red1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Fulgore, αυτό λέω και εγώ...δεν το κόβω το GTA bundle να είναι στα 400€, απο την άλλη, τι διάολο, δε νομίζω το driveclub bundle να είναι το μόνο που βγηκε/θα βγεί σ'αυτή την τιμή - ιδίως τώρα που θα αρχίσουμε να διανύουμε εορταστική περίοδο σε λίγο καιρό, κοινώς, ελπίζω να έχει και άλλο bundle στα 400 γιούρια στα σκαριά οχι μονο λόγω εορτών αλλά και ανταγωνισμού - βλέπε XONE στα 400€ με 2 games... @ Μythoc : σωστά, επίσης, και αγγελία να το έβαζα το Driveclub δεν ξέρω το κατα πόσο θα έφευγε (γρήγορα) - η 2η επιλογή (της τράμπας) σε 7even spot ή public...κλέψιμο, και με την ζελατίνα να τους το δώσεις πάνω απο 25-30€ δεν τα παίρνουν οπότε...με ενα Diablo3 π.χ να θελω να τραμπάρω, θα πρέπει να τους στάξω άλλα 40/45€...κλαίω ρε...δώρων άδωρων το bundle απο την στιγμή που δεν έχεις καν σκοπό να το παίξεις (το Driveclub) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πάρε το bundle με το παιχνίδι που θα μπορέσεις να πουλήσεις πιο εύκολα και πιο ακριβά. Το DriveClub δε νομίζω πως είναι αυτό. Far Cry 4 και GTA V (με αυτή τη σειρά) από την άλλη, σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα ενδιαφερθούν. Δισκάκια ή κωδικοί είναι τα παιχνίδια σε αυτά τα bundles, by the way? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μπορεις μεσω του site του ps4 να στειλεις γραπτο μυνημα σε καποιον απο την friend list σου?Κατι σαν αυτο που κανεις απο το site του xbox360.Αν μπορεις πως ακριβως το κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πάρε το bundle με το παιχνίδι που θα μπορέσεις να πουλήσεις πιο εύκολα και πιο ακριβά. Το DriveClub δε νομίζω πως είναι αυτό. Far Cry 4 και GTA V (με αυτή τη σειρά) από την άλλη, σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα ενδιαφερθούν. Δισκάκια ή κωδικοί είναι τα παιχνίδια σε αυτά τα bundles, by the way? disc είναι ΧΩΡΙΣ barcode όμως. αυτο σημαίνει πως το public δεν θα στο δεχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γελαει ο κοσμος με το share play. Αν δεν εχεις vdsl σου βγαζει speed too slow και δεν συνδεεται. Το δοκιμασα με 3 φιλους με 10αρες γραμμες περιπου. Απαραδεκτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Με adsl 2+ που να συγχρονιζουν πανω απο 1mb/sec δοκιμασες? Π.χ. να συγχρόνιζαν με 1200kb/sec Επισης κοιταξε το nat σε ποιο νουμερο ειναι. Αν ειναι στο 3 ισως να εχεις προβλημα το σωστο ειναι 1(Σπανια) ή 2(Ποιο συχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ολε οι γραμμες ειναι με 1,1-1,2 mb/sec και δεν παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το nat το κοιταξες σε ποιο νουμερο ειναι? Παντως αν πραγματικα θελει vdsl και πανω απο συνδεση/ταχυτητα γραμμης τοτε ειναι απλα μλκια ολο αυτο που κανανε και εγινε πολυς ντορος για το τιποτα γιατι ειδικα εδω στην ελλαδιτσα μας δεν νομιζω να εχει πολυς κοσμος vdsl στο εξωτερικο μια χαρα εχουν και vdsl και πολυ ποιο γρηγορες συνδεσεις(Π.χ. δορυφορικη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το nat το κοιταξες σε ποιο νουμερο ειναι? Παντως αν πραγματικα θελει vdsl και πανω απο συνδεση/ταχυτητα γραμμης τοτε ειναι απλα μλκια ολο αυτο που κανανε και εγινε πολυς ντορος για το τιποτα γιατι ειδικα εδω στην ελλαδιτσα μας δεν νομιζω να εχει πολυς κοσμος vdsl στο εξωτερικο μια χαρα εχουν και vdsl και πολυ ποιο γρηγορες συνδεσεις(Π.χ. δορυφορικη) Ετσι ειναι τα πραγματα. Σιγα μην κατσει να ασχοληθει η Sony με τις προιστορικες μας συνδεσεις στο internet και τα χαμηλα μεχρι τραγικα upload που εχουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οσον αφορα τις τιμες,ενα μπραβο στην Media Markt που πουλαει το Ασπρο Ps4 σκετο,ακριβοτερα απο οτι με ενα παιχνιδι δωρο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PS4-500GB-White---DriveClub-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-PS4-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,486149,1533895.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr399 με παιχνιδι http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PlayStation%C2%AE4-White-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-PS4-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,486149,1591989.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.grσκετο 409 ευρω. χαχαχα είναι αυτό που λέμε και να με πληρώσουν δεν το παίζω αυτό το παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 .......παιδια είναι οι σερβερς down παλι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα γνωριζει καποιος γιατι δεν μπορω στον browser του ps4 να δω ταινιες απο το internet οπως απο διαφορα site παιδια γνωριζει κανεις γιατι και αν θα γινει καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Και εγω είμαι κατω δεν μπορω να μπω psn... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και εγω είμαι κατω δεν μπορω να μπω psn... μια από τα ιδια..........από ξενο φορουμ βρηκα αυτό... Had this exact issue. Fixed it by resetting the system settings to factory default. This does NOT wipe your data. Only resets settings. settings > initialization > restore default settings. If you're playing Destiny, however, their servers are down seemingly because of the PS4 update. edit:....σε μενα δεν δουλεψε ουτε αυτό........ PSN Down as Sony's Servers Feel PS4 Firmware Update 2.00 Strain http://n4g.com/news/1611578/psn-down-as-sonys-servers-feel-ps4-firmware-update-2-00-strain http://www.pushsquare.com/news/2014/10/psn_down_as_sonys_servers_feel_ps4_firmware_update_200_strain Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από ggramenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το ότι κλάταραν οι σέρβερ από το update από πού το συμπέραναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις