Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 dimi7RiS, on 19 Nov 2014 - 12:13 PM, said: Ευχαριστω πολυ Λοιπον για κονσολα το σκεφτομουν εβλεπα pros cοns 1 μηνα+ τωρα. Εκανα κι εγω σαν κι εσενα παραγγελια το Xbox με το assassins περιμενα περιμενα (στο μεταξυ βγαινουν και οι βρωμες) Τι βρώμες βγήκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ....εγω παλι πιστευω ότι φετος οι βαθμολογιες είναι εκει που πρεπει να είναι....με ΟΤΙ αυτό συνεπάγεται...βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρέσεις τυπου COD AW που εγω προσωπικα σαν User θα του εβαζα ένα 8+....σε σχεση με το COD Ghosts που για μενα ουτε 4 δεν αξιζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 μια βοηθεια... σημερα θα αλλαξω τον δισκο , θα βαλω εναν 1τβ .. Ερωτηση: Αφου κανω το backup μου να κανω και deactivate απο primary την κονσολα?? η δεν χρειαζεται????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αξιζει να αγορασω σαν retail disk το infamous first light? Εχει καποια διαρκεια το παιχνιδι ή οχι? Εχω ηδη τερματησει κανονικα το infamous second son. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το έχουν ανακοινώσει για το Plus του Ιανουαρίου, οπότε αν είσαι συνδρομητής σίγουρα δεν αξίζει. Διαφορετικά, εξαρτάται από το πόσο σου άρεσε το SS. Το βασικό παιχνίδι είναι αρκετά σύντομο, αλλά έχει ένα arena mode που, αν σου αρέσει, μπορεί να σε κρατήσει αρκετές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εσυ που ξερεις ποια παιχνιδια θα δωσει τον φεβρουαριο στα psn+ members? Το psn store ειναι down ? Προσπαθω να μπω απο τον υπολογιστη αλλα δεν μπαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχει ανακοινωθει εδω και πολυ καιρο, οπως και το Injustice Gods among us http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CE%B1-Injustice-GAU-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-inFAMOUS-First-Light-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS-Plus/26770.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εσυ που ξερεις ποια παιχνιδια θα δωσει τον φεβρουαριο στα psn+ members? Το psn store ειναι down ? Προσπαθω να μπω απο τον υπολογιστη αλλα δεν μπαινει. Ξαναδιάβασε το ποστ μου Και μετά ρίξε και μια ματιά στο λινκ από πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλα οτιδηποτε κατεβαζεις σαν psn+ member οταν ληξει η psn+ συνδρομη σου δεν θα μπορεις να τα παιζεις ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 μια βοηθεια... σημερα θα αλλαξω τον δισκο , θα βαλω εναν 1τβ .. Ερωτηση: Αφου κανω το backup μου να κανω και deactivate απο primary την κονσολα?? η δεν χρειαζεται????? ...όχι δεν χρειαζετε....μονο προσεξε μην την πατησεις όπως εγω με το αρχειο..... εκανα μονο ένα φακελο οχι δυο που επρεπε να κανω και δεν ηξερα τη εκανα λαθος.... On the USB storage device, create folders for saving the update file. Using a computer, create a folder named "PS4". Inside that folder, create another folder named "UPDATE".......ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ UPDATE ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ "PS4UPDATE.PUP" http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps4/new-install/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παραθέτω τον εαυτό μου κι εδώ, επειδή ίσως να μην παρακολουθείτε όλοι το νήμα του Destiny. Εδώ και 2-3 μέρες υπάρχει ένα demo(για τις παλιές κονσόλες)/trial(για τις νέες) του παιχνιδιού διαθέσιμο, για όποιον έχει την περιέργια να δει πώς είναι το παιχνίδι. Παραθέτω και το FAQ για λεπτομέρειες http://www.bungie.net/de/Help/Article/12406 What does the Destiny Trial include? •Character creation and progression to Level 7, which carries over to the full version of the game should you decide to purchase a retail copy of Destiny •Five Story Missions set in Old Russia•Access to the Tower and multiple Tower vendors•“Den of Devils” 3-player cooperative Strike When I’m ready to buy the full game, will my character progression be transferred? Yes, assuming you purchase the full retail copy of Destiny on the same console platform family you played the Destiny Trial or Demo on. For example, you may not transfer your progress from the Destiny Demo on Xbox 360 to the full retail version of Destiny on PlayStation 4 or PlayStation 3. Progress is always shared automatically within the same console family on the Destiny servers. No action on your part is required. Πληροφοριακά, όσοι έχουν Arcade/4gb 360 ή 12άρι PS3 τρώνε πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Απλα ελεος εδω στην Ελλαδα.400ευρω το Ps4 bundle με το GTA V και στα 440 μαζι με το Pes 2015 το οποιο κοστιζει 40ευρω.....Οτι να ναι.. Τουλαχιστον ας το βαζαμε μαζι με αλλο ενα controller.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Απλα ελεος εδω στην Ελλαδα.400ευρω το Ps4 bundle με το GTA V και στα 440 μαζι με το Pes 2015 το οποιο κοστιζει 40ευρω.....Οτι να ναι.. Τουλαχιστον ας το βαζαμε μαζι με αλλο ενα controller....ΤΟ πρόβλημα πιο είναι; μπορείς να το πάρεις με το gta5 και να αγοράσεις ξεχωριστά το pro και θα σου βγει στα ίδια λεφτά. Και αν δε σε ενδιαφέρει το gta μπορείς να το πουλησεις η να το κάνεις ανταλλαγή με κάποιο dualshock 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τι γινεται με το playstation store? Απο τον υπολογιατη δεν μπορω να μπω και δεν ξερω τον λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 και εγώ θα πω το δικό μου πόνο τώρα, εχουν τιγκάρει οι αγγελίες εδώ και στο Ebay που πουλάνε παιχνίδια σε μορφή digital secondary accounts.... παίζει λαμογιά απο πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις