ggramenos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...παιδια σημερα σε ανυποψίαστο χρόνο την ώρα που έπαιζα με τον πιτσιρικά μου minecraft 9μμ- 10μμ έγινε ένα purchase του Alien ακριβός στις 9.49μμ χωρίς καν να μπω στη σελίδα του παιχνιδιού καθώς εκείνη την στιγμη παιζαμε.Στο λογαριασμό μου έχω ένα budget για.....της δύσκολες μέρες και έχω πάθει πλάκα μιας και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν....αν ξέρει κάποιος τη μπορεί να έχει συμβεί ας μου πει....ο λογαριασμός είναι στο Αμερικανικό PS store.... Εμείς το συνηθίζουμε; Και πώς αγόρασες ολόκληρο παιχνίδι "κατά λάθος"; ...ουτε εγω εγώ συνηθίζω τπτ .....και δευτερον,παραπανω αναφέρομαι στο....κατά λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γεια και απο μενα maxplay. Εχουμε παρει πολλοι απο εμας εδω καρτες σου, και χαιρομαι που εγινες και μελος εδω στο insomnia, για να εχουμε και μια παραπανω αμεσοτητα στην επικοινωνια μας και εδω στο φορουμ και στο section που σχετιζεται αμεσα με το αντικειμενο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να σημειωσω οτι ο κωδικος που στελνει ο Maxplay στο email ειναι σα "φωτοτυπια" σκαναρισμα του κανονικου κωδικου οπως ειναι στις PSN καρτες. Επομενως δεν υπαρχει κανενα θεμα fraud η code generator. Εχω ξαναπει οτι ειναι απολυτα αξιοπιστος και αν μη τι αλλο συμφερει η αγορα απο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxplay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλώς σας βρήκα φίλοι μου και σας ευχαριστω πολύ για την στηριξη σας.Ειναι πασιφανες οτι και η επιτυχία του Goldxbox οφειλεται στο οτι συσωμη η κοινοτητα των χρηστων του Live στηριξε την υπηρεσια αυτή όχι μονο με τις αγορες αλλά και με τις καλές κριτικές.Ευχομαι το ίδιο χρησιμη η υπηρεσια να ειναι και για το δίκτυο PSN και να την στηριξει ο κόσμος.Θελω να πω οτι οι τιμες εδω δεν ειναι το ίδιο φτηνες όπως στο Xbox Live , εντουτοις ειναι λίγο φτηνότερες όμως η υπηρεσία ειναι το ίδιο αξιόπιστη και αμεση.Στοχος ειναι να εχουμε τα PSN προιόντα αμεσα διαθεσιμα όλο το 24ωρο σε όλη την Ελλάδα ακόμα και για πληρωμή με μετρητά (ειδικα για φίλους που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχες και δεν υπάρχει καποιο φυσικο καταστημα κοντα τους για να αγοράσουν κάρτα PSN).Οι τιμές ειναι οι καλύτερες δυνατές που μπορουν να γίνουν και αν στο μελλον πρόκειται να τρεξει καποια ειδική προσφορά θα ενημερώνεστε προηγουμένως εδω.Ευχαριστώ πολύ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...ουτε εγω εγώ συνηθίζω τπτ .....και δευτερον,παραπανω αναφέρομαι στο....κατά λαθος... Ουπς, σε μπέρδεψα με τον φιτς, mea culpa Εβγαλες καμιά άκρη τελικά με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 έχω αγοράσει άπειρες φορές XBL κάρτες από τον φίλο Maxplay...πάντα ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση και στις καλύτερες τιμές...ξέρω φαίνεται σαν διαφήμιση αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται εγχώριες καλές προσπάθεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ξέρω φαίνεται σαν διαφήμιση αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται εγχώριες καλές προσπάθεις 1. Σαφως και δεν ειναι διαφημιση απο τη στιγμη που τα δινει στη καλυτερη τιμη της αγορας. (εστω και με μικρο οφελος στο καταναλωτη αυτη τη στιγμη). Μη ξεχναμε οτι μεχρι πριν λιγο καιρο εδινε το PSplus στα 30 οταν παντου ειχε 50. 2. Και στην ιδια τιμη να ειναι θεωρω πως πρεπει να στηριζεται η ανεξαρτητη προσπαθεια οταν μαλιστα αυτη ειναι καλη και αξιοπιστη σε σχεση με τα Plaisia Public, Κωτσους κλπ, εφοσον δεν ειναι εις βαρος του καταναλωτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Οταν υπαρχει ο ανταγωνισμος παντα υπαρχει οφελος για τον καταναλωτη. Δεν γινεται να κανουν παιχνιδι μονο οι πολυεθνικες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ουπς, σε μπέρδεψα με τον φιτς, mea culpa Εβγαλες καμιά άκρη τελικά με αυτό; ...όχι...το εχω αναρτήσει και στο επισημο PSN forum...αλλα ακομη τιποτα...ειδομεν!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...όχι...το εχω αναρτήσει και στο επισημο PSN forum...αλλα ακομη τιποτα...ειδομεν!!!! Θυμάμαι ένα σκηνικό ατόμου που έπαιζε με το DS4 στο PS3 και έκανε έτσι αγορά μέσα από το PS4 τυχαία, επειδή έπιανε το χειριστήριο και στις δύο κονσόλες. Δεν παίζει να έγινε τίποτα τέτοιο στη δική σου περίπτωση, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ολα καλα ρε φιλε maxplay αλλα ενα ρημαδι κενο αναμεσα στις παραγραφους δεν αφησες στη σεντοναρα που εγραψες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxplay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Συγνώμη εχεις δίκιο ειναι όντως πολλά αλλά αξίζει τον κοπο να αφιερώσει το μέλος του φορουμ 2 λεπτα να διαβασει το κειμενο γιατι θα βγει κερδισμενος.Επισης να πω οτι μην νομίζετε οτι όταν ειναι σε text ο κωδικός σημαίνει οτι ειναι και απάτη.Κάθε άλλο.Η απάτη εξαρτάται αποκλειστικά απο το αν ειναι αξιοπιστος ο πωλητης.Και εγω μερικές φορες πουλάω text κωδικούς και μάλιστα όταν ξεκίνησα πουλαγα μονο text αλλά όταν αυξηθηκε η κίνηση δεν ειχα χρονο να περνάω όλες τις κάρτες απο το προγραμμα που διαβαζει κειμενο πανω σε φωτογραφια και το εξαγει σε text και καποιες φορες το προγραμμα κανει και μερικά λαθακια (πχ το Β το εβγαζε 8) και πρεπει να τα διορθωνω χειροκινητα και ετσι με βολευει περισσοτερο να κοψω τη καθε καρτα απο τη φωτογραφια του σκανερ μια-μια στο image editor στον υπολογιστη (σε καθε σελιδα που βγαίνει απο το μηχανημα σκανερ χωρανε 10 καρτες που στη συνεχεια πρεπει να κοπουν στον υπολογιστη και να δωθει όνομα σε καθε φωτο ) γιατι περνει καπως λιγοτερο χρόνο.Αν ειναι αξιοπιστο το site (και δε μιλαω μονο για το δικό μου γιατι υπάρχουν και ξενα αξιοπιστα) μπορειτε να το εμπιστευτείτε και για text.Αν δεν ειναι αξιοπιστο, τοτε θα σας κλεψει ακομα και με μια scan φωτο που θα την εχει πουλησει σε 100 ανθρωπους.Για key generator δεν πεζει ξεχαστε το ειναι 100% απατη όπως το εξηγησα πριν.Αμα υπηρχε generator θα περναμε μια καρτα απο το πλαισιο και θα μας εβγαινε και αυτή χρησιμοποιημενη πραγμα που δεν γινεται με τιποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θυμάμαι ένα σκηνικό ατόμου που έπαιζε με το DS4 στο PS3 και έκανε έτσι αγορά μέσα από το PS4 τυχαία, επειδή έπιανε το χειριστήριο και στις δύο κονσόλες. Δεν παίζει να έγινε τίποτα τέτοιο στη δική σου περίπτωση, έτσι; ...κατι τετοιο δεν παιζει γιατι εχω μονο το PS4....αλλα υποψιάζομαι το PSbutton...δηλαδή όταν βγηκα από το ps store δεν βγηκα πατοντας τον κυκλο αλλα το PS button και.....απλα υποψιάζομαι στο παρασκηνιο να ειχε παραμεινει η σελιδα ενώ εγω βρισκομουν εντος παιχνιδιού και τυχαια να πατηθηκε το παιχνιδι και να εκανα purchase στα τυφλα....δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγήσω αυτό που συνεβει και για μενα είναι η μονη ενδοχη...τη να πω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Hellblade Dev Diary 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Παιδια μια ερωτηση!τι ειναι το deep colour depth που εχει επιλογη το ps4 αλλα και το one?εσεις πως το εχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις