kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω θεωρω οτι μεσα στις γιορτες μπορει να δουμε gtaV η AC (λιγοτερο πιθανο) bundle στα 400. Ολο και καποιο μαγαζι θα το βγαλει. Και αν οχι το Driveclub Bundle θα παραμεινει στα 400 κατα 90% στις γιορτες. Η μπορει κανας Κωτσος να βγαλει σκετη κονσολα στα 350 (λεμε τωρα) Οποτε οπως και να εχει αυτη τη στιγμη δε συμφερει να αγορασεις κονσολα PS4 (χωρις να το λεω σε σχεση με το Χ1). Οποιος θελει να παρει ας κανει υπομονη κανα μηνα να δει τι bundle θα υπαρχουν και τι το συμφερει αναλογα με τα γουστα του. Δεν ειναι μακρια. Αυτα ειναι ξεκαθαρα οσο αφορα τη κουβεντα για PS4. Αν εγω επαιρνα σημερα κονσολα παντως θα χτυπαγα X1 με Fifa + Forza στα 400 (μακραν το καλυτερο vfm σημερα) http://www.skroutz.gr/s/5104492/Microsoft-Xbox-One-500GB-FIFA-15-Forza-5.html Ναι οντως αυτο το bundle ειναι vfm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εσύ δεν έχεις πάρει; Οχι απλα μου ειχε δωσε ενας φιλος το δικο του μεχρι να του το πουλησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οχι απλα μου ειχε δωσε ενας φιλος το δικο του μεχρι να του το πουλησω. Και καλά. "Οχι εγώ, εεεε, ένας φίλος μου!" Πλάκα κάνω, ε, απλώς θυμήθηκα ένα παρόμοιο σκηνικό πριν από κάνα χρόνο εδώ μέσα, δε θυμάμαι καν με ποιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, δεν ηξερα που να το βάλω οπότε...Κωτσόβολος : Ναι ή όχι ? Διαβαζω κατι review στο skroutz και έχω ψιλο-τρομάξει...Δεν εχω ξαναγοράσει απο αυτούς οπότε...Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 PS4 get...A winner is me Kαι επειδή με αγαπάνε, μου δώσανε την επιλογή να τραμπάρω το Driveclub με εναν τιτλο στα ιδια φραγκα (50€), είχε Shadow of Mordor, Alien Resurrection και...αυτά, τα άλλα πάνε 70€αρι...Αυτη την στιγμη εχω PS4 χωρις games - PS4 has no games confirmed 1!1!1! EDIT : Που σκ@τα είναι το Strider στο Ελληνικό store ? Για PS3 το βλέπω μονο...ΦαααΚΚΚ ΕDIT2 : Thumbgrips, Αυτά ή εκείνα που πουλάει το πλαίσιο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μεγειά! Να πω κι εγώ ότι δεν είχα ποτέ κάνενα θέμα με τον Κώτσο, και συνήθως τις ακριβές συσκευές μου τις αγόραζα από εκεί, λόγω επιλογής για δανειοδότηση. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ του Shadow και του Alien, indeed. Προς ποιο κλίνεις, αν κλίνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μεγειά! Να πω κι εγώ ότι δεν είχα ποτέ κάνενα θέμα με τον Κώτσο, και συνήθως τις ακριβές συσκευές μου τις αγόραζα από εκεί, λόγω επιλογής για δανειοδότηση. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ του Shadow και του Alien, indeed. Προς ποιο κλίνεις, αν κλίνεις; Κανενα =D Vole, Strider δεν βλέπω πουθενα στο store ρε φίλε, ουτε στο Ελληνικό, ουτε στο Ιταλικό...Μονο Demo έχει και φουλ εκδοση για PS3, wtf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Shadow of Mordor χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mαγκες, καντε μια καλή για εναν γερο gamer, δειτε αν το strider υπάρχει μεσα στο store απο την κονσολα γιατι απο το site δεν βλεπω τιποτα...Μη παω να παρω τσάμπα PSN καρτα και μείνω με την...στύση στο χέρι...Ευχαριστώ κύριοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω περιμενω να βγαλουν σε πακετο το little big planet 3 με ασπρο ps4 και αν ειναι δυνατον με 3μηνη συνδρομη psn+ στα 400 ευρω για να το παρω. Γρηγορη το λευκο σκοτωνει.Ειναι πολυ ομορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mαγκες, καντε μια καλή για εναν γερο gamer, δειτε αν το strider υπάρχει μεσα στο store απο την κονσολα γιατι απο το site δεν βλεπω τιποτα...Μη παω να παρω τσάμπα PSN καρτα και μείνω με την...στύση στο χέρι... Ευχαριστώ κύριοι https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/strider/cid=EP0102-CUSA00087_00-STREUHG4TRIAL001?utm_medium=referral&utm_source=pscom&utm_campaign=pscom-UP0102-CUSA00057_00-STRUSHG4TRIAL001&smcid=ps:strider-ps4:up0102-cusa00057_00-strushg4trial001:ps-ps4-games-strider-ps4.html ....εχει επιλογή add to basket και demo...και από το σαιτ να το παρεις το ιδιο είναι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/strider/cid=EP0102-CUSA00087_00-STREUHG4TRIAL001?utm_medium=referral&utm_source=pscom&utm_campaign=pscom-UP0102-CUSA00057_00-STRUSHG4TRIAL001&smcid=ps:strider-ps4:up0102-cusa00057_00-strushg4trial001:ps-ps4-games-strider-ps4.html ....εχει επιλογή add to basket και demo...και από το σαιτ να το παρεις το ιδιο είναι.... Δεν είχε τιμή σε αντίθεση με ΟΛΑ τα άλλα - σ'ευχαριστώ φίλε G όμως, σ'ωραίοςςςς Και η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο Δολάρια : Τι account να κανω ρε μάγκες ? Eλληνικό ? Αγγλικό ? Συμφέρει κάτι όσων αφορά τιμές, content διαθέσιμο κτλπ κτλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γρηγορη το λευκο σκοτωνει.Ειναι πολυ ομορφο. Οπως και το little big planet 3 απ' οτι εχω δει σε βιντεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 αντε να δειξουν κανα gameplay βιντεακι με uncharted 4 να χαρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις