Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορουσες να του στειλεις προσωπικο μυνημα ξερεις.

Και αν το ειχα κανει τρολ πως θα ειχες μετα κατι να γραψεις;

Για σενα φροντιζω βρε.... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τα νέα παιχνίδια στο psn store είναι 10+ ευρώ ακριβότερα;

Πχ το evil within το βρίσκω 50 ευρώ στο mediamarkt και στο store 65.

Γενικά το 69.99 παίζει πολύ. Πάντα έτσι ήταν;

πάντα έτσι μαλακία είναι το psn store.

θα επρεπε τα παιχνίδια να κοστίζουν τουλάχιστον 50% κάτω. όπως το ανεβαζεις στο ιντερνετ το παίρνει ο πελάτης. κανένα κόστος τίποτα! ουτε υλικά να φτιάξεις κουτί και δισκάκι, ούτε μεταφορικά καυσιμα παλέτες και δύκτιο διανομής για τα καταστήματα. ούτε τι φπα ζητάει το καθε κράτος.

κανονικό οικονομικό γρανάζι. προφανώς γιαυτο δε θέλουν να το χαλάσουνε.

• Like 3

Κοίτα, κόστος για να συντήρησουν τους servers, τον λογαριασμό σου κτλ υπάρχει. Δεν έχω να είναι πιο φτηνά, αλλά να κάνουν το ίδιο.

Πχ, γιατί στο αμερικανικό store οι τιμές είναι στο 59.99;

Δεν παίζει με τίποτα όμως συγκριση, το κόστος ενός άυλου παιχνιδιού σε ένα σερβερ με το κόστος που θελει να φτάσει το hard copy στο ράφι του πλαισίου και του κοτσόβολου.

Για αυτό κάνουν τα στραβά ματια στο share της digital εκδοσης. Είναι λογικό να μην μπορούν να τα "σπασουν" με τους retailers. Προσωπική μου γνώμη είναι πως και με τα μισά λεφτά πάλι ακριβό είναι ενα game σε digital μορφή - "υπηρεσία αέρας". Αν είναι να πληρώσω digital στα 30 ευρώ προτιμώ να το πάρω μτχ.

• Like 2

Ξέρει κανείς αν πάρω από το us store game (π.χ. NBA2K15) αν θα μπορώ να παίξω online στο Ευρωπαικό το οποίο έχω PS PLUS ?

Όπως είπαμε και στον φίλο tzinos, μπορείς ναι. Δημιουργείς λογαριασμό usa account, τον κάνεις primary, αγοράζεις το παιχνίδι που θέλεις και ύστερα μπορείς να παίζεις κανονικά από το Ευρωπαϊκό σου account.

Έχω κάνει το ίδιο με το FIFA 15, και παίζω online κανονικά. 

Όπως είπαμε και στον φίλο tzinos, μπορείς ναι. Δημιουργείς λογαριασμό usa account, τον κάνεις primary, αγοράζεις το παιχνίδι που θέλεις και ύστερα μπορείς να παίζεις κανονικά από το Ευρωπαϊκό σου account.

Ετσι δουλευουν και τα dlc μεσα στο παιχνιδι ή όχι;

....μολις τσιμπισα την προσφορα του battlefield 4 μαζί με το Premium από EU 44.98 ευρώ...ειχε και 10% έκπτωση  για τα μελοι του PS plus....στο US store δεν έχει μπει ακομη καμία έκπτωση ....προς το παρών...

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...