Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σιγα το παιχνιδι. Υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια απο αυτο. Φυσικα και υπαρχουν απλα αυτο ερχεται τωρα !Και εχω προπαραγγειλει την collector's ελπιζω να μην καθυστερησει παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για εμενα προσωπικα παντα το little big planet 3 ειναι πολυ ανωτερο παιχνιδι του οποιουδηποτε assassins creed. Χωρις να παρεξηγηθω δεν λεω οτι το assassins creed ειναι κακο απλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το διαφημίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για εμενα προσωπικα παντα το little big planet 3 ειναι πολυ ανωτερο παιχνιδι του οποιουδηποτε assassins creed. Χωρις να παρεξηγηθω δεν λεω οτι το assassins creed ειναι κακο απλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το διαφημίζουν. Το γεγονος και μονο πως δεν το ξερω καν αυτο που λες ειναι αποδειξη πως σιγουρα δεν ειναι ανωτερο παιχνιδι . Αν ηταν θα εκανε πωλησεις και θα ηταν γνωστο . edited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 καλο το little big planet. αλλά μην τρελαθούμε τώρα. είναι πολύ μπεμπέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σωκρατες uncharted και ξερο ψωμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το γεγονος και μονο πως δεν το ξερω καν αυτο που λες ειναι αποδειξη πως σιγουρα δεν ειναι ανωτερο παιχνιδι . Αν ηταν θα εκανε πωλησεις και θα ηταν γνωστο Το οτι κατι δεν αρεσει σε εσενα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο, ουτε οτι δεν ειναι γνωστο. Και δες λιγο τι πωλησεις εκαναν τα δυο προηγουμενα της σειρας και μετα ελα πες μου(Little big planet 1, little big planet 2). Το οτι το 3 δεν εχει κανει πωλησεις ειναι γιατι εχει κυκλοφορησει μονο εδω και ενα μηνα. Το οτι στον καθε ανθρωπο του αρεσουν διαφορετικα πραγματα αυτο ειναι που μας κανει διαφορετικους. Για εμενα προσωπικα το little big planet 3 ειναι καλυτερο απο το assasins creed unity. Και δες λιγο καλυτερα το little big planet 3 μονο για παιδακια δεν ειναι γιατι στις παρακατω πιστες θελει πολυ σκεψη για να τις περασεις και πιστεψε με τα παιδακια που λες στανταρ δεν μπορουν να τις περασουν. Εν ολιγης εμενα δεν μ' αρεσε πολυ η σειρα assasins creed αντιθετως μου αρεσει απιστευτα η σειρα gears of war 1 - 3, halo, metal gear solid, god of war κ.τ.λ. edited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Και δες λιγο καλυτερα το little big planet 3 μονο για παιδακια δεν ειναι γιατι στις παρακατω πιστες θελει πολυ σκεψη για να τις περασεις και πιστεψε με τα παιδακια που λες στανταρ δεν μπορουν να τις περασσουν. Εδω θα συμφωνησω απολυτα !!!! Οποιοδηποτε AC τερματιζεται πανευκολα. Το LBP σε αρκετες πιστες θελει απο καμποσο εως αρκετο μυαλο που στο AC δε χρειαζεται ουτε καν να χρησιμοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το οτι κατι δεν αρεσει σε εσενα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο, ουτε οτι δεν ειναι γνωστο. Και δες λιγο τι πωλησεις εκαναν τα δυο προηγουμενα της σειρας και μετα ελα πες μου(Little big planet 1, little big planet 2). Το οτι το 3 δεν εχει κανει πωλησεις ειναι γιατι εχει κυκλοφορησει μονο εδω και ενα μηνα. Το οτι στον καθε ανθρωπο του αρεσουν διαφορετικα πραγματα αυτο ειναι που μας κανει διαφορετικους. Για εμενα προσωπικα το little big planet 3 ειναι καλυτερο απο το assasins creed unity. Και δες λιγο καλυτερα το little big planet 3 μονο για παιδακια δεν ειναι γιατι στις παρακατω πιστες θελει πολυ σκεψη για να τις περασεις και πιστεψε με τα παιδακια που λες στανταρ δεν μπορουν να τις περασουν. Εν ολιγης εμενα δεν μ' αρεσε πολυ η σειρα assasins creed αντιθετως μου αρεσει απιστευτα η σειρα gears of war 1 - 3, halo, metal gear solid, god of war κ.τ.λ. Το τι αρεσει στον καθε εναν ειναι δικαιωμα του και η φραση που λες "Για games leme οχι gia παιδικα nintendopaixnida μην ξερασω και δεν εχω φαει και ακομα ..." δεν το λες στον αλλον ουτε για αστειο γιατι ειναι σαν να τον βριζεις και το ιδιο ακριβως θα μπορουσα να πω κι εγω για εσενα και για την επιλογη σου να σ' αρεσει το assassins creed unity. Απολυτα σεβαστο οτι σου αρεσουν τα παιδικα games ειναι δικαιωμα σου .Εγω παντως εναν εμετο τον εκανα μολις το ειδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να στο πω ακομα μια φορα γιατι δεν το καταλαβαινεις. Δεν ειναι παιδικο παιχνιδι το little big planet. Αλλο το οτι μπορουν να το παιξουν μεχρι ενος σημειου και παιδακια αλλα ΔΕΝ ειναι παιδικο και θα σε παρακαλουσα να μην μειωνεις τον αλλο με εκφρασης του παραπανω ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 <p>Να στο πω ακομα μια φορα γιατι δεν το καταλαβαινεις.</p> <p>Δεν ειναι παιδικο παιχνιδι το little big planet.</p> <p> </p> <p>Αλλο το οτι μπορουν να το παιξουν μεχρι ενος σημειου και παιδακια αλλα ΔΕΝ ειναι παιδικο και θα σε παρακαλουσα να μην μειωνεις τον αλλο με εκφρασης του παραπανω ποστ.</p> κανενα προβλημα φιλε μου , σε αλλους αρεσουν οι χοντρες γουστα ειναι αυτα .δεν χρειαζεται να απολογεισαι . Sent from my iPhone5 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Συνεχίζεις το ειρωνικοτατο υφος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Fotis 13 ποσο χρονων εισαι;; Ασχολεισαι καθολου με το αθλημα γιατι απο οτι βλεπω πολυ τεστοστερονη εχει μαζευτει... Παιξε λοιπον τα ματσο μπουμ μπουμ ανδρικα παιχνιδακια σου κ ασε μας εμας με τα παιδικα κ τα nintendo παιχνιδα Α και τους εμετους σου αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 συγκρινεις το b.planet με το assasign? το ειδαμε και αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Οχι αλλα συγκρινω το god of war, gears of war, halo με το assasins creed και μπορω να πω οτι ολα μα ολα ειναι καλυτερα του κατα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 πηδας αλλου την συζητηση που κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις