Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μη συγκρινεις Ryse με Infamous. Μακραν καλυτερο το Infamous, πιστεψε με Το infamous τουλαχιστον ειναι παιχνιδι. Το Ryse δε ξερω πως να το ονομασω. Tech Demo ισως; Προσωπικα δεν εχω παιξει πιο επαναλαμβανομενο παιχνιδι μεχρι αηδιας.... Φυσικα και το σωζει το Setting της Ρωμης και τα γραφικα. Και το 6 που του βαλανε πολυ ειναι Ολο το παιχνιδι ειναι το εξης Button combo Α: αποκρουση του εχθρου Χ και ξανα Χ να πεσει λιγο ξυλικι RT + X + X. Και παει λεγοντας !!!!! Αυτο θα πει Gameplay. Ισως έπρεπε να είχα κάνει πιο ξεκάθαρο αυτό που υπονόησα, τότε, στο ποστ μου, επειδή συμφωνώ με αυτό που λες, και αυτό ήταν ακριβώς ό,τι υπονοούσα. Οτι άμα βάζουμε το Ryse μέσα στα δυνατά χαρτιά του Χ1, τότε, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχει και ένα, κατά γενική ομολογία, καλύτερο αποκλειστικό παιχνίδι στο PS4, που για κάποιο λόγο "ξεχνιέται". Για να είμαι δίκαιος, όμως, πρέπει να πω ότι το Ryse δεν το έχω παίξει, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη. Η εντύπωση που μου έχει δώσει είναι αυτό που λες ακριβώς, αλλά κρατάω πάντα μια πισινή για οτιδήποτε δεν έχω παίξει ο ίδιος, επειδή καμιά φορά κάτι μπορεί να σου κάνει κλικ που δεν έκανε σε πολλούς άλλους (για παράδειγμα, έχω τελειώσει 3 φορές το Alpha Protocol και άνετα θα το έπαιζα πάλι, αλλά οι κριτικές που πήρε - και δίκαια - ήταν κακές). Το Infamous, από τις 3 ώρες που έπαιξα το Second Son και από το First Light που τερμάτισα χτες, μπορώ να πω ότι, αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι για χαλαρό παίξιμο. Σίγουρα, προσωπικά, το προτιμώ το συγκεκριμένο από τα περισσότερα Assassin's Creed, ας πούμε. Τα προηγούμενα δύο της σειράς, στο PS3, τα βαριόμουν απίστευτα, όμως, οπότε δεν αποκλείω το να διαφωνεί κάποιος που του άρεσαν τα προηγούμενα πολύ με την άποψή μου, και να θεωρεί το SS/FL κατώτερο. @red1 Βασικά, τις κονσόλες τις ξέγραψα και τις δύο για racing sim-ish παιχνίδια από τη στιγμή που δεν υποστηρίζουν τιμόνια της Logitech. Αν θέλω sim να παίξω σαν άνθρωπος θα το κάνω στο PC πλέον. Μόνο για NFS και τέτοια κοιτάω πλέον στις κονσόλες. Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι σοβαρότατη έλλειψη το να μην υπάρχει ένα καλό racing game στην κονσόλα. Οσο για το parity, αν και καταλαβαίνω την ξενέρα ορισμένων, πρέπει να πω ότι ελάχιστα με νοιάζει. Με ενοχλεί, μεν, το ότι λένε ψέματα και χαζομάρες στο PR, αλλά δεν περίμενα ποτέ το PR των εταιρειών να μου πει αλήθειες για τα προϊόντα τους Στην τελική, είτε επιλέξουν parity είτε δεν μπορούν είτε κάνουν downgrade γραφικά, αν το παιχνίδι είναι καλό στο σύνολό του αυτό έχει σημασία για μένα. Το Order θα με εκξπλήξει αν είναι κάτι παραπάνω από μέτριο, ναι. Ακόμα κι έτσι, όμως, στη δική μου περίπτωση δεν έχω πάρει κονσόλα για 2 παιχνίδια. Την έχω πάρει για όλα τα multiplatform games που θα βγουν και θα με ενδιαφέρουν, συν για ό,τι καλό exclusive βγει eventually. Και ξέρω, βασιζόμενος στο ιστορικό και των δύο εταιρειών, ότι τελικά τα αποκλειστικά που θα μου "μείνουν" (εννοώ, που θα με αγγίξουν, όπως μια καλή ταινία ή ένα καλό βιβλίο ή ένας καλός δίσκος) θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο PS. Το ίδιο έγινε και στην προηγούμενη γενιά, την οποία είχα βγάλει στο μεγαλύτερο μέρος της μόνο με το 360 και το Wii. Bottom line, λοιπόν, θα κρίνω, εννοείται, όλα αυτά που αναφέρεις, αλλά δε θα πουλήσω και την κονσόλα να πάω να πάρω Χ1 επειδή βγαίνουν πιο γρήγορα τα exclusives του (που ώς τώρα δε με ενδιαφέρουν καθόλου, πέρα από το FH2). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ο άλλος διαβάζει στο metacritic ότι το πσ4 έχει καλύτερα exclusives από το one. Οι άλλοι προσπαθούν με "λογικά επιχειρήματα" να υποστηρίξουν την ίδια άποψη. Παιδιά τι γίνεται; Αυτό δεν είναι μάρκετινγκ, αυτό είναι θαύμα Παναγιά μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εχει γυρισει ποτε κανεις μοχλο πισω επειδη εχουν φθαρει τα πλαστικα στους αναλογικους μοχλους? Αν ναι μπορει να μου πει τι του ζητησαν για να του κανουν την αντικατασταση. Πρεπει να συμπιπτει ο κωδικος που εχει πισω ο μοχλος με αυτον της κονσολας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οχι δε πρεπει να συμπιπτει. Απ οσο εχουν αναφερει αλλοι απο δω μεσα απλα το πας και σου δινουν πισω αλλο επι τοπου. Καλο ειναι να εχεις μαζι και αποδειξη αγορας αν και προσωπικα θεωρω πως ειναι αχρειαστη καθοτι το PS4 + τα παρελκομενα του δεν εχουν κλεισει ενα χρονο στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Στης 13 δεκεμβριου κλεινουν ομως ενα χρονο στην ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ο άλλος διαβάζει στο metacritic ότι το πσ4 έχει καλύτερα exclusives από το one. Οι άλλοι προσπαθούν με "λογικά επιχειρήματα" να υποστηρίξουν την ίδια άποψη. Παιδιά τι γίνεται; Αυτό δεν είναι μάρκετινγκ, αυτό είναι θαύμα Παναγιά μου! Κάτι να προσφέρεις εσύ στη συζήτηση έχεις, πέρα από ειρωνία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiden5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Διαβαζω μερικες υπερβολες, το θεμα ειναι τι θες απο μια κονσολα, μια χαρα games ερχονται απο την σονυ, αν σε τραβανε περισσοτερο τα FPS κ arcade online games τοτε ναι το One ειναι ποιο σωστη επιλογη, αν θες single player παιχνιδια με στορυ που θα σε τραβηξουν, θα σου δωσουν κατι κ θα σου μεινουν στο μυαλο τοτε πας καρφωτο για ps4, ειναι λιγο υπερβολικο να λεμε οτι η σονυ δεν εχει games οταν ερχονται τα the order, bloodborne, uncharted, until down, hellblade κ καποια που ισως να μ διαφευγουν, οπως επισης ειναι υπερβολικο να ζηταμε να υπαρχει κ καθε μηνα απο μια παιχνιδαρα exclusive, υπαρχουν κ multiplatform. Γιαυτο διαλεξα ps4 εγω γιατι με τραβανε τα storytelling παιχνιδια, αντιθέτως θεωρο οτι με sunset overdrive θα το επαιζα μια βδομαδα Online κ μ ετα θα βαριόμουνα το arcade υφος του, κ μιας κ δεν ειμαι φαν του halo κ τον αγωνιστικών παιχνιδιων η επιλογη ηταν ευκολη για εμενα. Ειναι αναλογος το τι ιδους παιχνιδια ζητας απο μια κονσολα φιλε red, αν σου αρεσουν παιχνιδια σαν το last of us, μην περιμενεις να βρεις τετοιο αποκλειστικο στο one, αντιθετα στο ps4 θα βγουν πολλα σαν αυτο, αν σου αρεσουν ομως halo FPS κ forza καλα θα κανεις να πας για one. Κ οντως εχει αρκετα προβληματα το psn τελευταια κ ειναι απαραδεκτο, παρολο αυτα δεν με εχει αποτρέψει απο το να απολαμβάνω online το φιφα κ το destiny παρα τα οποια προβληματα που λογικα θα διωρθοθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 να πω κι εγω τη γνωμη μου μιας και το αγορασα προσφατα (440 μαζι με last of us) ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ. περιμενετε να πεσει η τιμη του κι αλλο...δεν υπαρχει παιχνιδι ακομα που να σε κανει να πεις δε ****** για τα 50-100 ευρω παραπανω που κοστιζει σημερα απο οσο θα κοστιζει σε 1-2 χρονια. Οι παιχνιδαρες του ειναι πορτ του 3...Destiny και Drive club που ειναι πολυδιαφημισμενα δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο πλυν γραφικων, ειδικα το δευτερο. προσωπικα το πηρα απο τωρα λογω τρελας με το gta και -1. επειδη εχω ηδη 360, δεν επαιζε να παρω παλι χβοχ 2. επειδη ειχα παραπονο παντα οτι δεν μπορω να παιξω τις παιχνιδαρες της ND 3. φιλοι εχουν πσ4 -επελεξα το ps4 αντι του χβοχ. ο μοχλος ειναι εκπληκτικος, last of us ενα επος, τετοια βλεπω και μου φαινονται τα περισσοτερα παιχνιδια μετα αστεια και βαρετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ο μοχλος του ps4 μονο καταπληκτικός δεν ειναι. Για ποιασε στα χερια σου το μοχλο του xbox one & xbox 360 και θα δεις οτι ειναι σαφως πολυ καλυτεροι αλλα το θεμα δεν ειναι ο μοχλος αλλα η κονσολα και το ποια προς το παρον πουλαει περισσοτερο με αποτελεσμα πολλες εταιριες να προτημησουν το ps4 εναντι του xbox one και αυτο γιατι ηδη εχει τρομερα μεγαλυτερη βαση χρηστων απο αυτη του xbox one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κάτι να προσφέρεις εσύ στη συζήτηση έχεις, πέρα από ειρωνία; Τα τελευταία post μου είναι πολύ πιο αντικειμενικά σε αντίθεση με άλλα που έχουν αρκετή δόση φαντασίας μέσα και γράφονται με σοβαροφανή ύφος. Ειρωνεία δεν είναι να θαυμάζεις με χιουμοριστικό τρόπο το μαρκετινγκ μιας εταιρείας, ειρωνεία είναι να σε έχουν πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να αναπαράγεις τέτοιες απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 αν δεν έχει κάποιος pc να παίζει η απλα δεν θέλει να παίζει σε pc για διάφορους λόγους (όπως εγώ) δεν βρίσκω το λόγο για να μην προβεί κάποιος σε αγορά νέας κονσόλας. με την λογική σας μην φτιάχνει και pc κάποιος. είναι πολλοί άνθρωποι που δεν αγοράζουν τις κονσόλες για τα αποκλειστικά παιχνίδια και να έχουνε και ενα pc για τα υπόλοιπα. Κατά την γνώμη μου εννοείτε πως κάποιος που δεν θέλει να παίζει σε pc και έχει τα χρήματα η διαφορά ps3 με ps4 είναι χαοτική. και αν του αρέσουν τα exclusive που θα βγούνε απο το one να πάρει το one. απο εκεί και πέρα αν το θέλει για τα exclusive ας το πάρει σε καμια τριετία. τι περιμένατε σε ένα χρόνο να έβγαζε ενα σκασμό παιχνίδια? ότι exclusive έχει η sony απο όσο θυμάμαι έκανε να βγει αρκετό καιρό τωρα θα άλλαζε πχ gt ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 αν δεν έχει κάποιος pc να παίζει η απλα δεν θέλει να παίζει σε pc για διάφορους λόγους (όπως εγώ) δεν βρίσκω το λόγο για να μην προβεί κάποιος σε αγορά νέας κονσόλας. με την λογική σας μην φτιάχνει και pc κάποιος. . Ακριβως αυτο. περιμενετε να πεσει η τιμη του κι αλλο...δεν υπαρχει παιχνιδι ακομα που να σε κανει να πεις δε γαμιεται για τα 50-100 ευρω παραπανω που κοστιζει σημερα απο οσο θα κοστιζει σε 1-2 χρονια. H τιμη του δεν προκειται να πεσει οσο πουλαει και εχει τεραστια διαφορα απο το Χ1 σε πωλησεις και εφοσον φυσικα το Χ1 μενει στα 400 ευρω και αυτο. Το πολυ πολυ να βγαινουν κατα καιρους ειδικα bundle σε προσφορα οπως εγινε προσφατα με Destiny η Fifa στα 400. Του χρονου τα χριστουγεννα μπορει να πεσει αλλα και παλι χλωμο το κοβω. Η μονη περιπτωση να πεσει η τιμη του ειναι αν βγει Χ1 με παιχνιδι μαζι στα 350. Τοτε ισως ριξουν τη τιμη του PS4. Και να το παω παραπερα. Δηλαδη βγηκαν περυσι οι κονσολες. Θα περιμενω 2 χρονακια μηπως και πεσει η τιμη ενα 50αρικο, θα παιζω ολα οσα βγαινουν για 2 χρονια ακομη στο PS3/X360 μηπως και βγει καποιο exclusive? 8 χρονια στη Last gen εκ των οποιων τα 3 τελευταια γρινιαζαμε οτι θελουμε PS4./X1 και τωρα που βγηκαν να περιμενουμε για να γινουν τα 3 χρονια, 5 χρονια γκρινιας; Ευχαριστω αλλα δε θα παρω. Παιζω και multiplatform που δε γουσταρω να τα παιζω σε πισι και μου χει ερθει προσωπικα μια χαρα και το PS4 (εχω παιξει MGS, Wolfenstein, Tombraider, Watchdogs, Infamous, Killzone, Metro Redux, AC black Flag, Fifa 14,15, Driveclub). To ιδιο ισχυει και για αυτους που θελουν να παιζουν σε X1. Οσο για το Χ1 και το καλυτερο lineup αυτο που θεωρω οτι μου λειπει πραγματικα ειναι μονο το Forza. PS: Και το πηρα και 55 ευρω κατω day one το PS4. Αρα προσωπικα θεωρω οτι αξιζε η αγορα του τουλαχιστο για μενα. Το μονο που δε κανει ειναι να σκονιζεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εγω xbox ειχα πάρει και το θεωρώ καλύτερο για αγορά αυτή τη στιγμή γιατι και φθηνότερα παιχνίδια έχει στο store απο Hong Kong κλπ που απλα αλαζεις region κάνεις restart και εισαι οκ με ίδια account αλλά και γιατί έχει κάποια exclusive γιατί στα multi οι διαφορές είναι μικρές γιατί δεν θέλουν και οι εταιρείες να είναι μεγαλύτερες αλλά λόγο του γνωστού θορύβου το δωσα πίσω και πήρα ps4 και δεν το μετάνιωσα το εχω λιώσει γιατί πλέον δεν παίζω τπτ στο pc. η αίσθηση με το ps3 είναι μέρα με νύχτα οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημενος γιατί απλά δεν θέλω να παίζω σε pc. παιχνίδια έχει μαζι με τα multi πάντα λεφτά για τόσα παιχνίδια δεν υπάρχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ...παιδια να ρωτήσω αν οι τιμές στο PS store HK είναι καλητερες από το αντίστοιχο Ps store US... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω οτι αλλαζουν και απιστευτα οι ετησιες συνδρομες του hong kong και της αμερικης απο αυτες τις ελλαδας. Και μην ξεχνας οτι στο acc που θα κανεις psn+ θα πρεπει υποχρεωτικα να το εχεις κανει primary για να μπορουν να μοιραζωνται την psn+ συνδρομη σου και οι αλλοι λογαριασμοι που θα εχεις στην ιδια κονσολα. Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις μια ετησια για το ελληνικο psn+ και μετα απλα οτι θελεις να το κατεβαζεις απο το αμερικανικο ή hong kong store. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις