Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 β. το έχω καταλάβει σωστά; στο ίδιο PS4 ότι αγοράζεις στο EU μένει στον EU χρήστη καί ότι στον US μένει στον US, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις login στο χρήστη που έχει το παιχνίδι για να στο βγάλει και ας είναι το ίδιο μηχάνημα σωστά; Μου διέφυγε αυτή η ερώτησή σου πριν. Οχι, δεν είναι έτσι. Αν ενεργοποιήσεις την κονσόλα ως primary σε ένα προφίλ έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια του όλα τα υπόλοιπα προφίλ στην κονσόλα. Αν θες να παίζεις με ευρωπαϊκό προφίλ, δηλαδή, τα παιχνίδια του αμερικανικού μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 .....σωστα...εγω στο δικό μου εχω τρία account...ενα US,ένα EU και ένα HK, ακριβός με την σειρά αυτή.Εχω και στα τρία accounts αγορασμένα παιχνίδια και τα παίζω μαζι με οποια dlc's όλα απο το US account και αυτο το account εχω επιλέξει να κανει auto login η κονσόλα...δεν κανω επιλογή προφίλ δηλαδη μολις ανοίγω την κονσόλα..... ως εδω καλα...το μόνο πρόβλημα που υπαρχει με τα πολλά account είναι τα dlc's που είναι region locked και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα πρέπει να τα πάρεις απο το account που αγόρασες το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ισχυει ακομα και αν εχεις κανει primary και τα 3 account που εχεις? Δηλαδη τα dlc's που δεν ειναι region locked μπορεις πολυ ανετα να τα παιξεις και απο τα αλλα 2 account που δεν τα εχεις κατεβασει? Σε ρωταω γιατι εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω κι εγω 3 acc 01. Ελληνικο και το βασικο για να παιζω ολα τα παιχνιδια και να εχω ολα τα saves 02. Αμερικανικο για να κατεβαζω παιχνιδια και dlc's αφου ειναι ποιο φτηνα απο το ελληνικο psn store 03. Χονγκ γκονκ για να κατεβαζω παιχνιδια και dlc's αφου ειναι ποιο φτηνα απο το ελληνικο psn store Αν κανω λοιπον και τα 3 αυτα acc σαν primary σε μια και μοναδικη κονσολα ps4 θα εχω καποιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Yes you can. One PS4 can have many accounts set as primary on it. http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/69835915 ....οχι δεν θα εχεις προβλημα...εγω δοκίμασα όλα τα παιχνίδια με τα dlc's σε όλα τα acc και δεν είχα κανένα πρόβλημα....αυτο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αγοράσεις ,πχ από το US PS store το παιχνίδι και μετα να πας στο HK για να πάρεις τα οποία DLC's,γιατι δεν θα δουλεψει...κανονας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οχι ρε προς θεου. Οπου εχεις αγορασει/κατεβασει το καθε παιχνιδι εκει θα αγοραζεις και το dlc του. Π.χ. αν αγορασεις καποιο παιχνιδι απο το αμερικανικο acc τοτε εκει θα αγορασεις και τα dlc του παιχνιδιου ωστε να μπορεις να παιξεις το οποιο dlc και απο τα αλλα acc που εχεις στη κονσολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 το κάθε account θέλει και δικό του μαιλ? η μπορείς να τα λινκάρεις όλα στο ίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ....ναι...καθε acc θελει το δικό του mail ξεχωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 λάθος post / ignore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ....παιδια επειδή δεν βρισκω το ανάλογο thread για το θέμα το watch dogs....εχουν σκοπό να φτιάξουν το online/servers κάποια στιγμη???Εχτές που μπήκα να παίξω εκτός τα δυο κοληματα που έγιναν την στιγμη που ψάχνει τον χάρτη για παιχτες και αναγκαστηκα βγηκα και εκανα close application μολις τελικα μπήκα η κατασταση ήταν ΤΡΑΓΙΚΉ ....το lagging πάει σύννεφο και το παιχνίδι είναι σαν να τρέχει με 15fps...κυρίως στο Decryption..στα υπόλοιπα είναι πολύ καλήτερη η κατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εχει γυρισει ποτε κανεις μοχλο πισω επειδη εχουν φθαρει τα πλαστικα στους αναλογικους μοχλους? Αν ναι μπορει να μου πει τι του ζητησαν για να του κανουν την αντικατασταση. Πρεπει να συμπιπτει ο κωδικος που εχει πισω ο μοχλος με αυτον της κονσολας? Ναι εγω στην Cometron πηγα απο εκει μου το αλλαξαν επι τοπου θελουν και την αποδειξη αγορας .Εναλλακτικα ερχεται κουριερ στον χωρο σου με χρεωση δικη τους παραλαμβανει και στο παραδιδει μετα απο καποιες μερες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ναι εγω στην Cometron πηγα απο εκει μου το αλλαξαν επι τοπου θελουν και την αποδειξη αγορας .Εναλλακτικα ερχεται κουριερ στον χωρο σου με χρεωση δικη τους παραλαμβανει και στο παραδιδει μετα απο καποιες μερες . Ισχυει το εκανα και εγω προσφατα με ενα δικο μου με αποδειξη αγορας πας και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και χωρις απόδειξη αγορας να πας παλι στο αντικαθιστούν γιατι οπως ηδη εχω πει παλιοτερα το ps4 στην ελλαδα ηρθε 13 δεκεμβριου 2013 και εχει εγγυηση μεχρι 13 δεκεμβριου 2014. Μεχρι τοτε λοιπον δεν χρειαζεσαι καν εγγυηση για να στο αντικαταστησουν. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 και αν εσύ το εχεις πάρει απέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μόλις παρήγγειλα το PS4 + 2K15 bundle απ' τα Public. Έλεγα να περιμένω λίγο ακόμα, αλλά δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές γενικότερα όσο η κονσόλα πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια, δεν είναι χαζή η Sony και η κάθε Sony. Εντάξει απο ένα πενηντάρι πάνω-κάτω δεν σωζόμαστε anyway. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικη. Και καλο λιώσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις