JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς να θέλω να πάρω μέρος (κονσόλα, PC), αρκετοί έχετε μείνει πίσω στο τι γίνεται στον χώρο των PC. Οι κάρτες και επεξεργαστές που όλοι κράζετε, μια χαρά διάρκεια ζωής έχουν, ξεχάστε αυτά που ξέρατε οταν η nvidia ηταν μονοπώλειο και κάθε 6μηνο έβγαζε νέα κάρτα. Έχω μηχάνημα με specs 2008 και ακόμα παίζω παιχνίδια, και μιλάω για 1080p, high details με 2xAA και 45+ fps. My point being, ξεκολήστε με το pc vs consoles, καλές χρυσές οι κονσόλες με exclusives και χωρίς τα "τρεχάματα" που λένε μερικοί με drivers κλπ, αλλά σε δύναμη έτη φωτός μπροστά τα pc. Και για να λέμε την αλήθεια, κατέβασε system updates, κατέβασε game updates, κάνε εγκατάσταση το παιχνίδι.. Έχω συχαθεί να ανάβω το PS3 μετά απο μήνα και να κάνω μισή+ ώρα να παίξω ένα παιχνίδι. Προσωπικά δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά πλέον μεταξύ τους, τα ίδια χάλια είναι και τα δύο. Όποιος θέλει, τα παίρνει και τα δύο (τρία, τέσσερα, όσα αντέχει η τσέπη του) και έχει την υγειά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κακως το επανεφερες γιατι θελω να σου απαντησω.Διαφωνω σε λιγα σημεια,οπως το ετη φωτος(σε συγκριση παντα με την προηγουμενη γενια και δεν μιλαω για specs). Αλλα αστο, καλα το πηγαιναμε. Aς μιλαμε για ps4 μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Οκ, my bad. υγ :στείλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Party buster Οι δυο μετριοτητες συγκρουονται (Killzone VS Crysis). Παω να παιξω τωρα αλλη μια παρτιδα Timesplitters 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα μου αρεσουν και τα 2(killzone/crysis) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ήθελα να "βρίσω" περισσότερα τον psycho αλλά βλέποντας ξανά το όνομα του και επίσης ότι αλλάξαμε συζήτηση το αφήνω έτσι. Οκ το demo με τον παππού παραήταν εντυπωσιακό. Μπορεί και να μην φτάσουν σε εκείνο το επίπεδο αλλά σίγουρα θα πλησιάσουν πολύ. Εγώ ανυπομονώ να πιάσω και να λιώσω το Deep Down με την νέα μηχανή της capcom. Γενικά αυτά τα γραφικά που είδα στο meeting είναι αυτά που ήθελα να παίξω τόσο καιρό στην κονσόλα μου, οπότε κάθε άλλο από απογοητευμένος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 PDS τι να πώ. Late cycle θα το φτάσει λογικά, αλλά προσωπικά πιστεύω οτι τέτοιου τύπου demonstrations δείχνουν αναχρονιστικά πλέον. Μακάρι φυσικά το PS4 να είναι ανώτερο των προσδοκιών γενικότερα, και anyway στο κάτω-κάτω ας υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός με το Xbox γιατί μόνο τότε θα οφεληθούν οι gamers.Όσο για το PC και οτι θα ξεπεράσει σύντομα τις νέες κονσόλες σε δύναμη. Νομίζω οτι είναι νομοτελειακό κάτι τέτοιο, απο την στιγμή που μιλάμε για non-upgradable closed μηχανήματα. Βέβαια διαχρονικά η διαφοροποίηση που έκανε τις κονσόλες να πουλούν περισσότερο απο το PC ήταν η τιμή και τα exclusives τους. Αλλά το οτι θα ξεπεραστούν κάποια στιγμή είναι δεδομένο. Ίσως αργότερα απ' οτι ξεπεράστηκε το PS3 απο το PC σε αυτή τη γενιά, λόγο της στασιμότητας στα nm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Φτάνει η συζήτηση με τα PC. Είναι topic PS4 και μπαίνουν κάτι τρολάκια και το χαλάν (δεν αναφέρομαι σε σένα Tilemaxx). Περιμένουμε και την ανακοίνωση του next xbox ώστε να ξεκινήσουμε και το vs topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έκανε ο titanomaxos like δικό μου post???? Δεν υπάρχει!! Αύριο θα χιονίσει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι και εγώ PC gamer (guilty) θα σας πω μια σημαντική αλήθεια. Οι περισσότεροι που είμαστε χωμένοι στο θέμα High-End PC ασχολούμαστε πιο πολύ ώρα με το να κάνουμε Overclock και μετρήσεις παρά να παίζουμε! Υπάρχουν φορές που παίζοντας π.χ. BF3 κοιτάω πιο πολύ το FRAPS παρά το παιχνίδι! Γουστάρω δηλαδή πιο πολύ με το πόσο γρήγορα κατάφερα να πηγαίνει το μηχανάκι μου παρά το ίδιο το παιχνίδι! Έτυχε να παίξω σε x-box κάποια GEARS και μετά πήρα PS3 (αφού είχα παίξει τα gears), μπορώ να πω ότι με τις κοσόλες όλος σου ο χρόνος πάει στο gaming και επειδή άρχισα να βαριέμαι το διαρκές modding, τις κοιτάω πλέον με άλλο μάτι. + ο καναπές /πολυθρόνα είναι μεγάλο θέμα Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα αλλά αν κάποια κονσόλα είναι φουλ εστιασμένη στο gaming και όχι τις υπόλοιπες αηδίες (community κλπ) θα την τσιμπήσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 [offtopic]Προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα με benchmarks, πόντους, μετρήσεις και λοιπές μπούρδες, γιατί απλά είναι μπούρδες. Όσο για O/C, πρόσφατα έκανα μετά απο πόσα χρόνια, απλά γιατί ήθελα να έχω μια μικρή πείρα με το σχετικό θέμα. Ναί, θεωρώ τον εαυτό μου κυρίως PC gamer παρά console, και παίζω σε pc πιο πολύ απ' οτι σε κονσόλες.[/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλά και πρωτότυπα παιχνίδια να βγουν και ας έχουν γραφικά 10ετιας ακόμα αναπολώ την χρυσή εποχή το psx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ήθελα να "βρίσω" περισσότερα τον psycho αλλά βλέποντας ξανά το όνομα του και επίσης ότι αλλάξαμε συζήτηση το αφήνω έτσι. Οκ το demo με τον παππού παραήταν εντυπωσιακό. Μπορεί και να μην φτάσουν σε εκείνο το επίπεδο αλλά σίγουρα θα πλησιάσουν πολύ. Εγώ ανυπομονώ να πιάσω και να λιώσω το Deep Down με την νέα μηχανή της capcom. Γενικά αυτά τα γραφικά που είδα στο meeting είναι αυτά που ήθελα να παίξω τόσο καιρό στην κονσόλα μου, οπότε κάθε άλλο από απογοητευμένος είμαι. Δεν μαζευεσαι λιγακι λεω εγω;Ποιος εισαι που θα "βρισεις" τον οποιονδηποτε; Και επιτελους σταματηστε να πηδατε το καθε thread με τα κολληματα σας...εδω μιλαμε για το PS4 ουτε για τα pc ουτε για το ΧΒΟΧ720!Αλλα και οι καμμενοι της Sony δεν πατε πισω...ειδατε καποια προφανως απο PC renderings και αρχισατε τις επικες πιπες για την κονσολα που θα τα διαλυσει ολα και γραφικα που δεν εχουμε ξαναδει!!! Ελεος εδω μεσα που εχει καταντησει να διαβαζεις την αρχικη ειδηση και μετα να βλεπεις παιδικους καυγαδες για το ποιο fanboy την εχει μεγαλυτερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μαζευεσαι λιγακι λεω εγω;Ποιος εισαι που θα "βρισεις" τον οποιονδηποτε; Και επιτελους σταματηστε να πηδατε το καθε thread με τα κολληματα σας...εδω μιλαμε για το PS4 ουτε για τα pc ουτε για το ΧΒΟΧ720!Αλλα και οι καμμενοι της Sony δεν πατε πισω...ειδατε καποια προφανως απο PC renderings και αρχισατε τις επικες πιπες για την κονσολα που θα τα διαλυσει ολα και γραφικα που δεν εχουμε ξαναδει!!! Ελεος εδω μεσα που εχει καταντησει να διαβαζεις την αρχικη ειδηση και μετα να βλεπεις παιδικους καυγαδες για το ποιο fanboy την εχει μεγαλυτερη! Φίλε διαβάζεις τι γράφεις? Σοβαρά τώρα. PC What? Θες να μου πεις πως ότι είδαμε στο meeting ήταν από PC? Τέτοια να λες, να παραπλανείς τον κόσμο. Από τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα, καλύτερα μην μπεις καν στον κόπο να ποστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 mtzs, Ναι προφανώς υπάρχουν PC Gamers που θέλουν τα γραφικά πάντα Very High και με AA και γι' αυτό τα σκας.. Αλλιώς μπορείς να συμβιβαστείς σε Medium Details με μια κάρτα των 150Ε Παίξε εσύ στην κονσόλα τώρα με κάτι αναλύσεις του στυλ 1024*600, ούτε καν Native 720P, να έχεις και 30FPS τα οποία 30 πάνε και 15 και άσε τα υπόλοιπα.. Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Φίλαράκι.... πόσο πόνο έχεις φάει; Ξελαμπικάρισε λίγο. Έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις