Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για HK δεν ξέρω, αλλά οι διαφορές με US είναι σημαντικές από τις τιμές της Ευρώπης. Και primary κάνεις όποιο λογαριασμό. Ειδικά αν δεν κάνεις gamesharing με κάποιον, δεν υπάρχει κάτι αποτρεπτικό στο να έχεις το Plus σου σε US λογαριασμό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάλλον είμαι ο μοναδικός που κωλύομαι να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό και να αγοράζω απο εκεί. έχω την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και θα κάνει κάποιον έλεγχο η σονυ...  αλλά σκέφτομαι να πάρω το φιφα με αυτό τον τρόπο. κάποιος που έχει έτσι το φιφα έχει κάποιο lag  στο online η κάποιο άλλο θέμα? 

Τα τελευταία post μου είναι πολύ πιο αντικειμενικά σε αντίθεση με άλλα που έχουν αρκετή δόση φαντασίας μέσα και γράφονται με σοβαροφανή ύφος. Ειρωνεία δεν είναι να θαυμάζεις με χιουμοριστικό τρόπο το μαρκετινγκ μιας εταιρείας, ειρωνεία είναι να σε έχουν πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να αναπαράγεις τέτοιες απόψεις.

Κοιτα φιλε εσυ ακομα και τα παιχνιδια του ps3 τα τελευταια χρονια τα θεωρεις μουφες οπως συχνα πυκνα μας ενημερωνεις σε ακυρα θεματα(π.χ. του wii u) οποτε με ποια ακριβως αντικειμενικοτητα νομιζεις οτι μιλας?

Κοιτα φιλε εσυ ακομα και τα παιχνιδια του ps3 τα τελευταια χρονια τα θεωρεις μουφες οπως συχνα πυκνα μας ενημερωνεις σε ακυρα θεματα(π.χ. του wii u) οποτε με ποια ακριβως αντικειμενικοτητα νομιζεις οτι μιλας?

Μάλλον αυτή που σημαίνει ότι όποιος δε συμφωνεί μαζί σου (γενικό το "σου") είναι θύμα ή πληρωμένος :P

Είναι αρκετά διαδεδομένη αυτή η έννοια της "αντικειμενικότητας" στο χόμπι μας.

μάλλον είμαι ο μοναδικός που κωλύομαι να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό και να αγοράζω απο εκεί. έχω την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και θα κάνει κάποιον έλεγχο η σονυ...  αλλά σκέφτομαι να πάρω το φιφα με αυτό τον τρόπο. κάποιος που έχει έτσι το φιφα έχει κάποιο lag  στο online η κάποιο άλλο θέμα? 

.....μαλλον εισαι ο μοναδικος..... :-D !!!!!!!....οσο για τον ελεγχο....πες ότι πας κάθε χρονο διακοπες για μια βδομαδα...η πες ότι το account είναι του ξαδερφου σου που ερχετε από το Αμερικα μια φορα το χρονο....και δεν υπαρχει κανενα θεμα με τους servers .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμερικανικο η HongKong?

Ξερουμε τα (+) και (-);

Μηπως το HK λογω ασιας βγαζει κινεζικες κλπ εκδοσεις και εχουμε θεματα μεταφρασης;

..εχω και HK account....απο ότι εχω δει  υπαρχει λογος υπαρξης( ...εχει και Japan games versions) ενός HK account μιας και οι διαφορες είναι των 3-5 δολαρια , σε μερικα παιχνίδια είναι ιδιες τιμες με το US store και σε αλλα μισες από το EU ps store...35ευρω το Driveclub....π.χ....το Watch Dogs που το εψαχνα εχει HK$420 ....δηλ. 55 $USD WATCH DOGS (ASIAN VER και ENG VER διαλέγεις μια από τις δυο).....οσο για τις γλωσσες το γραφει στην περιγραφή του κάθε παιχνιδιού............αυτό που με καιει εμενα είναι τα accounts που πουλουντε στο Ebay και τη παιζει με αυτά....σκέφτομαι να αγορασω ένα για δοκιμη αλλα ο καθενας λεει τα δικα του....και δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη εικονα.....οσο για τις τιμες.....  http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40%7CR40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=ps4+digital&rt=nc&_dmd=2                   ..........too good to be true????????

Επεξ/σία από ggramenos

έχω ήδη US account από το ps3 και το έχω σαν 2ο χρήστη στο ps4 , πώς ψωνίζεις από US store? κλασσικά με την πιστωτική;

edit:  OK το είδα, έχει και paypal οπότε κομπλέ... 

τί ακριβώς παίζει όμως με το παιχνίδι; Αν αγοράσω από US θα το βγάζει στο EU account που έχω σαν κύριο; Αν είναι δυνατόν θέλω το US μόνο να αγοράζω όπου συμφέρει και να τα έχει διαθέσιμες τις αγορές στον EU account που κάνει και auto-login... γίνεται;  :-)

έχω ήδη US account από το ps3 και το έχω σαν 2ο χρήστη στο ps4 , πώς ψωνίζεις από US store? κλασσικά με την πιστωτική;

...μονο από Amazon US ,εφόσον δηλωσεις μια διευθηνση Αμερικης...περνεις psn καρτα αξιας 10$-20$-30$-50$κ.ο.κ και εξαργυρώνεις τον κωδικο ΜΟΝΟ στο US Ps store...

^ fund μέσω paypal δεν γίνεται; βγάζει error ;

edit:

χμμ, κατέβασα ένα demo από US, δεν το βγάζει στο EU account  :fear:

...όχι δεν γινετε γιατι η καρτα είναι σε άλλη χωρα....πηγεναι εδώ http://www.borderlinx.com/GR/en/   κανε εγγραφη και μολις σου δωσει την διευθηνση την περνας στον λογαριασμο σου στο Amazon και την δηλωνεις shipped address....ρε συ πως να στο βγαλει στο EU account από την στιγμη που το κατεβασες με το US account...το θεμα είναι να μπορεις να το παιξεις και με τα δυο account...

οκ κάτσε να το πάμε λίγο από την αρχή  :-D

α. fund μέσω paypal σίγουρα δε γίνεται; αφού δεν βάζω στο psn πιστωτική πλέον, αυτό το αναλαμβάνει το paypal

β. το έχω καταλάβει σωστά; στο ίδιο PS4 ότι αγοράζεις στο EU μένει στον EU χρήστη καί ότι στον US μένει στον US, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις login στο χρήστη που έχει το παιχνίδι για να στο βγάλει και ας είναι το ίδιο μηχάνημα σωστά; 

για τις prepayed κάρτες γιατί να μπλέξεις με amazon και borderlinx; maxplay.gr και σχολάς , είναι κάτι άλλο στη μέση που αγνοώ;

Δεν αγνοείς τίποτα, παίρνεις προπληρωμένη από maxplay και είσαι κομπλέ, δε χρειάζεται να το περιπλέκεις το θέμα.

Paypal για να δεχτεί θέλει να είναι registered στις ΗΠΑ ο λογαριασμός, το δικό σου είναι ελληνικό, φαντάζομαι, γι' αυτό δε σε αφήνει. Εχει κάτι περίεργα σκαλώματα η Sony με τα regions.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...