Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια, νέος στο ps4 κι εγω. Μια ερώτηση μόνο. Μπορω να χρησιμοποιήσω ακουστικά στο χειριστήριο για να ακούω το παιχνίδι και να μην ακούγεται απο την τηλεόραση? κατι τέτοιο είχα διαβάσει θαρρώ... Αλλα όταν δοκιμάζω με ακουστικά δεν ακούγεται τίποτα. Ειναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω ή τίποτα αλλο που μου διαφεύγει?

Και sorry αν εχει απαντηθεί ήδη αλλα ειναι πολλές οι σελίδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...παιδια είναι ένα θέμα σχετικά με την χρήση του dual shock 4 στο pc το οποίο δεν μπορώ να το λύσω όσο και να έψαξα.Επειδη το χρησιμοποιώ και στο PC το πρόβλημα είναι ότι όποτε πατάω το share button και το PS button για να κανω το pairing ανοίγει η κονσόλα.Υπαρχει κάποιος τροπος να λειτουργήσει ανεξάρτητα η αναγκάστηκα κάθε φορα θα πρέπει να βγάζω την κονσόλα από την πρίζα....

...παιδια είναι ένα θέμα σχετικά με την χρήση του dual shock 4 στο pc το οποίο δεν μπορώ να το λύσω όσο και να έψαξα.Επειδη το χρησιμοποιώ και στο PC το πρόβλημα είναι ότι όποτε πατάω το share button και το PS button για να κανω το pairing ανοίγει η κονσόλα.Υπαρχει κάποιος τροπος να λειτουργήσει ανεξάρτητα η αναγκάστηκα κάθε φορα θα πρέπει να βγάζω την κονσόλα από την πρίζα....

Με bluetooth το συνδεεις στο pc?τεσπα εγω εχω βαλει το DS4windows και παιζει τζαμι με usb,δε χρειαστικε να κανω το παραμικρο μεχρι και το trackpad δουλευει αλλα το χω με usb συνεχεια.

....με το USB δεν υπαρχει πρόβλημα ,το ξερω....το πρόβλημα είναι στο wireless και αναγκάστηκα κάθε φορα πρέπει να βγάζω  τη κονσόλα από την πρίζα,για να κανω το pairing με το PC..

Bitstream γιατι την επεξεργασια του ηχου θα την κανει ο ενισχυτης σου. Τωρα DD ή DTS ειναι ενα θεμα, το 2ο θεωρειται πιο βαρυ σε πληροφορια και ειναι μεταγενεστερο του πρωτου, ομως πολλοι high-fideliστες θεωρουν το ντολμπι ντιτζικαλ (που ελεγε και ο Μακαρος) παρεξηγημενο. Οτι ταιριαζει καλυτερα στα αυτια σου..

Συγγνωμη που θα κανω hijack λιγακι αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν διαβαζει το thread του XBOX ONE ο maxplay.....13μηνες καρτες για το GOLD θα φερεις και ποτε;

παιδια βοηθηστε λιγο αμα ξερετε το θεμα, διοτι ψαχνω και δεν βρισκω ολοκληρωμενες οδηγιες. Επειδη τα 60 - 70 ρια ειναι αβασταχτα, μην πω αδικαιολογητα λεφτα, εχει κανεις ιδεα τι διαδικασια θελει για να αγωρασεις απο το αμερικανικο Plus store? Νομιζω δεν χρειαζεται να γινεις μελος του plus, απλα να εγγραφεις ωστε να μπορεις να αγοραζεις. Ξερω το σαιτ toy maxplay με τις us prepaid cards. Τα νεα παιχνιδια στο αμερικα ειναι 60 δολαρια που βγαινει γυρω στα 47 ευρο. Δεν ειμαι αμπαλος δηλαδη, εχω καταλαβει περιπου τι παιζει. Απλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι να προσεξεις οταν ανοιξεις λογαριασμο. Εχω και us proxy αν χρειαζεται! Ενοειται οτι εχω ελληνικο ps plus και ειναι primary account. πρεπει να ανοιξω λογαριασμο στο αμερικα με το ιδιο email, η' διαφορετικο email και pass? Και μετα στο πσ4 πως βαζω 2ρο λογοριασμο? Θα πρεπει να τους αλλαζω? Επισης να πω οτι το πσ4 ειχε χαλασει και το στειλα για repair και οταν μου ρθε αντικατασταση επρεπε να κανω deactivate το παλιο. Δεν ξερω αν επηρεαζει κατι στους λογαριασμους. Αν και θαρω οτι εχει σχεση μονο με το μηχανημα.

Αν εχει καποιος εμπειρια, η καποιο λινκ με οδηγιες, ας το πει. Επισεις τι γινεται με τα dlc. Για το online και τους servers δεν με νοιαζει και πολυ, σπανια παιζω ονλαιν ουτε παιχνιδια τυπου destiny, fps

Φίλε tzinos, εγώ έχω Ευρωπαϊκό βασικό account, και αγόρασα το FIFA 15, από us store και μου βγήκε στα 46€. Το παιχνίδι το παίζω κανονικά από το Ευρωπαϊκό account. 

Απλά θέλει να κάνεις ένα Αμερικάνικο account. Δεν έχει να προσέξεις κάτι το ιδιαίτερο. 

Κι εγώ την prepaid card για us account, την πήρα από το maxplay.gr

Νομιζω πρεπει να κανεις και τους δυο λογαριασμους primary αλλιως δεν θα μπορεις να παιξεις οτι κατεβαζεις στο us acc στο ευρωπαικο acc που θα ειναι το μοναδικο primary acc.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...