ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 και εγώ θα πω το δικό μου πόνο τώρα, εχουν τιγκάρει οι αγγελίες εδώ και στο Ebay που πουλάνε παιχνίδια σε μορφή digital secondary accounts.... παίζει λαμογιά απο πίσω? ....κοιτας feedback και αγοράζεις....εχω παρει και εγω 2-3 acc(Prymary)......και όλα μια χαρα....απλα κανουν καμια μερα να σου στειλουν το email.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τα secondary accounts που πωλούνται απο διάφορους είτε στο ebay είτε εδώ μέσα...οι μέρες τους είναι μετρημένες...H Sony το γνωρίζει και προφανώς μπορεί να ξέρει ποιοι λογαριασμοί δημιουργουνται/είναι ενεργοί γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο και ποιο είναι "καθαροί".Φημολογείται πως ολα τα secondary/dymmy accounts σε λίγο καιρό θα απενεργοποιηθούν για ευνοήτους λόγους.Δια στόματος εκπροσώπου Sony btw...Μην δίνετε φράγκα ρε μάγκες σε τέτοιους, οι καιροί είναι δύσκολοι μεν αλλά στο τέλος θα μείνετε με το π@υλί στο χέρι...τελείως πεταμένα τα φράγκα που θα έχετε ξοδέψει (για να γλυτώσετε μερικά)...Είπαμε, το φτηνό το πληρώνεις πάντα ακριβά Τα έλεγα πριν λιγο καιρό και μου λέγανε διάφορα - το ίδιο είχε κάνει και η MS σε λογαριασμούς που αγόραζες απο διάφορους και ηταν φορτωμένοι είτε με games, είτε με MS points...Ε ρε μήνυματα τύπου " Σταμάτησαν να ΛειΤουργούν τα AccounT !11! Exaσα ΟΛΑ τα Games !1!" που έχει να πέσει σε λίγο καιρό εδώ μέσα (και όχι μόνο)...Προσοχή 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και εδω υπαρχουν ατομα που πουλανε sec/primary accounts και ειναι εμπιστοι. Ειδικα για games πχ οπως το pes ή το fifa που ειναι παιχνιδια που στον επομενο χρονο μου ειναι παντελως αχρηστα να τα κραταω και δεν μπορεις να τα πουλησεις και ευκολα πουθενα, τα secondary μου εχουν σωσει πολυ χρημα. Γενικα και σε games που δεν με ενδιαφερουν achievements και δεν ειναι ψηλα στη δικη μου λιστα ή θελω απλα να τα παιξω, να τα τερματισω και δρομο, τα προτιμω σε secondary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και εδω υπαρχουν ατομα που πουλανε sec/primary accounts και ειναι εμπιστοι. Ειδικα για games πχ οπως το pes ή το fifa που ειναι παιχνιδια που στον επομενο χρονο μου ειναι παντελως αχρηστα να τα κραταω και δεν μπορεις να τα πουλησεις και ευκολα πουθενα, τα secondary μου εχουν σωσει πολυ χρημα. Γενικα και σε games που δεν με ενδιαφερουν achievements και δεν ειναι ψηλα στη δικη μου λιστα ή θελω απλα να τα παιξω, να τα τερματισω και δρομο, τα προτιμω σε secondary. Αλέξη, το "έμπιστος" δεν έχει ουδεμία σχέση με το γεγονός οτι η Sony θα πάρει παραμάζωμα ολα τα account τέτοιου είδους... Καμια φορά πρέπει να πάθεις για να μάθεις (ή οχι) "You may not sell, buy, trade, or otherwise transfer your Online ID, SEN Account or any personal access to SEN through any means or method, including by use of web sites" http://www.sonyentertainmentnetwork.com/terms-of-service/ http://www.sonyentertainmentnetwork.com/en-gb/terms-of-service/ http://legaldoc.dl.playstation.net/ps3-eula/psn/e/e_privacy_en.html http://legaldoc.dl.playstation.net/ps3-eula/psn/e/e_tosua_en.html ^ Παράνομο 100%, δεν υπάρχει "γκρίζα" ζώνη που να χτυπάμε το κεφάλι μας στο πάτωμα Eδώ πέρα οι κύριοι τα λένε ακόμα καλύτερα, όποιος έχει όρεξη για διάβασμα... Φιλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα του primary και του secondary account ως προς την πωληση που σου κανουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 .....ρε συ Red1...είναι γνωστα αυτά και το game sharing δεν είναι κατι καινουργιο....και αν είναι <<παρανομο>> τοτε για μενα παρανομο είναι και το ebay και το paypal που επιτρεπουν κατι τετοιο.....και εδώ κολλαει που μπορει και ΓΙΑΤΙ να φταιει ο καταναλωτης που θα το εχει αγορασει... Ποια η διαφορα του primary και του secondary account ως προς την πωληση που σου κανουν; ....με το Primary παιζεις με το δικο σου account και οποιο account εχεις στην κονσολα....ενώ με το secondary παιζεις ΜΟΝΟ με το account που θα σου δωσει ο <<πωλητης>>.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Sharing δεν θεωρειται αυτο; Για να τα ξηλωσει ολα η Sony θα την πληρωσουν και ατομα που οντως τα δινουν σε φιλους τους και δεν εχουν σκοπο το κερδος. Το εχω σκεφτει οτι υπαρχει περιπτωση να χαθουν σε πιθανο ξεσκαρταρισμα της Sony, αλλα στις τιμες που τα εχω παρει, ειναι κατα την γνωμη μου καλο deal και δεν μπορω να μην το προτεινω οταν θες να μην δωσεις full price σε καποιο game. Τα games που περιμενω και δεν εχω αμφιβολιες για την ποιοητητα και την διαρκεια της εμπειριας που θα μου προσφερουν, τα αγοραζω στην κανονικη τους τιμη με το κουτακι τους. Το ιδιο κανω και στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 .....ρε συ Red1...είναι γνωστα αυτά και το game sharing δεν είναι κατι καινουργιο....και αν είναι <<παρανομο>> τοτε για μενα παρανομο είναι και το ebay και το paypal που επιτρεπουν κατι τετοιο..... Φίλτατε Lumi, δεν τα βγάζω απο τον Κ@λο μου, διαβασε τα link που έβαλα πιο πάνω, για κάποιον λόγο τα έβαλα... Αλλο το τι επιθυμεί και γουστάρει ο καθένας, άλλο το τι ισχύει (νομικά) Λογικά φίλε θα πέσει και κυνήγι τέτοιου είδους seller στο μέλλον στο ebay κτλπ Edit : Επειδή αρχίσαμε τα γνωστά και ο καθένας θα λέει τον πόνο του (μέσα σ'αυτόυς και εγώ), διαβάστε τα link, όλα τα άλλα είναι πραγματικά περιττά κύριοι. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Sharing δεν θεωρειται αυτο; Για να τα ξηλωσει ολα η Sony θα την πληρωσουν και ατομα που οντως τα δινουν σε φιλους τους και δεν εχουν σκοπο το κερδος. .....σωστα Alex...... ...παντως επειδή παλια το θεμα του gamesharing το ειχα (ξανα)ανοιξει και official (...δεν ειμουν και ο μονος)...κανεις μα κανεις δεν μου εδωσε μια σαφη απαντηση του τι μέλλει γενέσθαι.......τεσπα.....ο καθενας είναι ελευθερος να κανει ότι θελει και καλο είναι να τελειωνει εδώ το θεμα... ....και εμημερωτηκα τα <<Primary accounts>> είναι μεχρι 16.......δια στοματος.....sony :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ....με το Primary παιζεις με το δικο σου account και οποιο account εχεις στην κονσολα....ενώ με το secondary παιζεις ΜΟΝΟ με το account που θα σου δωσει ο <<πωλητης>>.... Με το primary παιζεις με το δικο σου account αλλα πρεπει να εχεις στην μνημη και το account που κατεβασες το παιχνιδι ή αυτό το μουφα account το σβηνεις μολις κατεβασεις το παιχνιδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ....βαζεις το account μπαίνεις ΜΙΑ φορά μόνο για να το κατεβάσεις και μετα το ξεχνάς ...δεν το σβήνεις σε καμία περίπτωση γιατί μετα χάνεις την εξουσιοδότηση άρα και το παιχνίδι,απλά θα το εχεις σαν ένα account στην κονσολα..πας μετα στο δικο σου account ή σε οποίο άλλο account εχεις και βλέπεις το παιχνίδι να κατεβαίνει...μολις κατέβει παίζεις κανονικα ....that's all!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Φίλτατε Lumi, δεν τα βγάζω απο τον Κ@λο μου, διαβασε τα link που έβαλα πιο πάνω, για κάποιον λόγο τα έβαλα... Αλλο το τι επιθυμεί και γουστάρει ο καθένας, άλλο το τι ισχύει (νομικά) Λογικά φίλε θα πέσει και κυνήγι τέτοιου είδους seller στο μέλλον στο ebay κτλπ Edit : Επειδή αρχίσαμε τα γνωστά και ο καθένας θα λέει τον πόνο του (μέσα σ'αυτόυς και εγώ), διαβάστε τα link, όλα τα άλλα είναι πραγματικά περιττά κύριοι. Φιλικά Ας ελπίσουμε μόνο να μην κάνει καμιά πατάτα η Sony και πάρει η μπάλα κι όσουν κάνουν απλώς gamesharing, γιατί μετά ποιος τη σώνει. Θα τρίβει τα χέρια της η MS Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι λογαριασμοί είναι ύποπτοι και ποιοι όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ας ελπίσουμε μόνο να μην κάνει καμιά πατάτα η Sony και πάρει η μπάλα κι όσουν κάνουν απλώς gamesharing, γιατί μετά ποιος τη σώνει. Θα τρίβει τα χέρια της η MS Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι λογαριασμοί είναι ύποπτοι και ποιοι όχι. ........αν γινει κατι τετοιο(...που εγω προσωπικα το αποκλείω και ουτε μια στο million) θα τους παρει μπαλα ΟΛΟΥΣ......φιλε VOLE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιατί να τους πάρει όλους; Το gamesharing είναι κάτι που επιτρέπεται ρητά. Το να πουλάς λογαριασμούς είναι κάτι που απαγορεύεται επίσης ρητά. Σίγουρα μπορούν να δουν ποιοι λογαριασμοί έχουν ύποπτη κίνηση (μόνο ένα παιχνίδι, τις κονσόλες από τις οποίες έχουν κάνει log in και αγορές κλπ). Αν εγώ μπαίνω πάντα από μία-δύο κονσόλες, έχω το λογαριασμό μου χρόνια κλπ κλπ, το ίδιο και το άλλο άτομο με το οποίο κάνουμε share, δεν έχω κάνει κάτι παράνομο για να με πάρει η μπάλα. Αν γίνει αυτό θα σκάψει το λάκκο της η Sony, πολύ απλά, επειδή ακριβώς έτσι έκανα με το ίδιο άτομο στο 360 8 χρόνια και δεν το έχω σε τίποτα, ούτε εγώ ούτε πολλοί άλλοι, να αλλάξουμε κονσόλα. Για να μην πούμε για το ότι αν τους πάρει όλους η μπάλα θα μιλάμε για πολύ κόσμο που θα φάει άκυρο σε λογαριασμούς που έχουν ξοδέψει χιλιάδες ευρώ/λίρες/δολάρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιατί να τους πάρει όλους; Το gamesharing είναι κάτι που επιτρέπεται ρητά. Το να πουλάς λογαριασμούς είναι κάτι που απαγορεύεται επίσης ρητά. Σίγουρα μπορούν να δουν ποιοι λογαριασμοί έχουν ύποπτη κίνηση (μόνο ένα παιχνίδι, τις κονσόλες από τις οποίες έχουν κάνει log in και αγορές κλπ). ........κατσε ρε Vole.....που ξερει η Sony αν εσυ τον χαρισες και δεν τον πουλησες στον φιλο σου τον λογαριασμο σου.... http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Is-gamesharing-legal/td-p/44600066 game sharing το ένα game sharing και το άλλο.....δεν εχει γινει κατι τοσα χρονια.....και για να γινει ban λογαριασμου πρεπει να γινει πολύ ΜΕΓΑΛΗ χοντραδα.....ban για gamesharing δεν εχει αναφερθεί μεχρι στιγμης...αρα κουλαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις