Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι βασικα ηθελα καποιον εξισου ενημερωμενο αλλα πιο κατασταλλαγμενο, που να εχει δοκιμασει και 2 ωστε να πει την γνωμη του και με το μπαλακι περα δωθε να με βοηθησει να επιλεξω μονος μου. Δεν ζηταω τυφλα γνωμες, ειμαι αρκετα ενημερωμενος. Ειμαι σε μια κατασταση οπου με κανενα απο τα 2 δεν θα ειμαι 100% ευχαριστημενος. Αμα τα σκασω χοντρα και παρω και τα 2 θα υπαρχει μεγαλο overlapping μεταξυ των 2 και αρα χαμενα λεφτα...

Η διαφορα στο hardware παντα θα υπαρχει. Απο οτι λενε ειναι θεωρητικα μεγαλη. 30-50%. Στα παιχνιδια, οσο η microsoft ειναι στο παιχνιδι και πληρωνει, δεν θα φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα. Ηδη υπαρχουν περιπτωσεις καθαρου parity, και μερικες περιπτωσεις οπου τους "ξεφυγε" οτι υπαρχει NDA, μεταξυ της MS και των devs...Στον μελλον φοβαμαι οτι η ψαλιδα θα μεγαλωνει...τωρα μπορουν σχετικα ευκολα ενα παιχνιδι που παιζει στα 1080p και στις 2 κονσολες, στο ps4 να παιζει στα 60fps σταθερα και στο One στα 40. Βαζουν ενα cap στα 30 και εληξε το θεμα, "-cinematic experience"...τι θα γινει στο μελλον ομως οταν το πρωτο θα παιζει στα 30 και το δευτερο θα δυσκολευεται να πιασει τα 20? Θα γινουν περικοπες στα γραφικα θελουν δεν θελουν. Και δεν μιλαω μονο για αναλυση...Τελος παντων αυτα ειναι προβληματα για τους μελλοντικους εαυτους μας, ας τα βρουν αυτοι...

Oχι δα. Η συγκεκριμενη προσεγγιση εμενα θα με ωθουσε να παρω το PS4. Τα αποκλειστικα της Sony τα εχεις τσεκαρει; To επερχομενο Uncharted π.χ, σε αφηνει αδιαφορο; Tα multi, ετσι κι αλλιως μπορεις να τα δεις και στα δυο..

Δημοσ.

Oχι δα. Η συγκεκριμενη προσεγγιση εμενα θα με ωθουσε να παρω το PS4. Τα αποκλειστικα της Sony τα εχεις τσεκαρει; To επερχομενο Uncharted π.χ, σε αφηνει αδιαφορο; Tα multi, ετσι κι αλλιως μπορεις να τα δεις και στα δυο..

Ναι...3 uncharted περασαν, καθολου δεν μου ελλειψαν. Πρεπει να εχει κατι παραπανω για να με τραβηξει τετοιου ειδους παιχνιδιου. Οπως multiplayer pve...ή κατι αλλο...αν ειχα ps δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα. Ενοικιαση μεχρι να το τερματισω και αμα...το μοναδικο assassin's που τερματισα ηταν το πρωτο και το δευτερο το αφησα λιγο πριν το τελος και αυτο γιατι ειδα το τελος οταν το τερματιζε η αδερφη μου...

• Like 2
Δημοσ.

Tα Νέα PS4 bunduru

GTAV

FC4

450€...

εντωμεταξύ, XONE ACU & Black Flag στα 399€...

Γιατί έτσι ? Γιατι το Driveclub bundle πάει στα 399€ ενώ αυτά στα 450€ ? Έχει να κάνει καθαρά με το brand name ? Και αντε το GTAV, το FC4 ?

Γιατι τα προβατα θα τρεξουν να το αγορασουν οπως και να εχει....

• Like 2
Δημοσ.

johngamer εαν δεν εισαι φαν καποιου αποκλειστικου και θελεις απλα μια κονσολα πηγαινε στο ps4 που ειναι ελαχιστα πιο δυνατο απο το xbone σε θεμα hardware ή στην τελικη παρε αυτο που εχουν οι περισσοτεροι φιλοι σου. Ας πουμε η δικη μου παρεα ειναι ολοι με την Sony εδω και χρονια, αν πηγαινα μονο στο xbone θα ημουν στην απ'εξω ειτε σε θεματα mp ειτε και παρε δωσε παιχνιδιων.

Γιατι τα προβατα θα τρεξουν να το αγορασουν οπως και να εχει....

Τα περισσοτερα bunduru της Sony γενικα ειναι μλκιες αφου δεν γλιτωνεις τιποτα απο αυτο που ειναι να πληρωσεις δλδ το game. Με το driveclub συμφερει. Εγω προσωπικα μονο κονσολα θα επαιρνα αυτη την στιγμη(εχω ηδη ps4) οσο πιο φτηνα μπορουσα και θα πηγαινα στα μεταχειρισμενα που ενα σωρο πουλιουνται και εδω στις αγγελιες. Ηδη το public εβγαλε μια πολυ καλη προσφορα για να το παρεις στα 300 στην ουσια το  ps4 δινοντας 10 games μετα το 2011.)(σου κοβουν 100 ευρω) 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι...3 uncharted περασαν, καθολου δεν μου ελλειψαν. Πρεπει να εχει κατι παραπανω για να με τραβηξει τετοιου ειδους παιχνιδιου. Οπως multiplayer pve...ή κατι αλλο...αν ειχα ps δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα. Ενοικιαση μεχρι να το τερματισω και αμα...το μοναδικο assassin's που τερματισα ηταν το πρωτο και το δευτερο το αφησα λιγο πριν το τελος και αυτο γιατι ειδα το τελος οταν το τερματιζε η αδερφη μου...

Kαι παλι, απο τη στιγμη που κανεις την παραδοχη οτι τι πσ4 ειναι πιο ισχυρο, σε συνδυασμο με το οτι θα βρισκεις πιο ευκολα και επομενως και πιο φθηνα μεταχειρισμενα και με το γεγονος οτι η χωρα μας ειναι πλεηστεσιονο-φωλια, με οτι αυτο συνεπαγεται, βλεπε ενδεχομενως περισσοτεροι φιλοι σου να το εχουν κτλ, παλι στο Σονυ θα πρεπει να καταληξεις. Και απο οτι φαινεται δεν εισαι και καποιος μεγαλος φαν των MS exclusives. Aρα... Μονο το χειριστηριο και η τιμη κτησης μπορουν να γειρουν την παλαντζα υπερ του ΟΝΕ, για εσενα παντα, κατα τη γνωμη μου.

• Like 3
Δημοσ.

Kύριοι, επειδή κονσόλα έχω να πάρω...απο την τελευταία φορά που είχα τσιμπήσει το X360 Slim, τι παίζει γενικά με τα bundle Ελλάδα μεριά ? Αναφέρομαι στην εορταστική περίοδο.
Κανουν τίποτα τα μαγαζιά (έξτρα τιτλο στο πακέτο κτλπ) όπως στα εξωτερικά ή τσάμπα θα περιμένουμε ?

Μη φάμε και καμιά φόλα π.χ του στυλ Driveclub πακετο το είχαν στα 450€ και μετά απο 1.5 εβδομάδα το πήγανε 399€ για τον οποιοδήποτε λόγο...

Κοτσοβωλο εχει White PS4+Driveclub+συνδρομη plus 90ημερών στα 399€ καλά είναι πιστευω και δεν νομίζω να βγεί κατι καλύτερο (απο άποψη τιμής) σύντομα - κρίνοντας πάντα απο τα "φανταστικά" deal των τελευταίων bleystesio bunduru.

Δημοσ.

Παρτην επιτελους την κονσολιτσα και πουλα το τιμημενο το Driveclub Red. :-)  Ο ενας μηνας που απομενει μεχρι την εορταστικη περιοδο και θα εισαι ξερος απο κονσολα κοστολογειται και ποσο; Αφου εισαι ηδη εδω και κανενα μηνα ψημενος και τρως τα νυχια σου...

Δημοσ.

Ε μα τωρα, τωρα θα εχεις games, και το 2015 προβλεπεται πολυ καλη περιοδος να παρεις ps4 εκτος αν δεν σου αρεσει και τιποτα, εκει τι να πω. Εχουνε βγει κατι ωραιες προσφορες και ειδικα στο public, τσεκαρε το.

Δημοσ.

Mάγκες, ξέρω, απλά επειδή χθές είδα το ΧΟΝΕ bundle με 2 Assasin's μεσα στο πακετο σκέφτηκα μήπως και η Sony (ή τα καταστήματα) κάνουν κατι αντίστοιχο...Απλό, non ? ;)

Σκεφτείτε ποσο μ@λάκες θα νιώθατε π.χ αν σας τύχαινε εκείνο που ανέφερα με το Driveclub πακέτο - το γέλιο είναι οτι σε αρκετά μαγαζιά, πουλάνε ακόμα το "κανονικο" DC πακέτο στα 450 και ταυτόχρονα, το πακετο στα 399€, κλαίω ρε..

• Like 1
Δημοσ.

To driveclub ηταν η περιπτωση, ας πουμε σε ενα bundle με το ac ή το gta δεν παιζει να δεις τετοια πτωση τιμης για κανεναν λογο σε κανενα καταστημα. Εκει 450 θα μεινει, αλλα μιας που περιμενες τοσο καιρο περιμενε τις γιορτες και παρακολουθα τιμες. Δεν προβλεπω καμια τρελη προσφορα αλλα τεσπα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φιλε στη θεση σου δεν θα μπορουσα να περιμενω κι ας εχανα καποιο καλυτερο πακετακι, ποσω μαλλον απο τη στιγμη που εχεις και το χρημα και περιμενει..Εχε υποψη σου οτι τα ΟΝΕ φευγουν πιο δυσκολα και επομενως προφανως θα πουσαριστουν και με ελκυστικοτερα bundles. Ειπαμε, η αποφαση ειναι δικη σου..

Σουπερ ντουπερ ps4 bundle σε τιμη και...ποιοτητα δεν βλεπω. Στο ΟΝΕ για τα Χριστουγεννα κατι μπορει να παιξει. Ηδη αυτο στα public με τα fifa και το 2κ15 στα 440 ειναι πολυ καλο, αλλά  δεν νομιζω να ενδιαφερεσαι για τα αθλητικα games..

• Like 1
Δημοσ.

To driveclub ηταν η περιπτωση, ας πουμε σε ενα bundle με το ac ή το gta δεν παιζει να δεις τετοια πτωση τιμης για κανεναν λογο σε κανενα καταστημα. Εκει 450 θα μεινει, αλλα μιας που περιμενες τοσο καιρο περιμενε τις γιορτες και παρακολουθα τιμες. Δεν προβλεπω καμια τρελη προσφορα αλλα τεσπα.

Εγω θεωρω οτι μεσα στις γιορτες μπορει να δουμε gtaV η AC (λιγοτερο πιθανο) bundle στα 400. Ολο και καποιο μαγαζι θα το βγαλει.

Και αν οχι το Driveclub Bundle θα παραμεινει στα 400 κατα 90% στις γιορτες.

Η μπορει κανας Κωτσος να βγαλει σκετη κονσολα στα 350 (λεμε τωρα)

Οποτε οπως και να εχει αυτη τη στιγμη δε συμφερει να αγορασεις κονσολα PS4 (χωρις να το λεω σε σχεση με το Χ1). Οποιος θελει να παρει ας κανει υπομονη κανα μηνα να δει τι bundle θα υπαρχουν και τι το συμφερει αναλογα με τα γουστα του. Δεν ειναι μακρια.

Αυτα ειναι ξεκαθαρα οσο αφορα τη κουβεντα για PS4.

Αν εγω επαιρνα σημερα κονσολα παντως θα χτυπαγα X1 με Fifa + Forza στα 400 (μακραν το καλυτερο vfm σημερα)

http://www.skroutz.gr/s/5104492/Microsoft-Xbox-One-500GB-FIFA-15-Forza-5.html

Δημοσ.

Εγω περιμενω να βγαλουν σε πακετο το little big planet 3 με ασπρο ps4 και αν ειναι δυνατον με 3μηνη συνδρομη psn+ στα 400 ευρω για να το παρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...