spartan29gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 αχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσααααααααααααααααααααααααααα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Γιατι εγω πιστευω οτι αν δει να ανεβαινουν οι πωλησεις του xbox one μετα τη μειωση τιμης του θα το ρήξη και η sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εγώ δεν βλέπω εξίσωση τιμής ps4-xbox one. Απλά βασικό πακέτο 399 και 349 αντιστοιχα, σκέτα ή με game. Αλλιως 399 και ενα game για το ps4 και 399 και δυο games για το Xbox One. Σε κάθε περίπτωση ο ανταγωνισμός λειτουργεί θετικά , καμία σχέση με την προηγούμενη γενια όπου είχαμε στην αρχή σαπιο 360 και πανακριβο ps3.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 The Share Play feature that's coming to PlayStation 4 as part of the firmware 2.0 update caps the resolution for guests to 720p, with frame-rate also taking a hit as games are streamed from one console to another. Sony showed the feature off in a demonstration at its London offices, with two players connected via a wired internet connection with EA Sports' FIFA 15 as the test subject. Image quality was impressive, and lag was reportedly non-existent - although, obviously, results are dependent on the quality of internet available to the player. A Share Screen allows guests to simply spectate, and the controller can be passed virtually from one player to another regardless of whether the guest owns the game or not. Guests need not be subscribed to PlayStation Plus, though hosts do. There are other restrictions in place. Sessions are limited to 60 minutes, though it's simply a case of starting up a new connection to kickstart another 60 minute session, and while the host must be a paid-up Plus subscriber any PlayStation 4 owner with an internet connection can be invited along. Once connected, guests can take over control, as well as being able to partake in local multiplayer games - so a two player FIFA game is perfectly possible through Share Play, though it does require both players to have PlayStation Plus. There are features in place to limit griefing. The host can take control away from the guest at any point, should the guest outstay their welcome or, quite simply, start playing like a jerk. Publishers can also opt out of Share Play for certain scenes of their games - for instance a spoiler heavy moment in a single-player game - although Sony insists that it is a feature it wants to be available across all PlayStation 4 titles. Φαίνεται πως έπεσα μέσα στις μισές μου εικασίες. Τρέμε, Pachter! Αρκετά καλά, και το χρονικό όριο δεν έχει και τόση σημασία πρακτικά, επειδή μπορείς να κάνεις νέο session στα καπάκια. Το μόνο που ίσως θα έπρεπε να προβληματίζει - πέρα από το ότι χωρίς καλές συνδέσεις δεν κάνεις τίποτα - είναι το ότι μπορούν οι publishers να θέσουν δικούς τους περιορισμούς. Ιδωμεν. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το αυριανό update (επιτέλους "Downloads can now be paused") http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-27-whats-new-in-playstation-4s-firmware-update-2-0 Και το βίντεο για το Share Play, για όποιον βαριέται να διαβάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οσον αφορα τις τιμες,ενα μπραβο στην Media Markt που πουλαει το Ασπρο Ps4 σκετο,ακριβοτερα απο οτι με ενα παιχνιδι δωρο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PS4-500GB-White---DriveClub-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-PS4-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,486149,1533895.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr399 με παιχνιδι http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PlayStation%C2%AE4-White-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-PS4-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,486149,1591989.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.grσκετο 409 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαινω το λογο που το εβαλες σε spoiler. Εσυ λες αυτο. Σου εχω πολυ καλυτερο. Δες αυτο και πες μου ποιος μα ποιος πραγματικα θα αγορασει το πακετο των 450 ευρω και οχι των 400 ευρω που και περισσοτερα προσφερει αλλα και φτηνοτερο ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Update V2.0 overview https://www.youtube.com/watch?v=qoa8lEFU5TI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μακαρι να εφτιαξαν τα θεματακια που ειχε και σκαλωνε με το παραμικρο και οτιδηποτε αλλο προσθεσουν καλοδεχουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Βγήκε το update! Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να το δοκιμάσω. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα δουλεύει το share play! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ....μολις μπήκε το update....1ον που είναι το YouTube και δεύτερον γιατί δεν είναι διαθέσιμα τα themes??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το youtube app πρεπει να το ψαξεις στο store, τα themes θα βγουν στο store οταν κανει update η Sony. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 κάποιος με FIFA 15 για δοκιμή Shareplay? add me! mythoc24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πέρα απο τις διάφορες κουλαμάρες του PSN (λογικό οταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες να κατεβάζουν ενα update), το share play δουλεύει μούρλια/φανταστικά απο αυτά που διαβάζω (και σε κανονικές γραμμές/upload)...Απλά, ναι, 720p Και 30fps - για δοκιμή ενος τίτλου δε με χαλάει καθόλου...In other news : Samurai Warriors 4 τσίμπησε κανείς ? Απο τους 1ους τίτλους που θα αγοράσω, χρειάζομαι το "τετράγωνο/τετράγωνο/τετράγωνο/τρίγωνο" fix-άκι μου και απο αυτά που διαβάζω, σε σχέση με τα Orochi3 και DWXL8 είναι καλύτερο ως δουλειά απο άποψη γραφικών/framerate κτλπ...Tώρα, τι σκ@τά να κάνω δεν ξέρω, το πακέτο του Driveclub...στα 399€ είναι σε καλή τιμή μεν αλλά το παιχνίδι μου είναι παντελώς αδιάφορο - βασικά, το ίδιο ισχύει και για το GTAV bundle (το ειχα τερματίσει στο PS3) αλλά και του Far Cry 4 (κλασσικό Ubisoft grind-athon)...Χμμμμ, first world problems κι'ετς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πέρα απο τις διάφορες κουλαμάρες του PSN (λογικό οταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες να κατεβάζουν ενα update), το share play δουλεύει μούρλια/φανταστικά απο αυτά που διαβάζω (και σε κανονικές γραμμές/upload)...Απλά, ναι, 720p Και 30fps - για δοκιμή ενος τίτλου δε με χαλάει καθόλου... In other news : Samurai Warriors 4 τσίμπησε κανείς ? Απο τους 1ους τίτλους που θα αγοράσω, χρειάζομαι το "τετράγωνο/τετράγωνο/τετράγωνο/τρίγωνο" fix-άκι μου και απο αυτά που διαβάζω, σε σχέση με τα Orochi3 και DWXL8 είναι καλύτερο ως δουλειά απο άποψη γραφικών/framerate κτλπ... Tώρα, τι σκ@τά να κάνω δεν ξέρω, το πακέτο του Driveclub...στα 399€ είναι σε καλή τιμή μεν αλλά το παιχνίδι μου είναι παντελώς αδιάφορο - βασικά, το ίδιο ισχύει και για το GTAV bundle (το ειχα τερματίσει στο PS3) αλλά και του Far Cry 4 (κλασσικό Ubisoft grind-athon)... Χμμμμ, first world problems κι'ετς... Αν και το GTAV bundle κοστιζει 399ευρω,αν και αμφιβαλλω, εγω στην θεση σου θα επαιρνα το GTAV bundle και μετα ανταλλαγη στις αγγελιες με οποιο παιχνιδι θελεις(κλασσικα εχει μεγαλη ζητηση στην Ελλαδα το GTA ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 όχι driveclub φίλε είναι τραγικά beta ακόμα και συμφέρει να το αγοράσεις μέσω ps plus. εύκολα πουλάς gta v, αφού δεις και τις αναβαθμίσεις, οπότε.. αν δεν σε ψήνει το farcry προτείνω gta! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις