Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...πρεπει να σε κανω φιλο στο ps4....τα κλειδιά δεν τα βλεπω,απλα τα στελνω από το keys to Kyrat στο παιχνιδι και μεσο της κονσολας,μου βγαζει τη ληστα με τους φιλους και επιλεγω που να δωσω...το id σου είναι spacecowboy ???

....καποιος οδηγος πως να το κανουμε ,υπαρχει???

Πήγαινε στο PS4 στα settings και άνοιξε το network, μετά πας set up και επιλέγει να το κάνεις manual.

Στα στοιχεία που σου ζητάει βάζεις:

Αγνόησε τι γράφει στη φώτο, θα βάλεις δικά σου

ps4-ip-address.jpg

IP Address,    ------> βάζεις την ip σου (αυτή που logάρεις και στο router με την διαφορά οτι στα τελευταία νούμερα βάλε το 10 (είναι ο αριθμός της συσκευής π.χ. 192.168.0.10)

Subnet Mask.  -------> είναι στανταρ, όπως στη φωτό

Default Gateway, -----> βάζεις την ip του ρουτερ (λογικά είναι 192.168.0.1)

Primary DNS  -----> βάζεις την ip του ρουτερ 

Secondary DNS  -----> βάζεις την ip του ρουτερ 

use proxy server πάτα όχι.

Μετά πάς στον υ/η σου και ανοίγεις/logάρεις στο dgn2200 και πάς εδώ:

11(6).PNG

*μην δώσεις σημασία στο genie, απλά πήγαινε wlan setup και DMZ server (μην πειράζεις τίποτα άλλο)

και στο Default DMZ server βάζεις την Ip που έδωσες στο ps4 δηλαδή 192.168.0.10

Restart σε όλα (λογικά το router κάνει μόνο του) και είσαι έτοιμος!!!!!

:ph34r:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πόσες συσκευές έχεις? αυτό που ουσιαστικά συμβολίζει το νούμερο είναι ο αριθμός της συσκευής, πχ αν έχεις 5 συσκευές η κάθε μία θα έχει πχ, .2, .3, .4 (το .1 είναι του router) και ου το κάθε εξης. σου είπα να βάλεις το 10 γιατι υπέθεσα οτι θα έχεις λιγότερες απο 10 συσκευές πάνω. τώρα αν έχεις 10, ε βάλε κατάληξη 20.

• Like 1

Τερμάτισα το MGS Ground zeroes χθές.
4 ωρίτσες και κάτι ψιλά, μια χαράαα...8% completion rate μονο.Aπορώ πραγματικά μ'αυτούς που λένε " 1 ωρα παιχνίδι μόνο", τι διάολο, κατευθείαν στο κύριο objective πήγανε ? (Ρητορική/φυσικα και ναι) ;)
Stealth game ειναι, αμα δεν πας με το πάσο σου, να βρείς τα extra (κασετούλες/ΧOF patches) και να κανεις το δευτερεύον objective...τι διάολο...Δεν είναι shootbang παιχνίδι :D

Τώρα μου απέμεινε το Hard mode, 4 extra missions (και αλλα 2 που είναι κλειδωμένα)...Καθόλου bad deal για 20€

To Fox engine είναι οτι καλύτερο έχω δει, 60 FRAMES PER F@CKING SECOND με την λεπτομέρεια/φωτισμό που έχει...HhhHHnnnGGGg... Φυσικά και θα μπορούσε να έχει καλύτερα textures και γεωμετρία σε κάποια σημεία αλλά...60 καρέ ρε μάγκες, 60 γ@νω-καρέ με ΑΥΤΑ τα γραφικά...εξαιρετικό...α ρε based Kojima...

Βουτυρένια/ομαλά και ανεπτυγμένα controls ως εκει που δεν πάει, καλό A.I, free-form gameplay.Eίμαι απο τους τελευταίους που θα υποστήριζε πως το "μέλλον" είναι να γίνονται ολα τα games οpen-world τύπου αλλά...του ταιριάζει πολύ τελικά του MGS και είναι η λογική κατεύθυνση που θα έπρεπε να πάρει.

Επίσης : κλασσική αρρώστια Kojima, καποια audio tapes με ανατρίχιασαν, η extra που βρίσκεις με την "ανάκριση" του Chico και της Paz...Διάολε :(

Α ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας με το MGS V Phantom pain...

"Demo"/ξε-demo, 9/10, ντοντ γκίβ α φακ  :P

Bonus

• Like 1

Τερμάτισα το MGS Ground zeroes χθές.

4 ωρίτσες και κάτι ψιλά, μια χαράαα...8% completion rate μονο.Aπορώ πραγματικά μ'αυτούς που λένε " 1 ωρα παιχνίδι μόνο", τι διάολο, κατευθείαν στο κύριο objective πήγανε ? (Ρητορική/φυσικα και ναι) ;)

Stealth game ειναι, αμα δεν πας με το πάσο σου, να βρείς τα extra (κασετούλες/ΧOF patches) και να κανεις το δευτερον objective...τι διάολο...Δεν είναι shootbang παιχνίδι :D

Τώρα μου απέμεινε το Hard mode, 4 extra missions (και αλλα 2 που είναι κλειδωμένα)...Καθόλου bad deal για 20€

To Fox engine είναι οτι καλύτερο έχω δει, 60 FRAMES PER F@CKING SECOND με την λεπτομέρεια/φωτισμό που έχει...HhhHHnnnGGGg... Φυσικά και θα μπορούσε να έχει καλύτερα textures και γεωμετρία σε κάποια σημεία αλλά...60 καρέ ρε μάγκες, 60 γ@νω-καρέ με ΑΥΤΑ τα γραφικά...εξαιρετικό...α ρε based Kojima...

Βουτυρένια/ομαλά και ανεπτυγμένα controls ως εκει που δεν πάει, καλό A.I, free-form gameplay.Eίμαι απο τους τελευταίους που θα υποστήριζε πως το "μέλλον" είναι να γίνονται ολα τα games οpen-world τύπου αλλά...του ταιριάζει πολύ τελικά του MGS και είναι η λογική κατεύθυνση που θα έπρεπε να πάρει.

Επίσης : κλασσική αρρώστια Kojima, καποια audio tapes με ανατρίχιασαν, η extra που βρίσκεις με την "ανάκριση" του Chico και της Paz...Διάολε :(

Α ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας με το MGS V Phantom pain...

"Demo"/ξε-demo, 9/10, ντοντ γκίβ α φακ  :P

Κανενας δεν ειπε οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο,απλα και δικαιολογιμενα το κραζανε για την τιμη του και το ποσο κοστιζε.Μην μπερδευεις το ενα με το αλλο,τωρα που το βρισκεις σε χαμηλη τιμη οκ αλλα στις αρχες που κοστιζε πανακριβα δεν αξιζε με τιποτα.Αλλωστε το Demo παραμενει Demo και το να το πουλας σε Full price παιχνιδιου δεν ειναι οτι το καλυτερο..... Ενα 5αρακι ειναι το παιχνιδι ακριβως γιατι ειναι Demo

Για το MGS Phantom Pain ειναι αλλη ιστορια :P

Fulgore, άλλο το ένα φίλε μου, αλλο το άλλο...

Ενδεχομένως κάποιος που το αγόραζε τότε full τιμή να ξενέρωνε, όμως, το game ηταν πάντα σε προσφορά σε διάφορες εκπτώσεις, συν του οτι δεν άργησε να πέσει η τιμή του.
Απο 'κει και πέρα, ο τίτλος έχει ΠΟΛΥ replay value οτι και να λέμε - μπες στον εσυσωλήνα να δεις ποσα speedruns έχει μόνο...
Εχεις να επιλέξεις μεταξύ full stealth run, high score run, S-rank run, Νοrmal/hard mode...κ.ο.κ, γι'αλλη μια φορά φίλτατε, replay value = υψηλό.

Επίσης, το game έχει και "κάποιο" budget και παραγωγή έτσι ? Eδω φίλε βγαίνουν arcade/Indie στα 15-18-20€ που είναι το πολύ 2/3 ώρες χωρίς κανένα απολύτως replay value (βλέπε: Limbo/journey κτλπ), το ΜGS που είναι ΤIΓΚΑ στην παραγωγή (διεύθυνση video/cutscene, voice-overs, mo-cap κτλπ) και που βγάζει χαλαρά 15-ωρο+ αμα πας να τα κάνεις όλα   πόσο πιστεύεις οτι θα έπρεπε να κοστίζει ?

Καταλαβαίνω αυτο που λες αλλά δες τι σου προσφέρει το παιχνίδι στο σύνολό του - έχει FULL retail SP τίτλους που τόσες ώρες gameplay δεν σου βγάζουν καν στην τελική αδερφέ μου :)

Redακο οτι χτιζεις( σε sympathy earning ) σιγα-σιγα τους 3 τελευταιους μηνες που συμμεμετεχεις στο forum, θα το γκρεμισεις σε ενα απογευμα μου φαινεται. :P Ακους εκει μηδενικο replayability το επος το Journey. Που να σου καει το πληκτρολογιο δηλαδης.. :-D 

• Like 1

Φιλε Red1 aμα το δεις σε 360-PS3 θα ξενερωσεις παντως με τη νεα γεννια.

Γενικα τα Crossgen παιχνιδια κανουν περισσοτερη ζημια απο οσο φανταζονται οι devs και οι Console makers.

Εγω προσωπικα οποτε εχω δει κατι στο PS3 και μετα το βλεπω στο PS4 δακριζω.

Σαν tech demo καλο ειναι το Ground Zeroes, και εχει ψωμι αμα θες να ασχοληθεις, το προβλημα ειναι οτι στους 20 που θα το αγορασουν οι 5 ειναι τυποι που απλα πανε ντουγρου. Χεκ υπαρχει κοσμος που δε βλεπει ουτε τα cutscenes.

• Like 1

Φιλε Red1 aμα το δεις σε 360-PS3 θα ξενερωσεις παντως με τη νεα γεννια.

Γενικα τα Crossgen παιχνιδια κανουν περισσοτερη ζημια απο οσο φανταζονται οι devs και οι Console makers.

Εγω προσωπικα οποτε εχω δει κατι στο PS3 και μετα το βλεπω στο PS4 δακριζω.

Σαν tech demo καλο ειναι το Ground Zeroes, και εχει ψωμι αμα θες να ασχοληθεις, το προβλημα ειναι οτι στους 20 που θα το αγορασουν οι 5 ειναι τυποι που απλα πανε ντουγρου. Χεκ υπαρχει κοσμος που δε βλεπει ουτε τα cutscenes.

Ti εννοείς φίλε ? Οτι δεν έχει και τόση διαφορά το MGS GS με την προηγούμενη γενιά ?

Τα cross-gen φυσικά και είναι "κακό" πράμα καθώς δεν θα εκμεταλλευτεί πλήρως ο οποιοσδήποτε developer τις δυνατότητες μιας δυνατότερης πλατφόρμας...

Σχετικά πάλι με το MGS GS, αυτό που είπες, "ντουγρού", shootbang και skip-άρισμα τα cutscenes, νιώθω και συμφωνώ, δεν φτάιει το παιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ορθά ? ;)

Τελος πάντων...

Θέλω καινούργιο παιχνιδάκι και δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στα Samurai Warriors 4 και Τhe Evil Within, το 1ο θα μου βγάλει στο πολύ χαλαρό 50 ωρίτσες αλλά άκουσα πως η Koei ετοιμάζει ηδη κατι σαν expansion γι'αυτό ενώ το Evil, ναι μεν βρισκω την ατμόσφαιρα φανταστική, δεν ξέρω το κατα πόσο έχει πλάκα σαν game.

Mikami τίτλος μεν αλλά...δεν ξέρω, εχει αυτο το "κάτι" που με αποτρέπει μέχρι στιγμής να πάω να του σκάσω το 50άρικο€...

Το TEW είναι περίεργη περίπτωση. Εχω παίξει ώς και το 6ο κεφάλαιο. Γενικά, θα έλεγα ότι μου αρέσει και το διασκεδάζω πολύ, αλλά το παιχνίδι είναι για πολύ συγκεκριμένο κοινό κι έχει και τα θεματάκια του. Η ιστορία ώς τώρα δε βγάζει το παραμικρό νόημα. Και όχι με ιδιαίτερα καλό τρόπο. Το έχω δεχτεί αυτό και είναι καλύτερα έτσι, αλλά αξίζει να ειπωθεί. Gameplay-wise, είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα από το 2004. Για να μην πω ότι είναι σαν να μη βγήκε ποτέ το Resi 4 και να βγήκε αυτό στη θέση του.

Αυτό το τελευταίο το λέω ως κοπλιμέντο, btw, για το TEW, οπότε ο νοών νοείτω ;)

Οποιος θέλει σύγχρονο third person shooter καλύτερα να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, παίζει να έχει τον πιο lame protagonist που έχω συναντήσει εδώ και πολύ καιρό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...