red1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Mπορεις να του σκασεις κι ενα 37αρι μεταχειρο στα Public και κατι μου λεει οτι θα σου ερθει λουκουμι..(το e w..) Kosti, παίζει μεταχείρο αδερφέ μου 37€ Εvil Within στα Public ? Νόμιζα πως τα εχουν ολα στα 50-κατι € τα μεταχειρισμένα...χμμμ... Κάτι που πρέπει να προσέξω ? Η καινούργια έκδοση μηπως έχει τιποτα (pre-order και μη) DLC που να αξίζει ή είμαι ΟΚ με μεταχειρισμένο χωρίς κωδικούς ? Ευχαριστώ @ Vole : Νιck, το τελευταίο πράμα που με νοιάζει στο E.W είναι το Story (όπως ακριβώς και στα resident), αυτό που θέλω είναι ατμόσφαιρα, ζοφερότητα (το οποίο απο οτι φαίνεται τα έχει σε μέγιστο βαθμό κιόλας) και replay value Ο Mikami και ο Kamiya...παιχνιδάρες πάντα αλλά το τελευταίο που πρεπει περιμένεις απο αυτούς είναι οι "καλοί" χαρακτήρες και ιστορία(ες) (με την εξαίρεση του DMC οπου ο Dante είναι πλέον εικονικός χαρακτήρας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Red δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη το παιχνιδι, αλλα οπου να 'ναι θα ξαναγινει. Προφανως εχουν περιορισμενο αποθεμα..Στην πολη μου χθες ειχε μια-δυο μεταχειρισμενες κοπιες, στα 37,99 του μπι εγκζακτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Με 34,99€ πάντως, το αγοράζεις αν θες ψηφιακά από το ps store: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/the-evil-within/cid=EP1003-CUSA00375_00-THEEVILWITHINROW?smcid=pdc:gr-el:pdc-ps4-home:ps%20store:null:null Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Με 34,99€ πάντως, το αγοράζεις αν θες ψηφιακά από το ps store: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/the-evil-within/cid=EP1003-CUSA00375_00-THEEVILWITHINROW?smcid=pdc:gr-el:pdc-ps4-home:ps%20store:null:null Ωραίος ο Αρης Απ'οτι βλέπω, έχει και το Αlien isolation και Diablo 3 στην ιδια (περίπου) τιμή...Πως και έτσι ? Περίοδος προσφορών ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Βlack Friday my man.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Βlack Friday my man.. Kαμια μαύρη Παρασκευή θα δούμε απο καταστήματα όμως ? Δεν μπορώ ρε πστ να γεμίζω τον HDD (500GΒ γαρ), σε περίπτωση σβησίματος για άδειασμα χώρου θα πρέπει να ξαναπαίξει download απο την αρχή...Γι'αυτο και δεν γουστάρω digital, επίσης, δεν έχω πρόβλημα να γυμνάζω τα οπίσθια μου κάθε φορά που τα σηκώνω απο τον καναπέ για να αλλάξω BR disc Επίσης : απο που ενημερωνομεθα κύριοι για τις εκάστοτε προσφορές ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Eδω σε εχω... http://gameshopper.gr/ Αλλά και μια λιστα με αγαπημενα στον τσιγκουνη, μπορει να βοηθουσε επισης...Φτιαξε λογαριασμο στο σκρουτζ, μαρκαρισε τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και οταν η τιμη τους φτανει στο επιθυμητο για εσενα επιπεδο, ''χτυπας''.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Kαμια μαύρη Παρασκευή θα δούμε απο καταστήματα όμως ? Δεν μπορώ ρε πστ να γεμίζω τον HDD (500GΒ γαρ), σε περίπτωση σβησίματος για άδειασμα χώρου θα πρέπει να ξαναπαίξει download απο την αρχή...Γι'αυτο και δεν γουστάρω digital, επίσης, δεν έχω πρόβλημα να γυμνάζω τα οπίσθια μου κάθε φορά που τα σηκώνω απο τον καναπέ για να αλλάξω BR disc Επίσης : απο που ενημερωνομεθα κύριοι για τις εκάστοτε προσφορές ? .......red1....μια συμβουλη φιλικα....αλλαξε τον οσο εχεις λιγα παιχνίδια....και εγω μολις βρηκα ευκαιρια το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν αλλαγη δισκου...το αποτέλεσματα τα βλεπω τωρα μετα από 6-7 μηνες που εχω καμια 10αρια παιχνίδια και ο δισκος δεν εχει φτασει ακομη στα 500 gb,και δεν το λεω για να <<μποικοταρο>> τα Physical ΟΧΙ ,σε καμια περιπτωση...απλα εγω που θα κατσω το βραδυ να παιξω και εχω περιορισμενο χρονο και σε αυτό το χρονο μπορει να παιξω λιγο από όλα(...μπορει να περασω και από όλα)...δεν θα μπορουσα να μπαινω στην διαδικασια βαλε βγαλε δισκακι...αλλα αντίθετα τα εχω όλα στο πιατο και η εναλλαγες γινοντε στο δευτερολεπτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ti εννοείς φίλε ? Οτι δεν έχει και τόση διαφορά το MGS GS με την προηγούμενη γενιά ? Τα cross-gen φυσικά και είναι "κακό" πράμα καθώς δεν θα εκμεταλλευτεί πλήρως ο οποιοσδήποτε developer τις δυνατότητες μιας δυνατότερης πλατφόρμας... Σχετικά πάλι με το MGS GS, αυτό που είπες, "ντουγρού", shootbang και skip-άρισμα τα cutscenes, νιώθω και συμφωνώ, δεν φτάιει το παιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ορθά ? Τελος πάντων... Θέλω καινούργιο παιχνιδάκι και δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στα Samurai Warriors 4 και Τhe Evil Within, το 1ο θα μου βγάλει στο πολύ χαλαρό 50 ωρίτσες αλλά άκουσα πως η Koei ετοιμάζει ηδη κατι σαν expansion γι'αυτό ενώ το Evil, ναι μεν βρισκω την ατμόσφαιρα φανταστική, δεν ξέρω το κατα πόσο έχει πλάκα σαν game. Mikami τίτλος μεν αλλά...δεν ξέρω, εχει αυτο το "κάτι" που με αποτρέπει μέχρι στιγμής να πάω να του σκάσω το 50άρικο€... τo evil και επειδη μολις ειχα τελειωσει το last of us το βρηκα σαν ενα κακο κλωνο του. Αλλα κυριως αρχικα μονο. Ξεκινωντας το παιχνιδι εμοιαζε σαν να κανεις ακριβως τα ιδια πραγματα. Απο την αλλη ολα τα survivor adventures πανω κατω τα ιδια κανουν. Οι μαυρες μπαρες το χαλανε το παιχνιδι, δυστηχως το κατεβαζουν 1-2 βαθμους κατω στο τελικο σκορ. Τα γραφικα ειναι καλα, δεν ειναι νεξτ τζεν αλλα δεν ειναι και οσο χαλια λεγανε. Δυστηχως με τις μπαρες εχεις περιορισμενη ορατοτητα και βαθος και σου κανει την ζωη δυσκολη πολλες φορες. Αισθανεσαι οτι υπαρχει κατι ωραιο μπροστα σου αλλα δεν το φτανει το ματι σου. Σε απογοητευσα??? Ε λοιπον μπορω να σου πω οτι παιζει και να το απολαμβανω ποιο πολυ και απο το last of us!!! Παρα τα ελατωματα του, σε καθηλωνει, εχει ωραια ατμοσφαιρα, ειναι σκοτεινο, εχει πληθωρα εχθρων, καλα οπλα και ποιο φουλ ον σκηνες μαχης απο το LOS. Το στορυ δεν εχει κανα βαθος ουτε και συγκινησεις, αλλα να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τι το σπουδαιο ειχε και το στορυ του LOS. Ισως ειναι καλυτερα, κλασικα πραγματα, χαρντκοριλα, ατμοσφαιρα, εξερυνηση, μακελειο και μακρια απο μυξοκλαματα. Ειναι και πολυ δυσκολο και σου βγαζει το λαδι. Ειμαι ακομα στα μισα και κατω, κεφαλαιο 7. Εχω παιξει κανα 10ωρο+. Ετσι οπως παει αν το παιξω και σε ποιο μεγαλη δυσκολια και οτι αλλο ξεκλειδωνει, θα μου φαει πανω απο 50 ωρες. Δεν πανε χαμενα τα λεφτα του, ειδικα αμα το παρεις σε προσφορα. Γιατι 50ρι??? Απο αμερικανο ps store σημερα θα το βρεις κανα 24ρι ευρο! Στο ευρωπαικο εχει 35. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κι ένα link για όλα τα παιχνίδια σε προσφορά από το ps store (για ps4): https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/ps4-games/cid=STORE-MSF75508-BLACKFRIDAY_PS4?smcid=pdc:gr-el:pdc-ps4-home:ps%20store:null:null Μας "έκαψε¨ η Sony.... τσίμπησα Diablo, The walking Dead seasons 1&2 και Child of Light, με 68€ συνολικά... και κρατιέμαι για να μη χαλάσω κι άλλα για evil within και shadow of mordor... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το shadow of mordor στα 35 ειναι καλη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά σκεφτόμουν την premium έκδοση στα 45, που περιλαμβάνει και το season pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ....Red1 ...το Last of Us το εχεις παιξει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 @ gram : Το ξέρω φίλε, στο PS3 αυτό είχα κάνει, τώρα όμως - εκτός του οτι βαριέμαι - δεν θέλω να πάω να σκάσω αλλα 70+€ για καινούργιο δίσκο, για ποιον λόγο στην τελική ? Άμα γεμίσει θα σβήσω κανα' install, απλά πράματα και γι'αυτό γουστάρω πάντα full retail (ενας απο τους λόγους). Κάτι χειροπιαστό > digital "αέρα" αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση για άλλη ώρα Can't teach old dogs new tricks που λένε και στο χωριό μου, ευχαριστώ για το tip όπως και να'χει αδερφέ. Ναι, το LOU το είχα τερματίσει στο PS3@ Τzinos : Αυτά είναι ρε πστ μου, ποιος τα χ@ζει τα κανονικά "επαγγελματικά" review Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες αδερφέ για να παραθέσεις τις απόψεις σου.Είναι αυτό που λέμε, το παιχνίδι είναι σχέση αγάπης-μίσους, ή το μισείς, ή το αγαπάς...Σαν άνθρωπας, μπορώ να παραβλέψω τις οποιοσδήποτε ατασθαλίες ενος προϊόντος ιδίως αν στο σύνολο του είναι άρτιο... Είπαμε, εννοείται οτι θα γούσταρα να το παίξω στο PC χωρίς τις μπάρες και με καλύτερο (ρυθμιζόμενο) FOV αλλά το PC μου πλέον...Θα μΕ πείς, ενας απο τους καλύτερους action τίτλους όλων των εποχών (Resident 4) και μαύρες μπάρες είχε, και η ιστορία (η ποια ?) ήταν για γέλια, και τι να λέει ?Αμα το Evil Within έχει αρρώστια (έχει), ατμοσφαιράρα (έχει) και replay value...είμαι κατι παραπάνω απο ΟΚ - αλήθεια, το gunplay λέει τίποτα ? Δεν περιμένω επίπεδο RE4 απλά ρωτάω αν είναι υποφερτό (έως καλό)... Τώρα που λεμε για survival horror, μου έχει γυαλίσει και το Alien Isolation... Σχετικά με τα black Friday deals : $ = € δεν εξηγείται αλλιώς...ο νοών νοείτω...Και δεν τα παίρνω απο Αγγλία retail μορφή/US PSN ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τώρα που λεμε για survival horror, μου έχει γυαλίσει και το Alien Isolation... ....μιας και το εχω το Alien isolation ....θελει υπομονη (ψαξε,πηγαινέλα,ξαναψαξε,ξαναπηγαινέλα),που εγω πλεον δεν εχω καθολου και να μην τα κανεις πανω σου ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις