JUST-GAMER Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ti γίνεται στις 18 ? Πυροτεχνήματα ? Watch_Dogs bundle στα 399€ στο Πλαισιο για όποιον ενδιαφέρεται btw... Σιγα το παιχνιδι. Πολυ ντορος για το τιποτα μα πραγματικα τιποτα. Παιξε ενα gta5 και ασε αυτο το απλα καλουτσικο watch dogs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σιγα το παιχνιδι. Πολυ ντορος για το τιποτα μα πραγματικα τιποτα. Παιξε ενα gta5 και ασε αυτο το απλα καλουτσικο watch dogs. Φίλε Just, πίστεψέ με, για να ακουμπήσω πλέον "ΑΑΑ" τίτλο της Ubi..πρέπει να με πληρώσεις...Να πανε νε camayθούν με τα grind-athon reskin που βγάζουν για παιχνίδια...Απο τοτε που βγηκε το Ass.Creed ΟΛΟΙ οι τιτλοι τους είναι το ιδιο πράμα - Far Cry ? Αss/Creed σε 1ο πρόσωπο, WatchDogs ? Ass.Creed reskin σε μοντέρνα/σύγχρονη εποχή...Παρε χάρτη κόσμε με 6546464264 εικονίδια πάνω να γουστάρεις να κανεις grind τα collectibles...Τέτοια τεχνητή επιμήκυνση ωρών παιξίματος δλδ... Η πλάκα είναι πως ενώ οι "ΑΑΑ" είναι για το μόριο, οι πιο μικροί της τίτλοι οπως Rayman, Child of light και Valiant hearts εχουν ψυχούλα και είναι πολύ πιο διασκεδαστικά απο...ξέρετε ποια Σχετικά με την τιμή των bundle πάλι, σε καμια περίπτωση δεν θέλω να σας ζαλίσω τους @ρχεις κύριοι απλά έχω βάλει ενα ταβάνι 400€ για την αγορά της κονσόλας...Οι τίτλοι των bundle δυστυχώς δεν με ενδιαφέρουν απλά να τσιμπήσω καποιο με τίτλο που θα φύγει εύκολα για πώληση/ανταλλαγή, το Driveclub οπως ειχε πει και τις προάλλες δεν νομιζω να φυγει γρήγορα... Βάλτε και το οτι με την κονσόλα θα φύγουν ηδη για αγορα κατι Samurai Warriors 4, Diablo 3 UE, MGS:GZ μεταξύ άλλων και...το budget έχει ηδη ξεφύγει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μάγκες, το GTAV πακετο δύσκολα το βλέπω στα 400€ - έβλεπα νωρίτερα τιμές στο amazon.de,esp.και.fr - απο 400 μέχρι 450€ το έχουν, εκτός και αν μιλάμε για δικά τους bundle και οχι "επίσημα" oπως του Driveclub κτλπ... Γ@νώ την αναμονή μου μέσα... μ@μησε τα κι εγω... και δεν ειμαι της υπομονης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ...σημερα είχα ένα ξαφνικό shut down, με διπλο μπιπ λογο ανοιχτων app ,μετα από κόλλημα στο PS store...μολις το ξανανοίξα έκανε ένα check στα saves και μετα όλα μια χαρά....απο ότι κοίταξα παρουσιάστηκε σε πολλούς μετα το update.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Eγω τερματισα το ground zeroes, σημερα και αφου εφαγα ολα τα credits στο τελος του demo..εε του game εννοουσα, εμεινε μαυρη η εικονα και εκανα close απο το κεντρικο μενου οπου εφαγα και error. Αλλη μια φορα μου το ειχε κανει και με το Tomb Raider προσφατα αλλα εκει την ωρα που επαιζα και σε συγκεκριμενη περιοχη ετρωγα error. Φαινεται οτι τα updates δημιουργουν καποιο θεμα στην κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 παιδιά μια ερώτησηεπειδή παρακολουθώ την τιμή του ps4 στο skroutz εδω και 2 εβδομάδες περίπου ειχε πάρει το μάτι μου το ps4 στα 350 το σκέτο και bundles με 1 game στα 400. Είμαι σίγουρος οτι το ειχα δει με destiny στα 400. Τώρα βλέπω οτι έχει 380 το σκέτο ps4 και απο 400 κάποια πακέτα με το πακέτο του destiny (και το white και το black) στα 448.τι παίζει με τις τιμές? δεν το ειχαν σε προσφορά και μου κάνει εντύπωση αυτό το σκαμπανέυασμα.το psn δίνει δωρεάν ps4 games ή μόνο ps3? έχει δώσει μέχρι τώρα κάποιο μεγάλο τίτλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 PSN Down for Scheduled Maintenance Today/Tomorrow http://www.playstationlifestyle.net/2014/10/30/psn-down-for-scheduled-maintenance-today-tomorrow/ .......το έχουμε συνηθίσει....αυτη την βδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Oτι να 'ναι... Και με το plus να γινεται ολο και πιο μαπα καθε μηνα, κλαφτα Χαραλαμπε. Αν δεν μου αρεσαν οι αποκλειστικοτητες τους, θα ειχα αυτομολησει προς ΟΝΕ μερια. Τη Naughty Dog μου μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ....και οι δυο....Sony και Microsoft έχουν θέμα με τους σερβερς.......μετα από κάθε update.....υπομονή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το γνωστό meme για τα PSN updates περί "stability fixes"...αυτή την φορά θα χρειαστεί όντως Έχει υπερβολικά πολύ κοσμο που έχει πρόβλημα (βλέπε:standby mode κτλπ), και η sony έβγαλε ανακοίνωση οτι ψάχνει να βρεί το πρόβλημα (αμα βρω το Link θα το post-αρω)Πάντως κύριοι, τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη, η Sony μυρίστηκε τα φράγκα απο τις συνδρομές απο την MS αλλά σε αντίθεση με αυτήν ΔΕΝ το κατέχει το άθλημα που να χτυπάμε το κεφάλι μας κάτω - τόσα πρόβληματα και "Scheduled maintenance" ποτέ μου δεν είχα συναντήσει στο XboxLive 8 χρόνια που ήμουν γραμμένος...Βάλτε και το οτι στο Xbox τετοια προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν επίσης ποτέ απο "κακό" update και...ναι...Θα μου πείτε, λογικό απο την στιγμή που η MS είναι εταιρία software ενω η Sony hardware, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός όμως πως η Sony ζητάει πλέον λεφτά και πάλι ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει μια υπηρεσία σταθερή...Χθες διάβαζα πάλι οτι καποια programmer βρήκε (πάλι) security risk του PSN μέσω της PSN ιστοσελίδας τους οπου και ενημέρωσε την Sony αλλά αυτή...την έγραψε εκεί κάτω που δεν λάμπει ο ήλιος...Απαράδεκτα πράματα εν έτη 2014 ιδίως μετά το φιάσκο που είχε γίνει πρόπερσι και...Θα το ξαναπώ, η Sony δυστυχώς έχει αρχίσει να επαναπαύεται στις δάφνες της, κατι πρέπει να γίνει με αυτό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ....η αλήθεια είναι ότι αυτη την βδομαδα και μετα το update η κατασταση ηταν τραγική και δεν το είχα ξαναζήσει...... αλλα να σε ρωτήσω...πως γίνεται να συμβαίνει ταυτόχρονα σε PSN και Xbox Live...μήπως...λεω μήπως εδω μηλαμε για συγκοινωνούντα δοχεία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το γνωστό meme για τα PSN updates περί "stability fixes"...αυτή την φορά θα χρειαστεί όντως Έχει υπερβολικά πολύ κοσμο που έχει πρόβλημα (βλέπε:standby mode κτλπ), και η sony έβγαλε ανακοίνωση οτι ψάχνει να βρεί το πρόβλημα (αμα βρω το Link θα το post-αρω) Πάντως κύριοι, τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη, η Sony μυρίστηκε τα φράγκα απο τις συνδρομές απο την MS αλλά σε αντίθεση με αυτήν ΔΕΝ το κατέχει το άθλημα που να χτυπάμε το κεφάλι μας κάτω - τόσα πρόβληματα και "Scheduled maintenance" ποτέ μου δεν είχα συναντήσει στο XboxLive 8 χρόνια που ήμουν γραμμένος... Βάλτε και το οτι στο Xbox τετοια προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν επίσης ποτέ απο "κακό" update και...ναι... Θα μου πείτε, λογικό απο την στιγμή που η MS είναι εταιρία software ενω η Sony hardware, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός όμως πως η Sony ζητάει πλέον λεφτά και πάλι ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει μια υπηρεσία σταθερή... Χθες διάβαζα πάλι οτι καποια programmer βρήκε (πάλι) security risk του PSN μέσω της PSN ιστοσελίδας τους οπου και ενημέρωσε την Sony αλλά αυτή...την έγραψε εκεί κάτω που δεν λάμπει ο ήλιος... Απαράδεκτα πράματα εν έτη 2014 ιδίως μετά το φιάσκο που είχε γίνει πρόπερσι και... Θα το ξαναπώ, η Sony δυστυχώς έχει αρχίσει να επαναπαύεται στις δάφνες της, κατι πρέπει να γίνει με αυτό. this man speaks the truth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ....σχόλιο από ξένο φόρουμ σημερινό περί Xbox Live.... Grrr...has Sony bought xboxlive???? Why all the problems recently??? No friends list....again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το γνωστό meme για τα PSN updates περί "stability fixes"...αυτή την φορά θα χρειαστεί όντως Έχει υπερβολικά πολύ κοσμο που έχει πρόβλημα (βλέπε:standby mode κτλπ), και η sony έβγαλε ανακοίνωση οτι ψάχνει να βρεί το πρόβλημα (αμα βρω το Link θα το post-αρω) Πάντως κύριοι, τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη, η Sony μυρίστηκε τα φράγκα απο τις συνδρομές απο την MS αλλά σε αντίθεση με αυτήν ΔΕΝ το κατέχει το άθλημα που να χτυπάμε το κεφάλι μας κάτω - τόσα πρόβληματα και "Scheduled maintenance" ποτέ μου δεν είχα συναντήσει στο XboxLive 8 χρόνια που ήμουν γραμμένος... Βάλτε και το οτι στο Xbox τετοια προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν επίσης ποτέ απο "κακό" update και...ναι... Θα μου πείτε, λογικό απο την στιγμή που η MS είναι εταιρία software ενω η Sony hardware, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός όμως πως η Sony ζητάει πλέον λεφτά και πάλι ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει μια υπηρεσία σταθερή... Χθες διάβαζα πάλι οτι καποια programmer βρήκε (πάλι) security risk του PSN μέσω της PSN ιστοσελίδας τους οπου και ενημέρωσε την Sony αλλά αυτή...την έγραψε εκεί κάτω που δεν λάμπει ο ήλιος... Απαράδεκτα πράματα εν έτη 2014 ιδίως μετά το φιάσκο που είχε γίνει πρόπερσι και... Θα το ξαναπώ, η Sony δυστυχώς έχει αρχίσει να επαναπαύεται στις δάφνες της, κατι πρέπει να γίνει με αυτό. Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια πλεον για την Sony.Δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα να μην περιμενε οτι το Ps4 θα πουλουσε τοσο πολυ μολις ανακοινωσε την χαμηλοτερη απο το Xbox τιμη. Και φυσικα οπως και το γραφεις σωστα,να δεχτω να ειναι χαλια το Psn επι εποχη ps3 που ηταν και δωρεαν,αλλα για τωρα ειναι απαραδεκτη, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ....σχόλιο από ξένο φόρουμ σημερινό περί Xbox Live.... Grrr...has Sony bought xboxlive???? Why all the problems recently??? No friends list....again καλά άλλο βέβαια το δεν βλέπω friend list και άλλο δεν μπορώ να παίξω καθόλου...σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί XBL και PSN σε θέμα αξιοπιστίας, πόσο μάλλον πλέον που το PSN κοστίζει και ακριβότερα (lol) για κάποιον που ψωνίζει online 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις