Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και πού ξέρει ότι δεν τον χάρισα; Υποθέτουμε, δηλαδή, ότι όλοι είναι παράνομοι; Και δε μιλάμε καν για "χάρισμα" εδώ. Μιλάμε σαν να μπαίνεις με το λογαριασμό σου και να παίζεις στην κονσόλα του φίλου/της φίλης σου ή του αδερφού σου ή οτιδήποτε. Θα αρχίσει δηλαδή να μπανάρει όποιον λογαριασμό δεν παίζει στην ενεργοποιημένη κονσόλα;

Αν όντως αυτό κάνει δεν πρόκειται να ξαναδεί σεντ από μένα, πάντως, για αρχή, και για συνέχεια θα έχει καταγγελίες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν διάβασες το νήμα στο λινκ του red, όμως, το ότι "κάτι" θα κάνει η Σόνι έχει ειπωθεί από εκπρόσωπό της, όχι από κάποιον τυχαίο. Από κει και πέρα, ναι, όσον αφορά το τι θα κάνει, όντως μόνο υποθέσεις κάνουμε. 

Μπορει να το λεει στους ορους, αλλα θεωρό οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κατι η σονυ για τα account που διαμοιράζονται, κ αν γινει κατι θα ειναι μονο για λογαριασμους με ύποπτη κίνηση. Κ τα δισκάκια πανω γραφουν εδω κ χρονια οτι απαγορεύετε ρητά να τα πουλας η να δανείζεις τα παιχνιδια αλλα το γραφουν για το τυπικό της υπόθεσης κ μονο.

• Like 1

Για να καταλάβω ρε παιδιά. Αυτός που πουλάει secondary το κρατάει και για τον εαυτό του το παιχνίδι ή το δίνει και μετά το χάνει; γιατί τα πουλάνε τόσο φθηνά; μπορεί να το πουλήσει παραπάνω από μια φορά;

ggramenos, on 24 Nov 2014 - 2:28 PM, said:

.....ρε συ Red1...είναι γνωστα αυτά και το game sharing δεν είναι κατι καινουργιο....και αν είναι <<παρανομο>> τοτε για μενα παρανομο είναι και το ebay και το paypal που επιτρεπουν κατι τετοιο.....και εδώ κολλαει που μπορει και ΓΙΑΤΙ να φταιει ο καταναλωτης που θα το εχει αγορασει...

....με το Primary παιζεις με το δικο σου account και οποιο account εχεις στην κονσολα....ενώ με το secondary παιζεις ΜΟΝΟ με το account που θα σου δωσει ο <<πωλητης>>....

Φίλε καμία σχέση, και εγώ μπορώ να κλέψω ένα κινητό και να πάω να το πουλήσω στο ΕΒΑΥ την αλλη μέρα. Δεν θα φταίει πουθενά ουτε το εβαυ ουτε το paypal.

Επίσης εννοείται ότι όλοι αυτοι οι πωλητές είναι αξιόπιστοι και θα σου στείλουν τον κωδικό, αλλά ξέρουν τι πραγματικά πουλάνε?

Είχα διαβάσει ότι όλα αυτά τα games είναι και απο κλεμένες πιστωτικές κάρτες.

Είχα διαβάσει ότι όλα αυτά τα games είναι και απο κλεμένες πιστωτικές κάρτες.

η πλάκα δεν είναι τόσο στο να αγοράζει κάποιος κάτι που ίσως είναι παράνομο όσο στο να προσπαθεί να το "βαφτίσει" και "normal"...εκεί είναι όλο το γέλιο

και εγώ είχα μπει στο τρυπάκι οταν βλέπω τα καινούρια παιχνίδια 25ευρώ, αλλα δε γίνεται, κάτι βρωμάει στη υπόθεση.

χωρίς να κατηγορώ τους πωλητές.

• Like 1

Οτι εχω παρει μεχρι στιγμης δεν υπαρχει θεμα. Προτιμω βεβαια τα παιδια εδω στις αγγελιες που τα δινουν.

Εχω παντα στον νου μου την πατατα που μπορει να γινει, για αυτο αγοραζω πολυ συγκεκριμενα games που ειναι λιγο meh για μενα και δεν με ενδιαφερουν τοσο, και απκα θελω να τα παιξω/τερματισω/δρομο.

• Like 1

Οτι εχω παρει μεχρι στιγμης δεν υπαρχει θεμα. Προτιμω βεβαια τα παιδια εδω στις αγγελιες που τα δινουν.

Εχω παντα στον νου μου την πατατα που μπορει να γινει, για αυτο αγοραζω πολυ συγκεκριμενα games που ειναι λιγο meh για μενα και δεν με ενδιαφερουν τοσο, και απκα θελω να τα παιξω/τερματισω/δρομο.

Aλέξη, ερώτηση : γιατι απλά δεν τα νοικιάζεις ? Τα "παιδιά" εδω μέσα δεν κάνουν λειτούργημα στην τελική , φράγκα απο "loophole" (Ελληνιστί:"παραθυράκι")   βγάζουν ;)

• Like 1

Alex21121988, on 25 Nov 2014 - 3:14 PM, said:

το να μπανάρουν κονσόλα εκτός μόνο απο λογαριασμό, το έχεις σκεφτεί?

Νομιζω ειστε υπερβολικοι, να μου μπαναρουν κονσολα ετσι ειναι πολυ τραβηγμενο.

Καποια στιγμη θα γινει σιγουρα ξεσκαρταρισμα απο Sony και στην χειροτερη θα χασω ενα game απο αυτα που εχω σε secondary λογω οτι μαλλον θα εχει μπει σε πανω απο 3/4 διαφορετικες κονσολες πριν καταληξει και στη δικη μου.

Απο την στιγμη που ενα account εχει μπει μονο σε δυο κονσολες θα ειναι τρομερα τολμηρο για την Sony να αρχιζει να πεταει accounts ή να αρχισει να μπαναρει κονσολες ετσι. Θα αγριεψει ο κοσμος, γιατι στην τελικη η Sony δεν ειναι σε θεση να γνωριζει αν ενα account οντως δινεται με την μορφη που ειναι νομιμη(sharing) η πωλειται παρανομα απο επ. πωλητες.

Red δεν μπορω να νοικιαζω πχ games οπως το pes/fifa. Απλα δεν γινεται. Επισης δεν επιθυμω να τα πληρωσω full price τα συγκεκριμενα.

• Like 1

...ρε παιδιά μια στιγμη. . είπε η Sony ότι επιτρέπει την μεταπώληση,ενοικίαση των physical αλλά όχι των digital????Από ότι ξέρω και για τα δυο το ιδιο ισχύει...ετσι δεν είναι??? 

....You must not resell either Disc-based Software or Software Downloads, unless expressly authorized by us and, if the publisher is another company, additionally by the publisher

Παιδια οποιος δεν το ξερει το The Crew Beta - Demo ανοιξε εχτες και θα κλησει αυριο(25-27):

The%20Crew_E3_CloseBeta_590x332_146377.j

Από EU εδω:

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/the-crew-beta-demo/cid=EP0001-CUSA01336_00-THECREWBETA00001?smcid=pdc:gr-el:pdc-ps3-services-detail:buy

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...