Vole Maulder Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μου θυμίζει πολύ παλιότερα Resi, κι αυτό είναι ακριβώς ό,τι ήλπιζα από αυτό το παιχνίδι. Ειδικά αυτό το boss - αν ήταν boss - στη φάση που σε πέτυχα χτες. Περιμένω επιβεβαίωση από τον φίλο μου με τον οποίο κάνουμε gamesharing για να το τσιμπήσουμε Από γρίφους τι λέει; Εχει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ....μολις τσιμπισα την προσφορα του battlefield 4 μαζί με το Premium από EU 44.98 ευρώ...ειχε και 10% έκπτωση για τα μελοι του PS plus....στο US store δεν έχει μπει ακομη καμία έκπτωση ....προς το παρών... και εγώ πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 λοιπον εγω εβαλα τον 2ρο λογαριασμο απο αμερικη. Ολα οκ. Φαινετε ποιο ενδιαφερον διοτι εχει περισοτερα apps και καλουδια. Αλλα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε?? Μπορει το πσ4 να φαινετε σαν να μπενει απο αμερικη? Μπορει να δουλεψει proxy? Πχ εχω προγραμα που εχει αμερικανικο προξυ, αλλα αυτο ειναι για το πισι, δεν νομιζω οτι επειδη το ενεργοποιο στον υπολογιστη οτι και το πσ3 θα δειχνει σαν να ναι απο αμερικη. Τα free tv shows σας παιζουν? hmmmm Μιας και ηδη χρησιμοποιω το σαιτ αυτο, unblock us (3,5 ευρο τον μηνα), ειδα οτι εχει οδηγο για να βαλεις τους proxy servers του στο πσ4. Τους εβαλα και ηδη παιζω το app vidzone που πρην μου ειχε βγαλει σφαλμα οτι δεν παιζει στην περιοχη μου. Τωρα βλεπω βιντεο κλιπς κανονικα. Αν μπορεις να δουλεψεις hullu, netflix, playstation now ....κτλπ....ειναι γαμω τις φασεις. Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει παιχνιδι ps3 απο το ps now?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 PS4 System Software Preview – USB Music Player, New Home Screen Colors, More Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiden5 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Απο γριφους οχι δεν εχει τπτ τρομερο μεχρι στιγμης, ουσιαστικά οι εχθροι θελουν σκεψη κ τακτικη ειδικα οταν δεν εχεις πυρομαχικα, μπορεις να τους προσεγγισεις κ με stealth να τους ξεκανεις. εχει μεγαλη δυσκολια το παιχνιδι στο survivor επιπεδο που ειναι η μεσαια δυσκολια θεωρητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 September 2014 NPD: PS4 outsells Xbox One despite Microsoft giving away a free game with its new console Estimates put the PS4 at around 550,000 units sold in September.....That is nine months in a row that the PS4 has outsold the Xbox One. http://venturebeat.com/2014/10/16/september-2014-npd-ps4-outsells-xbox-one-despite-microsoft-giving-away-a-free-game/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Απο γριφους οχι δεν εχει τπτ τρομερο μεχρι στιγμης, ουσιαστικά οι εχθροι θελουν σκεψη κ τακτικη ειδικα οταν δεν εχεις πυρομαχικα, μπορεις να τους προσεγγισεις κ με stealth να τους ξεκανεις. εχει μεγαλη δυσκολια το παιχνιδι στο survivor επιπεδο που ειναι η μεσαια δυσκολια θεωρητικα. Ποιο το evil within ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 September 2014 NPD: PS4 outsells Xbox One despite Microsoft giving away a free game with its new console http://venturebeat.com/2014/10/16/september-2014-npd-ps4-outsells-xbox-one-despite-microsoft-giving-away-a-free-game/ Θα είχε ενδιαφέρον να γινόταν μια δημοσκόπηση και να μαθαίναμε για ποιο λόγο προτιμά PS4. Έχει να κάνει με το brand καθαρά; Τα παιχνίδια (αυτή τη στιγμή το Χ1 θεωρώ ότι έχει καλύτερο lineup) ; Ή μήπως η πολιτική που ήθελε να ακολουθήσει η MS; Αμφιβάλλω ότι είναι το τελευταίο μιας και ο κόσμος - όπως έχουμε σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν- δεν συνηθίζει να "τιμωρεί" τις εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ο περισσοτερος κοσμος, μαλλον δεν θα εμαθε ποτε τα οσα εκτυλιχθηκαν στην περυσινη Ε3...Συν οσους εμαθαν , αλλά ξεχασαν, μαλλον θα συμφωνησω με το Βουρδουλα. Αλλου πρεπει να εστιασουμε, προκεινενου να δουμε τα αιτια, αυτης της απροσμενης ( ; ) επιτυχιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και παλι ειναι θεμα προτιμησης των exclusives στον καθενα απο εμας. Γιατι το ψαχνουμε ακομα αυτο δεν καταλαβαινω. Οι κονσολες ειναι ιδιες, χρησιμοποιουν την ιδια τεχνολογια (APU) και εχουν γενικα πανομοιοτυπη αρχιτεκτονικη στα σπλαχνα τους. Αποδιδουν το ιδιο στα games, απλα το βαρος εχει πεσει στο ps4 απο τους devs ή καπου εχει γινει οντως πατατα(υποψιαζομαι απο την ram του xbone) απο την ms, και βλεπεις σε αρκετα games το xbone να ειναι στα 720p και στην αναλυση που ανακαλυψαν απο καπου τα 900 κατι p..Αντιθετα το ps4 εχει παιχνιδια στα 1080p και προσπαθει σε μερικα για τα 60 frames, σε αλλα τα καταφερνει, σε αλλα οχι και τοσο. Η ms ακομη πληρωνει την e3 του 13 πριν το launch της κονσολας και δυσκολα το γυριζει αυτο. Καταφερε να κανει κακο ονομα η ms και η Sony διαφημιστικα τους διελυσε. Θα συμφωνησω οτι δεν συνηθιζεται ο κοσμος να τιμωρει αλλα σε αυτη την περιπτωση αλλα οταν βλεπεις τον αμερικανο, βαμμενο xboxακια που περιμενε σαν τρελος το xbox 720/infinity και τελικως οπως το ονομασαν ως xbox one, να το εγκαταλειπει και να πηγαινει προς την ιαπωνικη μερια, εκει τους τιμωρησε κατα την γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και παλι ειναι θεμα προτιμησης των exclusives στον καθενα απο εμας. Γιατι το ψαχνουμε ακομα αυτο δεν καταλαβαινω. Οι κονσολες ειναι ιδιες, χρησιμοποιουν την ιδια τεχνολογια (APU) και εχουν γενικα πανομοιοτυπη αρχιτεκτονικη στα σπλαχνα τους. Αποδιδουν το ιδιο στα games, απλα το βαρος εχει πεσει στο ps4 απο τους devs ή καπου εχει γινει οντως πατατα(υποψιαζομαι απο την ram του xbone) απο την ms, και βλεπεις σε αρκετα games το xbone να ειναι στα 720p και στην αναλυση που ανακαλυψαν απο καπου τα 900 κατι p..Αντιθετα το ps4 εχει παιχνιδια στα 1080p και προσπαθει σε μερικα για τα 60 frames, σε αλλα τα καταφερνει, σε αλλα οχι και τοσο. Η ms ακομη πληρωνει την e3 του 13 πριν το launch της κονσολας και δυσκολα το γυριζει αυτο. Καταφερε να κανει κακο ονομα η ms και η Sony διαφημιστικα τους διελυσε. Θα συμφωνησω οτι δεν συνηθιζεται ο κοσμος να τιμωρει αλλα σε αυτη την περιπτωση αλλα οταν βλεπεις τον αμερικανο, βαμμενο xboxακια που περιμενε σαν τρελος το xbox 720/infinity και τελικως οπως το ονομασαν ως xbox one, να το εγκαταλειπει και να πηγαινει προς την ιαπωνικη μερια, εκει τους τιμωρησε κατα την γνωμη μου. σε ποια παιχνίδια ακριβώς προσπαθεί τα 60fps η SONY και μάλιστα τα καταφέρνει κάποιες φορές?...στο remastered του Last of us ή του Tomb Raider που είχε frame drops?...ούτε η MS ούτε η SONY στοχεύουν τα 60 fps στα καινούρια παιχνίδια επίσης ποια είναι τα exclusives ΑΥΤΗΝ την στιγμή που δικαιολογούν να παίρνει κάποιος PS4 και όχι ΧΒΟΧ...συμφωνώ με kostiger...ότι πολλοί έχουν μείνει στις χάλια ανακοινώσεις της MS του 2013 (έχω ακούσει πωλητή σε ΠΛΑΙΣΙΟ να λέει ότι το ΧΒΟΧ έχει DRM lol) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αυτα που ανεφερες στο μεταξυ ηταν κομπλε και σπανια ειχαν frame drops. Δεν λεω για το killzone ή το infamous οπου εκει οντως το framedrop παει συννεφο. Οπως ειπα, προσπαθει τουλαχιστον. Καμια κονσολα δεν εχει κατι το ουαου αυτη την περιοδο. Το halo περιμενουν απο την μια, το uncharted περιμενουν απο την αλλη. Edit: Δεν πιστευω να θελεις solid ακατεβατο 60 fps σε κονσολα, δεν ειναι pc. Above 30 να ειναι και με μεσο ορο 45 να ειναι, ευπροσδεκτο μου ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το Last of Us ήταν κομπλέ, το Tomb Raider όχι και είχε γίνει και εκτενής ανάλυση από το digital foundry κανένα uncharted δεν ήταν 60fps...αν καταφέρουν τώρα αυτό μπράβο τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ασε την αναλυση του digital foundry ρε συ. Εσυ το επαιξες; Σε ενοχλησε τοσο πολυ τo framerate του Tomb; Εμενα οχι. Στο killzone ναι με ενοχλουσε γιατι φαινοταν εντονα αφου ειναι first person shoot em up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το πόσο ενόχλησε τον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν το έπαιξα αλλά όλοι λέγανε ότι ήταν αισθητό...το θέμα είναι ότι είχε αρκετά drops ενώ το Last of Us πχ δεν είχε anyway αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι η αιτία τα frames που το ps4 πουλάει περισσότερο από το XBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις