dimi7RiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ Δημητράρα - αν και σε πρόλαβα στην προηγούμενη σελίδα =D Θα το ξαναπώ όμως : στην περίπτωση της Sony, αυτά τα bundle στην καλύτερη κερδίζεις/γλυτώνεις ενα 10άρι € - καμία σχέση με την Micorsoft οπου στην ουσία το παιχνίδι στο δίνει τσαμπα (κυριολεκτικά) αφού κονσόλα + παιχνίδι = 400€ - το Sunset overdrive πακετο π.χ στα 400€ είναι ΑΚΡΩΣ δελεαστικό (αμα βγεί καλό κιόλας) και το Master τσίφτης κολέΞιον δεν το βλέπω να αργεί επίσης (βλέπε: Χριστουγεννα), θα μου πέιτε, η MS βρίσκεται σε panic mode οπότε και λογικό καθως και αυτη ως εταιρία προσπαθεί να δελεάσει, δυστυχώς η Sony δεν έχει αναγκη απ'οτι φαίνεται εξ ου και η διαφορά στα πακέτα... ναι το ειδα... Με το δάκτυλο στη σκανδαλη ειμαι για κονσολα...Εαν μου αρεσαν τα exclusives του xbone θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη ( φυσικα και θα εκμεταλευόμουν τον πανικό της ΜS) αυτο τι παιζει ειναι μονο για γερμανια? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00IXLGX7W/sr=8-5/qid=1414178509/ref=olp_twister_child?ie=UTF8&qid=1414178509&sr=8-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ναι το ειδα... Με το δάκτυλο στη σκανδαλη ειμαι για κονσολα...Εαν μου αρεσαν τα exclusives του xbone θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη ( φυσικα και θα εκμεταλευόμουν τον πανικό της ΜS) αυτο τι παιζει ειναι μονο για γερμανια? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00IXLGX7W/sr=8-5/qid=1414178509/ref=olp_twister_child?ie=UTF8&qid=1414178509&sr=8-5 Εμένα μου βγάζει ότι το στέλνει.412,41 λόγω διαφοράς φπα και 432,30 ευρώ με τα μεταφορικά τελική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 παλι συμφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00IXLGX7W/sr=8-5/qid=1414178509/ref=olp_twister_child?ie=UTF8&qid=1414178509&sr=8-5 Καλο πακετο ειναι. 3 παιχνιδια σε 1 μια χαρα. Εμενα KZ + Infamous μ αρεσαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 PS4′s Share Play feature in action – new video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εν ολιγης μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι ειτε να δωσεις τον ελεγχο στον φιλο σου για να σου περασει ενα σημειο ή να παιξετε παραλληλα ακομα και αν αυτος δεν εχει το παιχνιδι. Το θεμα ειναι να δουλευει σωστα με τις συνδεσεις που εχουμε στην ελλαδα και οχι μονο γιατι αν ειναι να δουλευει με συνεχομενα κολληματα τοτε δεν λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ^ 1ο σχόλιο στο youtube : "What's the catch? This sounds too good to be true"...Δλδ, ένα λεπτό...Φίλος boot-άρει το - λέμε τώρα - το Ultimate Japanese waifu panties και πατάει share, να φανταστώ πως θα πρέπει να κατεβάσω GB ολόκληρα για να "συγχρονίσουμε" μαζί το παιχνίδι, ή, θα γίνεται μέσω κάποιου είδους streaming ?Eπίσης, τι διάολο, αμα είναι έτσι απλό...ο κοσμάκης θα σταματάει να αγοράζει καποιο τίτλο επειδή θα κάνει share ο κολλητός του μαζί του ? Κάτι "βρωμάει", δεν παίζει να είναι τόσο απλό...Εκτός και αν κατάλαβα εγω κάτι λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Eπίσης, τι διάολο, αμα είναι έτσι απλό...ο κοσμάκης θα σταματάει να αγοράζει καποιο τίτλο επειδή θα κάνει share ο κολλητός του μαζί του ? Αυτό είναι κάτι που γίνεται ήδη, αν και ισχύει μόνο για digital αγορές. Με άλλα λόγια, αν υπάρχει κάποιος λάκκος στη φάβα, δε νομίζω πως είναι σε αυτό το κομμάτι. Κάτι άλλο μας διαφεύγει ή δεν έχουν πει μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ^ 1ο σχόλιο στο youtube : "What's the catch? This sounds too good to be true"... Δλδ, ένα λεπτό...Φίλος boot-άρει το - λέμε τώρα - το Ultimate Japanese waifu panties και πατάει share, να φανταστώ πως θα πρέπει να κατεβάσω GB ολόκληρα για να "συγχρονίσουμε" μαζί το παιχνίδι, ή, θα γίνεται μέσω κάποιου είδους streaming ? Eπίσης, τι διάολο, αμα είναι έτσι απλό...ο κοσμάκης θα σταματάει να αγοράζει καποιο τίτλο επειδή θα κάνει share ο κολλητός του μαζί του ? Κάτι "βρωμάει", δεν παίζει να είναι τόσο απλό...Εκτός και αν κατάλαβα εγω κάτι λάθος... Ναι στην ουσια κανεις streaming στη κονσολα του ατομου που εχει το παιχνιδι. Και δεν χρειαζεται να κατεβασεις απολυτως τιποτα στη κονσολα σου. Απλα δεν ξερουμε μεχρι ποσα ατομα θα υποστηριζει ταυτοχρονα εκτος του host(Αυτος που εχει το παιχνιδι). Ειναι φαντασου το σαν διαφημηση του καθε παιχνιδιου κυριως και για να το δει καποιος που δεν το εχει αλλα και για να βοηθησεις ενα φιλο να περασει ενα σημειο που εχει κολλησει. Υπαρχει και αυτο το βιντεο για το share play. Νεο λογισμικο στη κονσολα γινεται μια φορα το μηνα ή ποιο αραιά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχει σταθερό πρόγραμμα ενημερώσεων. Βλέποντας και το δεύτερο βίντεο μπορώ να κάνω τις εξής εικασίες. 1. Θα υποστηρίζεται μόνο στις ΗΠΑ (όπως και το PS Now), και το έχουν στα ψιλά γράμματα. 2. Θα υπάρχει χρονικό όριο στα sessions. 3. Δε θα το υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια. 4. Δεν υπάρχει κανένα catch, παρά μόνο ένα είδος "μπλόφας" από τη Sony, δεδομένων των απαιτήσεων σε γραμμές, η οποία, σε συνδυασμό με το ότι χρειάζεται Plus ο host, αντισταθμίζει οικονομικά (συνδρομές, θετική εικόνα στο κοινό - ειδικά σε αυτό το κομμάτι πατάει πολύ η Sony σε αυτή τη γενιά) τις ενδεχόμενες "απώλειες" πωλήσεων παιχνιδιών. Η μία εικασία δεν αποκλείει απαραίτητα κάποια άλλη. Επίσης, μπορεί να είναι και όλες άστοχες, δεν είμαι και ο Pachter. 'Η μήπως αν είναι όλες άστοχες είμαι; Χμ... Ιδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 01. Οχι παντου θα υποστηριζεται 02. Αυτο δεν το ξερουμε αλλα λογικα οχι 03. Ολα τα παιχνιδια θα το υποστηριζουν οπως υποστηριζουν και το απλο streaming μεσω του twitch 04. Μπλοφα οχι δεν ειναι αλλα psn+ πρεπει να εχουν και οι δυο το λεει και στο βιντεο. Δηλαδη αν εχει μονο ο host(Αυτος που εχει το παιχνιδι) και οχι ο αλλος που θα παιζει το παιχνιδι τοτε πολυ απλα δεν θα μπορει να το κανουν. Οσο και καλα να παταει η sony στο online κομματι τι να το κανεις αν στο βασικο multiplayer gaming δεν ειναι αρκετη με αποτελεσμα να κρασαρει αρκετα συχνα το psn+ και να προκαλουνται προβληματα και να κυκλοφορει παιχνιδια που μεγαλο μερος του παιχνιδιου ειναι το online και να μην ειναι ετοιμοι οι servers του(Π.χ. driveclub) Προς το παρον τουλαχιστον οσο αφορα το online κομματι της καθε κονσολας (psn+ vs xbox live) το xbox live ειναι σαφως πολυ ανωτερο και ποιο σταθερο απο αυτο της sony. Μακαρι να φτασει στο επιπεδο του xbox live το psn+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Για να δώσεις τον έλεγχο σε άλλο άτομο χρειάζεται Plus μόνο ο host. Για να παίξετε σαν couch co-op/versus είναι που χρειάζονται Plus και οι δύο, σύμφωνα με το βίντεο. Οσο για την μπλόφα, γι' αυτό την έβαλα σε εισαγωγικά. Δεν εννοώ ότι λένε ψέματα σε κάτι, απλώς ότι πατάνε στο γεγονός ότι λόγω streaming θα χρειάζονται πολύ καλές γραμμές για να λειτουργήσει καλά. Ακόμα και έτσι, όμως, η ποιότητα θα είναι αισθητά κατώτερη απ' ό,τι αν έπαιζες το παιχνίδι στην κονσόλα σου. Αλλά για marketing σκοπό θα είναι λουκούμι, είτε για να τραβήξει στο Plus ακόμα κι αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για online multiplayer είτε για να πειστούν οι αναποφάσιστοι να πάρουν κάποιο παιχνίδι που τους "γλυκοκοίταξε" μέσω του share. Τα προβλήματα του Driveclub είναι στο λαιμό των δημιουργών του, όχι του εκδότη του. Το ότι είναι broken το παιχνίδι δεν οφείλεται στο PSN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Creating the beautiful, ground-breaking visuals of The Tomorrow Children on PS4 http://www.youtube.com/watch?v=zthu8kN97H4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κι ομως το psn+ πως να το κανουμε ειναι πολυ κατωτερο του xbox live. Το οτι το xbox live δεν εχει δεχτει ποτε επιθεσεις και ποτε δεν το κατεβασανε για ευδομαδες ή και μηνες και με το που ανεβηκε το ξανακατεβασαν οι hacker λεει πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το PSN υστερεί σε κάποια πράγματα, ναι, αλλά τα DoS attacks απέχουν πάρα πολύ από hacking. Και τα δύο όμως είναι άσχετα με το Driveclub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις