Phoenix7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα σας εξηγησω την διαδικασία από ότι έχω καταλάβει και διαβάζω σε άλλα forumΛοιπόν πας φτιαχνεις νεο λογαριασμό στο PSN(us). Αγοραζεις το παιχνίδι που θες. Πας στην κονσόλα σου και κανείς login με αυτά τα στοιχεία του λογαριασμού που εφτιαξες. Κανείς το λογαριασμό activate as primary. Και πλέον μπορείς να παιζεις με το κανονικό σου προφιλ το παιχνίδι που αγορασες με τον άλλο λογαριασμό. Τώρα θες να το δωσεις και σε φίλο; ωραία. Του δινεις τα στοιχεία του λογαριασμού που εχει μεσα το παιχνίδι, συνδέεται και παίζει κανονικά, αλλα μόνο με το λογαριασμό που θα του δωσετε, δεν θα μπορεί απο το κανονικό του προφιλ.ΑυτόΑποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2014 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 αποφασισα να πουλησω στο ασδερφο μου τον 1.5 σκληρο και να παω σε 2tb που εχει βγει απο samsung και τον τσιμπησα απο amazon.uk 125 ευρω τελικη τιμη το PS4 θα εχει χωρο 1768gb ο 500αρης δεν φτανει ουτε για ζητω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Προτιμας δηλαδη να βγει μισοτελειωμενο?Και κανενα θεμα δεν ειχε η alpha.Καποιοι μεσω glitch βρεθηκαν σε περιοχες που ηθελαν να δειξουν ακομα και γι αυτο η τριτη μερα αναβληθηκε Οχι αλλα τωρα τελευταια απο οτι φενεται ’’ταζουν’’ ημερομηνιες χωρις να ειναι σιγουροι(βλεπε DriveClub). Τουλαχιστον αν δεν ειναι 100% σιγουροι ας μην ανακοινωνουν ημερομηνιες . Και δεν το λεω σαν Sony Hater(καθως εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι κονσολες της ως τωρα εκτως του Ps4),και επειδη ισως με ενδιαφερει στο μελλον μια αγορα ενος Ps4, δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει η ως τωρα εξελιξη της κονσολας,μακαρι να αλλαξει αργοτερα για καλο ολων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μάγκες, ερώτηση σχετικά με τις εμφανίσεις στο Library menu : Μπορώ να σβήσω/αφαιρέσω απο την λίστα apps τα οποία χρησιμοποίησα αλλά έχω πλέον σβήσει απο τον σκληρό ? Παράδειγμα, είχα κατεβάσει ενα app για ενοικίαση ταινιών το οποίο και χρησιμοποίησα 1 φορά το οποίο στη συνέχεια το έσβησα απο τον σκληρό δίσκο.Το app εξακολουθεί να εμφανίζεται στο library ομως(έχει και το εικονίδιο για κατέβασμα στο tab). Θα αρχίσει να μαζεύεται σαβούρα στα menu και δεν γουστάρω... ΥΓ : Το PS app δουλεύει καλούτσικα στο smartphone μου με την εξαίρεση του "second screen" στο οποίο μένω απλά στην γκρίζα οθόνη με τα βελάκια και δεν συνδέεται... ......το library είναι ότι εχεις αγορασει από το Ps store και συνδέεται αμεσα με το/τα acc σου...δηλ. αν εχεις τρια,πεντε,κ.ο.κ Primary accounts το library θα εχει από όλα τα accounts τα παιχνιδια ...ακομη και τα Demo/apps...αν ποτε αλλαξεις δισκο,σβησεις καποιο παιχνιδι καταλαθος,κ.ο.κ θα μπορεις να ξανακατεβάσεις από το library και ΟΧΙ δεν μπορεις με την καμια να σβησεις από το library ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ...θα είναι εκει μια ζωη....(...ετσι είναι πανω-κατω και το Xbox Live) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 είδα σήμερα αμερικάνικο Bundle στα 399$ με gtav και last of us, πολύ καλό deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καιαιαι σκίστηκε και το δικό μου αριστερό στικ, μετά από ένα χρόνο σχεδόν και αρκετό gaming από το καλοκαίρι και μετά. Σίγουρα πάνω από 300 ώρες αν μετρήσω και αυτές του συγκάτοικου. Του φόρεσα σήμερα τα καποτάκια (τα οποία, όπως έχω ξαναπεί, προτιμώ σε υφή από τα γυμνά στικ, οπότε δε με χαλάει ιδιαίτερα αυτό. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το προϊόν έχει φτηνιάρικη κατασκευή σε κάποια πράγματα, ενώ το χρυσοπληρώνω). Εχω κι ένα δεύτερο χειριστήριο, αγορασμένο το καλοκαίρι, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, οπότε δεν μπορώ να κάνω υπόθεση για το αν έχουν αλλάξει υλικό από την κυκλοφορία και μετά. Ισως το βάλω σε ρόλο κύριου χειριστηρίου αυτό τώρα, για να δω πόσο θα κρατήσει κι αυτό ΥΓ: Φώτο θα ανεβάσω αργότερα, για όποιον έχει περιέργεια για το μέγεθος της φθοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εγώ είχα αγοράσει από την αρχή καποτάκια και επίσης τα θεωρώ καλύτερη εμπειρία από το γυμνό στικ. Μάλιστα όταν πάω σε φίλους, μου φαίνεται αρκετά άβολο σε αίσθηση το μανάτο στικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και εγω τους εχω φορεσει τα thumb grips εδω και λιγο καιρο για να μην γινει η ζημια, και γενικα δεν θελω να τρεχω για αλλαγες κτλ. Αυτα τα grips φορανε τα ds4 μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 να ρωτήσω κάτι ρε παλικάρια γιατί με ρωτάει ένας ξάδερφος και δε ξέρω να του απαντήσω μιας και δεν έχω PS4. 1. Θέλει να αγοράσει ετήσια συνδρομή αλλά δε ξέρει από που τον συμφέρει καλύτερα να την πάρει 2. τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα μένουν στην βιβλιοθήκη του για να τα παίξει όποτε θέλει ή μπορεί να τα παίζει μόνο για τον μήνα που προσφέρονται; ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 01. www.maxplay.gr πολυ καλυτερες τιμες απο παντου. Και θα του προτεινα να περιμενει να αγορασει τα χριστουγεννα που η ετησια συνδρομη θα πεσει στα 35 ευρω απο 50 που κοστιζει τωρα. 02. Μενουν στη βιββλιοθηκη του για να τα παιξει οποτε θελει αν τα κατεβασει οταν ειναι δωρεαν ετσι. Εχει να μου προτεινει κανεις μαγαζι το οποιο να μπορω να βρω το πλαστικο των μοχλων του ps4 αλλα με σχεδια(Οχι αυτοκολητα) ωστε να αντικαταστησω το μαμα μαυρο με κατι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ......το library είναι ότι εχεις αγορασει από το Ps store και συνδέεται αμεσα με το/τα acc σου...δηλ. αν εχεις τρια,πεντε,κ.ο.κ Primary accounts το library θα εχει από όλα τα accounts τα παιχνιδια ...ακομη και τα Demo/apps...αν ποτε αλλαξεις δισκο,σβησεις καποιο παιχνιδι καταλαθος,κ.ο.κ θα μπορεις να ξανακατεβάσεις από το library και ΟΧΙ δεν μπορεις με την καμια να σβησεις από το library ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ...θα είναι εκει μια ζωη....(...ετσι είναι πανω-κατω και το Xbox Live) Οπότε λειτουργεί σαν "download history", μάλιστα...Υπάρχει τρόπος (πλην του library) για να δείς ΟΛΑ τα games που εχεις υπο την κατοχή σου χωρίς να βλέπεις ταυτόχρονα και την "σαβούρα" που εχει διαγραφεί ? Αυτα που έχεις παίξει/σου ανήκουν με λίγα λόγια. Λίγο άβολο αν είναι μονο ετσι φίλε καθώς μαζί με demo κτλπ που θα έχουμε παίξει θα αρχίσει να γίνεται χαμός... 01. www.maxplay.gr πολυ καλυτερες τιμες απο παντου. Και θα του προτεινα να περιμενει να αγορασει τα χριστουγεννα που η ετησια συνδρομη θα πεσει στα 35 ευρω απο 50 που κοστιζει τωρα. 02. Μενουν στη βιββλιοθηκη του για να τα παιξει οποτε θελει αν τα κατεβασει οταν ειναι δωρεαν ετσι. Εχει να μου προτεινει κανεις μαγαζι το οποιο να μπορω να βρω το πλαστικο των μοχλων του ps4 αλλα με σχεδια(Οχι αυτοκολητα) ωστε να αντικαταστησω το μαμα μαυρο με κατι αλλο. Πως και έτσι ? Επίσημο κόψιμο τιμής είναι αυτό ή...? Σχετικά με τα καποτάκια, έχω φορέσει αυτα που πουλάνε στο Πλαίσιο και απο αίσθηση/grip είναι πολύ ωραία αλλά η εφαρμογή τους είναι λίγο χαλαρή, μήπως δημιουργήσει περαιτέρω πρόβληματα στα αναλογικά λόγω αυτού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τα συγκεκριμενα καποτακια ειναι λιγο τερατιλες, τα κανουν τα αναλογικα να φαινονται πιο μεγαλα. Χαλαει λιγο η εμφνανιση του controller. Αν ειναι χαλαρα δεν νομιζω να χαλανε το υλικο απο κατω, απλα μπορει να σου δημιουργουν προβλημα στο gameplay. Μπες και στο ebay, υπαρχουν πιο πολλες επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οπότε λειτουργεί σαν "download history", μάλιστα...Υπάρχει τρόπος (πλην του library) για να δείς ΟΛΑ τα games που εχεις υπο την κατοχή σου χωρίς να βλέπεις ταυτόχρονα και την "σαβούρα" που εχει διαγραφεί ? Αυτα που έχεις παίξει/σου ανήκουν με λίγα λόγια. Λίγο άβολο αν είναι μονο ετσι φίλε καθώς μαζί με demo κτλπ που θα έχουμε παίξει θα αρχίσει να γίνεται χαμός... Πως και έτσι ? Επίσημο κόψιμο τιμής είναι αυτό ή...? Σχετικά με τα καποτάκια, έχω φορέσει αυτα που πουλάνε στο Πλαίσιο και απο αίσθηση/grip είναι πολύ ωραία αλλά η εφαρμογή τους είναι λίγο χαλαρή, μήπως δημιουργήσει περαιτέρω πρόβληματα στα αναλογικά λόγω αυτού ? Ναι καθε γιορτες η ιδια η sony κοβει την τιμη της ετησιας καρτασ απο 50 ευρω στα 35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μολις ξεκινησα να ανεβαζω καποια βιντεο στο καναλι μου..Εδω βαζω το λινκ της λιστας του Site: . Φυσικα θα ηθελα να τα δειτε και να μο δωσετε και συμβουλες.Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Και εγω τους εχω φορεσει τα thumb grips εδω και λιγο καιρο για να μην γινει η ζημια, και γενικα δεν θελω να τρεχω για αλλαγες κτλ. Αυτα τα grips φορανε τα ds4 μου. post-250036-0-39931900-1412291059.jpg Το μπλέ τα σπάει! το αγόρασα προχθές 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις