Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ειδες και εγω μαθαινω ακομα εδω.. Σοβαρα τωρα, εχω αγορασει κατι πχ στον αμερικανικο και παιζω απο το eu account μου.

Κατεβαζω dlc απο το us store, και δεν μπορω να το τρεξω απο το eu account.Αν καταλαβα καλα αυτο λες. Αρα αυτο μπορει να παιξει με το dlc του μονο απο το us account μου. Ξεκαθαρισε το αν μπορεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ Vole : Επειδή την πλειοψηφία παιχνιδιών θα την αγοράζω απο εδώ φίλε μου, βάλε και το οτι άμα μου την βαρέσει, μπορώ ανα πάσα στιγμή να πεταχτώ σε πλαίσιο/sevenspot και να αγοράσω στο πατ-κιουτ μια καρτούλα με € για DLC και... ;)

Πρώτες εντυπώσεις :

- Kαταλαβαίνεις απο που "έκοψε" η Sony φράγκα : τα καλώδια (ρευματος/HDMI) είναι κοντά, μη-ποιοτικά, το μικρόφωνο είναι αστείο και μαλλον δεν τους στοίχισε πάνω απο 0.5 cents και...

Το δε φινίρισμα της κονσόλας - εμένα προσωπικά - μου φαντάζει ελαφρώς "φτηνιάρικο" (εχω το λευκό PS4)

Σχετικά με τον θόρυβο της κονσόλας -αν και αυτό λογικά εξαρτάται απο τον τίτλο και το πόσο "βαρύς" είναι είναι αποδεκτός.

Έπαιξα Warframe, P.T, Strider και ο ήχος είναι αποδεκτός, ηλεκτρονική/ηλεκτρική συσκευή είναι στην τελική, humming θα υπάρχει πάντα.Στο suspend (εβαλα το P.T σε suspend και ταυτόχρονα έβλεπα twitch TV) o ήχος δυναμώνει αισθητά αλλά υποθέτω πως είναι λογικό καθώς γίνεται multi-tasking.

Σήμερα θα δοκιμάσω και ΒD παιχνίδι για να δώ διαφορά γιατί απο αυτά που έχω διαβάσει εκεί παίζει μεγάλη διαφορά - τουλάχιστον μεχρι να γίνει το install/τελειωσει να spin-άρει το BD μέσα στο drive.

Α ναι, ο κλασσικός PS4 "τζόγος" στο πως εφάπτεται η κονσόλα σε επιφάνειες, αν δεν κάνω λάθος είναι στην αριστερή μεριά του μηχανήματος, το τοποθέτησα σωστά αλλά διάβαζα πως συντονίζει οταν spin-άρει δισκάκι μεσα στο μηχάνημα.

- Λειτουργικό και snappy ΟS.Exει τα πάντα και το notification menu συγκεκριμένα είναι πολύ χρήσιμο και εκτενές.Το PSN store...Διάολε, 10x πιο γρήγορο απο του PS3 (και λίγα λέω).Μου άρεσε που μπορείς να κάνεις party chat/να στέλενεις voice messages χωρίς να είσαι συνδρομητής στο plus (microsoft γκουχ-γκουχ)

- joypad : πολύ, πολύ καλύτερο απο το DS3 αλλά η κατασκευή του μου φάνηκε ελαφρώς φτηνή.Η μπαταρία, απο 100% που ηταν έπεσε σε μια μπάρα μετά απο 6-7 ώρες χρήσης...αμα βγάζει 9ωρο καλά είναι.

Φόρεσα τα καποτάκια του Πλαισίου, ωραία αίσθηση και grip αλλά η εφαρμογή τους είναι ελαφρώς χαλαρή.3€.

- PSN - η ταχυτητα μου πετάει παντού (2.7Mb/s και στα κέφια πιάνει και 3.1Μb/s άμα λάχει) - όχι όμως στο PSN απ'οτι φαίνεται...πολύ αργό μάγκες...Η πλάκα είναι πως απο τους Server του Warframe κατέβαζα το update με σχεδόν full ταχύτητα, Warframe does what sonydon't :-D

Κάποια κολληματάκια οταν ψάχνεις/τσεκάρεις users και έφαγα και 2-3 errors οταν πήγα να στείλω μήνυμα σε εναν φίλο (δεν με άφηνε στην ουσία).Δεν πειράζει, φόρτος servers λογικά και αυτά υπήρχαν (αραιά και που) και στο live.

Θα μπορούσα ναγράψω και αλλα αλλα θα αρκεστώ σ'αυτό : Warframe...hory shitu μάγκες...του έχουν αλλάξει τα φώτα - με την καλή έννοια...;Aλλο intro, σταθερό framerate (καλύτερο απο πριν/πέρυσι απο αυτά που διάβαζα), tearing = nope, tutorials (το warframe tutorials ? χαχαχα), καινούργια όπλα, καινούργια menu (στυλάτα), aiming διορθωμένο (πριν ένιωθε λίγο λάσκα/χαλαρό) και και και...Mπράβο στους μάγκες, για freemium κιόλας...

Το τελευταίο που περίμενα, ειλικρινά, μεγάααααλη αναβάθμιση, δεν βλέπω κυριολεκτικά λόγο για Destiny - ειδικά αμα θέλεις να πάιξεις 1-2 ωρίτσες το πολύ ωραιά και που...

Σήμερα έχει MGS Ground zeroes και (μάλλον) Samurai Warriors 4.

Aυτά

Ωραιος! Μεγειες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν ισχυει αυτο που λες.

Εχεις EU κονσολα (1004). Κατεβαζεις το παιχνιδι απο USA παιζει κανονικα. Πας να κατεβασεις το dlc του απο τον USA λογαριασμο τοτε δε θα παιξει. Αυτο που ανεφερα πριν για το FIFa 12 + το EURO DLC του ηταν και τα 2 αμερικανικα. Το  FIFA 12 επαιζε κανονικα, το dlc οχι.

Χουμφ...

Αυτό ξέρουμε αν ισχύει γενικά ή είναι συγκεκριμένο στο Fifa, ή στην EA; Ούτε εγώ ήξερα ότι παίζει τέτοιο σκηνικό με τα DLC, καθώς ώς τώρα δεν έχω πάρει DLC για κανένα παιχνίδι από αυτά που έχω. Θα δοκιμάσω σήμερα με κάνα έξτρα κουίζ του Doki Doki, που το έχω σε UK account, να δω αν θα τα βλέπει το US. Ούτε μία λίρα δεν έχουν, οπότε μικρή η απώλεια (και για κάποιο λόγο με τρώει το χέρι μου να κάνω κι άλλα κουίζ σε αυτό το παιχνίδι, wtf is wrong with me?!)

UPDATE: Τα DLC του Doki Doki, αγορασμένα (όπως και το παιχνίδι) σε UK account, παίζουν σε US account πάντως. 

Επεξ/σία από Vole Maulder

Τα dlc του καθε παιχνιδιου πρεπει να κατεβουν σε λογαριασμο που ειναι primary για να μπορουν να παιχτουν και απο αλλους λογαριασμους της ιδιας κονσολας.

Αλλιως δεν παιζουν σε κανεναν αλλον εκτος απο τον λογαριασμο που κατεβηκαν και ειναι το παιχνιδι.

Εγω θα σας προτεινα να κανετε primary ολους τους λογαριασμους που εχετε στη κονσολα για να μην εχετε τετοιου ειδους θεματα.

Στην ουσια δηλωνεις πρωτευων τη κονσολα στον εκαστοτε λογαριασμο.

Φόρεσα τα καποτάκια του Πλαισίου, ωραία αίσθηση και grip αλλά η εφαρμογή τους είναι ελαφρώς χαλαρή.3€.

Πεεερασε το 4-5 βολτες τεφλον :P :P

Τα dlc του καθε παιχνιδιου πρεπει να κατεβουν σε λογαριασμο που ειναι primary για να μπορουν να παιχτουν και απο αλλους λογαριασμους της ιδιας κονσολας.

Αλλιως δεν παιζουν σε κανεναν αλλον εκτος απο τον λογαριασμο που κατεβηκαν και ειναι το παιχνιδι.

Εγω θα σας προτεινα να κανετε primary ολους τους λογαριασμους που εχετε στη κονσολα για να μην εχετε τετοιου ειδους θεματα.

Στην ουσια δηλωνεις πρωτευων τη κονσολα στον εκαστοτε λογαριασμο.

Αλλο πραγμα λεμε εδω. Εννοειται οτι μιλαμε για primary accounts.Λεμε οτι αγοραζεις πχ κατι απο το us store και θελεις να το παιξεις απο το eu account σου. Μεχρι εδω καλα, δεν διαφωνουμε.Παιζουμε κανονικα.  Εδω βαλαμε αλλη παραμετρο, οπου εγω ειπα οτι αν εγω κατεβασω τα dlc του game απο το us εννοειται, αν θα μπορω να το τρεξω παλι απο το eu. Eγω νομιζω οτι γινεται επισης κανονικα. Ο mtzs ειπε οτι δεν γινεται αυτο αν καταλαβα καλα. Δεν εχω και και κατι που να με ενδιαφερει απο dlc για να δοκιμαζα σε καποιο game που εχω απο us.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Alex: Αυτο που ανεφερα ειναι:

1.

Κονσολα 04 (ευρωπαϊκη - Pal): Account Ελληνικο. Παιζει παιχνιδι με δισκακι η digital απο Region Αμερικης (BLUS - NTSC). Ολα καλα μεχρι εδω.

Το αμερικανικο dlc του (δεν μπορεις να κατεβασεις αλλο - αυτο θα κατεβει) ειναι αμφιβολο αν θα παιξει (εξαρταται απο το παιχνιδι οπως προειπα) γιατι βγαζει Region mismatch. Παραδειγμα που ανεφερα στο PS3 ειναι το FIFA 12 + Euro dlc (και τα 2 αμερικανικα).. Αντιθετα το RDR (US εκδοση) επαιζε και αυτο οπως και τα αμερικανικα dlc του.

2.

Αυτο που ειπε ο Just Gamer. 

Οτι τα dlc πρεπει να κατεβουνε απο λογαριασμο που ειναι primary, για να παιχτουν σε primary λογαριασμους της ΙΔΙΑΣ κονσολας. Το αν θα παιζουν τα dlc εξαρταται απο το region και το παιχνιδι ξεκαθαρα. Αλλα μιλαμε παντα για την ΙΔΙΑ κονσολα. Αλλα μπορει να παιζουν αλλα οχι. Ειναι θεμα παιχνιδιου οπως προειπα.

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1

Εγω κατεβαζω πχ  το cod απο us με τα dlc του επειτα οταν βγουν, θα μπορω να το παιζω απο το eu account μου. ετσι? Ολα μου το accounts ειναι primary στο ps4. Eγω αναφερθηκα σε games που εχω αγορασει ο ιδιος και το αν μπορω να τα ανοιξω απο αλλο account, Aυτο γινεται σε οτι game εχω δοκιμασει, οχι για gamesharing κτλ. Kαλα εκανες και τα ειπες βεβαια.

Εγω κατεβαζω πχ  το cod απο us με τα dlc του επειτα οταν βγουν, θα μπορω να το παιζω απο το eu account μου. ετσι? Ολα μου το accounts ειναι primary στο ps4. 

Λογικα ναι θα μπορεις. Το main game θα μπορεις να το παιξεις απο ολα τα primary account σου 100% ανεξαρτητως region.

Για τα dlc οπως προειπα ειναι καθαρα θεμα game. Το αν θα μπορεις να τα παιξεις ειναι κατι που θα μας το πεις εσυ για να μαθουμε 100% τι παιζει. Οτι και να σου πω υποθεση θα κανω :)

Κάτσε, γιατί με μπέρδεψες τώρα με το 3! 

Ας πούμε, για χάρη παραδείγματος, ότι έχουμε κονσόλα V ενεργοποιημένη στο Vole και κονσόλα R ενεργοποιημένη στο Rat (για να υπάρχει και συνοχή στα species :P ).

Αγοράζουμε παιχνίδι στο Rat. Ο Vole μπορεί να το παίξει στην κονσόλα R, ο Rat μπορεί να το παίξει στην κονσόλα V όταν είναι online. Μπορούν και οι δύο ταυτόχρονα.

Αγοράζουμε DLC με το λογαριασμό Rat. Ο Vole, σύμφωνα με την εμπειρία μου και ό,τι γνωρίζω ώς τώρα, μπορεί να το παίξει στην κονσόλα R. 

Αυτό το τελευταίο, αν έχω καταλάβει τι λέμε τώρα, είναι αμφίβολο αν ο Rat είναι US και ο Vole είναι EU, σωστά; 

Στο 3ο point σου, mtzs, τι ακριβώς λες; Πού το χάνω, δηλαδή, στο παράδειγμά μου; Εννοείς ότι ο Rat δε θα μπορεί να παίξει τα DLC που έχει αγοράσει στην κονσόλα V επειδή δεν είναι η ενεργοποιημένη του; Τα DLC παίζουν μόνο στην ενεργοποιημένη κονσόλα; 

Οκ οταν βγει κατι που να με ενδιαφερει θα το τσεκαρω, απλα δεν εχει τυχει μεχρι και τωρα να κανω κατι τετοιο με καποιο dlc. Oτι ειχα αγορασμενο απο us δεν ετυχε να κατεβασω και τα dlc του και να δω αν ανοιγει κανονικα με τα αλλα accounts μου. thx για τις διευκρινισεις mtzs oσο αφορα το θεμα αυτο. 

@ Vole:  Σωστα το επιασες το νοημα.

1. Ειναι αμφιβολο αν υπαρχει region mismatch. Δεν το ξερουμε αν δε το δοκιμασουμε η αν εχουμε αναφορα απο καποιον.

2. Γραψε λαθος για το 3. Το εσβησα δεν ισχυει. Μπορουν ολοι να παιζουν τα dlc's. Μολις το επιβεβαιωσα.

• Like 1

ΟΚ, λοιπόν. Οποτε έχουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις καλό θα ήταν να τις ποστάρουμε για να έχουμε μια ιδέα του τι παίζει και τι όχι από cross-region DLC. Του Doki Doki παίζουν πάντως (ξέρω, σας είχε φάει όλους η αγωνία :D )

.....και κατι άλλο σχ. με τα DLC's και το gamesharing.....πριν τρεις μερες αγορασα από Ebay ένα US acc με το COD AW primary και ρωτησα τον τυπο αν μπορω να αγορασω από το US acc μου το season pass και να λειτουργησει με το παιχνιδι του που αγορασα......η απαντηση του ηταν NAI..μπορω να το παρω εφόσον εχω US acc....είναι οντως ετσι(....υποψιν εχω 3 acc Primary EU/US/HK και 4 acc απο ebay :devil: και ΟΛΑ τα παιχνίδια συν τα οποια DLS's τους μπορω να τα παιξω και με τα τρια acc μου) ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...