Darthvader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα του xbox one, που έχει αναφερθεί πολλάκις, είναι η esram η οποία δυσκολεύει τους devs και δεν έχει αρκετό μέγεθος για να μπορεί να ανταπεξελθει σε 1080p με full effects ή σωστότερα με αντιστοιχα του PS4. Είναι καθαρά θέμα αρχιτεκτονικής (τραγική ειρωνία ...το xbox one υιοθετησε αρχιτεκτονική ps3, δηλαδή δυο διαφορετικές ram). Αν θυμάμαι καλά ο cerny είχε δηλωσει ότι προτιμούσε την gddr5 εναντι ddr3 και esram ακόμα και με bandwidth 1000gb/sec! Επίσης στην esram οφείλεται και η χειρότερη gpu. Στην επόμενη γενιά και με τον spencer στο τιμόνι θα δούμε δυνατότερο xbox.... Κατα τη γνώμη μου το xbox one στις περισσότερες κατηγορίες ,πλήν των multi, εχει καλύτερο line up αλλά θαβεται από το βλακώδες marketing. Πραγματικά η ms σε αυτό τον τομέα πάσχει. Εχει καταφέρει να είναι μισητή στο αγοραστικό κοινό και ταυτόχρονα το xbox one να εδραιωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού σαν ψοφιο. Δυστυχώς ακόμα και αριστα games όπως το horizon 2 δεν πουλάνε όπως θα επρεπε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πόσο ενόχλησε τον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν το έπαιξα αλλά όλοι λέγανε ότι ήταν αισθητό...το θέμα είναι ότι είχε αρκετά drops ενώ το Last of Us πχ δεν είχε anyway αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι η αιτία τα frames που το ps4 πουλάει περισσότερο από το XBOX Εγω που τα ψαχνω γενικα αυτα, το Tomb, σε πολυ λιγα σημεια ειχε frame drops οπου δλδ γινοταν πανικος. Αλλα δεν σου χαλαγε το gameplay. Ναι δεν αφησα πουθενα στα σχολια μου να εννοηθει οτι το ps4 πουλαει λογω των 60 Ανεφερα οτι οι κονσολες ειναι ιδιες και αποδιδουν το ιδιο, αλλα οι devs ριχνουν το βαρος στο ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 σε ποια παιχνίδια ακριβώς προσπαθεί τα 60fps η SONY και μάλιστα τα καταφέρνει κάποιες φορές?...στο remastered του Last of us ή του Tomb Raider που είχε frame drops?...ούτε η MS ούτε η SONY στοχεύουν τα 60 fps στα καινούρια παιχνίδια επίσης ποια είναι τα exclusives ΑΥΤΗΝ την στιγμή που δικαιολογούν να παίρνει κάποιος PS4 και όχι ΧΒΟΧ...συμφωνώ με kostiger...ότι πολλοί έχουν μείνει στις χάλια ανακοινώσεις της MS του 2013 (έχω ακούσει πωλητή σε ΠΛΑΙΣΙΟ να λέει ότι το ΧΒΟΧ έχει DRM lol) Δες εδω. Και για εμενα ο κοσμος τιμωρησε την ms και την αλλαζονεια που εδειξε με το xbox one απο την επιτυχια του xbox360 και πολυ καλα τους εκανε. Και καλο ειναι να μεινουμε on topic γιατι τοση ωρα μου φαινετε εχουμε ξεφυγει λιγο απο το τοπικ που ειναι μονο για το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ποδοσφαιράκια βλέπω, remastered, arcades και 60fps (targeted)...θες να πεις κάτι με την λίστα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Απλά δεν υπάρχουν gamers πλέον παίδες. Ο κόσμος ακολουθεί μια εταιρεία λες και είναι ομάδα ή κόμμα.Βλεπεις ενα wiiu να έχει μακραν τα καλύτερα exclusives και να μη πουλάει αν και λόγο έλλειψης multiplatform το καταλαβαίνω. Βλέπεις ενα xbox one να εχει διορθώσει ολα τα λάθη που πήγε να κάνει, με τρομερές προσφορές πλεον για να το αγοράσεις, με επιθετική πολιτική αρπαζοντας κορυφαίο παιχνίδι για την πάρτη της και ομως η Sony να πουλάει σα ζεστά ψωμάκια τις κονσόλες της.Πραγματικα είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα είχε ενδιαφέρον να γινόταν μια δημοσκόπηση και να μαθαίναμε για ποιο λόγο προτιμά PS4. Έχει να κάνει με το brand καθαρά; Τα παιχνίδια (αυτή τη στιγμή το Χ1 θεωρώ ότι έχει καλύτερο lineup) ; Για μενα ειναι εξαιρετικα απλη η απαντηση. Το brand. Αλλα οχι επειδη ως ονομα ακουγεται ωραιο, αλλα γιατι ποτε μεχρι σημερα δεν εχει απογοητευσει. Aν η πιο απογοητευτικη κονσολα της Sony ειναι το ps3, που στα 8 χρονια ζωης του ειχε 4-5 ''game of the year'' exclusive παιχνιδια ή προτασεις, τοτε ο κοσμος δεν εχει λογο να μην παει στο 4(ανεξαρτητα απο το αν θα αγορασει κι αλλη κονσολα). Tης εκατσαν και μια χαρα ολα τα υπολοιπα(καλυτερα multiplatform,καλη τιμη,κακη πολιτικη MS κτλ), οποτε απο το υποτιθεται αποτυχημενο ps3(πρωτη hardcore κονσολα σε πωλησεις) ξαναγυριζει σε επιτυχιες psone.ps2. Υπαρχει κοσμος που λιγο τον ενδιαφερει ποιος εχει καλυτερα παιχνιδια τον πρωτο μηνα ή τον πρωτο χρονο, μιλαμε για κονσολες 6-8 ετων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Βασικά το τμήμα marketing της Sony πρέπει να πάρει βραβείο. Η δουλειά τους σε αυτον τον τομέα είναι εκπληκτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 http://www.gamespot.com/articles/ps4s-2-0-update-lets-you-listen-to-your-music-whil/1100-6423005/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Βασικά το τμήμα marketing της Sony πρέπει να πάρει βραβείο. Η δουλειά τους σε αυτον τον τομέα είναι εκπληκτική. Μπαααααα, οι πατατιες της MS την εκαναν να φαινεται ετσι (απο το σχεδιασμο της κονσολας που πιαστηκανε κωτσοι εως και το αρχικο μαρκετινγκ). Οι της Sony εκαναν τα αυτονοητα πατωντας πανω στις μαλακιες της MS Πηρε φορα στην αρχη και λογικο ειναι να συνεχιζει ακαθεκτη. Θα πρεπει να περασουν 2-3 χρονια ωστε να εδραιωθει η αποψη οτι η MS προσφερει καλυτερο συνολικα πακετο (τιμη, exclusives). Αυτη τη στιγμη σιγουρα εχει το προβαδισμα αλλα τι να το κανεις, οταν εχεις μεινει πισω στην αρχη. Ειναι η ακριβως αντιθετη περιπτωση απο την προηγουμενη γενια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σαφως και το τμημα marketing της Σονυ επαιξε καταλυτικο ρολο στην καταπλήκτικη ως τωρα εμπορικη πορεια της κονσολας και ειναι και μεταξυ των παραγοντων επιτυχιας, τους οποιους υπονοησα στο προηγουμενο σχολιο μου.. Και φυσικα συμφωνω εννοειται οτι εχουμε πληρη αντιστροφη ρολων, εναντι της προηγουμενης γενιας. Να δουμε αν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση για τους ανθρωπους της MS, τωρα που...αφιππευσαν το καλαμι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το xbone με το που το βλέπεις νομίζεις πως θα αγοράσεις ένα bluray player που απλώς παίζει και παιχνίδια .Η ΜΣ δεν πλάσαρε νομίζω το xone σαν ΤΗΝ κονσόλα παιχνιδιών αλλά σαν ΚΑΙ κονσόλα παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τους τελευταιους μηνες αρχισε να αλλαζει λιγο το ''all in one'' που ελεγε γιατι εβλεπε συνεχως πελατες να χανονται και να πηγαινουν στο αντιπαλο στρατοπεδο. Πλεον συμφερει περισσοτερο το one βασει τιμης και των games που εχει τωρα. ( κατα την γνωμη μου ) Aλλα να μεινουμε on topic, εδω μιλαμε για το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 o καθένας το μακρύ του και το κοντό του λέει στο thread του ps4, 28 games πάνω απο 75 στο μετακριτικ ,για μια χρονιά είναι καλά, δεν θα μιλήσω καν για τον ανταγωνισμό όποιος θέλει πιστέυει τους παπάδες για το ποια κονσόλα έχει τα "καλύτερα" games , πάτε στο μετακριτικ και δείτετο Uncharted 4 λογικά θα τρέχει 1080p /30fps. και περιμένω τρελά visuals. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 E ναι θα ειναι μεγαλη και συγχρονως ευχαριστη εκπληξη να καταφερει η nd το 1080p 60fps στο Uncharted 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 E ναι θα ειναι μεγαλη και συγχρονως ευχαριστη εκπληξη να καταφερει η nd το 1080p 60fps στο Uncharted 4. το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος? 60fps ή Stunning visuals? εγώ νομίζω η πλειοψηφία θέλει το 2ο,να τους πέσει το σαγώνι, μέχρι στιγμής τπτ δεν φαίνεται Next gen, όλοι περιμένουμε το uncharted. για να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις