Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλαμε για streaming! οσο κ να στοχεύσει η σονυ κ η καθε σονυ την ελλαδα ειναι αδύνατον να εχεις καλη εμπειρια με 900klb upload, απο εκει κ περα το vdsl εξαπλώνεται σιγα σιγα ετσι κ αλλιως. 

Οι μεταφρασεις φερνουν κ περισσοτερες πωλησεις, οταν ειχαν ρωτησει την σονυ για την Ελλαδα ειχε πει οτι αν οι πωλησεις του ps4 φτασουν πανω απο 40 χιλιαδες θα υπαρχουν ολο κ περισσοτερα μεταφρασμενα παιχνιδια, οποτε μονο σποντα δεν ειναι οι μεταφρασεις που γινονται. Απο εκει κ περα ομως σε αυτον τον τομεα υπαρχει μεγαλος συναγωνισμός με την πορτογαλια κ αλλες χωρες που θελουν κ αυτες παιχνιδια στην γλωσσα τους.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η sony κοιταει ποιο πολυ την αγορα της Ελλαδας απο την αγορα της κινας ή αμερικης ή γερμανιας?

Ειναι δυνατον?

Για σκεφτειτε το λιγο και θα δειτε τι εννοω λεγωντας οτι επειδη μεταφρασανε μερικα παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου μην μου λετε οτι θα μεταφραζουν και ολα τους τα παιχνιδια και εξηγησα ποιο πανω το λογο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικότερα θα επρεπε να τα μεταφράζουν. Δεν έχω την απαιτηση για μεταγλωττιση αλλά καθε προσπάθεια ελληνικών είναι ευπροσδεκτη και δείχνει σεβασμό προς τον καταναλωτή. Τώρα αν ο Ελληνας καταναλωτής δεν έχει καταναλωτική συνείδηση και δεν το απαιτει (τουλάχιστον έχουν οι υπόλοιποι ευρωπαιοι...αγγλοι ,γαλλοι, πορτογάλοι ) και θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να μπορεί να παιξει το παιχνίδι μόνο κάποιος που γνωρίζει αλλες ξένες γλώσσες ,καλώς  τα παθαίνει. Προσωπικά στηριξα την sony hellas στην αξιόλογη προσπάθεια της και όταν αγορασα τα sly cooper,god of war,uncharted 3, gran turismo 5 προτίμησα την ελληνική εκδοση και ας ήταν λίγο ακριβότερη....

Αυτά να τα βλέπει και η MS με τα άπειρα λεφτά... γιατί αν ήταν και αυτοί καλύτεροι θα μπορούσαν να παρουν μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς στη χωρα μας (και σε άλλες ευρωπαικές), με το κατάλληλο localization....

• Like 1

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η sony κοιταει ποιο πολυ την αγορα της Ελλαδας απο την αγορα της κινας ή αμερικης ή γερμανιας?

Ειναι δυνατον?

Για σκεφτειτε το λιγο και θα δειτε τι εννοω λεγωντας οτι επειδη μεταφρασανε μερικα παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου μην μου λετε οτι θα μεταφραζουν και ολα τους τα παιχνιδια και εξηγησα ποιο πανω το λογο.

Εγω θεωρω οτι η ολη φαση παει με βαση τα χρηματα που δαπανει μια εταιρεια στο εκαστοτε κρατος, αν εχει το αντιστοιχο κερδος που υπολογισε γιατι να μην ασχοληθει με αυτην την αγορα λιγο παραπανω ωστε να εχει ακομα μεγαλυτερη προτιμηση απο το αγοραστικο κοινο???

Αυτο που λετε με την μεταφραση οπως εμεις ζηταμε να μεταφραστουν ταυτοχρονα θα ζηταει και ο Τουρκος, Βουλγαρος, Ρουμανος και παει λεγοντας και ετσι αυτοματα ανεβαζει το κοστος που ισως ενα μικρο studio δεν μπορει να αντεξει(Μεταφραση κειμενων - απο καθε χωρα voice actor) Πιστευω ουτε τα μεγαλα.... Εγω προσωπικα προτιμω να παιζω τα παιχνιδια στα αγγλικα με βοηθησε παρα πολυ οταν ειμουν μικρος να πω την αληθεια και πιστευω οτι αν τα επαιζα στα ελληνικα ισως να μην ειχα το ιδιο επιπεδο στην αγγλικη. Επισης εχω θεμα το παιχνιδι η ταινια γραφονται με την αγγλικη γλωσσα οποτε οταν γινεται σπικαζ ειναι τερμα ηλιθιο το πως φαινεται η κινηση του στοματος.. Ενα ακομα ειναι οτι αντε αμα υπαρχουν subs οκ δεν επηρεαζει τοσο την εμπειρια αλλα αμα παιξεις κανα battlefield δεν ειναι φυσιολογικο να ακους τον αμερικανο στρατιωτη να μιλαει γερμανικα δεν κολλαει...

Ειναι καθαρα θεμα φωνης να υπαρχουν subs το βρισκω οκ... Αν ηταν εξυπνοι θα μπορουσαν να ζητησουν απο το κοινο τους να βοηθησουν στις μεταφρασεις να στελνουν σε text με mail τους διαλογους και οποιος ενδιαφερεται μεταφραζει.... 

• Like 1

Ειναι δυνατον?

Οχι δεν λεω αυτο, λέω οι μεγαλες χώρες οπως Γαλλια Γερμανια κλπ οτι κ να γινει θα εχουν ολα τα παιχνιδια στην γλωσσα τους, εμεις ειμαστε στο επιπεδο της πορτoγαλιας, οσο πανε καλα οι πωλησεις μας κοιτανε μερικες φορες κ ειναι θετικο αυτο, δεν το κανουν παντα αλλα το κανουν συχνα, ειναι πολυ καλυτερο απο το να μην το κανουν καθολου οπως αλλες εταιριες, οπως ειπα ρωτησαν τον James Armstrong, Senior Vice President της Sony Computer Entertainment Europe για την Ελλαδα κ το playstation κ μπορειτε να διαβασετε παρακατω τι εχε πει.

Οριστε η συνεντευξη εδω απο το enternity.gr

http://www.enternity.gr/Article/Games/Interviews/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-James-Armstrong,-SVP-SCEE/25432.html?page=1

Δεν καταλαβαίνω το μένος προς τη Sony όσον αφορά τις streaming υπηρεσίες. Τι θα κάνει, δηλαδή, η Sony, θα έρθει να περάσει νέες γραμμές; 

Να γίνεται κριτική, αλλά να έχει και κάποια λογική.

• Like 9

Δεν καταλαβαίνω το μένος προς τη Sony όσον αφορά τις streaming υπηρεσίες. Τι θα κάνει, δηλαδή, η Sony, θα έρθει να περάσει νέες γραμμές; 

Να γίνεται κριτική, αλλά να έχει και κάποια λογική.

Ρε φίλε, μην γίνεσαι εμπαθής...η Soony φταίει λέμε... :mrgreen:

Κάπου, κάποιος, θα είναι με καμιά 4άρα γραμμή σε κανα'νησί και...θα παραπονιέται οτι το "στρίμινγΚ" δεν παίζει στα 720p/30fps...Yπάρχουν και αυτοί...

Είναι σαν να έχεις Ferrari 458 Italia...και να παραπονιέσαι οτι δεν τρέχει με diesel...Η Ferrari φταίει, amirite ?

για μενα που ειναι επικαιρο, εχω ανοιξει καναλι και κανω gameplay videos Ποσα παιχνιδια, θα τα ανεβασω ολα οταν τελειωσω(μεσα στον μηνα δλδ) γιατι εχουμε 1mbit upload και ετσι πειραματικα που πηγα να ανεβασω ενα βιντεο 2.5gb εκανε 9 ωρες....αρα θα ανεβουν μαζικα...Το download της ελλαδας νομιζω οτι ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα θα λεγα...και ποσο μαλλον η δυναμικη Ip που εχουμε ολοι...Τεσπα , παντα θα χουμε κατι να μας ενοχλει και παντα θα ψαχνουμε λογο να κραξουμε

απλα για αυτο που γραφετε για τους πορτογαλους, λαβετε υποψιν οτι και οι βραζιλιανοι μιλανε την ιδια γλωσσα. μπορει να ειναι και αυτοι φρωχο***** αλλα ειναι και 200 εκ....

• Like 2

για μενα που ειναι επικαιρο, εχω ανοιξει καναλι και κανω gameplay videos Ποσα παιχνιδια, θα τα ανεβασω ολα οταν τελειωσω(μεσα στον μηνα δλδ) γιατι εχουμε 1mbit upload και ετσι πειραματικα που πηγα να ανεβασω ενα βιντεο 2.5gb εκανε 9 ωρες....αρα θα ανεβουν μαζικα...Το download της ελλαδας νομιζω οτι ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα θα λεγα...και ποσο μαλλον η δυναμικη Ip που εχουμε ολοι...Τεσπα , παντα θα χουμε κατι να μας ενοχλει και παντα θα ψαχνουμε λογο να κραξουμε

Aγαπημένε, φίλτατε και αξιότιμε συντοπίτη μου Πατρίκιε, δεν έιναι θέμα "κραξίματος" αλλά (λογικών) προσδοκιών...

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες (streaming/shareplay) κτλπ κτλπ απαιτούν φίλε μου και μια αξιοπρεπή σύνδεση/upload, το 1mbit που αναφέρεις είναι πλέον (εν έτη 2014) μεσαίωνας όπως και να το κάνουμε οταν σε άλλες χώρες υπάρχουν γραμμές με 50mbit++ upload, θα μου πεις, άλλες υποδομές σε κάθε χώρα οπότε...

Θα το ξαναπώ όμως γνωρίζοντας πως ενδεχομένος να γίνομαι κουραστικός - με το τηλέφωνο απο σπάγκο που έχει η πλειοψηφία στην Ελλάδα (και οχι μόνο) για internet δεν μπορεί να έχει και την απαίτηση για high-end υπηρεσίες όπως το shareplay π.χ και μετά να βγαίνει και να κράζει απο'πάνω οτι "LOL δεν λειτουργεί" - δεν ξέρω, γίνομαι αντιληπτός ? :)

Eγώ έχω 2.5Mbps upload (σε καμμία περίπτωση γρήγορο) και πολύ ευχαρίστως να κάνω host να δοκιμάσουμε την ποιότητα του shareplay με κάποιον κύριο απο εδώ μέσα, οχι τίποτα άλλο αλλά για να δούμε όντως αν θα "γελάσει ο κόσμος"...Αν είναι τόσο σκ@τά όπως υποστηρίζουν μερικοι είμαι έτοιμος και διατεθειμένος να φάω το καπέλο μου ωσάν τον John Robax

Φιλικά ;)

απλα για αυτο που γραφετε για τους πορτογαλους, λαβετε υποψιν οτι και οι βραζιλιανοι μιλανε την ιδια γλωσσα. μπορει να ειναι και αυτοι φρωχο****** αλλα ειναι και 200 εκ....

+1 το εγραψα σκεπτομενος και αυτους. Απλα στην Βραζιλια ποσο εχει ενα ps4. Απο οτι ξερω οι τιμες εκει ειναι απαραδεκτα ψηλες.

1,840 δολαρια κανει εκει ενα ps4. xD Περα απο τους πολυ ευπορους εκει, δεν νομιζω να το πλησιασαν και πολλοι αλλοι.

ε ενταξει αυτα τα λεγαν στο launch, ολο και καποια ****** θα κανουν με καμια παραεισαγωγη, στη προηγουμενη γενια ειχαν ικανοποιητικο μεριδιο, αρα αργά ή γρηγορα το ιδιο θα γινει και στο 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...