JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Και τα DDos attacks να μην βαλω παλι το xbox live ειναι τρομερα ποιο σταθερο απο το psn+ και αυτο δεν πιστευω οτι μπορει να το αρνηθει ο οποιοσδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Παλικάρια μου βγάζει το έξης μύνημα ce-33991-5 και δεν συνδέεται στο internet τη στατική ip,dns κτλ δοκίμασα τι restart to router αποτέλεσμα μηδέν... Ενω πριν λίγες ημέρες λειτουργούσε κανονικά... Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 LittleBigPlanet 3 co-op off screen gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ...παιδια αγόρασα έναν primary account από eBay και δεν ξέρω τη να κανω...ακουω διαφορα... είναι νόμιμο?Να τον ενεργοποίησω η όχι.....παρακαλω αν κάποιος έχει ασχοληθεί θα ήθελα τα φωτα του...ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ...παιδια αγόρασα έναν primary account από eBay και δεν ξέρω τη να κανω...ακουω διαφορα... είναι νόμιμο?Να τον ενεργοποίησω η όχι.....παρακαλω αν κάποιος έχει ασχοληθεί θα ήθελα τα φωτα του...ευχαριστω.. Από ποιον χρήστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ....αυτο εδω αγορασα http://www.ebay.com/itm/261636237434?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ...ο πωλητής είναι αυτος http://www.ebay.com/usr/l0rdbeni?_trksid=p2047675.l2559 ....και από feedback φαίνεται μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά ειναι προχωρά εχω αγοράσει αρκετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ....αυτο εδω αγορασα http://www.ebay.com/itm/261636237434?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ...ο πωλητής είναι αυτος http://www.ebay.com/usr/l0rdbeni?_trksid=p2047675.l2559 ....και από feedback φαίνεται μια χαρά... σου εστειλε κωδικό με μαιλ? "It's a digital version of the game. I'll give you a EMAIL AND PASSWORD of a PSN Account with the game pre-buyed. After delivery of the game, you have 24 hours for download the game, if you need more time, please notify me.It's the same as a retail version, but it loads from your ps4 directly. (always will be available in your ps4 if you don't delete the game/user). It's a "primary account", that means that you can play with every user of this ps4 (but not with the "download user"). You have to keep this primary account in your ps4. This game is in Spanish, English and French. It's from the Store USA This game can only be downloaded ONE time. If you delete the game, delete the user, change HDD, change PS4 --> you'll loose the game. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ...οχι ακομη δεν τους έλαβα περιμένω.....οκ...ευχαριστω....ειμαι στη δουλεια τωρα και θα τους παρασω το απογευμα μολις τους παρω ...ειναι κάτι άλλο που πρέπει να κανω μολις βάλω το account?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 απλά αυτό έχε το νου σου "This game can only be downloaded ONE time. If you delete the game, delete the user, change HDD, change PS4 --> you'll loose the game" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ....ναι το γνωρίζω αυτό ...αλλαγη έκανα πριν μια βδομάδα σε 1Tb και προς το παρών και για αρκετό καιρο δεν θα με απασχολήσει κάποια αλλαγή στο ps4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μάγκες, το συγκεκριμένο μου φαίνεται άκρως παράνομο... Θυμάμαι επι εποχής Χ360 υπήρχαν γατόνια που κάνανε ακριβώς το ίδιο (πουλούσαν acc. με games ή ms points) και η MS με το που το έπαιρνε πρέφα έριχνε ενα account block και έστρωνες...ΔΕΝ είναι "νόμιμο" - και δεν μιλάω περι "νομιμότητας" όπως acc.sharing (που το κάνουν πολλοί)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ....αν είναι παράνομο γιατί τότε ΓΙΑΤΙ το επιτρέπει το eBay , το paypal........και η Sony και ΑΝ στο φινάλε αν γίνει banned του συγκεκριμένου λογαριασμού πολύ απλά δεν ξανά αγοράζεις...αν είχε ακουστει κάτι θα είχε βουηξει η κοινότητα πιστεύω...μεχρι τώρα πάντος δεν έχει γίνει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Έχω το psn+ λογαριασμό μου και τον έχω ήδη χρησιμοποιήσει σε μια κονσόλα ps4 αλλά επειδή μου παρουσίασε κάποια προβλήματα χρειάστηκε να την στείλω πίσω και να πάρω καινούργια προς τα Χριστούγεννα. Είχα πάρει τις 15 μέρες δωρεάν psn+ που έδινε η sony τώρα με τη νέα κονσόλα αλλά το ίδιο psn+ acc θα έχω άλλες 15 μέρες δωρεάν psn+ ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ....με το ιδιο psn acc ΟΧΙ...αν κοιτάξεις το purchase history σου είναι ίδη εκεί χρεωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις