rouxlas86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ προσωπικά ελπίζω το unity να είναι καλό και να το ευχαριστηθώ, και κακά τα ψέματα και απλά στα ίδια επίπεδα των παλιών να είναι πόσες φορές έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε τέτοιους κόσμους με πλήρη αναπαράσταση. Μην ήμαστε και αχάριστοι απλά επειδή έχουμε συνηθίσει. Από την άλλη το little big planet δεν το έχω παίξει ποτέ γιατί δεν είχα ps ξανά αλλά πάντα μου έκανε εντύπωση. Προσπαθώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει, γιατί σαν κόσμος φαίνεται ωραίος αλλά δεν καταλαβαίνω 100% τι παίζει. Καλά και εσύ ρε just gamer τι ακριβώς συγκρίνεις άσχετα πράγματα εντελώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 η αλήθεια είναι ότι το headshot μας μεγαλώνει ηλικιακά...και 2-3 χρόνια μην σου πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Eνταξει την γνωμη του λεει ο just gamer, οπως ολοι μας αλλωστε. Το little big planet μπορει να μην ειναι ο τερμα hyperαρισμενος τιτλος που περιμενει ολος ο κοσμος να παιξει καθε Οκτωβρη/Νοεμβρη, αλλα εχει πολυ πλακα, και οντως θελουν σκεψη αρκετα σημεια σε πιστες. Οπως και το rayman ειναι παιχνιδι για παρεα, με πολυ πλακα, σε κανει να περνας ωραια μαζι του. Δεν μπορω να μειωσω τα little big planet, αλλα δεν μπορω να μειωσω και τα ac που ειναι για μενα κατι το σημαντικο καθε χρονο οταν βγαινουν για πολλους και για μενα. Το feeling μιας εποχης μας δινουν καθε χρονο, οκ ειναι η ιδια η συνταγη με λιγες βελτιωσεις, τους πετυχαινει, την συνεχιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δείχνει υποσχόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδια με πιασατε ειμαι 16 , συγγνωμη δεν θα το ξανακανω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το assassins αυτό το καλό έχει, βρήκε μια ωραία ιστορία (assassinoi ktl.) και την προσαρμόζει στην εκάστοτε περίοδο. Τέτοια σκηνικά θα κάναμε πολλά χρόνια να δούμε αν περιμέναμε κάθε φορά από μια εταιρεία να σκεφτεί μια ιδέα για μια εποχή και να είναι ωραίο το feeling ktl. To assassins πάει παντού και χαίρομαι που βγάζουν κάθε χρόνο γιατί και ποιοτικά είναι και μέτριο να είναι κάποιο δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά τουλάχιστον δεν περίμενα 2-3 χρόνια και να είναι πατάτα. Το little big planet έχει μια αξία παραπάνω εφόσον έχεις ps και είναι αποκλειστικό. Ελπίζω να μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τι πρωτότυπο..... Καλα στο διαδικτιακο κομματι η ms την εχει σκισει τη sony για ακομα μια φορα. Ποτε μα ποτε στην ιστορια των online κομματιων δεν περασε ποτε σε σταθεροτητα και οχι μονο η sony την ms. Και απ' οτι βλεπω δεν προκειτε να γινει ποτε κατι τετοιο παρολο που πλεον ακομα και το psn+(Online κομματι του playstation) ειναι επι πληρωμη. Και μ' αρεσει που επι ps3 εποχη ολοι οι sony fanboys εκραζαν την ms επειδη ειχε επι πληρωμη την online υπηρεσια του xbox 360(xbox live) και τωρα το εκανε και αυτη αλλα μονο στο να παιρνει τα λεφτα απο το κοσμο ξερει η sony γιατι απο πραξη μονο μη σταθεροτητες κερναει τους χρηστες της. εγω ημουν ενα απο τα ατομα εδω στο Insomnia που εκραζα την Ms επειδη χρεωνε το Online,οταν οι αντιπαλοι το δινανε δωρεαν(με τα οποια προβληματα βεβαια)εγω και οι μισοι κατοχοι Xbox360 που δεν το πληρωναν. Και οσον αφορα το ps4 γιαυτο και δεν το αγορασα προς το παρον,γιατι περιμενα να δω πως θα τα παει στο Online κομματι και απο οτι φενεται καλα εκανα και δεν πηρα(προς το παρον)Ps4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Da fuk did I just read?!!? Εχει πολλή πλάκα πάντως που αυτοί που αφορίζουν παιχνίδια επειδή είναι "για πεντάχρονα" δεν ακούγονται και πολύ μεγαλύτερης ηλικίας οι ίδιοι Οπως διασκεδάζω αφάνταστα και με άτομα που τους βάζω να παίξουν SMG και μετά από κάνα μισάωρο είναι σε φάση "καλά, δεν το πιστεύω ότι πεθαίνω σε ένα παιχνίδι για παιδιάκια". Δύο ώρες μετά "τελικά είχες δίκιο". Οχι ότι βάζω στο ίδιο σκαλί με το SMG το LBP (μην τρελαθούμε), απλώς λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 η αλήθεια είναι ότι το headshot μας μεγαλώνει ηλικιακά...και 2-3 χρόνια μην σου πω Ρε φίλε, τα έχουμε ξαναπεί, αμα τα vidjya δεν έχουν AIMA, καφρίλα, ΧένΤσοτς, πριόνια, no-scope (μεγαλώνει το πουλί) και marines/φουσκωμένους τύπους είναι για μπέμπηδες...Μη ξεχάσω, ΣΜΠΑΟΚ/ΑΡΗΣ/ΠΑΝΑΘΑ/ΓΑΥΡΟΣ...μπάλα, γιατί δεν έχει ήδη αρκετή στην TV, πρέπει να την παίζεις κιόλας (την μπάλα) υπο μορφή vidjya...Και που είσαι, και κανα' rall-άκι αμα λάχει έτσι ? για να μην ξεχνιόμεθα... Αssasin's Creed, "hardcore" παιχνίδι...κλαίω ρε, κλαίω...τιτλος σε αυτόματο πιλότο "κράτα πατημένη την δεξιά σκανδάλη + X/τετράγωνο = βλέπε το awesomeness να συμβαίνει στην οθόνη"...KOYOΛΙΤΥ τίτλος, για πραγματικούς άντρες/gamers... YΓ : θάνατος στα Νιντεντο-παίχνιδα που αλλοιώνουν την αντρίλα μας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως πρέπει να εξομολογηθώ το μαύρο μου μυστικό. Εκατσα πέρυσι και είδα movie edits των AC games και...έγινα hooked στη χαζοϊστορία του. Τη σύγχρονη, εννοώ, το overarching plot, όχι τα "ιστορικά κομμάτια" Και μετά αποφάσισα να πάρω το 4 να το παίξω, αλλά από πέρυσι που το πήρα μαζί με το PS4, ζήτημα είναι να έχω φτάσει στο 20% του παιχνιδιού. Οι ναυμαχίες, ειδικές, που είχαν εκθειαστεί, παίζει να είναι το πιο βαρετό πράγμα ever. Στο μεταξύ έπαιξα το 3 όλο (main story μόνο), που θεωρείται το χειρότερο της σειράς. Δεν ξέρω τι πάει σταβά με εμένα ώρες ώρες! Μου άρεσε μέχρι και το τέλος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τώρα παίζω το black flag, μ'αρέσει γενικά, έχει πολύ πράγμα. Το σύστημα μάχης είναι βαρετό και ο αυτοματισμός που έχει που τα κάνει όλα μόνος του όταν πατάς σκανδάλη και τρέχει. Σε γενικές γραμμές μ αρέσει που έγινα πειρατής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 .....PC...."λογοκρίθηκε λόγω γυμνό mod ............ I'm not a fanboy, it's just a joke... >_< ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο. Μα παρα πολυ καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να δούμε καμια προσφορά στο ευρωπαικό store λόγω black friday? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ωπαααα...... Site: nice... απο public και πλαισιοκαι σε λευκο απο το media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις