Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση πως μου κράταγε κανα 6-7ωρο αλλά δεν το έχω μετρήσει κιόλας. Λίγο το τρίξιμο μου την σπάει εμένα προσωπικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν λες δεν έχεις παράπονο εννοείς ότι το χειριστήριο το δικό σου κρατάει 10 ώρες?...γιατί 4-5 είναι λίγες όπως και να το κάνουμε

επίσης ποια είναι η μαμά μπαταρία του ΧΒΟΧ?...το Χ360 δεν είχε μπαταρία μέσα (πέρα από 2 αλκαλικές)...έκανες τα κουμάντα μόνος σου με επαναφορτιζόμενες...αν εννοείς το rechargeable pack, δεν έχω διαβάσει πουθενά να διαρκεί λιγότερο από 15 ώρες (δεν σου λέω καν για τις 25-30 ώρες που λέει η MS)...μην λέμε ότι θέλουμε 

....αναφέρομαι στο microsoft xbox 360 play and charge kit  που εχει το rechargeable battery pack και η μπαταρια κραταει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το dualshock 4....οσο για το dualshock 4 ειπα ότι για 3-4 ωρες που παιζω την ημερα πεφτει μια μπαρα και δεν εχω παραπονο προς το παρον,αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα βαλω μεγαλητερη...

Επεξ/σία από ggramenos
Δημοσ.

γράφεις

εχω και το xbox360 με την μαμα μπαταρια και κραταει ακριβος το ιδιο με το dualshock 4

μετά λες ότι αναφέρεσε στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ

....αναφέρομαι στο http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/wireless-controller-and-play-and-charge-kit που εχει το rechargeable battery pack και η μπαταρια κραταει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το dualshock 4

μάλλον δεν έχεις το rechargeable battery pack, έκανες copy paste αυτό που διάβασες και μπέρδεψες το "Fully charges in under 4 hours"  που λέει και σημαίνει ότι ΦΟΡΤΙΖΕΙ σε λιγότερο από 4 ώρες και το εξίσωσες με την διάρκεια του DS4 lol...αυτό που λέει πιο κάτω "Up to 30 hours of battery life on a single charge" δεν το είδες

Δημοσ.

Για να τα λέμε όλα, όμως, οι μπαταρίες του recharge kit είχαν μια συνήθεια να τα τινάζουν μετά τον ένα χρόνο. Και σε εμένα και σε όλους τους γνωστούς μου, δεν είχαν κρατήσει ποτέ πάνω από 2 χρόνια. Και όταν λέω τα τίναζαν εννοώ ότι τα τίναζαν τελείως, όχι ότι κρατούσαν λίγο. Δε φόρτιζαν καν. Αλλά σίγουρα κρατούσαν πολύ παραπάνω από 15 ώρες όσο δούλευαν σωστά. 

Οσο για τα μασάζ και τις φυσιοθεραπείες, το Live δε θυμάμαι να είχε ποτέ τέτοια θέματα. Ούτε το PSN, να πω την αλήθεια, το θυμάμαι έτσι στο PS3. 

Δημοσ.

και εμένα κάπου 2 χρόνια είχε κρατήσει αλλά την έλιωσα και κράταγε κανά 20ωρο...μετά πήρα βέβαια επαναφορτιζόμενες και ξένιασα

Δημοσ.

Ενα ειναι το χειριστηριο( αν και μαγνητης δαχτυλιων το συγκεκριμενο) που ξεχναω να φορτισω πραγματικα μετα απο μερες gaming αφου πηρα εννοειται την επαναφορτιζομενη μπαταρια εδω και 2 χρονια.

post-250036-0-13980700-1415575155_thumb.jpg

Στο pc πιο πολυ το χρησιμοποιω αλλα εχω και ενα ds3 για ποδοσφαιρακια οπου το 360 controller δεν με βολευει για κανενα λογο.

Γενικα το συγκεκριμενο ειναι οτι καλυτερο σε εργονομια, διαρκεια μπαταριας, ποιοτητα, δεν με κουραζει πουθενα και απλα καθεται τελεια στα χερια μου. ;)

To ds4 ειναι καταπληκτικο χειριστηριο, σχεδιαστικα πιο πολυ και το πως καθεται στο χερι σου και με αντι ιδρωτικη επιφανεια στο κατω μερος του χειριστηριου για εμας που το λουζουμε με τα χερακια μας.

Σαφως καλυτερο απο το ds3 σε πολλους τομεις, ομως ενω στην αρχη σου δινει την εντυπωση μιας πολυ ποιοτικης κατασκευης, με λιγο παραπανω gaming καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δεν ισχυει.

Squeaking triggers, αναλογικα που το rubber πανω τους εχει απιστευτο grip, αλλα λογω του οτι ειναι τοσο μαλακο το υλικο που χρησιμοποιειται, καταστρεφεται ευκολα. Ειναι πολλες οι περιπτωσεις,αρα παυει να ειναι συμπτωση ή κακοτυχια με τα τοσα ds4 με τα παραπανω probs. 

Κακιστη μπαταρια, συγκριτικα με τους ανταγωνιστες xbox και wii u οπου το αντισοιχο pro controller, κραταει πανω απο 80+ ωρες χωρις φορτιση.

Μια καλη λυση ειναι,

*να εχετε δυο χειριστηρια και να κανετε αλλαγες ενω το αλλο φορτιζει. Εγω πηρα και το dock και τα 2 χειριστηρια ειναι μονιμα στο 100% οταν τα πιανω στα χερια μου. Εχω δλδ 9+ ωρες wireless gaming συνολικα. 

Τωρα παλι δεν θελετε να μπειτε σε τετοια επιπλεον εξοδα που επελεξα εγω προσωπικα, μπορειτε να το ανοιξετε, βαζοντας μια μεγαλυτερη μπαταρια, no prob.

*Kαποτακια για analogs, για να τελειωνετε και με αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο χειριστηριο του Xbox 360 φθειρεται το υλικο στα αναλογικα οπως του PS4?Η πιο δυσκολα?

Ρωταω γιατι εχω 1 καινουριο χειριστηριο του Xbox 360 για το PC και δεν θελω να φαγωθουν.Τα καποτακια ταιριαζουν καλα και εκει.Λογικα εχουν την ιδια διαμετρο με αυτα του PS4.Αν υπαρχει διαφορα θα ειναι δεκατα του χιλιοστου.

Δημοσ.

Στο χειριστηριο του Xbox 360 φθειρεται το υλικο στα αναλογικα οπως του PS4?Η πιο δυσκολα?

Ρωταω γιατι εχω 1 καινουριο χειριστηριο του Xbox 360 για το PC και δεν θελω να φαγωθουν.Τα καποτακια ταιριαζουν καλα και εκει.Λογικα εχουν την ιδια διαμετρο με αυτα του PS4.Αν υπαρχει διαφορα θα ειναι δεκατα του χιλιοστου.

Στο χειριστηριο του 360 αυτο που ειναι το πιο συνηθες, ειναι τα dots που εχουν τα αναλογικα να εξαφανιζονται απο την τριβη. Περα απο αυτο δεν εχει αλλα θεματα, και εννοειται δεν γινεται αυτο το πραγμα που γινεται στα ds4.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως λέει και ο Αλεξ, αυτό που θα δεις είναι να φεύγουν τα dots. Από κει και πέρα, χειριστήριο που το έχω λιώσει άπειρες ώρες από το 2007, φέτος το καλοκαίρι έφτασε σε σημείο φθοράς που να φανεί το πλαστικό κάτω από το λαστιχένιο περίβλημα στον αριστερό μοχλό. Με άλλα λόγια, καμία σχέση με το DS4, μην το φοβάσαι καθόλου. 

Δημοσ.

Τι πρωτότυπο.....

Καλα στο διαδικτιακο κομματι η ms την εχει σκισει τη sony για ακομα μια φορα.

Ποτε μα ποτε στην ιστορια των online κομματιων δεν περασε ποτε σε σταθεροτητα και οχι μονο η sony την ms.

Και απ' οτι βλεπω δεν προκειτε να γινει ποτε κατι τετοιο παρολο που πλεον ακομα και το psn+(Online κομματι του playstation) ειναι επι πληρωμη.

Και μ' αρεσει που επι ps3 εποχη ολοι οι sony fanboys εκραζαν την ms επειδη ειχε επι πληρωμη την online υπηρεσια του xbox 360(xbox live) και τωρα το εκανε και αυτη αλλα μονο στο να παιρνει τα λεφτα απο το κοσμο ξερει η sony γιατι απο πραξη μονο μη σταθεροτητες κερναει τους χρηστες της.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...