Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είχε τιμή σε αντίθεση με ΟΛΑ τα άλλα - σ'ευχαριστώ φίλε G όμως, σ'ωραίοςςςς

Και η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο Δολάρια : Τι account να κανω ρε μάγκες ? Eλληνικό ? Αγγλικό ? Συμφέρει κάτι όσων αφορά τιμές, content διαθέσιμο κτλπ κτλπ ?

Αμερικανικό, θα έλεγα εγώ. Βρες μια διεύθυνση από το ίντερνετ αν δεν έχεις κανέναν γνωστό ή συγγενή εκεί, και είσαι κομπλέ. Εγώ βάζω συνήθως εστίες του πανεπιστημίου του Πόρτλαντ (όχι για κάποιο λόγο, απλώς έχω σκάλωμα με το Portlandia τα τελευταία χρόνια :P )

Πολύ πιο φτηνά θα σου βγαίνουν τα πάντα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμερικανικό, θα έλεγα εγώ. Βρες μια διεύθυνση από το ίντερνετ αν δεν έχεις κανέναν γνωστό ή συγγενή εκεί, και είσαι κομπλέ. Εγώ βάζω συνήθως εστίες του πανεπιστημίου του Πόρτλαντ (όχι για κάποιο λόγο, απλώς έχω σκάλωμα με το Portlandia τα τελευταία χρόνια :P )

Πολύ πιο φτηνά θα σου βγαίνουν τα πάντα.

Μαϊστα... να φανταστώ όμως φιλε πως το DLC είναι "δεμένο" με το region του εκάστοτε παιχνιδιού, σωστά ? Π.χ, Αμερικάνικο DLC (κατεβασμένο απο το SEN US εννοώ) δεν είναι συμβατό με την PAL/EU έκδοση του ίδιου παιχνιδιού, ορθά ?

Αν ισχύει αυτό που λέω, με βλέπω για Ελληνικό κύριο account και κανα' Αμερικάνικο για κανα' φτηνο Game/ game-share με κολλητό κτλπ...

.....ναι red1....τα DLC's είναι Region Locked....εγω παντος εχω τρεις λογαριασμούς EU/US/HK και είμαι καλημενος....χωρια 2-3 Primary acc από ebay ..... ;)

.............για   US acc εδώ........ http://www.borderlinx.com/GR/en/     το εχω βαλει και στο Amazon.com για τις digital αγορες (PSN cards,Games,etc...)

• Like 1

Υπαρχει και το maxplay που μπορεις να αγοραζεις psn cards για us/eu/hk και με paysafe πλεον.

Εγω αγορασα(pre order) gta v χτες απο το αμερικανικο στα 60 δολαρια(γυρω στα 48 ευρω δλδ) εναντι των 70 ευρω(ελεος με τις τιμες) που κανει στο eu. :-)

• Like 1

Μαϊστα... να φανταστώ όμως φιλε πως το DLC είναι "δεμένο" με το region του εκάστοτε παιχνιδιού, σωστά ? Π.χ, Αμερικάνικο DLC (κατεβασμένο απο το SEN US εννοώ) δεν είναι συμβατό με την PAL/EU έκδοση του ίδιου παιχνιδιού, ορθά ?

Αν ισχύει αυτό που λέω, με βλέπω για Ελληνικό κύριο account και κανα' Αμερικάνικο για κανα' φτηνο Game/ game-share με κολλητό κτλπ...

Δεν ακολουθώ το συλλογισμό σου όσον αφορά τα DLC. Γιατί αυτό να σε κάνει να προτιμήσεις ελληνικό λογαριασμό;

@ Vole : Επειδή την πλειοψηφία παιχνιδιών θα την αγοράζω απο εδώ φίλε μου, βάλε και το οτι άμα μου την βαρέσει, μπορώ ανα πάσα στιγμή να πεταχτώ σε πλαίσιο/sevenspot και να αγοράσω στο πατ-κιουτ μια καρτούλα με € για DLC και... ;)

Πρώτες εντυπώσεις :

- Kαταλαβαίνεις απο που "έκοψε" η Sony φράγκα : τα καλώδια (ρευματος/HDMI) είναι κοντά, μη-ποιοτικά, το μικρόφωνο είναι αστείο και μαλλον δεν τους στοίχισε πάνω απο 0.5 cents και...
Το δε φινίρισμα της κονσόλας - εμένα προσωπικά - μου φαντάζει ελαφρώς "φτηνιάρικο" (εχω το λευκό PS4)

Σχετικά με τον θόρυβο της κονσόλας -αν και αυτό λογικά εξαρτάται απο τον τίτλο και το πόσο "βαρύς" είναι είναι αποδεκτός.
Έπαιξα Warframe, P.T, Strider και ο ήχος είναι αποδεκτός, ηλεκτρονική/ηλεκτρική συσκευή είναι στην τελική, humming θα υπάρχει πάντα.Στο suspend (εβαλα το P.T σε suspend και ταυτόχρονα έβλεπα twitch TV) o ήχος δυναμώνει αισθητά αλλά υποθέτω πως είναι λογικό καθώς γίνεται multi-tasking.
Σήμερα θα δοκιμάσω και ΒD παιχνίδι για να δώ διαφορά γιατί απο αυτά που έχω διαβάσει εκεί παίζει μεγάλη διαφορά - τουλάχιστον μεχρι να γίνει το install/τελειωσει να spin-άρει το BD μέσα στο drive.

Α ναι, ο κλασσικός PS4 "τζόγος" στο πως εφάπτεται η κονσόλα σε επιφάνειες, αν δεν κάνω λάθος είναι στην αριστερή μεριά του μηχανήματος, το τοποθέτησα σωστά αλλά διάβαζα πως συντονίζει οταν spin-άρει δισκάκι μεσα στο μηχάνημα.

- Λειτουργικό και snappy ΟS.Exει τα πάντα και το notification menu συγκεκριμένα είναι πολύ χρήσιμο και εκτενές.Το PSN store...Διάολε, 10x πιο γρήγορο απο του PS3 (και λίγα λέω).Μου άρεσε που μπορείς να κάνεις party chat/να στέλενεις voice messages χωρίς να είσαι συνδρομητής στο plus (microsoft γκουχ-γκουχ)

- joypad : πολύ, πολύ καλύτερο απο το DS3 αλλά η κατασκευή του μου φάνηκε ελαφρώς φτηνή.Η μπαταρία, απο 100% που ηταν έπεσε σε μια μπάρα μετά απο 6-7 ώρες χρήσης...αμα βγάζει 9ωρο καλά είναι.
Φόρεσα τα καποτάκια του Πλαισίου, ωραία αίσθηση και grip αλλά η εφαρμογή τους είναι ελαφρώς χαλαρή.3€.

- PSN - η ταχυτητα μου πετάει παντού (2.7Mb/s και στα κέφια πιάνει και 3.1Μb/s άμα λάχει) - όχι όμως στο PSN απ'οτι φαίνεται...πολύ αργό μάγκες...Η πλάκα είναι πως απο τους Server του Warframe κατέβαζα το update με σχεδόν full ταχύτητα, Warframe does what sonydon't :-D
Κάποια κολληματάκια οταν ψάχνεις/τσεκάρεις users και έφαγα και 2-3 errors οταν πήγα να στείλω μήνυμα σε εναν φίλο (δεν με άφηνε στην ουσία).Δεν πειράζει, φόρτος servers λογικά και αυτά υπήρχαν (αραιά και που) και στο live.

Θα μπορούσα ναγράψω και αλλα αλλα θα αρκεστώ σ'αυτό : Warframe...hory shitu μάγκες...του έχουν αλλάξει τα φώτα - με την καλή έννοια...;Aλλο intro, σταθερό framerate (καλύτερο απο πριν/πέρυσι απο αυτά που διάβαζα), tearing = nope, tutorials (το warframe tutorials ? χαχαχα), καινούργια όπλα, καινούργια menu (στυλάτα), aiming διορθωμένο (πριν ένιωθε λίγο λάσκα/χαλαρό) και και και...Mπράβο στους μάγκες, για freemium κιόλας...
Το τελευταίο που περίμενα, ειλικρινά, μεγάααααλη αναβάθμιση, δεν βλέπω κυριολεκτικά λόγο για Destiny - ειδικά αμα θέλεις να πάιξεις 1-2 ωρίτσες το πολύ ωραιά και που...

Σήμερα έχει MGS Ground zeroes και (μάλλον) Samurai Warriors 4.

Aυτά

• Like 2

Ερώτηση:

Είχα ps3 αλλα το πούλησα, έκανα φορμάτ κτλ κτλ...

Αγόρασα ps4 έπειτα, όμως φοβάμαι μήπως αυτός που πήρε την παλιά μου κονσόλα κάνει αγορές με το psn μου.

Οπότε ερωτώ ;) αν κάνεις φορμάτ στο ps3 γίνεται και delete το information σου απο το psn? πώς μπορώ να κάνω delete registered device του ps3 προφανώς απο το site. ?

Ερώτηση:

Είχα ps3 αλλα το πούλησα, έκανα φορμάτ κτλ κτλ...

Αγόρασα ps4 έπειτα, όμως φοβάμαι μήπως αυτός που πήρε την παλιά μου κονσόλα κάνει αγορές με το psn μου.

Οπότε ερωτώ ;) αν κάνεις φορμάτ στο ps3 γίνεται και delete το information σου απο το psn? πώς μπορώ να κάνω delete registered device του ps3 προφανώς απο το site. ?

αν δεν βγαζει αυτοματα τα στοιχεια σου οταν κανει login δεν μπορει να μπει.

επρεπε να μπεις PSN απο την κονσολα και να κανεις deactivate το account.

αλλα νομιζω δεν θα εχεις προβλημα.

αν μπεις απο το site θα δεις οτι εχεις 1 πχ κονσολα ενεργη στον λογαριασμο σου.

μπορείς να με καθοδηγήσεις? αυτό είναι το θέμα, οτι δεν ξέρω αν γίνεται log in απο την προηγούμενη κονσόλα...

Αν έκανα deactivate account, θα έπρεπε να κάνω καινούριο για το ps4, αλλα τώρα χρησιμοποιώ το παλιό, στο ps4

@ Vole : Επειδή την πλειοψηφία παιχνιδιών θα την αγοράζω απο εδώ φίλε μου, βάλε και το οτι άμα μου την βαρέσει, μπορώ ανα πάσα στιγμή να πεταχτώ σε πλαίσιο/sevenspot και να αγοράσω στο πατ-κιουτ μια καρτούλα με € για DLC και... ;)

Γιατί όμως να αγοράζεις την πλειοψηφία από εδώ, όταν σε συμφέρει συνήθως για 20+ ευρώ να παίρνεις από το US PS store; 

Επίσης, το "πέταγμα" στο maxplay.gr για US κάρτα σίγουρα είναι πιο σύντομο από το να πας σε Πλαίσιο/7 :P

Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ έχω ελληνικό λογαριασμό ως κύριο, αλλά ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι πως είναι παλιός κι έχει και όλα τα plus games του ps3 μέσα. Στο PS4 όμως όλα τα παιχνίδια τα έχω αγορασμένα σε άλλο λογαριασμό (στον οποίο κάνω και gamesharing με στενό μου φίλο), επειδή δε συμφέρει με την καμία από ευρωπαϊκό store. Μιλάμε για $60 vs €70 στα νέα παιχνίδια. Πλέον έχουν ξεφύγει κι από το, ούτως ή άλλως τρελό, parity του $60-€60. Οχι, δε θα τους κάνω τη χάρη να πληρώνω 15-20 ευρώ πάνω κάθε παιχνίδι.

Υπάρχουν, φυσικά, και οι εξαιρέσεις, όπως καμιά καλή προσφορά ή, αργότερα, κάνα μεταχειρισμένο, που ίσως αγοραστούν από εδώ, το οποίο ίσως να είναι αρκετός λόγος για να έχεις κι ένα ευρωπαϊκό λογαριασμό μες στην κονσόλα. 

Φυσικά, τίποτα δε σε εμποδίζει να παίζεις όλα σου τα παιχνίδια στον ευρωπαϊκό και να τα αγοράζεις από US, απλώς κουβέντα να γίνεται :P

• Like 1

Eφοσον μπορεις να εχεις αρκετους λογαριασμους/προφιλ στην primary κονσολα σου και μπορεις να ωφεληθεις απο τις τιμες στο us/hk store και να γλιτωσεις τις απαραδεκτες τιμες του eu γιατι να μην το κανεις? Ειναι κριμα να τους χαριζεις 15αρια/20αρια σε καθε game(αυτες ειναι οντως οι διαφορες)

Καλη ωρα , δες το gta v που θα βγει συντομα. Στο eu κανει 69,99 ευρω ενω στο us στα 59,99 (γυρω στα 48 ευρω δηλαδη)

Διαλεξα να το κατεβασω το συγκεκριμενο σε digital, αν και θα ηθελα να το εχω και με κουτι του, αλλα τοσες ωρες που θα το καιω καθημερινα, ειπα να μην ταλαιπωρω το drive του ps4 συνεχως.

Δεν ισχυει παντα αυτο που λες αλλα το βασικο θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις ποτε ισχυει και ποτε οχι

Παραδειγμα. To Fifa 12 το ειχα σε εκδοση (BLUS) αμερικανικη στο PS3. Οταν πηγα να περασω το dlc του Euro 12 δεν το δεχοτανε και μου βγαζε region mismatch. Ακομη και με σπασμενα hacks παλι δεν το αναγνωριζε η κονσολα.

Νομιζω κατι αναλογο ισχυει και στα COD (αυτο μου το ανεφεραν γνωστοι μου)

Αντιθετα αμερικανικη εκδοση του RDR τα dlc's παιζανε κανονικα.

Αρα δε μπορεις να ξερεις ποτε. Νομιζω ειναι θεμα εταιριας αλλα γενικα ο κανονας ειναι οτι τα dlc's δεν παιζουνε σε διαφορετικο region

• Like 1

Κατεβαζεις παιχνιδι και dlc απο το ιδιο region δλδ το store που σε συμφερει καλυτερα βασει τιμης και παιζεις με το eu προφιλ(account) ή οποιο αλλο θελεις.  Που ειναι το θεμα δεν καταλαβαινω. Απλα δεν θελει βιαστικες κινησεις που κανουν πολλοι και την πατανε. Ερευνα αγορας και ενημερωση, με ενα search στο google ή μια ερωτηση εδω, το λυνεις το θεμα σου.

μπορείς να με καθοδηγήσεις? αυτό είναι το θέμα, οτι δεν ξέρω αν γίνεται log in απο την προηγούμενη κονσόλα...

Αν έκανα deactivate account, θα έπρεπε να κάνω καινούριο για το ps4, αλλα τώρα χρησιμοποιώ το παλιό, στο ps4

How do I deactivate a device if I do not have access to it?

You can use a PC, Mac or mobile device connected to the internet to remotely deactivate Game content on all of your PlayStation systems at once. This is helpful if you no longer have access to your PlayStation system to deactivate it.

1. Sign in to the Account Management website with your PSN℠  details.
  2. Go to the Account tab and select [Media and Devices].
  3. Next to icn_game.gif (Game) click [Deactivate All]. Αυτο το κανεις εαν και εφοσον δεις οτι υπαρχει ενεργο PS3
  4. Select 'Yes' when you are asked if you want to continue.
  5. All of your devices are now deactivated for Game content.

You can only perform this deactivation once every 6 months, so please deactivate your PlayStation systems using one of the methods above if possible.

If this does not immediately deactivate your system and you find you still cannot make your purchase shut your system down and restart it. This will usually correct the issue.

προσεξε μπορεις να το κανεις 1 φορα καθε 6 μηνες.

Μετα ξανακανεις registration/activate απο την αρχη το PS4 με τον λογαριασμο σου.

Κατεβαζεις παιχνιδι και dlc απο το ιδιο region δλδ το store που σε συμφερει καλυτερα βασει τιμης και παιζεις με το eu προφιλ(account) ή οποιο αλλο θελεις.  Που ειναι το θεμα δεν καταλαβαινω.

Οχι δεν ισχυει αυτο που λες.

Εχεις EU κονσολα (1004). Κατεβαζεις το παιχνιδι απο USA παιζει κανονικα. Πας να κατεβασεις το dlc του απο τον USA λογαριασμο τοτε δε θα παιξει. Αυτο που ανεφερα πριν για το FIFa 12 + το EURO DLC του ηταν και τα 2 αμερικανικα. Το  FIFA 12 επαιζε κανονικα, το dlc οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...