Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Ποια απο τις 2 κονσολες να παρω. Παιζω κυριως call of duty, destiny και γενικα οτιδηποτε online ( call of duty παιζω και competitive οποιος γουσταρει μου λεει).  Μεχρι τωρα ειχα το 360. Εχω δοκιμασει το PS4 και μου αρεσε πολυ. Αλλα δεν με βολευει το χειριστηριο και το store δεν εχει και πολλα τα οποια να μου κινησαν το ενδιαφερον...Γενικα απο παιχνιδια ειναι λιγο στειρο...Δεν εχει καποιο exclusive που να με ενδιαφερει...Δεν με ενδιαφερει για 2-3 χρονια απο τωρα, μπορει μεχρι τοτε να τα εχω και τα 2. Αλλα με ενδιαφερει φετος. Το one δεν το εχω δοκιμασει, οποτε δεν εχω αποψη. Με φοβιζει οπως τους περισσοτερους βεβαια το κατωτερο hardware και η πιθανοτητα καποια στιγμη στο μελλον τα one να μην φτανουν ουτε το 1/3 των ps4 και αρα λιγοτεροι τιτλοι, και λιγοτερα ατομα online. Το xbox ομως λογω χαμηλων πωλησεων το δινουν φθηνα και θα γινει ακομα πιο φθηνο συντομα, και με καλα bundles. Θελω λοιπον βοηθεια στην επιλογη μου απο οσους τα εχουν και τα 2, δεν θελω αποψεις ατεκμηριωτες και ειδικα απο fanboys. 

Γιάννη, νιώθω...Πολλοί βρίσκονται στο ίδιο δίλλημα αυτόν τον καιρό...

Την άποψη μου την εχω πει και για να μην γράφω τα ίδια...

Δεν εχω και τις 2 - και για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω πλέον τον λόγο, βάλε και το οτι δεν εχω πλεόν ουτο τον χρόνο αλλά ουτε και την διάθεση για να λιώνω πάνω απο oθόνες... ;)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Vole Maulder, on 05 Nov 2014 - 3:12 PM, said:Αν το Forza, και τα racing games, δεν τον ενδιαφέρει, βέβαια, δεν έχει καμία σημασία αυτό :P

οχι. θα πρεπει να του αρέσουν με το στανιό.

Δημοσ.

εγώ θα διάλεγα χ1 λόγω forza. η σονυ δεν έχει ακόμα κάτι ουάου να παίξεις.

ps4 εχω, Χ1 το ψήνω.

Καπως ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως(αν και ελπιζουμε στο επομενο διαστημα να αρχιζει να φτιαχνει η τωρινη κατασταση)Εχω παντως μεγαλες προσδοκιες για το μεγαλο event της sonyπου θα γινει τον επομενο μηνα στο las vegas.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, με βοηθησαν αρκετα μπορω να πω. 

Στο call of duty παντα επαιζα κυριως με ξενους στα public lobbies γιατι ηταν λιγοι οι Ελληνες με 360...απο οτι βλεπω ομως και στο playstation ιδια ειναι τα πραγματα, μπορει να ειναι περισσοτεροι οι Ελληνες με PS αλλα λιγοι αυτοι που παιζουν online...τους περισσοτερους single player τιτλους τους παιζω στο pc με καλυτερα γραφικα ετσι και αλλιως...Στην κονσολα περα απο αυτα που ειπα παιζω που και που κανα fifa/nba, forza...ο,τι καλο racing και sports υπαρχει...τιποτα το τρελο...ισως κανα diablo αλλα με φιλους...

Βεβαια περιμενω πως και πως το GTA 5. Μεχρι στιγμης εχω αποφασισει πως αν βγαλουν bundle το GTA μαζι με κανενα αλλο πχ. forza, ή FIFA, το τσιμπισα το One! 

Κριμα που δεν εχουμε και μεις εδω black friday εκπτωσεις....

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, με βοηθησαν αρκετα μπορω να πω. 

Στο call of duty παντα επαιζα κυριως με ξενους στα public lobbies γιατι ηταν λιγοι οι Ελληνες με 360...απο οτι βλεπω ομως και στο playstation ιδια ειναι τα πραγματα, μπορει να ειναι περισσοτεροι οι Ελληνες με PS αλλα λιγοι αυτοι που παιζουν online...τους περισσοτερους single player τιτλους τους παιζω στο pc με καλυτερα γραφικα ετσι και αλλιως...Στην κονσολα περα απο αυτα που ειπα παιζω που και που κανα fifa/nba, forza...ο,τι καλο racing και sports υπαρχει...τιποτα το τρελο...ισως κανα diablo αλλα με φιλους...

Βεβαια περιμενω πως και πως το GTA 5. Μεχρι στιγμης εχω αποφασισει πως αν βγαλουν bundle το GTA μαζι με κανενα αλλο πχ. forza, ή FIFA, το τσιμπισα το One! 

Κριμα που δεν εχουμε και μεις εδω black friday εκπτωσεις....

Ηταν λιγοι οι Ελληνες με 360 γιατι δεν θελαν να πληρωνουν για το Online(και εν μερη λογικο αν δεν παιζουν πολλα παιχνιδια Online).

Αλλωστε οι Ελληνες παντα προτιμουσαν Sony,και οσο για το Online που λες ριξε μια ματια http://www.gameslife.gr/videogames-greece-sales-sep-2014. Απλα οι Ελληνες προτιμανε να παιζουν παιχνιδια offline,βλεπε αθλητικα ή racing για να μην πληρωνουν το Online,ή εχουν συνηθισει στο Pc με παιχνιδια οπως Lol,D3(πριν βγει για κονσολες),Dota 2 κλπ. Μονη εξαιρεση στο Online payment ειναι το Warcraft αλλα εκει παει αλλου το πραγμα στα mmo :P

Παρολα αυτα υπαρχει topic στο Insomnia για ανταλλαγη ονοματων για Online gaming αν σε ενδιαφερει :) http://www.insomnia.gr/forum/42-console-games/

Δημοσ.

Απο την αρχη φανηκε να  απαντας μονος σου στα ερωτηματα που ο ιδιος εθεσες...Το ΟΝΕ θα πρεπει να γνωριζεις, οτι εν συγκρισει με το αντιστοιχο ξεκινημα του 360, κατα τα πρωτο ετος κυκλοφοριας των 2 κονσολων δηλαδη, ειναι σημαντικα μπροστα σε πωλησεις. Αποκλειεται λοιπον,να αντιμετωπισεις θεμα match-making στους υψηλου ενδιαφεροντος τιτλους.

Το οτι υπολειπεται στο τι κρυβει κατω απο το καπώ, δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει ιδιαιτερα θεωρω, μιας και η αποδοση των multipllatform τιτλων ειναι πολυ κοντα και για τις 2 εξεταζομενες κονσολες. Και ακομα κι αν συχνα χανει σε αναλυση (βλεπε 720p enanti 1080p στο Βattlefield κλπ..), φαινεται να το αντιπαρερχεται με ικανοποιητικους ρυθμους ανανεωσης καρε και χωρις πολλες διακυμανσεις μαλιστα.. Στο καινουργιο COD για παραδειγμα, το οποιο φαινεται να συγκαταλεγεται στις προτιμησεις σου, ειναι αρκετα πιο σταθερο, εναντι του PS4, το οποιο απ 'οτι γραφουν οι αναλυσεις, εχει σημαντικες ''βυθισεις'' στα frames του. 

Στο θεμα των χειριστηριων τωρα, θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ειναι θεμα προτιμησεων, καταβολων, αλλά και συνηθειας. Και το dualshock πλεον εγινε πολυ πιο εργονομικο, με το grip του να ειναι πολυ καλο και στους εχοντες μεγαλυτερα χερια. Δοκιμασε τα σε καθε περιπτωση, αν και δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να σε απογοητευσει το ds4, το οποιο μαλιστα ειναι εφοδιασμενο και με καποιες ενδιαφερουσες γκιμικιες, οπως το ηχειο και το touch pad..

Eν κατακλειδι, πολυ καλες και οι 2 κονσολες, πιο αξιοπιστες, οπως ολα δειχνουν, εναντι των παλαιων και συμπαθητικα τιμολογημενες. Αφου ασχολεισαι λιγο και με τα αθλητικα παιχνιδια, πολυ καλη περιπτωση θεωρω πως ειναι και αυτη:

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-500gb-and-nba-2k15-and-fifa-15/prod6860138pp/

• Like 2
Δημοσ.

Τι και πως, δεν ξερω. Αν δηλαδη κανουν και παιχνιδια απο υπολογιστη ή θελει μονο απο κονσολες κλπ. Απλα το βαζω εδω, μπας και ενδιαφερει καποιον:

http://www.public.gr/cat/gaming/ps4-promo/

Εdit: http://www.insomnia.gr/topic/482222-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%AF/page-308?do=findComment&comment=53590246

• Like 2
Δημοσ.

Και από το πουθενά, χωρίς να κάνω τίποτα, δουλεύει πλέον το Youtube app μου. 

Εκανες το 2.01 update, σωστά ? Σημερα βγηκε,  διορθώνει και το sleep mode ;)

DAT STABILITY...

Τι και πως, δεν ξερω. Αν δηλαδη κανουν και παιχνιδια απο υπολογιστη ή θελει μονο απο κονσολες κλπ. Απλα το βαζω εδω, μπας και ενδιαφερει καποιον:

http://www.public.gr/cat/gaming/ps4-promo/

Εdit: http://www.insomnia.gr/topic/482222-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%AF/page-308?do=findComment&comment=53590246

Στρατηγέ μου, είστε ωραίος...

Μια μαμημένη λευκή κονσόλα ΔΕΝ έχουν και αυτοι στα public ρε γμτ ?? :-D

Δημοσ.

Καταπληκτικη η προσφορα απο Public....ακολουθει ακομα καλυτερη απο οτι μαθαινω.Φερτε μαζι σας 400 κερματα του ενος ευρω και παρτε PS4 στην προνομιακη τιμη των 400 ευρω!

• Like 4
Δημοσ.

Απο την αρχη φανηκε να  απαντας μονος σου στα ερωτηματα που ο ιδιος εθεσες...Το ΟΝΕ θα πρεπει να γνωριζεις, οτι εν συγκρισει με το αντιστοιχο ξεκινημα του 360, κατα τα πρωτο ετος κυκλοφοριας των 2 κονσολων δηλαδη, ειναι σημαντικα μπροστα σε πωλησεις. Αποκλειεται λοιπον,να αντιμετωπισεις θεμα match-making στους υψηλου ενδιαφεροντος τιτλους.

Το οτι υπολειπεται στο τι κρυβει κατω απο το καπώ, δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει ιδιαιτερα θεωρω, μιας και η αποδοση των multipllatform τιτλων ειναι πολυ κοντα και για τις 2 εξεταζομενες κονσολες. Και ακομα κι αν συχνα χανει σε αναλυση (βλεπε 720p enanti 1080p στο Βattlefield κλπ..), φαινεται να το αντιπαρερχεται με ικανοποιητικους ρυθμους ανανεωσης καρε και χωρις πολλες διακυμανσεις μαλιστα.. Στο καινουργιο COD για παραδειγμα, το οποιο φαινεται να συγκαταλεγεται στις προτιμησεις σου, ειναι αρκετα πιο σταθερο, εναντι του PS4, το οποιο απ 'οτι γραφουν οι αναλυσεις, εχει σημαντικες ''βυθισεις'' στα frames του. 

Στο θεμα των χειριστηριων τωρα, θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ειναι θεμα προτιμησεων, καταβολων, αλλά και συνηθειας. Και το dualshock πλεον εγινε πολυ πιο εργονομικο, με το grip του να ειναι πολυ καλο και στους εχοντες μεγαλυτερα χερια. Δοκιμασε τα σε καθε περιπτωση, αν και δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να σε απογοητευσει το ds4, το οποιο μαλιστα ειναι εφοδιασμενο και με καποιες ενδιαφερουσες γκιμικιες, οπως το ηχειο και το touch pad..

Eν κατακλειδι, πολυ καλες και οι 2 κονσολες, πιο αξιοπιστες, οπως ολα δειχνουν, εναντι των παλαιων και συμπαθητικα τιμολογημενες. Αφου ασχολεισαι λιγο και με τα αθλητικα παιχνιδια, πολυ καλη περιπτωση θεωρω πως ειναι και αυτη:

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-500gb-and-nba-2k15-and-fifa-15/prod6860138pp/

Ε ναι βασικα ηθελα καποιον εξισου ενημερωμενο αλλα πιο κατασταλλαγμενο, που να εχει δοκιμασει και 2 ωστε να πει την γνωμη του και με το μπαλακι περα δωθε να με βοηθησει να επιλεξω μονος μου. Δεν ζηταω τυφλα γνωμες, ειμαι αρκετα ενημερωμενος. Ειμαι σε μια κατασταση οπου με κανενα απο τα 2 δεν θα ειμαι 100% ευχαριστημενος. Αμα τα σκασω χοντρα και παρω και τα 2 θα υπαρχει μεγαλο overlapping μεταξυ των 2 και αρα χαμενα λεφτα...

Η διαφορα στο hardware παντα θα υπαρχει. Απο οτι λενε ειναι θεωρητικα μεγαλη. 30-50%. Στα παιχνιδια, οσο η microsoft ειναι στο παιχνιδι και πληρωνει, δεν θα φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα. Ηδη υπαρχουν περιπτωσεις καθαρου parity, και μερικες περιπτωσεις οπου τους "ξεφυγε" οτι υπαρχει NDA, μεταξυ της MS και των devs...Στον μελλον φοβαμαι οτι η ψαλιδα θα μεγαλωνει...τωρα μπορουν σχετικα ευκολα ενα παιχνιδι που παιζει στα 1080p και στις 2 κονσολες, στο ps4 να παιζει στα 60fps σταθερα και στο One στα 40. Βαζουν ενα cap στα 30 και εληξε το θεμα, "-cinematic experience"...τι θα γινει στο μελλον ομως οταν το πρωτο θα παιζει στα 30 και το δευτερο θα δυσκολευεται να πιασει τα 20? Θα γινουν περικοπες στα γραφικα θελουν δεν θελουν. Και δεν μιλαω μονο για αναλυση...Τελος παντων αυτα ειναι προβληματα για τους μελλοντικους εαυτους μας, ας τα βρουν αυτοι...

• Like 2
Δημοσ.

Tα Νέα PS4 bunduru

GTAV

FC4

450€...

εντωμεταξύ, XONE ACU & Black Flag στα 399€...

Γιατί έτσι ? Γιατι το Driveclub bundle πάει στα 399€ ενώ αυτά στα 450€ ? Έχει να κάνει καθαρά με το brand name ? Και αντε το GTAV, το FC4 ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...