Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα και rebuild, δεν άλλαξε κάτι. Αφού πατήσω να επιλέξω ποιο κανάλι να χρησιμοποιήσω βγάζει "this feature is temporarily unavailable" την πρώτη φορά και μετά βγάζει το ίδιο μήνυμα με το που πατήσω sign in στο app. 

Εσείς που σας δουλεύει ΟΚ το youtube έχετε ένα κανάλι ή περισσότερα; Μήπως παθαίνει κάνα κοκομπλόκο λόγω αυτού; 

Θα εξερευνήσω και την υπόθεση του red1, αν και νομίζω ότι αν ήταν γενικότερο θέμα στο UK θα είχε αποκτήσει μεγαλύτερο visibility και θα το είχαμε ακούσει ως σενάριο ώς τώρα. 

Σε άλλα πράγματα όσον αφορά το PSN, πάντως, δεν έχω θέμα. Επαιξα λίγο LoU multi χτες και μια χαρά ήταν όλα. Το ίδιο και το Netflix και το Amazon Video.

EDIT: http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-General/Youtube-Error-WS-37313-7/td-p/22548343

Αυτό φαίνεται πως αντικατοπτρίζει το πρόβλημά μου. Αν η λύση είναι όντως να σβήσω όλα τα κανάλια μου εκτός του "κύριου καναλιού" που συνδέεται με το G+ μου δεν υπάρχει περίπτωση, για διάφορους λόγους. 

Vole!!!!για δοκιμασε αυτην την μεθοδο.

Go into your Google Account Settings, Security, Account Permissions and revoke access to PSN.

Go back to PS4, link to other services, and re-sign in and you should see an access grant list, approve it.

Upload and Youtube Access will now work.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/How-to-fix-Youtube-Upload-and-Sign-in-to-App/td-p/22546599

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το PSN εκεί για να κάνω revoke το permission, αυτό λέω. Απ' ό,τι φαίνεται, λειτουργεί μόνο αν έχεις μόνο ένα κανάλι στο Youtube και αυτό είναι το "βασικό" (το συνδεμένο, δηλαδή με το real name G+ account). Αν έχεις περισσότερα την πάτησες. 

Γελοία πράγματα.

Δημοσ.

Εκανα και rebuild, δεν άλλαξε κάτι. Αφού πατήσω να επιλέξω ποιο κανάλι να χρησιμοποιήσω βγάζει "this feature is temporarily unavailable" την πρώτη φορά και μετά βγάζει το ίδιο μήνυμα με το που πατήσω sign in στο app.

Εσείς που σας δουλεύει ΟΚ το youtube έχετε ένα κανάλι ή περισσότερα; Μήπως παθαίνει κάνα κοκομπλόκο λόγω αυτού;

Θα εξερευνήσω και την υπόθεση του red1, αν και νομίζω ότι αν ήταν γενικότερο θέμα στο UK θα είχε αποκτήσει μεγαλύτερο visibility και θα το είχαμε ακούσει ως σενάριο ώς τώρα.

Σε άλλα πράγματα όσον αφορά το PSN, πάντως, δεν έχω θέμα. Επαιξα λίγο LoU multi χτες και μια χαρά ήταν όλα. Το ίδιο και το Netflix και το Amazon Video.

EDIT: http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-General/Youtube-Error-WS-37313-7/td-p/22548343

Αυτό φαίνεται πως αντικατοπτρίζει το πρόβλημά μου. Αν η λύση είναι όντως να σβήσω όλα τα κανάλια μου εκτός του "κύριου καναλιού" που συνδέεται με το G+ μου δεν υπάρχει περίπτωση, για διάφορους λόγους.

Δύο κανάλια εγώ. Βέβαια το δοκίμασα με το ένα που χρησιμοποιώ. Μπήκε και το άφησα ως έχει.

Δημοσ.

Δύο κανάλια εγώ. Βέβαια το δοκίμασα με το ένα που χρησιμοποιώ. Μπήκε και το άφησα ως έχει.

Αυτό που μπήκε είναι το "κύριο", ας πούμε, που είναι συνδεμένο και με το G+ το κανονικό σου ή δευτερεύον; (Αν βγάζει νόημα έτσι όπως το ρωτάω.)

Δημοσ.

Αυτό που μπήκε είναι το "κύριο", ας πούμε, που είναι συνδεμένο και με το G+ το κανονικό σου ή δευτερεύον; (Αν βγάζει νόημα έτσι όπως το ρωτάω.)

Κατάλαβα τι ρωτάς. Το δευτερεύον είναι. Το πρώτο που είναι και το mail μου και το plus δε το χρησιμοποιώ στο YouTube.
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Στην αρχή είχα κι εγώ πρόβλημα μετά το update και συγκεκριμένα η κονσόλα πάγωνε όταν έμπαινε σε rest mode και έκανε και διάφορα άλλα κουλά. Έπιασα και έκανα rebuilt database και επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα και προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα να μην κάνουν μόνο rebuilt database αλλά και αυτό με τα settings.

Δημοσ.

Εχετε δει τις τιμες του PS Now;

1.99 ή 2.99 ή 4.99 για 4 ωρες (αναλογα με το αν ειναι σε εκπτωση) ---> Προσωπικα τη θεωρω παντελως αχρηστη επιλογη

5.99 ή 7.99 για 7 μερες

7.99 ή 19.99 για 1 μήνα

19.99 η 29.99 για 3 μήνες.

Παμε στην επεξεγηση του παραμυθιου τωρα.

Το GOW Ascension εχει 19.99 στο PS Store για PS3. Και το δινουν 19.99 στο PS4 για ενοικιαση 3 μηνων. Δηλαδη ιδια τιμη με το να το αγορασεις.

Και λεω εγω τωρα. Αφου το PS4 μπορει και το παιζει με streaming.

1. Γιατι ρε μεγαλε δε μου το δινεις για αγορα στην ιδια τιμη; Οσο κανει στο PS3. Γιατι πρεπει να το νοικιασω δηλαδη σωνει καλα; Κι αμα γουσταρω και θελω να το παιξω ξανα θα σκασω κι αλλο 20αρι;

2. Για να μη μιλησω για backwards compatibility που και αυτο γινεται προφανως (οπως εχει δειξει η PS3 σκηνη με ενα απλο firmware update) και εμμεσως πλην σαφως υποννοειται και στο PS4 αφου το παιζει με streaming.

3. Και ας πουμε οτι αλλο streaming και αλλο b/c τοτε γιατι ρε μεγαλε δεν επιβραβευεις αυτον που το εχει αγορασει και το εχει ηδη στη κατοχη του στηριζοντας σε μαλιστα με το να του δωσεις την δυνατοτητα να βαλει το δισκακι μεσα (εφοσον δεν γινεται το b/c) και να στριμαρει δωρεαν με αναγνωριση του κλειδιου του BR;

Υπηρεσια για αρμεγμα εντελως που δειχνει οτι δε σεβεται τον καταναλωτη η Sony. Μηπως εχουν αρχισει να μας περνανε για μαλακες και καβαλησαν το καλαμι για τα καλα;

• Like 6
Δημοσ.

ώπα γιατί δεν είχα δει τιμές είναι η αλήθεια...οι τιμές είναι για ΕΝΑ παιχνίδι?...δλδ με 19,99 παίζω για 1 μήνα όσα παιχνίδια θέλω ή μόνο ένα

Δημοσ.

Εχει δικιο σε αυτα που εγραψε ο mtzs, οι τιμες ειναι απαραδεκτες αλλα ειναι σε beta μορφη το ps now. Λογικα θα εχουν καταλαβει μεχρι τωρα οτι ο κοσμος δεν το εχει αγκαλιασει οπως αυτοι θα περιμεναν. Ακομα και οι αμερικανοι το βριζουν δλδ, που δεν τους εχω και πολυ ψηλα στους δεικτες εξυπναδας. 

Πιστευω για αυτο τον λογο ειναι beta ακομα και δεν το εχουμε δει ακομα στην Ευρωπη. Πρωτα πανε σε αυτους, αν επιανε, θα μας το εδιναν και σε μας πιο γρηγορα. Και οι τιμες θα ηταν πολυ χειροτερες σιγουρα.

Οσο αφορα το backwards compatibility, το εχουμε ξαναπει αυτο, αν το ps4 ειχε την δυνατοητα αυτη, θα στοιχιζε 200 ευρω πανω. Τα πρωτα ps3 για αυτον ακριβως τον λογο ηταν πανακριβα. Ειχαν ενα μικρο ps2 μεσα τους. Αυτο στοιχιζε στην Sony και στην παραγωγη κονσολων αλλα τους πηγαινε και πισω και στο μαρκετινγκ, οπου ηθελαν να πλασαρουν το psn τοτε,  και να μας τα πουλησουν απο εκει.

Ναι θα μπορουσε εφοσον δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη μεσω του hardware,  να εβαζες ενα δισκακι του ps3, να το αναγνωριζει( που το αναγνωριζει αν το εχετε δοκιμασει)  και να γινεται το streaming δωρεαν φυσικα. Αλλα αυτο ειναι  bad for bussiness, ετσι ειναι.

Δημοσ.

Οσο αφορα το backwards compatibility, το εχουμε ξαναπει αυτο, αν το ps4 ειχε την δυνατοητα αυτη, θα στοιχιζε 200 ευρω πανω. Τα πρωτα ps3 για αυτον ακριβως τον λογο ηταν πανακριβα. Ειχαν ενα μικρο ps2 μεσα τους. Αυτο στοιχιζε στην Sony και στην παραγωγη κονσολων αλλα τους πηγαινε και πισω και στο μαρκετινγκ, οπου ηθελαν να πλασαρουν το psn τοτε,  και να μας τα πουλησουν απο εκει.

Δε θεωρω σε καμια περιπτωση οτι το b/c δεν ειναι εφικτο. Στα πρωτα PS3 αυτο γινοταν με τσιπακια (που ηταν του PS2) και φυσικα εκτοξευαν το κοστος, αν και τοτε το υπερβολικο κοστος θεωρω πως ηταν λογω του BR που ηταν ακομη στα σπαργανα του. Και εχω πει πως τοτε που λανσαριστηκε το PS3 δε θεωρω πως ηταν παραλογη η τιμη του σε σχεση με αυτα προσφερε τοτε. Προσοχη, ακριβο, πανακριβο μπορει να ηταν, παραλογη τιμη ομως δεν ηταν αν  αναλογιστουμε το κοστος κατασκευης.

Σε κονσολες PS3 χωρις b/c αυτο επιτυγχανεται μεσω firmware και το 95% των τιτλων παιζουν μια χαρα (τα λεγομενα cobra firmware). Θα μπορουσε καλλιστα η Sony αν ηθελε να ενσωματωσει αυριο κιολας αυτη τη λειτουργια με firmware b/c σε ολες τις PS3 κονσολες της. Δε χρειαζεται πλεον κανενα τσιπακι η hardware.

Επειδη λοιπον μια χαρα στριμαρει το PS4 τα παιχνιδια του PS3 θεωρω πως και εκει το b/c ειναι θεμα firmware καθαρα και μπορουν ευκολα αν θελουν να το δωσουν αυριο κιολας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...