Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ άνετα έδινα 6 ευρώ για το Resogun, πάντως, και δεν έχω και καμιά τρέλα με το είδος του. 

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε το share play, red; :P

(Αμφιβάλλω πως είναι το κατάλληλο παιχνίδι γι' αυτό, αλλά ίσως πάρεις μια ιδέα).

Αυτό το PvZ με φωνάζει συνέχεια να το αγοράσω ξανά σε next-gen το άτιμο. Κάθε προσφορά και χαμηλότερα! Αργκ! Το μόνο που με κρατάει είναι ότι δε βλέπω να το παίζει κανείς στο friends list μου, οπότε αν είναι να παίζω με αγνώστους καλά είναι και στο 360. 

Valiant Hearts, επίσης, καλή περίπτωση στα 7μισι ευρά. 

Vole, το Valiant hearts φαίνεται απίθανο αλλά...Θέλω κατι με replay value φίλτατε καθώς ανήκω στην παλαιά των γέρων σχολή...

Εχεις τίποτα να προτείνεις φίλε μου ? Θα σε ρωτουσα στο PSN αλλά τα msg θα κάνουν 10 ώρες...γΚΞέρειζ εσύ :D

Δημοσ.

Από αυτά που έχει σε προσφορά μάλλον δε θα πρότεινα κάτι (εκτός αν θες multiplayer, που δε νομίζω, σωστά; )

To DA Inquisition παίρνει καλές κριτικές, πάντως, και διαβάζω πως είναι 100+ ώρες.

Αλλιώς, υπομονή λίγες μέρες για GTA V ;)

Δημοσ.

Από αυτά που έχει σε προσφορά μάλλον δε θα πρότεινα κάτι (εκτός αν θες multiplayer, που δε νομίζω, σωστά; )

To DA Inquisition παίρνει καλές κριτικές, πάντως, και διαβάζω πως είναι 100+ ώρες.

Αλλιώς, υπομονή λίγες μέρες για GTA V ;)

Εννοούσα απο PSN (arcade/indie) τίτλους κύριε μου =D

Απο retail είμαι προς το παρόν καλυμμένος με MGS:GZ, GTAV και μάλλον Samurai Warriors 4 οπότε...

Τερμάτισα και το Tomb raider reboot χθές παρεμπιπτόντως, πολύ γραφικό στο PS4 και έπαιζε καλούτσικα, έπασχε απο τον κλασσικό σύνδρομο ομως "autopilot" και αυτό (βλεπε επίσης : Ολα τα Ass.Creed/Uncharted) όπου όλα είναι αυτοματοποιημένα και πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ για να χάσεις...

Επίσης: άσκοπα, άσκοπα βίαιο, ουδεμία σχέση με τον χαρακτήρα και την "ψυχή" των παλαιότερων TR...

Παιχνιδι φτιαγμένο καθαρά απο "επιτροπή" με στόχο τον χαμηλότερο (ως συνήθως) κοινό παρονομαστη, παιχνίδι φτιαγμένο για teenagers οπου και λογικά θεωρούν "cool" και "ωριμο" να φυτεύεις  αξίνες στα κρανία των αντιπάλων με το αίμα να απλώνεται παντού και πτώματα σε αποσύνθεση ανα 5 μέτρα που διανύεις το περιβάλλον - ανα στιγμές, νόμιζα οτι έπαιζα κανα' horror παιχνίδι ρε πστ μου, οχι μλκίες...

Επίσης, Tomb raider όπου τα tombs είναι...optional...κλαίω ρε πστ μου...Oλα στο βωμό του shootbang και της "κινηματογραφικότητας" κι'ετς...

Παχνίδι που και την Lara/τίτλο να μην είχε μέσα θα ηταν ακριβώς το ίδιο/δεν θα προσέφερε κατι το διαφορετικό, τίτλος = καθαρά για λόγους marketing/πωλήσεων...

Over and out

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, το reboot έπασχε από διάσχιση προσωπικότητας :P

Είναι αστείο το ότι αυτό ήταν το προϊόν προσπάθειας να κάνουν τη Λάρα πιο ολοκληρωμένη και πιο άνθρωπο. Θυμάμαι και μια συνέντευξη της Πράτσετ (lead writer) όπου, ουσιαστικά, έλεγε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος συμβιβασμός που κατάφεραν να συμφωνήσουν με τους gameplay designers. Με άλλα λόγια, ό,τι προθέσεις και να έχουν οι writers ενός παιχνιδιού, άμα ο game director θέλει snuff film meets Uncharted, δεν πρόκειται να δεις τίποτα αξιόλογο. Ενδεικτικότατο αυτής της αντίθεσης το τι κάνει η Λάρα ούτε 5 λεπτά αφότου σοκαριστεί και τραυματιστεί ψυχολογικά που αναγκάζεται να σκοτώσει. Γελοία πράγματα αν προσπαθήσεις να τα πάρεις σοβαρά.

Επίσης, ενδεικτικό της τάσης αυτοματοποίησης των περισσότερων ενεργειών στα σύγχρονα παιχνίδια (άλλο πράγμα το streamlining, αυτό είναι απολύτως θεμιτό, κι άλλο πράγμα το "πατάω ένα κουμπί και τα κάνει όλα μόνο του") το ότι το TR Reboot όταν το είχα παίξει πρώτη φορά στο 360 είχα πει "επιτέλους, ένα παιχνίδι που δεν τα κάνει όλα μόνο του!" 

Και οι τάφοι της πλάκας ήταν, δυστυχώς.

Μόνο ως b-movie equivalent έχει πλάκα το TR reboot. Ως τέτοιο άρχισα να το αντιμετωπίζω μετά το πρώτο 2ωρο και το διασκέδασα αρκετά.

Από PSN/indie δεν έχω να προτείνω τίποτα. Spelunky ίσως, αφού θες replayability; Αλλά αυτό μόνο by proxy (αγαπημένο παιχνίδι φίλου μου) μπορώ να το προτείνω, καθώς δεν είναι του γούστου μου. 

Δημοσ.

Καλό το tomb raider σαν δομή και γραφικά, ιστορία μηδέν για μένα, καμιά σχέση με Tomb Raider με ότι καλό και κακό είχε αυτό. Επίσης πολύ βία πάλι χωρίς λόγο. Γενικά καλό game για μένα, ειδικά άμα συνεχίσουν στα θετικά και αλλάξουν 2-3 πράγματα.  

Από αυτά που είναι σε προσφορά αξίζει κανένα? Σκέφτομαι Valiant hearts ή metal gear. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι και τα δύο αξίζουν, αλλά η αξία του MGS εξαρτάται αρκετά από το πόσο fan της σειράς είσαι, αλλά κι από το πόσο "ψείρας" είσαι με αυτού του είδους τα παιχνίδια. Αν, δηλαδή, το να ξαναπαίξεις τις αποστολές δοκιμάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις και τελειοποιώντας διαδρομές δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, ίσως το MGS να αξίζει σημαντικά λιγότερο από το Valiant Hearts. 

Δημοσ.

Metal gear εκτός από αυτό που ήταν στο xbox το πρώτο δεν έχω ξαναπαίξει. Η φάση διαφορετική προσέγγιση μ'αρέσει αν προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως καιγόμουν στο demo του πρώτου crysis. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Metal gear εκτός από αυτό που ήταν στο xbox το πρώτο δεν έχω ξαναπαίξει. Η φάση διαφορετική προσέγγιση μ'αρέσει αν προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως καιγόμουν στο demo του πρώτου crysis. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση.

Rouxla, στα 9€ που είναι το MGS μη το σκέφτεσαι καν ;)

DAT silky smooth 60fps, free-form gameplay, controls που του έχουν αλλάξει τα φώτα (με την καλή έννοια εννοώ) απο...το τελευταίο που είχες παίξει στο Χ-τούβλο, καλό replay value απ'οτι έχω δει μέχρι στιγμής...

Εχει πλάκα που λένε "1 ωρα παιχνίδι" οταν - προσωπικά - έχω ξοδέψει  2 ώρες μέχρι στιγμής παίζοντας απλά με το A.I, ανακρίνοντας τους για να ανοίξω σημεία στον χάρτη (πυρομαχικά κτλπ) κτλπ κτλπ...

Ενα μικρό sandbox παιχνίδι είναι, τα λεφτά του τα καργα-αξίζει, μπορεί όσοι το έιχαν πάρει στα 40€ στην αρχή...αντε να τους καταλάβω που ψιλο-πικράθηκαν, στα 9€ όμως δεν θέλει καν σκέψη ;)

Επίσης : DAT intro...hhhhnngggggg

Συνεχίζει αμέσως μετά το MGS: Peace walker το οποίο στην ουσία ηταν το sequel του MGS3.Η υπόθεση μπορεί να σε μπερδέψει καθώς δεν θα έχεις ιδέα απο χαρακτήρες κτλπ αλλά το Ground zeroes εχει recap την υπόθεση του προηγούμενου υπο την μορφη audio και εικόνων.Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τα video/walkthrough του peace walker πρώτα στο youtube για να καταλάβεις καλύτερα το όλο background της υπόθεσης

YΓ : τσίμπα το

ΥΓ2 : Τεκνο μου, αμάρτανες...Δεν έχεις πάιξει το MGS3?, έχεις χάσει πραγματική gaming εμπειρία καθώς είναι το καλύτερο MGS μέχρι στιγμής.Το 4 καλό ηταν επίσης καθώς τελείωνε την ιστορία του (solid) Snake αλλά το 3ο δεν το ακουμπάει κανένα...Αμα βρείς φτηνά το MGS HD collection φτηνά για Χ360/PS3 τσίμπα το όπως είσαι...

in other news : Φίλος μου ειπε χθες πως με την trial συνδρομη 15ημερών που έχει στο store δεν μπορείς να επωφεληθείς των προσφορών και οτι μπορείς να παίξεις μονο online μ'αυτήν - κάτι το οποίο δεν ισχύει τελικά καθώς με επετρεψε να αγοράσω κανονικότατα παιχνίδι με το σκόντο - ίσως είναι κάτι που ίσχυε στην αρχή αλλά πλέον δεν υφίσταται.

Τσιμπησα Strider στα 7.5€ (μούρλια) και τώρα σκέφτομαι για ή Rogue legends, ή counter spy, ή Strike suit Zero Director's cut - έχει παίξει κανέις τους συγκεκριμένους τίτλους να πει 2 λογάκια ?

Πάντως, εντελώς απαράδεκτο που δεν έχει demo για όλους τους τίτλους (μερικοί δεν έχουν καν video) α ρε Sony... ενα απο τα (πολύ) καλά του Xbox που μου έχει λείψει - χωρίς δοκιμή δεν αγοράζω τίποτα, γουρούνι στο σακί δεν...

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε red1 πέρα από το γέλιο που έριξα με αυτά που μου γράφεις ευχαριστώ και για την έκταση τους. Ωραία θα το τσιμπήσω και θα σου πω πως μου φάνηκε. Δεν έχω παίξει άλλα metal gear γιατί δεν είχα ποτέ ξανά playstation και την προηγούμενη γενιά την πέρασα στο pc. Ωραίος πάντως ευχαριστώ πολύ  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι Sony καλα τα πας δεν εφτανε η καθυστερηση του DriveClub πριν βγει,τωρα κανουν το ιδιο και στο Bloodborne http://www.ign.com/articles/2014/11/12/bloodborne-has-been-delayed. Ε ρε κατι πορτοκαλια που σας χρειαζονται και σας μαζι με την M$

Βεβαια πιο πολυ μου δειχνει αυτη η κινηση οτι δεν θελει να πεσει πανω στο Witcher 3,αλλα φοβαμαι οτι και το παιχνιδι θα εχει θεματα μιας και κοψανε αν θυμαμαι καλα την Alpha του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Ετσι Sony καλα τα πας δεν εφτανε η καθυστερηση του DriveClub πριν βγει,τωρα κανουν το ιδιο και στο Bloodborne http://www.ign.com/articles/2014/11/12/bloodborne-has-been-delayed. Ε ρε κατι πορτοκαλια που σας χρειαζονται και σας μαζι με την M$

Βεβαια πιο πολυ μου δειχνει αυτη η κινηση οτι δεν θελει να πεσει πανω στο Witcher 3,αλλα φοβαμαι οτι και το παιχνιδι θα εχει θεματα μιας και κοψανε αν θυμαμαι καλα την Alpha του παιχνιδιου.

Προτιμας δηλαδη να βγει μισοτελειωμενο?Και κανενα θεμα δεν ειχε η alpha.Καποιοι μεσω glitch βρεθηκαν σε περιοχες που ηθελαν να δειξουν ακομα και γι αυτο η τριτη μερα αναβληθηκε

Δημοσ.

Ετσι Sony καλα τα πας δεν εφτανε η καθυστερηση του DriveClub πριν βγει,τωρα κανουν το ιδιο και στο Bloodborne http://www.ign.com/articles/2014/11/12/bloodborne-has-been-delayed. Ε ρε κατι πορτοκαλια που σας χρειαζονται και σας μαζι με την M$

Πολύ γκρίνια βρε παιδιά. Άργησε να βγει το παιχνίδι και κακός χαμός.

Δημοσ.

Μάγκες, ερώτηση σχετικά με τις εμφανίσεις στο Library menu : Μπορώ να σβήσω/αφαιρέσω απο την λίστα apps τα οποία χρησιμοποίησα αλλά έχω πλέον σβήσει απο τον σκληρό ?
Παράδειγμα, είχα κατεβάσει ενα app για ενοικίαση ταινιών το οποίο και χρησιμοποίησα 1 φορά το οποίο στη συνέχεια το έσβησα απο τον σκληρό δίσκο.Το app εξακολουθεί να εμφανίζεται στο library ομως(έχει και το εικονίδιο για κατέβασμα στο tab).

Θα αρχίσει να μαζεύεται σαβούρα στα menu και δεν γουστάρω...

ΥΓ : Το PS app δουλεύει καλούτσικα στο smartphone μου με την εξαίρεση του "second screen" στο οποίο μένω απλά στην γκρίζα οθόνη με τα βελάκια και δεν συνδέεται...

Δημοσ.

Έχω να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για τους primary & secondary accounts γιατί δεν τα έχω ακόμη ξεκάθαρα στο μυαλό μου.

1) Καταρχάς όπως σωστά είπε ο ggramenos, ο secondary account που αγοράζουμε από άλλον χρήστη, μπορούμε να τον κατεβάσουμε όσες φορές θέλουμε, απλά παίζουμε το παιχνίδι μόνο από το συγκεκριμένο user και εφόσον έχουμε σύνδεση ίντερνετ. Σωστά?

2) Ο primary account που αγοράζουμε μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι από το βασικό μας account, αλλά μπορούμε να το κατεβάσουμε μόνο μια φορά.

Τώρα, αν εγώ θέλω να γίνω πωλητής και θέλω να πουλήσω το παιχνίδι που αγόρασα από psn (στην ουσία primary account), το άτομο που θα το αγοράσει ανήκει στο 2 που είπα. 

Εγώ μπορώ να δημιουργήσω από το παιχνίδι που έχω secondary account και να πουλήσω έτσι το παιχνίδι? Να γίνει δηλαδή για τον αγοραστή το 1. 

Μπορεί να δώσει κανείς τα φώτα του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...