορεις να τρεξεις/αποφυγεις, εχει την καβλα του να προσπαθησεις να τα φας ολα.

Λοιπον εγω μολις τωρα πηρα us ps plus 15 δολλαρια τριμηνο (maxplay.gr), ενω ειχα σκετο αμερικανικο λογαριασμο. Το πηρα διοτι το ea ufc το περνεις 13,99 δολλαρια!! Ενω χωρις το εχει στα 19,99.  Αρα ηδη γλυτωσα 6 δολλαρια απο το 15ρικο. Ισως παρω και το rayman και παλι γλυτωνο 8,5 δολλαρια απο την προσφορα (αντι 27.99 στα 19.59). Αρα το πλας μου βγηκε τζαμπα και στο τριμηνο που ειναι η συνδρομη ολο και κατι ακομα θα κερδισο!  

Και απο τα black friday deals σκεφτομαι mordor (29,99 usd) και diablo 3 (34,99 usd). Και ολα μαζι θα βγουν 100 δολλαρια, οποτε θα παρω και την προσφορα που δινει 15 δολλαρια για αλλη αγορα!!

Και φυσικα δεν ξαναπαιρνω αλλο παιχνιδι για κανα διμηνο λολ!! Εκτος εαν βρουμε και αλλες τετοιες ευκαιριες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει κάπου οδηγός σχετικά με US λογαριασμό για το PS4, ώστε να μην σας κουράζω με ερωτήσεις για το πώς φτιάχνεται και αν αξίζει; Οι τιμές που ανέφερε ο tzinos είναι πολύ δελεαστικές...

δεν ειναι τιποτα, πας απο το πισι στο αμερικανικο ps store, κανεις νεο λογαριασμο, δεν δηλωνεις πιστωτικη, δεν κανεις plus αν δεν θελεις, αλλα απλο λογαριασμο. Βαζεις ξερω γω οτι εισαι νεα υορκη και μετα ψαχνεις απο γκουγκλι να βρεις ενα ταχυδρομικο κωδικα οπουδηποτε νεα υορκη. Βαζεις το σωστο σου εμαιλ (ισως αλλο απο αυτο που εχεις στο ευρωπαικο μαγαζι, δεν ειμαι σιγουρος) Και μετα για να αγοραζεις παιχνιδια χρησιμοποιεις το redeem code, αγοραζεις προπληρωμενες καρτες (πχ απο maxplay.gr), ουσιαστικα αγοραζεις ενα κωδικο που αξιζει (10, 20 η 50 δολλαρια) και πιστωνεις το λογαριασμου με οτι λεφτα αξιζει η καθε καρτα. Αγοραζεις, κατεβαζεις και παιζεις και απο τον ευρωπαικο σου λογαριασμο και απο τον αμερικανικο στο πσ4 σου. Πρωτα πας στο πσ4 και φτιαχνεις ενα νεο χρηστη με τα ιδια στοιχεια που εβαλες στο αμερικανικο. Κανεις και τους δυο σου λογαριασμους primary ωστε να παιζεις και απο τους δυο. Τοσο απλο. Και γλυτωνεις φραγκα. Ενδεικτικα σου λεω τα περισοτερα νεα παιχνιδια ειναι 60 δολλαρια που ειναι 47 ευρο περιπου. Ενω ελλαδα ειναι 55-70 ευρο. Μεταφορικα φυσικα δεν εχεις ουτε περιμενεις βδομαδες το ταχυδρομειο. Απλα δεν εχεις το σιντι για μεταπωληση, οπως με ολλα τα digital games

αααα κατι που καταλαβα με το evil που αγορασα απο το ps us store. Εχεις διαφορετικα saves σε καθε λογαριασμο. Δηλαδη  καθε φορα για να συνεχισεις το παιχνιδι πρεπει να μπενεις απο το αντιστοιχο λογαριασμο. Τιποτα σπουδαιο, απλα μπηκα μια μερα και δεν εβρισκα τα saves μου και εφαγα φλασια μεχρι να καταλαβω τι παιζει.

• Like 2

Ευχαριστώ πολύ για το κατατοπιστικότατο post. Θα το επιχειρήσω αύριο μάλλον και εάν συναντήσω κάποια δυσκολία θα σε ενημερώσω

red, το gunplay του TEW είναι πολύ clunky. Καλό δεν το λες με τίποτα. Αλλά δεν είναι action game όπως ήταν το RE4, οπότε δεν είναι τόσο ζήτημα. 

Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το LoU, και η σύγκριση είναι ψιλοάστοχη αν έχεις παίξει πέρα από το τρίτο κεφάλαιο του παιχνιδιού. Αν συνέχιζε όπως ήταν στα πρώτα 3 κεφάλαια θα ήταν απογοήτευση σκέτη. Ευτυχώς άλλαξε αρκετά στην πορεία. Replayability δεν ξέρω αν έχει, αλλά κρατάει κάνα 20ωρο, οπότε η διάρκεια δεν είναι θέμα. 

Τώρα, να λέμε ότι η ιστορία του LoU δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, ειδικά σε πλαίσιο σύγκρισης με το TEW είναι λίγο σαν να συγκρίνουμε Christopher Nolan με Sam Raimi (επίτηδες διάλεξα αυτόν για τη σύγκριση :P ). Ο καθένας είναι καλός σε αυτό που κάνει, αλλά κάνουν τελείως διαφορετικά πράγματα.

• Like 2

Υπάρχει κάπου οδηγός σχετικά με US λογαριασμό για το PS4, ώστε να μην σας κουράζω με ερωτήσεις για το πώς φτιάχνεται και αν αξίζει; Οι τιμές που ανέφερε ο tzinos είναι πολύ δελεαστικές...

Πας εδώ http://www.borderlinx.com/GR/en/  για  διευθηνση....όλα τ'αλλα τα ειπε ο tzinos...

1τον δεν ειπα σε σχεση με το TEW, δεν εκανα συγκριση στα στορυ τους. Μαλιστα ειπα οτι αυτο (evil) δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο σαν στορυ, στην τελικη κανεις δεν καθεται να διαβαζει ολα τα αποκοματα που βρισκει. Αυτο που ενοουσα για LOU, οτι οταν ακουγα για game of the century και επικη ιστορια, δεν περιμενα οτι θα ναι τοσο απλη. Δηλαδη εχει καλο υποβαθρο και ειναι ομορφα δωσμενη. Τα cut scenes, ανιμασιον, φωνες, αποδοση χαρακτηρων...κτλπ ολα ειναι αριστα. Αλλα στην τελικη σαν ιστορια, τι τοσο σπουδαιο και αναπτυγμενο ηταν? Κλασικη ιστορια επιβιωσης με ιους, ζομπι, στρατο....κτλπ. Δεν ειδα καμια τρελη ανατροπη, κατι απροσμενο, κατι συγκλονιστικο. Και με τοσα διθυραμβικα σχολια που ειχα ακουσει, ειχα προετοιμαστει για κατι αλλο. Και μετα οταν μολις εχεις τελειωσει LOU και ξεκινας tew, ασχετα απο στορυ και γραφικα, κανεις ακριβος τα ιδια πραγματα. Εξερευνας, μαζευεις ντοκουμεντα, σπας κουτια και διαφορα για ¨βαθμους¨ για αναβαθμιση, μαζευεις οπλα, σκοτωνεις στελθ με την ιδια κινηση......κτλπ.... ιδιος τυπος παιχνιδιου, με αλλη ποιοτητα/στορυ και αξια παραγωγης. Ειπα και εγω οτι αρχικα (1-2 τσαπτερ), το παιχνιδι εμοιαζε απογοητευση. Στην πορεια το καθενα περνει το δικο του δρομο και σου προσφερει λιγο διαφορετικη διασκεδαση.  

Βασικα δεν με ενοχλει το πιστολιδι του. Οταν λεμε clunky, τι εννοεις? Δεν εχω προβλημα με την στοχευση, η το βοηθητικο σημαδι. Δεν αισθανομαι οτι μου μειωνει κατι στην επιβιωση. Οι μαυρες γραμες και το οπτικο βαθος, ναι, αυτο μου χαλαει την επιβιωση/στοχευση. Επισης οταν βγαζεις το τοξο, σου ποιανει την μιση οθονη μπροστα σου και δεν μπορεις να δεις που στοεχευεις ευκολα.

Θυμαται κανεις τι ειχε γινει με σαμι μιας που αναφερες?? Σε εκεινο το τοπικ για το drag me to hell και την θεωρια της ανορεξιας?? fun times

Lumi, χωρίς να θέλω να γίνομαι Debbie Downer...

"In the Free Alliances Version of DYNASTY WARRIORS 8 Empires, you can enjoy a selection of the features from the retail version, including the ability to play Invasion and Defensive battles in Free Mode."

Kοινώς, είναι πιο πολύ δοκιμαστικό/trial κτλπ ;) Καλά έκανες και το'βαλες αλλά τσάμπα χάρηκα ο πστς...To λέω για να μην χαρεί τσάμπα και κανας' αλλος και κατεβάζει άσκοπα 18GB...

Ο Μaxplay πόση ώρα κάνει να σου στείλει κωδικούς ?  στους στέλνει στο emal που έχεις το paypal, ορθά ?

Ο Μaxplay πόση ώρα κάνει να σου στείλει κωδικούς ? στους στέλνει στο emal που έχεις το paypal, ορθά ?

Αμεσως σου στελνει την φωτο με τον κωδικο, με το που ολοκληρωθει η πληρωμη. Σου στελνει και στο mail σου για σιγουρα. Εμπιστευσου το, ο ανθρωπος που εχει το σαιτ ειναι σπαθι.

• Like 1

1τον δεν ειπα σε σχεση με το TEW, δεν εκανα συγκριση στα στορυ τους. Μαλιστα ειπα οτι αυτο (evil) δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο σαν στορυ, στην τελικη κανεις δεν καθεται να διαβαζει ολα τα αποκοματα που βρισκει. Αυτο που ενοουσα για LOU, οτι οταν ακουγα για game of the century και επικη ιστορια, δεν περιμενα οτι θα ναι τοσο απλη. Δηλαδη εχει καλο υποβαθρο και ειναι ομορφα δωσμενη. Τα cut scenes, ανιμασιον, φωνες, αποδοση χαρακτηρων...κτλπ ολα ειναι αριστα. Αλλα στην τελικη σαν ιστορια, τι τοσο σπουδαιο και αναπτυγμενο ηταν? Κλασικη ιστορια επιβιωσης με ιους, ζομπι, στρατο....κτλπ. Δεν ειδα καμια τρελη ανατροπη, κατι απροσμενο, κατι συγκλονιστικο. Και με τοσα διθυραμβικα σχολια που ειχα ακουσει, ειχα προετοιμαστει για κατι αλλο. Και μετα οταν μολις εχεις τελειωσει LOU και ξεκινας tew, ασχετα απο στορυ και γραφικα, κανεις ακριβος τα ιδια πραγματα. Εξερευνας, μαζευεις ντοκουμεντα, σπας κουτια και διαφορα για ¨βαθμους¨ για αναβαθμιση, μαζευεις οπλα, σκοτωνεις στελθ με την ιδια κινηση......κτλπ.... ιδιος τυπος παιχνιδιου, με αλλη ποιοτητα/στορυ και αξια παραγωγης. Ειπα και εγω οτι αρχικα (1-2 τσαπτερ), το παιχνιδι εμοιαζε απογοητευση. Στην πορεια το καθενα περνει το δικο του δρομο και σου προσφερει λιγο διαφορετικη διασκεδαση.  

Βασικα δεν με ενοχλει το πιστολιδι του. Οταν λεμε clunky, τι εννοεις? Δεν εχω προβλημα με την στοχευση, η το βοηθητικο σημαδι. Δεν αισθανομαι οτι μου μειωνει κατι στην επιβιωση. Οι μαυρες γραμες και το οπτικο βαθος, ναι, αυτο μου χαλαει την επιβιωση/στοχευση. Επισης οταν βγαζεις το τοξο, σου ποιανει την μιση οθονη μπροστα σου και δεν μπορεις να δεις που στοεχευεις ευκολα.

Θυμαται κανεις τι ειχε γινει με σαμι μιας που αναφερες?? Σε εκεινο το τοπικ για το drag me to hell και την θεωρια της ανορεξιας?? fun times

Ναι, βρε, δε σ' την είπα ακριβώς, γι' αυτό είπα ξανά αυτό που είπες κι εσύ, ότι στην αρχή κάνουν το ίδιο και μετά διαφοροποιούνται. 

Το LoU ξεχωρίζει, για μένα τουλάχιστον, επειδή είπε μια πολύ ανθρώπινη και προσγειωμένη ιστορία κάτω από το κλασικό του περιτύλιγμα. Τα έλεγα και τότε και θα τα ξαναπώ όσες φορές χρειαστεί, αλλά δεν είναι οι ανατροπές και τα mindfucks που κάνουν καλή μια ιστορία. Η ανθρωπιά είναι. Και η γενναιότητα να γράψεις το τέλος που ταιριάζει σε μια ιστορία, κι ας αφήσει το κοινό μουδιασμένο. (Και οι φυσικοί διάλογοι, και ο καλός ρυθμός κλπ κλπ. Και για να μη σου φαίνεται ακραίο το πόσο έχει εκθειαστεί, σκέψου ότι μιλάμε και για ένα μέσο όπου ο David Cage (!!!) θεωρείται αριστοτέχνης storyteller...Ούτε για ανέκδοτο! :D )*

Τέλος πάντων, μην το κάνουμε το θέμα από PS4 ανάλυση για το LoU :P

Ο χειρισμός του TEW είναι γενικά κάπως ατσούμπαλος. Και έχει και RPG στοιχεία, όσον αφορά το shooting του. Και θέλει εκμετάλλευση του περιβάλλοντος πολύ για να τα βγάλεις πέρα καλά. Κανονικά δεν είναι καινούργια όλα αυτά, αλλά διαφέρει από τα περισσότερα παιχνίδια της τελευταίας 10ετίας. 

Οι μπάρες, πάντως, δε με ενοχλούν τόσο. Το κάνουν πιο κλειστοφοβικό και αποπνικτικό, και είμαι πρόθυμος να δεχτώ ότι έχουν μπει ως σκηνοθετική επιλογή. 

Δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρεσαι για τον Raimi, tbh. Εγώ τον ανέφερα επειδή τώρα έχει αναλάβει την παραγωγή αυτού στο οποίο τον έβαλα απέναντι στη σύγκριση :P

* Τον Cage τον λατρεύω, αλλά με έναν τρόπο ανάλογο της λατρείας μου για τον άλλον Cage (με τη διαφορά ότι ο δεύτερος έχει κάνει κι ένα Adaptation, εκτός άλλων, βέβαια, αλλά you get the point, I hope).

• Like 1

Γρηγορη ερώτηση : Με NTSC digital download του Diablo 3 UEE θα έχω κανα'πρόβλημα σε EU account ?
Θα μπορώ κοινώς να παίξω με χρήστες που έχουν EU/PAL κόπια ή PAL/EU digital downlaod του παιχνιδιού ? To online θα δουλευει κανονικά με λίγα λόγια ?

dont worry, δεν θυχτηκα, απλα και εγω ξεκαθαριζω τι εννοουσα. Με τον ραμι ειχε βγει μια θεωρια οτι ολη η ταινια ειχε να κανει με το οτι η πρωταγωνιστρια ηταν ανορεξικια, υπηρχε δηλαδη ενας συμβολισμος που αμα τον δεχτεις και ξαναδεις την ταινια βλεπεις φοβερους συσχετισμους. Ειναι σαν να βλεπεις αλλη ταινια, οι ερμηνιες μοιαζουν διαφορετικες, πολλες σκηνες βγαζουν νοημα και δεν φαινονται απλα σαν εσκεμενο χαζοθριλερ. Φυσικα πολλοι δεν την δεχοντουσαν την θεωρια και ειχε πλακα η ολλη συζητηση και τσακωμοι. Ξεκινησε απο ενα τοπικ που διαβασα στο imdb το οποιο και ασπαστηκα και μεταφερα στο θεμα. στο imdb ειχε πολλες σελιδες το θεμα. 

http://www.insomnia.gr/topic/305700-drag-me-to-hell-2009

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...