Alex21121988 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν θα μας το δωσουν το firmware, το μονο σιγουρο ειναι αυτο δυστυχως. Τουλαχιστον να βαλουν να μπορεις να αγορασεις games στο ps now. Θα δουμε πως θα παει η υπηρεσια αυτη, ακομα σε beta ειναι και λογικα θα εχουν δει οτι το feedback δεν ηταν θετικο μεχρι και τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Gran Turismo Developer on a Hiring Spree; Stepping on the Gas of Gran Turismo 7 Production on PS4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για εμενα καλο ειναι να προσθεσουν και το πληρες backup του δισκου που λεγανε οτι θα βαζανε στο 2.00 και τελικα το ακυρωσαν και για να μπορεις να κανεις backup ολου του δισκου του ps4 αλλα και για να κανεις αλλαγη δισκου χωρις να χρειαζεται να κατεβαζεις και να εγκαθιστας απο την αρχη τα παιχνιδια/προγραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 πλήρες backup se cloud οταν ο δίκος έχεις 150-200 γιγα γεμάτα. θα έχει ολοκληρωθεί στην επόμενη ζωή μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μίλησα πουθενα εγω για cloud? Σε εξωτερικο δισκο εννοουσα οπως εχει και το ps3. Και οταν λεγανε backup στο 2.00 πιστευω αυτο εννοουσε και η sony οταν ελεγε οτι θα προστεθει το πληρες backup του δισκου του ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μακαρι να φερνανε και εδω τετοια bundle! http://www.gamespot.com/articles/ps4-gta-5-the-last-of-us-400-at-dell-on-black-frid/1100-6423358/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Aυτα ειναι.. τι να πεις.. Βεβαια δεν θελω να φανταστω τι θα γινοταν και εδω αν ειχαμε ''μαυρη Παρασκευη''. Παιζει να ειχαμε και καθε φορα τουλαχιστον εναν θανατο απο ποδοπατημα και τα σχετικα... Εχω δει σχετικα βιντεο με τετοια στα αμερικανικα καταστηματα και πραγματικα ειναι απεριγραπτο αυτο που γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Update 2.01 out now Διορθώνει το πρόβλημα με το sleep mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει κανενας που να εχει και Xbox One? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει κανενας που να εχει και Xbox One? εγω τι θες να ρωτησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Xοντρικα περιπου οι μισοι απ'οσους συμμετεχουν στο console games forum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βασικα ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Ποια απο τις 2 κονσολες να παρω. Παιζω κυριως call of duty, destiny και γενικα οτιδηποτε online ( call of duty παιζω και competitive οποιος γουσταρει μου λεει). Μεχρι τωρα ειχα το 360. Εχω δοκιμασει το PS4 και μου αρεσε πολυ. Αλλα δεν με βολευει το χειριστηριο και το store δεν εχει και πολλα τα οποια να μου κινησαν το ενδιαφερον...Γενικα απο παιχνιδια ειναι λιγο στειρο...Δεν εχει καποιο exclusive που να με ενδιαφερει...Δεν με ενδιαφερει για 2-3 χρονια απο τωρα, μπορει μεχρι τοτε να τα εχω και τα 2. Αλλα με ενδιαφερει φετος. Το one δεν το εχω δοκιμασει, οποτε δεν εχω αποψη. Με φοβιζει οπως τους περισσοτερους βεβαια το κατωτερο hardware και η πιθανοτητα καποια στιγμη στο μελλον τα one να μην φτανουν ουτε το 1/3 των ps4 και αρα λιγοτεροι τιτλοι, και λιγοτερα ατομα online. Το xbox ομως λογω χαμηλων πωλησεων το δινουν φθηνα και θα γινει ακομα πιο φθηνο συντομα, και με καλα bundles. Θελω λοιπον βοηθεια στην επιλογη μου απο οσους τα εχουν και τα 2, δεν θελω αποψεις ατεκμηριωτες και ειδικα απο fanboys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ανέκαθεν για μένα ίσχυε το PS = καλύτερες single εμπειρίες μακροχρόνια, ΧΒΟΧ = περισσότερες και ποιοτικότερες online εμπειρίες αν το online είναι αυτό που σε καίει θα σου πρότεινα ΧΒΟΧ αφού από το κουτί και καλύτερο headset θα έχεις, και φτηνότερη και σταθερότερη online υπηρεσία και δεν θα σου μένει το χειριστήριο από μπαταρία στην μέση της δράσης ...για να μην αναφέρω και το Skype που απλά τα σπάει στο ΧΒΟΧ όσο για τον κόσμο που θα βρίσκεις online, δεν παίζει να έχεις ποτέ πρόβλημα...ο κόσμος εξαρτάται από τον τίτλο περισσότερο και όχι την κονσόλα...πόσοι νομίζεις παίζουν Killzone που πάνω κάτω ήταν το game που έπαιξαν σχεδόν όλοι οι PS buyers επίσης το χειριστήριο είναι μεγάλο θέμα για το αν σε βολεύει ή όχι και του ΧΒΟΧ είναι πολύ καλύτερο για shooters 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στείρες είναι και οι δύο κονσόλες ακόμα, αν και το PS4 υστερεί προς το παρόν στα exclusives. Αυτό είναι αναπόφευκτο τον πρώτο ένα-ενάμησι χρόνο όταν κυκλοφορούν νέες κονσόλες. Αν τα μόνα παιχνίδια που παίζεις είναι αυτά που λες, δε νομίζω ότι θα κάνει καμιά διαφορά το ποια κονσόλα θα πάρεις. Επειδή όμως λες "κυρίως", δώσε κάνα παράδειγμα για το τι άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να σε ενδιέφερε. Στο 360, δηλαδή, ποια θα έλεγες ότι ήταν τα αγαπημένα σου 5 παιχνίδια (μην πεις CoD 4-5-6, Halo 3, Reach, τις σειρές μέτρα τες ώς ένα παιχνίδι ). Το χειριστήριο του Χ1, απ' όσο ξέρω, έχει αλλάξει λίγο και κάποιοι το θεωρούν λίγο χειρότερο του 360 σε κάποια και λίγο καλύτερο σε άλλα. Επειδή πολύ υποκειμενικό ζήτημα το χειριστήριο, αλλά και πολύ σημαντικό, θα σου πρότεινα να πας σε κάνα κατάστημα να το πιάσεις στα χέρια σου να δεις πώς σου φαίνεται εσένα πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βασικα ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Ποια απο τις 2 κονσολες να παρω. Παιζω κυριως call of duty, destiny και γενικα οτιδηποτε online ( call of duty παιζω και competitive οποιος γουσταρει μου λεει). Μεχρι τωρα ειχα το 360. Εχω δοκιμασει το PS4 και μου αρεσε πολυ. Αλλα δεν με βολευει το χειριστηριο και το store δεν εχει και πολλα τα οποια να μου κινησαν το ενδιαφερον...Γενικα απο παιχνιδια ειναι λιγο στειρο...Δεν εχει καποιο exclusive που να με ενδιαφερει...Δεν με ενδιαφερει για 2-3 χρονια απο τωρα, μπορει μεχρι τοτε να τα εχω και τα 2. Αλλα με ενδιαφερει φετος. Το one δεν το εχω δοκιμασει, οποτε δεν εχω αποψη. Με φοβιζει οπως τους περισσοτερους βεβαια το κατωτερο hardware και η πιθανοτητα καποια στιγμη στο μελλον τα one να μην φτανουν ουτε το 1/3 των ps4 και αρα λιγοτεροι τιτλοι, και λιγοτερα ατομα online. Το xbox ομως λογω χαμηλων πωλησεων το δινουν φθηνα και θα γινει ακομα πιο φθηνο συντομα, και με καλα bundles. Θελω λοιπον βοηθεια στην επιλογη μου απο οσους τα εχουν και τα 2, δεν θελω αποψεις ατεκμηριωτες και ειδικα απο fanboys. Το λιγοτερα ατομα online και λιγοτεροι τιτλοι δεν ξερω απο που προκυπτει αφου τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον ειναι Multiplattform. Οσο για τις πωλησεις του XboxOne απο την στιγμη που εβγαζε την βλακεια το Kinect απο το bundle και επεσε η τιμη,μια χαρα πωλησεις θα κανει. Οσο για το οτι το δινουν φθηνα εγω δεν το βλεπω αυτο σε τιμες Ελλαδας http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=ps4 http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=xbox+one Για το controller ειναι λογικο να μην σε βολευει γιατι ειχες συνηθισει σε αυτο του 360 και θελει λιγο καιρο προπονησης. Παντως με βαση αυτα που ζητας, οποια απο τις 2 κονσολες και να παρεις δεν νομιζω να μην βγεις ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις