Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παιξει την beta εδω και κανα μηνα περιπου

Δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε. Του εδωσα και δευτερη και τριτη ευκαιρια αλλα τιποτα. Την απεγκατεστησα πριν 2-3 μερες :)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ χειροτερο.

Με μια προταση, Ubisoft, online social racer.

Στο One που ειχα παιξει την closed beta, τα γραφικα του ηταν χειροτερα και απο παιχνιδι του PS2 και ο χειρισμος εποχες 1980.

Δημοσ.

Πολυ χειροτερο.

Με μια προταση, Ubisoft, online social racer.

Στο One που ειχα παιξει την closed beta, τα γραφικα του ηταν χειροτερα και απο παιχνιδι του PS2 και ο χειρισμος εποχες 1980.

Συμφωνω απολυτα. Το driveclub ειναι παιχνιδαρα μπροστα του και αν μη τι αλλο δε πασχει απο γραφικα.

Το the crew πασχει απο γραφικα και χειρισμο (το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο ποστ οτι ισως το PS3 εχει καλυτερα γραφικα απο αυτο εδω). Δε ξερω αν ειναι θεμα beta, και αν θα διορθωθει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο σημασία εχει που ειναι beta, ομως όντως τα γραφικα ειναι τραγικα.
Για το χειρισμο δεν εχω μετρο σύγκρισης αλλα εμενα δε μου αρεζε.    

Δημοσ.

Εγώ το ψιλοδιασκέδασα πάντως στο closed beta. Ισως επειδή είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες σε συνδυασμό με το ότι γουστάρω πολύ ανοιχτά racing games. Τουλάχιστον στο θέμα του χάρτη δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.

Αλλά ναι, τα γραφικά του είναι πολύ μέτρια και ο χειρισμός είναι κάπως floaty. Σύγκριση με το DC δεν μπορώ να κάνω, καθώς δεν το έχω παίξει, αλλά μου φαίνεται κάπως ανάλογη περίπτωση του Test Drive Unlimited (αν κι εκείνο το θυμάμαι πιο όμορφο για την εποχή του). 

Δε θα το αγοράσω, όπως και να έχει, επειδή μποϊκοτάρω Ubi γενικότερα αυτό τον καιρό. Αμα το δώσουν σε κάνα Plus κάποτε και δεν έχω άλλο racing game θα το τιμήσω πάντως. 

Στο US store έχει και demo του Far Cry 4, btw. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο US store έχει και demo του Far Cry 4, btw. 

.....μιας και το ενεφερες....για να το παιξεις θελεις κλειδακι (keys to Kyrat) που μπορει να σου δωσει μονο καποιος που το εχει αγορασει....και επι του παροντος μιας και  το εχω αγορασει εχω δωσει 3-4 και μου εχουν απομεινει καπου 6-7 κλειδάκια.... οποιος θελει το ID μου είναι Luminal44 ....το παιχνιδι παντως είναι όλα τα λεφτα και σε γραφικα και σε gameplay και σε multi...must buy...MUST BUY.... ;)....οσο για το Crew,επειδη  ειχα παιξει και την beta στο PC και εχτες στο PS4 το παιχνιδι στον τομεα των γραφικων είναι καρμπον και ΤΙΠΟΤΑ ιδιαιτερο...οσο για τα  driving physics...αναλογα το αμαξι...και το βαρκα γιαλο δεν λειπει...αλλα εχει διωρθωθει αρκετα....γενικα ΑΝ το Crew ειχε την αναλογη φροντιδα (Graphics/Physics) θα μπορουσε,χωρις υπερβολή, να βαλει κατω ΟΤΙ arcade racing παιχνιδι βγηκε αυτή την χρονια...και όχι μονο...ΚΡΙΜΑ...μεγαλο κριμα....

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείς ότι έχει διορθωθεί ο χειρισμός μεταξύ closed και open beta; Δεν πρόλαβα να το παίξω καθόλου στο open λόγω δουλειάς. 

Ούτε το FC4 demo τσέκαρα, απλώς το κατέβασα όταν το είδα. Co-op είναι;

Δημοσ.

Εννοείς ότι έχει διορθωθεί ο χειρισμός μεταξύ closed και open beta; Δεν πρόλαβα να το παίξω καθόλου στο open λόγω δουλειάς. 

Ούτε το FC4 demo τσέκαρα, απλώς το κατέβασα όταν το είδα. Co-op είναι;

....και εγω εχτες το βραδυ που βρηκα χρονο και επαιξα το Crew... ναι (..ετσι μου φανηκε!!!) ματαξυ closed και open beta ..Οσο για το FC4...ναι...Co-op είναι νομιζω... δεν ειχα παιξει τo demo πριν το αγορασω.....νομιζω σε εχω φιλο...να σου στειλω κλειδακι??

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος δεν έχει ανοίξει DMZ στο PS4 προτείνω να το κάνει, ποτέ ξανά πρόβλημα σε Chat και multiplayer

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει ανοίξει DMZ στο PS4 προτείνω να το κάνει, ποτέ ξανά πρόβλημα σε Chat και multiplayer

Δεν χρειαζεται εφοσον εχεις ανοιξει ολες τις απαραιτητες πορτες και εχεις ενεργοποιημενο το UPnP. Τι ρουτερ εχεις? 

Δημοσ.

dgn2200 έχω, απλά το DMZ είναι πιο εύκολο να γίνει και δεν χρειάζεται να παλεύεις με πόρτες και τέτοια.

Μαλιστα στο Dragon age δεν μπορούσα να παίξω  MP με φίλο και τώρα όλα κομπλέ.

Δημοσ.

δε μου στελνεις και εμενα ενα? thank you :)

...πρεπει να σε κανω φιλο στο ps4....τα κλειδιά δεν τα βλεπω,απλα τα στελνω από το keys to Kyrat στο παιχνιδι και μεσο της κονσολας,μου βγαζει τη ληστα με τους φιλους και επιλεγω που να δωσω...το id σου είναι spacecowboy ???

dgn2200 έχω, απλά το DMZ είναι πιο εύκολο να γίνει και δεν χρειάζεται να παλεύεις με πόρτες και τέτοια.

Μαλιστα στο Dragon age δεν μπορούσα να παίξω  MP με φίλο και τώρα όλα κομπλέ.

....καποιος οδηγος πως να το κανουμε ,υπαρχει???

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...