Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εδωσα το 3 και φευγω για 4 ! Με ενδιαφερει bunddle με fifa 15 ή nba 15 και 2ο μοχλο. Απο που αξιζει να αγορασω? Μην μου πειτε για χριστουγεννα γιατι δεν θα την παλεψω! Υπαρχει κανα μαγαζι που αν παρω κατι ακριβο θα δωσει καμια δωροεπιταγη και ηλιτωσω τιποτα απο τα υπολοιπα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάναγκες, ολα τα bunduru 399€, και του GTAV, και του Far cry 4, σε λευκό και μαύρο...

Δεν καταλαβαίνω τι διάολο παίζει με αυτές τις προσφορές απο το υπερπέραν, μεχρι χθες ηταν 450€ σήμερα 399€ στο "έτσι"...Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι επίσημες τιμές που ορίζει η Soony® ή...
Το ίδιο συνέβη και με το Driveclub bundle που είχα τσιμπήσει πριν 2 βδομάδες στα 399€, πλέον είναι και αυτό στα 450€ - για να μην πούμε για το Driveclub το οποίο το ειχαν ρίξει ολοι στα 40-κάτι/50€ και το ανέβασαν πάλι τώρα στα 60€...Μάϊστα...

Το little big planet 3 τι λέει? Δεν είδα καλές βαθμολογίες αλλά με τόσο κακές βαθμολογίες τελευταία αρχίζω και σκέφτομαι αν έχει γίνει μόδα να βάζουν 6αρια και 7αρια.

Σήμερα τσίμπησα το ps4 με το gta V φυσικά με 399... έπαιξα αρκετή ωρισα μεχρι που ήρθε η κοπέλα μου :-(

Είναι εθιστικοτατο αλλά τα τρώει τα drop του

• Like 2

Το little big planet 3 τι λέει? Δεν είδα καλές βαθμολογίες αλλά με τόσο κακές βαθμολογίες τελευταία αρχίζω και σκέφτομαι αν έχει γίνει μόδα να βάζουν 6αρια και 7αρια.

Βγήκε?

dimi7RiS, on 19 Nov 2014 - 01:13 AM, said:

Σήμερα τσίμπησα το ps4 με το gta V φυσικά με 399... έπαιξα αρκετή ωρισα μεχρι που ήρθε η κοπέλα μου :-(

Είναι εθιστικοτατο αλλά τα τρώει τα drop του

με γειεεεες φίλε!!! εγω το απόγευμα λογικά θα εχω gta v.

Χ1 το διέγραψες για αγορά?

...το 79 metascore και User score 7.3 στο little big planet 3 είναι κακη βαθμολογια??? http://www.metacritic.com/game/playstation-4/littlebigplanet-3

...το 85 metascore και User score 8.3 στο Far Cry 4 είναι κακη βαθμολογια???

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-4

...το 96 metascore και User score 8.5 στο GTA V είναι κακη βαθμολογια???

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/grand-theft-auto-v

....κ.ο.κ...................μαλλον εχεις κολλησει στο δεντρο (AC Unity) και σου διαφευγει το δασος :-D  :-D :-D  !!!!!!!!!!!

Δεν κοιτάζω το metascore γιατί ο καθένας βάζει από το απόλυτο 10 μέχρι 0 οπότε προτιμώ να διαμορφώνω γνώμη από 2-3 site.  Όταν το πρώτο little big planet έπαιρνε 95 , μάλλον κάποιο θέμα υπάρχει υπαρκτό. Απλά η διαφορά είναι ότι εξαιτίας της φύσης του παιχνιδιού, δηλαδή user generated content, δεν ξέρω αν παίζει τόσο ρόλο γιατί δεν έχω εμπειρία από τα προηγούμενα. Εγώ πάντως βλέπω ότι είναι η χειρότερη χρονιά στο gaming φέτος εδώ και καιρό. Τα remaster στυλ GTA5 , Last of us κτλ. δεν μετράνε για μένα σαν φετινά games. Απλά είμαι τυχερός που δεν τα είχα παίξει  και τα ευχαριστιέμαι τώρα. 

• Like 1

καλα ο κοσμος ξεκινησε να βαθμολογει και με την δικαιολογια του πρωτοτυπου...Εδω δε πρωτοτυπουμε εμεις με τις επιλογες μας θα το κανουν αυτοι?? δε καταλαβα...Επισης , οχι οτι την λεω σε καποιον, συζητηση να γινεται..Απο ποτε το 7-8 δεν ειναι καλο???Μας εχει παρει σβαρνα το κυμα και ψαρωνουμε με το παραμικρο...Επειτα καλο θα ναι να διναμε και βαση στο ποιος και σε ποιο site γινεται το review και ειδικα απο ΠΟΙΟΝ, γιατι βλεπω κατι reviewers οι οποιοι δε γουσταρουν ενα genre να το κανουν και review....Οποτε και αυτο το σεναριο παιζει πολυ συν οτι το metacritic ειναι οτι να ναι, οχι γιατι ειναι χαλια η οτιδηποτε αλλο , αλλα γιατι επιτρεπει βαθμολογιες τυπου 0 γιατι μου ξυσε τα @@..... Αυτα χωρις παρεξηγηση δεν πανε για κανεναν εδω περα..Το φαινομενο ειναι γενικο και επηρεαζομαι και εγω καποιες φορες...

• Like 3

με γειεεεες φίλε!!! εγω το απόγευμα λογικά θα εχω gta v.

Χ1 το διέγραψες για αγορά?

Ευχαριστω πολυ :D

Λοιπον για κονσολα το σκεφτομουν εβλεπα pros cοns 1 μηνα+ τωρα.

Εκανα κι εγω σαν κι εσενα παραγγελια το Xbox με το assassins περιμενα περιμενα (στο μεταξυ βγαινουν και οι βρωμες) μετα ξαναπεριμενα ξαναπεριμενα.....τις τρωω τις ξενερες! Αλλο bundle δε με γεμιζε.

Υστερα βλεπω αυτο Link.png Site: xbox ομως το αφησα διοτι φοβηθηκα μη μου διναν κανενα στοκαρισμενο που εκανε θορυβο. 

Ε ύστερα βγαινει το ps4 λευκο με το GTA V ετοιμοπαραδοτο.... ανθρωπος ειμαι λύγισα στην οψη των 399.

Δε ρισκαρα να το αφησω με βαση τις προηγούμενες προσφορες(driveclub,COD) που κρατησαν 1 εβδομαδα  

• Like 1

Το little big planet ειναι λογικο εχει χαμηλοτερες βαθμολογιες απο τα προηγουμενα, γιατι ειναι μια ιδεα του 2008 που βγαινει σε νεα LBP απλα βελτιωμενη και οχι φρεσκια.

Καθε νεο LBP μονο και μονο για αυτον το λογο θα επρεπε ας πουμε να πεφτει μιση με μια μοναδα κατω.

Δεν ξερω ποσο καλο ειναι το story mode ,αλλα  το create mode θα ειναι καλυτερο.Οποτε απο το community θα δουμε καλυτερα πραγματα απο τα προηγουμενα lbp(κατι που ειναι αδυνατον να κρινουν και να βαθμολογησουν οι reviewers σημερα).

Στα συν του παιχνιδιου ειναι οτι μπορεις να παιξεις και ολα τα levels των προηγουμενων 2 παιχνιδιων.

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι λιγο δυσκολο να βαθμολογησουν κατι που δεν εχουν δει παντως.

Η πορεια του παιχνιδιου θα φανει στα επομενα χρονια που θα εχουν μαθει και τα νεα εργαλεια οι gamers.

Θεωρω δικαιο το 8αρι με βαση τα οσα εχω διαβασει για το παιχνιδι.Τοσο περιμενα.

9 θα παρει το νεο παιχνιδι της Mm :P:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...