Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 ναι. Εξαλλου και οι περισσοτεροι devs αυτο λενε οτι αυτο προτιμουν. Δεν θελουν σε καμια περιπτωση να πεσει η αναλυση ή το οποιοδηποτε visual για να κερδισουν frames.  Στις κονσολες τοσα χρονια στα 30fps παιζουμε, τωρα εχουμε γινει ολοι πολυ σχολαστικοι με τα framerates και perfomance. Kαλο ειναι δεν λεω, αλλα να μην ξεχναμε φυσικα οτι μιλαμε για κονσολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Brandname. Παίζει τεράστιο ρόλο το μπράντνεϊμ όπου την τελευταία δεκαετία το "πλεϊστεισιον" έχει γίνει συνώνυμο του gaming. "Παίζει πλεϊστεϊσιον ο Καραμανλής" έλεγαν, ακόμη και αν είχε Xbox που λέει ο λόγος. Επίσης εδώ και 15 χρόνια μέσω του Champions League σταθερά διαφημίζεται η κονσόλα σε ένα κοινό 100άδων εκατομμυρίων τηλεθεατών.

2. Τραγικό marketing απο την MS που πραγματικά αυτοκτόνησε με τις αρχικές τις επιλογές. Και όπως λένε, πολλές φορές η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική. Όσες προσφορές δηλαδή και να βάλει η MS, πάντα ο κόσμος θα κρατάει μια πισινή για το One. Και κακά τα ψέμματα, η διαφορά μεταξύ των multiplatform παίζει ρόλο.

• Like 3

Ειδικα για το 1 εχεις απολυτο δικιο. Ετσι εχει περασει εδω και χρονια στον κοσμο το gaming. Νομιζω οτι στην Ελλαδα ειδικα,  ποτε το ps δεν ηταν κατω απο το xbox σε πωλησεις.

Νομίζω σε όλη την Ευρώπη (πλήν Αγγλίας), το PS ήταν πάντα μπροστά διαχρονικά. Δεν ξέρω αν γύρω στο launch του PS3 και μέχρι το '08-'09 ήταν μπροστά το 360 σε κάποιες χώρες, αλλά τα τελευταία χρόνια ξαναπέρασε μπροστά και το PS3. Επι PS2 δεν το συζητάμε, ουσιαστικά ήταν μονοπώλιο οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν.

Ειδικα για το 1 εχεις απολυτο δικιο. Ετσι εχει περασει εδω και χρονια στον κοσμο το gaming. Νομιζω οτι στην Ελλαδα ειδικα,  ποτε το ps δεν ηταν κατω απο το xbox σε πωλησεις.

Ηταν σε εποχες xbox360 vs ps3.

Σε ολη την ευρωπη και παντου το ps3 ηταν κατω του xbox360 σε πωλησεις απλα στο τελος το ps3 ισοσταθμησε λιγο τη διαφορα.

o καθένας το μακρύ του και το κοντό του λέει στο thread του ps4, 28 games πάνω απο 75 στο μετακριτικ ,για μια χρονιά είναι καλά, δεν θα μιλήσω καν για τον ανταγωνισμό όποιος θέλει πιστέυει τους παπάδες για το ποια κονσόλα έχει τα "καλύτερα" games , πάτε στο μετακριτικ και δείτε

Τελικά είναι απίστευτο το μάρκετινγκ της σονυ. Αλληλούια

• Like 2

Τελικά είναι απίστευτο το μάρκετινγκ της σονυ. Αλληλούια

Απίστευτο είναι το marketing της MS που κατάφερε και έσωσε το wiiu και επανέφερε τη Nintendo στο προσκήνιο !!! :-D

• Like 10

Απίστευτο είναι το marketing της MS που κατάφερε και έσωσε το wiiu και επανέφερε τη Nintendo στο προσκήνιο !!! :-D

απλά τα έσπασε το comment σου ακόμα γελάω

tilemaxx παλίκαρε έχεις άποιρο δίκαιο για το champions league, όταν μιλάμε για ευρώπη και gaming μιλάμε για playstation στις κονσόλες, έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο, ενώ στην αμερική που λατρέυουν nba-american football-baseball έχουν άλλη κονσόλα να μαρκετάρει εκεί. είναι πολύ δυνατή κίνηση της sony να έχει το champions league.(όπως και της heineken!!!! :P )

1. Brandname. Παίζει τεράστιο ρόλο το μπράντνεϊμ όπου την τελευταία δεκαετία το "πλεϊστεισιον" έχει γίνει συνώνυμο του gaming. "Παίζει πλεϊστεϊσιον ο Καραμανλής" έλεγαν, ακόμη και αν είχε Xbox που λέει ο λόγος. Επίσης εδώ και 15 χρόνια μέσω του Champions League σταθερά διαφημίζεται η κονσόλα σε ένα κοινό 100άδων εκατομμυρίων τηλεθεατών.

2. Τραγικό marketing απο την MS που πραγματικά αυτοκτόνησε με τις αρχικές τις επιλογές. Και όπως λένε, πολλές φορές η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική. Όσες προσφορές δηλαδή και να βάλει η MS, πάντα ο κόσμος θα κρατάει μια πισινή για το One. Και κακά τα ψέμματα, η διαφορά μεταξύ των multiplatform παίζει ρόλο.

Φίλε Tile, σε γενικές γραμμές συμφωνω, σχετικά με τα bolded όμως δεν ξέρω...

Πριν μερικούς μήνες (όπως έγραφα και εδώ μέσα) ημουν ετοιμότατος να πάρω PS4...όχι μόνο δεν το πήρα αλλά το σκέφτομαι και σοβαρά τώρα και εξηγώ : έλλειψη software.

Το Destiny bundle φαινόταν πολύ δελεαστικό, έλα όμως που βγήκε πατάτα το παιχνίδι...απο 'κει και πέρα τι ? Μιλάω για να αγοράσει κανείς ΤΩΡΑ την κονσόλα...Driveclub ? Μπα φιλε, δε με ενδιαφέρουν τα ραλάκια συν του οτι φαίνεται μετριότατο και αυτό ? τι άλλο ? Δεν βλέπω τίποτα σημαντικό (για εμένα και τα γούστα μου) πλην ενος Bloodborne, τα Uncharted και τα υπόλοιπα...καλο 2016...

Ελα όμως που ενώ δεν το σκεφτόμουν καν για XONE τα πακετάκια που θα βγάλει τώρα φαίνονται πολύ ενδιαφέρον (Sunset over.White bundle).Bάλε και κάποια άλλα παιχνιδάκια που έχει το One, το οτι η υπηρεσια Live δεν πέφτει κάθε 3 και λίγο (το PSN γ@νήθηκε τον τελευταίο καιρό απο αυτά που βλέπω) και...ναι...

Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός φίλε μου, software > hardware ΠΑΝΤΑ οτι και να λέμε.

Η MS πέρα απο τις εμετικές αηδίες που πήγε να κάνει στην αρχή - και λόγω αυτών - τρέχει και δεν προλαβαίνει και αυτό βγήκε καλό για εμάς, ωραίο πράμα ο ανταγωνισμός και κυριολεκτώ...

Η sony απο την άλλη, δεν ξέρω ρε παιδιά, είναι σαν να επαναπαυτηκε στις δαφνες της λόγω του αρχικού προβαδίσματος, OS update ΑΚΟΜΑ περιμένουνε όλοι, οι τίτλοι μέχρι στιγμής είναι λιγότεροι (και απ'οτι φαίνεται χειρότεροι), οι αποκλειστικότητες πουθενά, γενικά, μια αναμονή...αναμονή ΜΠΑΣ και δούμε επιτέλους κανα' Last guardian, αναμονή U4, αναμονή για το The order, αναμονή για...γενικά, σε μια αναμονή για τα πάντα...Μου θυμίζει PS3 εποχές που περιμέναν ολοι τους "σωτήρες" του software όπως FF (το emo, δεν θυμαμαι τιτλο), Last Guardian (που ακομα το περιμενουμε και αν...), R* Agent κτλπ κτλπ...

Εντομεταξύ, το XONE έχει και ενα RYSE, ενα Sunset overdrive, ενα FH2, Halo MC collection κ.ο.κ...

Κοινώς, ενω θα έπρεπε να ισχύει αυτό που λές (στην περίπτωση μου πάντα)...δεν...ίσα-ίσα το αντίθετο κιολας, είνια σαν η Sony να προσπαθεί να μέινει πίσω ρε γμτ...σαν να αυτο-σαμποταρεται (κατι στο οποίο πάντα υπήρξε καλή δυστυχώς).

Δυστυχώς - και πάντα ΙΜΟ - πέραν του γεγονότος οτι το PS4 έχει καλύτερο hardware...

Θα δείξει, πάντως, το να πάει και να σκάσει κάποιος ενα 500-άρικο (κονσόλα+game+συνδρομή) σήμερα για οποιαδήποτε κονσόλα αποτελει ακόμα δύσκολη επιλογή καθώς δεν υπάρχουν ακόμα "must" τίτλοι - και μην μου πει κανείς "μα ρε φίλε είναι ακόμα νωρίς" - πότε θα πρέπει να αγοράσει κανείς καινούριο μηχάνημα ? 3-4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του για να έχει κανα' τιτλο της προκοπής ?

• Like 4

red1, έχεις δίκιο σε πολλά που λες (ειδικά περί software updates και psn, όπου είναι, δυστυχώς προβλέψιμα, απαράδεκτη η Sony) ωστόσο, μια παρατήρηση (με την ουδέτερη έννοια της λέξης, όχι την αρνητική).

Αν μετράμε Ryse και Halo MC collection μετράμε και Infamous Second Son/First Light και Last of Us ;)

Η μεγάλη έλλειψη του PS4, για μένα, ώς τώρα είναι ότι δεν έχει σοβαρό racing game. Και όταν λέω σοβαρό δεν εννοώ απαραίτητα sim, εννοώ κάτι καλό και πλήρες, τη στιγμή που το Χ1 έχει όχι μόνο ένα, αλλά δύο Forza ήδη. 

Και κάτι τελευταίο, για το perspective κυρίως. Υπάρχουν παιχνίδια να παίξει κανείς αρκετά και στις δύο κονσόλες. Μπορεί να μην είναι αποκλειστικά, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό ζήτημα όταν δε μιλάμε για Nintendo, επειδή δεν περιμένεις μόνο τα αποκλειστικά για να παίξεις κάτι καλό. Το λέω αυτό επειδή ανέφερες το Destiny ως κίνητρο αγοράς της κονσόλας και ότι αφού βγήκε μέτριο άρχισες να σκέφτεσαι να πάρεις X1. Παιχνίδι που βγήκε και στις δύο κονσόλες, και μάλιστα χωρίς καμία διαφορά σε επιδόσεις, άρα - λογικά - χωρίς να φέρει κίνητρο προτίμησης μιας κονσόλας έναντι μιας άλλης. 

• Like 3

Μη συγκρινεις Ryse με Infamous.

Μακραν καλυτερο το Infamous, πιστεψε με

Το infamous τουλαχιστον ειναι παιχνιδι. Το Ryse δε ξερω πως να το ονομασω. Tech Demo ισως;  Προσωπικα δεν εχω παιξει πιο επαναλαμβανομενο παιχνιδι μεχρι αηδιας....  Φυσικα και το σωζει το Setting της Ρωμης και τα γραφικα. Και το 6 που του βαλανε πολυ ειναι

Ολο το παιχνιδι ειναι το εξης Button combo

Α: αποκρουση του εχθρου

Χ και ξανα Χ να πεσει λιγο ξυλικι

RT + X + X.

Και παει λεγοντας !!!!!

Αυτο θα πει Gameplay.

Vole, 1000 δικαια έχεις αδερφέ, απλά, τα εγραψα λίγο γρήγορα προσπαθώντας να πω πως η Sony αρχίζει να μένει ολίγον τι πίσω...
Η MS είπαμε, λόγω των αρχικών (αποτυχημένων) σχεδίων της...ΤΡΕΧΕΙ και προσπαθεί (πλέον) να σε δελεάσει...ΒΓΑΖΕΙ και κανα' game αμα λάχει σε σχέση με το PS4 όπου...θα μείνουμε νηστικοί για καιρό ακόμα απ'ότι φαίνεται αδερφέ...τελευταία "μεγάλη" αποκλειστικότητα το Driveclub...με πιάνεις ? Aλλη μια μετριότητα δυστυχώς...To one έχει και 2 Forza τουλάχιστον...Αμα περιμένεις κανα' ραλάκι της προκόπας στο μπλεϊστέσιο...καλό 2017 για το επόμενο Gran Turismo...

Βλέπεις και κατι μαλ@κίες/κουλά (βλέπε: Ubisoft "parity" για το Αss.Creed unity) και...κλαίς...(βλέπε: ακομα και το hardware που ειναι πιο δυνατό στο PS4...)

ΔΕΝ έχει φίλε μου games της προκοπής και επίσης, η Sony έχει αρχίσει να lag-άρει πίσω απο την MS όσων αφορά το software...
Θέλεις και μια πρόβλεψη ? ο άλλος "σωτήρας" του gaming, το The Order θα βγεί και αυτό μια μετριότητα και μισή κρίνοντας ολα αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα (βλέπε: κλώνος GOW με QTE παντού και SP only)...

Τι άλλο μένει ? Eνα Bloodborne και...Witcher3 το οποίο είναι Multiplatform...500 € για να παίξεις 2 games...Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός :)

Και το infamous τα γραφικά το σώζουν. Το 8αρι που έχει στο metacritic πολύ του είναι.Εχω προσπαθήσει να ασχοληθώ με τη σειρά απο το ps3 και δε καταφέρνω να δω τι σκατα βρίσκουν σε αυτό το παιχνίδι.Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό αλλά και 3 φίλοι που το έχουν παραπάνω απο 3 ώρες δε το έπαιξε κανείς τους.Με λίγα λόγια αποκλειστικό που να σε κάνει να πάρεις την κονσόλα ακόμα δεν έχει. Εγώ ήθελα να το πάρω λόγο Killzone που λατρεύω αλλά και αυτό το κατέστρεψαν. Πολύ έμφαση στα γραφικά δίνουν εκεί στη Sony και απο gameplay τίποτα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...