Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...amazon.com για US(..ακριβεστατη ισοτιμία και δεν πληρώνεις ούτε σεντ παραπάνω)...για US/HK/EU από pcgamesupply .....αλλα έχει καλές τιμές το maxplay...σε σχέση με άλλα σαιτ και θα το επελεγα σαν πρώτη επιλογή αν δεν είχα την δυνατότητα να πάρω από Amazon US..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o maxplay όλο out of stock λέει το παλικάρι

Μιλησα το Σαββατο μαζι του κ μου ειπε οτι 

περιμενει παραλαβη την εβδομαδα που διανυουμε...

....εχει κανείς δοκιμάσει να βάλει static IP???

Εγω με εσωτερικη static παιζω παντα. Σε ολες οι συσκευες του σπιτιου static δινω ειτε τις εχω ασυρματα ειτε ενσυρματα.

• Like 1

Εχει αλλαξει κανεις την μαμα μπαταρια των 1000mah του μοχλου με μια των 2000mah εγω την αλλαξα σε 2 μοχλους αλλα δυστυχως δεν ηταν δικοι μου μοχλοι αλλα φιλων μου και απ' οτι μου λενε τους κραταει πραγματικα τις διπλασιες ωρες απ' οτι η μαμα των 1000mah.

Αν την εχει αλλαξει και κανενας αλλος σας παρακαλω πολυ ας μας πει εντυπωσεις.

Απο μπαταριες αλλο τιποτα.

Αν απλα βαλετε στο ebay "ps4 controller 2000mah batttery" θα σας βγαλει ενα καρο ατομα με πολυ θετικες αξιολογησεις.

Εγω τουλαχιστον απο εκει αγορασα και τις 2 μπαταριες(Απο 5-6 ευρω η μια μαζι με τα εξοδα αποστολης) και μια χαρα ευχαριστημένοι ειναι απ' οτι τους εχω μιλησει.

Ναι μεν κανει το διπλασιο χρονο να φορτισει αλλα κραταει και το διπλασιο χρονο απο την μαμα 1000mah μπαταρια που εχει ο μοχλος του ps4.

Ή αν θελετε μια εναλλακτικη ειναι να βγαλετε την μπαταρια των ps3 controllers και να την βαλετε στο ps4 controller ακριβως το ιδιο βυσμα και χωρο εχουν απλα η μαμα μπαταρια του ps3 controller ειναι 2000mah και η μαμα μπαταρια του ps4 controller ειναι 1000mah.

• Like 1

Εγω ειμαι με το dock και με δυο χειριστηρια. Στην δικη μου περιπτωση δεν υπαρχει λογος να ανοιχτουν τα χειριστηρια. Yπαρχει και η εγγυηση που δεν θελω να χαθει μεχρι και τον Μαιο του 2015 για τα ds.

Μα φυσικα εννοειτε δεν ειπα ποτε οτι εχουν καποιο προβλημα οσο αφορα τη διαρκεια της μαμα μπαταριας απλα κραταει πολυ λιγο για εμενα προσωπιακ 5-6 ωρες που αυτο αφου μπορουσα ηθελα να το αλλαξω και πιστευω οι 6-12 ωρες λειτουργιας ειναι πολυ καλυτερες.

Καλα ναι, καλα κανεις, ειναι και ποσο παιζεις. Εγω παιζω με διαλλειματα games καθε 1 με 2 ωρες. Εχω και το 2ο ds και κανω τραμπες. Εχω καρφωμενα και τα χειριστηρια στο dock συνεχεια, αρα εχω συνεχεια ενα τουλαχιστον controller με 100% μπαταρια.

το effect στο να αλλάξεις μπαταρία είναι το ίδιο. παιζεις το διπλάσιο και καθεσεαι με το καλόδιο το διπλάσιο. δεν έχει νόημα.

εκτός αν το βάζεις για φώρτηση σε κάποιο deck τις ώρες που δεν παίζεις. εκεί οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...