FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Δε ξερω αν βγω οφ τοπικ αλλα δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα γι αυτο, Το ps4 παιρνει για μικροφωνο ακομα και το bluetooth απο handsfree οπως στο ps3? H χρειαζεται κατι αλλο?Αν ναι ποιο?
mikele13- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Δε ξερω αν βγω οφ τοπικ αλλα δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα γι αυτο, Το ps4 παιρνει για μικροφωνο ακομα και το bluetooth απο handsfree οπως στο ps3? H χρειαζεται κατι αλλο?Αν ναι ποιο? http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Peripherals-Support/List-of-Compatible-PS3-Accessories-for-PS4-Updated-2-7-2014/td-p/40831841
red1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ερώτηση σχετικά με Twitch streaming : στις επιλογές ποιότητας streaming του βίντεο μου επέτρεπε μέχρι "high" (τα "HD" και "source" ήταν μαυρισμένα), να υποθέσω πως το μηχάνημα βλέπει το upload σου και σου θέτει περιορισμό ανάλογα με την ταχύτητα σου, σωστά ?Επίσης, μετά απο 2 μέρες χρήσης : - Η μπαταρία του joypad είναι τραγική αγαπητοί μου κύριοι/κυρίες και δεν είμαι και κανας' λιωσιματίας, με full φορτισμένο χειριστήριο, μετά απο μερικές ώρες πέφτει στην 1 μπάρα...μάλιστα...Το φωτάκι του joypad το έχω ορίσει στο "dim" και το μεγαφωνάκι το έχω στο off αλλά και πάλι...Cheap, cheap cheap απο πλευράς Sony...κρίμα, χειρότερα και απο το DS3 απο αυτή την άποψη. - Το headset είναι οτι πιο Κινεζιά έχω δει στη ζωή μου, 10x φορές χειρότερο απο αυτό που δίνανε με το Χ360.Το sony ΒΤ ακουστικό που χρησιμοποιούσα με το PS3, ναι μεν το "βλέπει" αλλά δεν υποστηρίζεται...Έχει κάνει κανείς mod-α με το headset του Χ360 ? Αμα βρω adaptor-ακι θα δουλεύει με το DS4 ?
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για την μπαταρια του μοχλου πραγματικα ειναι αθλια αλλα μπορεις να την αλλαξεις με αλλη διπλασιων mah σαν αυτη του ps3 controller και ετσι ο μοχλος θα κραταει το διπλασιο χρονο απ' οτι τωρα. Το εχω κανει και ειναι πραγματικα γελοία η ολη διαδικασια και αξιζει καθοτι η μπαταρια αντε να κοστιζει το πολυ 5-10 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης απο το εξωτερικο. Οριστε και ενα βιντεο με το πως θα αλλαξετε μπαταρια στο μοχλο 1
red1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Gamer, ευχαριστώ για το tip φίλε αλλά...ΔΕΝ θα έπρεπε εξαρχής να μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε τέτοιο κόπο, μιλάμε για καινούργιο προϊόν του οποίου αυτομάτως θα αναιρέσεις και την εγγύηση στην περίπτωση ανοίγματος... Απαράδεκτα πράματα, κόψανε φράγκα απο παντού οι πστδες και φαίνεται...Κρίμα γιατί το μηχάνημα κατα τα άλλα είναι καλό, τα επιμέρους προβληματάκια όμως όπως ποιότητα joypad/PSN (τα μηνύματα καμιά φορά κολλάνε/κάνουν 5 λεπτά για να τα δεχτεί ο παραλήπτης/random WS σφάλματα κτλπ κτλπ)...ναι... 3
Vole Maulder Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 red, οποιοδήποτε headset με το κλασικό βύσμα (όχι το πολύ λεπτό σαν του 360) δουλεύει. Το ίδιο και απλά ακουστικά με καρφάκι. Γενικά, το χειριστήριο είναι λίγο του ύψους και του βάθους. Εχει πολύ καλά features και πολύ βελτιωμένη εργονομία, αλλά στο θέμα της μπαταρία είναι για γέλια όντως. Συνηθίζεται, πάντως. Εχε κι ένα καλώδιο πάνω στην κονσόλα, μην τα τινάξει εκεί που δεν το περιμένεις. Οσο έχει εγγύηση θα σου πρότεινα να μην το ανοίξεις για αλλαγή μπαταρίας. 1
red1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 red, οποιοδήποτε headset με το κλασικό βύσμα (όχι το πολύ λεπτό σαν του 360) δουλεύει. Το ίδιο και απλά ακουστικά με καρφάκι. Γενικά, το χειριστήριο είναι λίγο του ύψους και του βάθους. Εχει πολύ καλά features και πολύ βελτιωμένη εργονομία, αλλά στο θέμα της μπαταρία είναι για γέλια όντως. Συνηθίζεται, πάντως. Εχε κι ένα καλώδιο πάνω στην κονσόλα, μην τα τινάξει εκεί που δεν το περιμένεις. Οσο έχει εγγύηση θα σου πρότεινα να μην το ανοίξεις για αλλαγή μπαταρίας. Vole, τα κολληματάκια του PSN...αντε να πω ΟΚ (απο την στιγμή που δεν πλερώκω για Plus), τα καλώδια...το ίδιο...η μπαταρία όμως ρε φίλε ? Μιλάμε για το Α και το Ω ενος χειριστηρίου - με την USB προέκταση με βλέπω να είμαι, είπαμε ρε γμτ...τραγικό...Εννοείται πως δεν θα το ανοίξω (προς το παρόν)... Revision No.X με μεγαλύτερη μπαταρία : έρχεται του χρόνου απο την Soony, δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι μετά απο ολα τα παράπονα... Πραγματικά, απίστευτα μελανό σημείο αυτό με την διάρκεια της μπαταρίας, ξενέρωμα lvl : over 9000... Σχετικά με τα headset, ευχαριστώ για την πληροφορία, προς το παρόν θα μείνω έτσι γιατί δεν γουστάρω να πετάω τα 20-άρια/30-άρια στο "έτσι", δεν πρόκειται μα λιώσω στο online εξάλλου, προτιμώ να τα σκάσω σε game στην τελική... Αυτό με το twitch που έλεγα πιο πάνω ? Έχει να κανει με το upload να υποθέσω ? Edit : Έχετε να προτείνετε καποιο καλό καλώδιο προέκτασης USB ? (3.0 πρέπει να είναι υποθέτω)
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Gamer, ευχαριστώ για το tip φίλε αλλά...ΔΕΝ θα έπρεπε εξαρχής να μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε τέτοιο κόπο, μιλάμε για καινούργιο προϊόν του οποίου αυτομάτως θα αναιρέσεις και την εγγύηση στην περίπτωση ανοίγματος... Απαράδεκτα πράματα, κόψανε φράγκα απο παντού οι πστδες και φαίνεται...Κρίμα γιατί το μηχάνημα κατα τα άλλα είναι καλό, τα επιμέρους προβληματάκια όμως όπως ποιότητα joypad/PSN (τα μηνύματα καμιά φορά κολλάνε/κάνουν 5 λεπτά για να τα δεχτεί ο παραλήπτης/random WS σφάλματα κτλπ κτλπ)...ναι... Κανονικα ναι αλλα δυστυχως η sony θελησε να κοψει απο τα εξοδα της κονσολας και απο την μπαταρια του μοχλου αλλα και απο τη πλαστικη επενδυση των αναλογικων μοχλων και δεν ξερω απο τι αλλο. Οσο για την εγγυηση απο τη στιγμη που τον ανοιχεις χωρις σημαδια δεν νομιζω να αναιρεις την εγγυηση του χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ετσι. Vole, τα κολληματάκια του PSN...αντε να πω ΟΚ (απο την στιγμή που δεν πλερώκω για Plus), τα καλώδια...το ίδιο...η μπαταρία όμως ρε φίλε ? Μιλάμε για το Α και το Ω ενος χειριστηρίου - με την USB προέκταση με βλέπω να είμαι, είπαμε ρε γμτ...τραγικό...Εννοείται πως δεν θα το ανοίξω (προς το παρόν)... Revision No.X με μεγαλύτερη μπαταρία : έρχεται του χρόνου απο την Soony, δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι μετά απο ολα τα παράπονα... Πραγματικά, απίστευτα μελανό σημείο αυτό με την διάρκεια της μπαταρίας, ξενέρωμα lvl : over 9000... Σχετικά με τα headset, ευχαριστώ για την πληροφορία, προς το παρόν θα μείνω έτσι γιατί δεν γουστάρω να πετάω τα 20-άρια/30-άρια στο "έτσι", δεν πρόκειται μα λιώσω στο online εξάλλου, προτιμώ να τα σκάσω σε game στην τελική... Αυτό με το twitch που έλεγα πιο πάνω ? Έχει να κανει με το upload να υποθέσω ? Edit : Έχετε να προτείνετε καποιο καλό καλώδιο προέκτασης USB ? (3.0 πρέπει να είναι υποθέτω) Οχι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι usb3. Μια χαρα δουλευει και το καλωδιο της usb2 αλλωστε μονο το ρευμα θα χρησιμοποιει. Επισης για εμενα προσωπικα δεν αξιζει καθε 5-6 ωρες να πρεπει να το φορτιζω γι' αυτο και αλλαξα απλα την μπαταρια με μια νεα των 2000mah και αυτο ητανε. 1
ggramenos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Gamer, ευχαριστώ για το tip φίλε αλλά...ΔΕΝ θα έπρεπε εξαρχής να μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε τέτοιο κόπο, μιλάμε για καινούργιο προϊόν του οποίου αυτομάτως θα αναιρέσεις και την εγγύηση στην περίπτωση ανοίγματος... Απαράδεκτα πράματα, κόψανε φράγκα απο παντού οι πστδες και φαίνεται...Κρίμα γιατί το μηχάνημα κατα τα άλλα είναι καλό, τα επιμέρους προβληματάκια όμως όπως ποιότητα joypad/PSN (τα μηνύματα καμιά φορά κολλάνε/κάνουν 5 λεπτά για να τα δεχτεί ο παραλήπτης/random WS σφάλματα κτλπ κτλπ)...ναι... red1......να ξερεις ότι και το xbox live εχει και αυτό τα κοληματακια του(message,party chat,k.o.k....) και όπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα ποστ μου PSN/Xox live είναι ένα πραγμα σαν συγκοινωνουντα δοχεία (....περιεργο???).....οσον αφορα την μπαταρια εγω προσωπικα δεν εχω καποιο παραπονο ιδιαιτερο(προς το παρόν)......εχω και το xbox360 με την μαμα μπαταρια και κραταει ακριβος το ιδιο με το dualshock 4....δεν θα ελεγα όμως οχι σε μελλοντικη αλλαγη της καποια στιγμη Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2014 από ggramenos
red1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 red1......να ξερεις ότι και το xbox live εχει και αυτό τα κοληματακια του(massage,party chat,k.o.k....) και όπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα ποστ μου PSN/Xox live είναι ένα πραγμα σαν συγκοινωνουντα δοχεία (....περιεργο???).....οσον αφορα την μπαταρια εγω προσωπικα δεν εχω καποιο παραπονο ιδιαιτερο(προς το παρόν)......εχω και το xbox360 με την μαμα μπαταρια και κραταει ακριβος το ιδιο με το dualshock 4....δεν θα ελεγα όμως οχι σε μελλοντικη αλλαγη της καποια στιγμη Gram, τι να πω ρε φίλε, τις μισές φορές που πας να στείλεις μήνυμα απλό στο PSN, ή κολλάει η πρόοδος αποστολής στο 97% για κανα' μισό λεπτό, ή τρώς WS error απο το πουθενά... Και χθες με εναν κολλητό αλλά και σήμερα με τον φίλτατο Vole τα ίδια είχαμε τι διάολο ρε μάγκες, απο πέρυσι ετσι είναι το PSN ? μιλάμε για απλά text message...Καθαρά server congestion θέμα μου φαίνεται εμένα... Το Live φίλε στην προηγούμενη γενιά δεν ηταν έτσι σε καμία περίπτωση, τώρα, το αν έχει διαφορά στο One δεν ξέρω και μου φαίνεται περίεργο που το αναφέρεις. Σχετικά με την διάρκεια της μπατ. στο joypad του One, και αυτό μου φαίνεται περίεργο καθώς στο προηγούμενο κρατούσε πολύ - τι έγινε, έβαλε και η MS μικρότερης χωρητικότητας μπατ. στο καινούργιο ? Τι να πω... Με μια μπάρα στην ένδειξη μπατ. πάντως με πήγε 3 ωρίτσες σήμερα...πάλι καλά... Η Sony πάντως στο site της (FAQ) αναφέρει πως διαρκεί το ίδιο με του DS3 - ψέμα, δεν υπάρχει περίπτωση, οχι οτι το DS3 κρατούσε πολύ αλλά του DS4 είναι ακόμα χειρότερα σίγουρα, θα το ξαναπώ, την USB προέκταση δεν την γλυτώνω In other news : MGS:GZ = Θεϊλα, α ρε πστ Kojima - θα καούνε μπλεϊστέσια με το που βγεί το MGSV λέμε... ΥΓ : Μερικά games δεν τα εμφανίζει με το κανονικό τους όνομα στο wall history (ή οπως διάολο το λένε), παράδειγμα, το Strider το εμφανίζει ως "DH_DLC" για κάποιον λόγο, λεπτομέρεια μεν αλλά....
Hellraiser76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αμαν κανει massage το Xbox;Φτου σου και τοσο καιρο το εχω και τρωει σκονη... 2
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 οσον αφορα την μπαταρια εγω προσωπικα δεν εχω καποιο παραπονο ιδιαιτερο(προς το παρόν)......εχω και το xbox360 με την μαμα μπαταρια και κραταει ακριβος το ιδιο με το dualshock 4....δεν θα ελεγα όμως οχι σε μελλοντικη αλλαγη της καποια στιγμη όταν λες δεν έχεις παράπονο εννοείς ότι το χειριστήριο το δικό σου κρατάει 10 ώρες?...γιατί 4-5 είναι λίγες όπως και να το κάνουμε επίσης ποια είναι η μαμά μπαταρία του ΧΒΟΧ?...το Χ360 δεν είχε μπαταρία μέσα (πέρα από 2 αλκαλικές)...έκανες τα κουμάντα μόνος σου με επαναφορτιζόμενες...αν εννοείς το rechargeable pack, δεν έχω διαβάσει πουθενά να διαρκεί λιγότερο από 15 ώρες (δεν σου λέω καν για τις 25-30 ώρες που λέει η MS)...μην λέμε ότι θέλουμε
rouxlas86 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Εντάξει με δυο χειριστήρια είναι ακόμα καλύτερα, φυσικά αλλά παρόλο που έπαιζα ώρες και με ακουστικά και με το φως που προσθέτει πολύ στο gameplay παρεμπιπτόντως, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν εχεις μονο εναν μοχλο ομως θα πρεπει καθε 4-5 ωρες να το φορτιζεις ή να το συνδεσεις με το καλωδιο usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις