Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μην λες μεγαλα λογια socrates....

ειδαμε και τις "παιχνιδαρες"  μεχρι τωρα... :-D

Η διαφορά ειναι ότι η μετριότητα που έχει βγει μέχρι τώρα στο ps4 δεν είχε ιστορία απο πίσω. αν έχουν σκοπό με το uncharted στο ps4 να βγάλουν παιχνίδι του 7, μετά απο τόσα χρόνια ιστορίας στο ps3, να πάνε να γ*****νε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...παιδια σημερα σε ανυποψίαστο χρόνο την ώρα που έπαιζα με τον πιτσιρικά μου minecraft 9μμ- 10μμ έγινε ένα purchase του Alien ακριβός στις 9.49μμ χωρίς καν να μπω στη σελίδα του παιχνιδιού καθώς εκείνη την στιγμη παιζαμε.Στο λογαριασμό μου έχω ένα budget για.....της δύσκολες  μέρες και έχω πάθει πλάκα μιας και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί  κάτι τέτοιο  στο παρελθόν....αν ξέρει κάποιος τη μπορεί να  έχει συμβεί ας μου πει....ο λογαριασμός είναι στο Αμερικανικό PS store....

στείλε ένα email στο ελληνικό support της SONY για το PSN

'Εχουμε καμοιά πληροφορία για κάποιο επερχόμενο πακέτο των ~400ευρώ όπως είχε με το destiny/fifa15; 

Και τα δυο μου ήταν αδιάφορα και απλά κρατάω τα χρήματα μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο... 

'Εχουμε καμοιά πληροφορία για κάποιο επερχόμενο πακέτο των ~400ευρώ όπως είχε με το destiny/fifa15; 

Και τα δυο μου ήταν αδιάφορα και απλά κρατάω τα χρήματα μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο... 

Νομιζω θα βγει με GTA5 στις 18 Νοε

http://www.gamespot.com/articles/gta-5-ps4-bundle-listed-for-europe/1100-6422840/

Τιμη δε ξερω ομως

Υπαρχει ηδη και το Last of US Bundle στα 430

Aντε να βγει το gta v, το περιμενω πως και πως. Κανω τοσο καιρο υπομονη και δεν το ειχα αγγιξει επιτηδες στο ps3 με την προοπτικη οτι θα εβγαινε στο pc. xD. Τελικα παμε για αγορα στο ps4.  B)

• Like 1

Aντε να βγει το gta v, το περιμενω πως και πως. Κανω τοσο καιρο υπομονη και δεν το ειχα αγγιξει επιτηδες στο ps3 με την προοπτικη οτι θα εβγαινε στο pc. xD. Τελικα παμε για αγορα στο ps4.  B)

Παντως θα βγει και στο Pc αλλα τον Ιανουαριο :P

Για το συγκεκριμενο δεν εχω την υπομονη να ασχολουμαι με τα τεχνικα θεματα που πολυ πιθανον να εχει στο pc.

Θελω απλα να το βαλω και να παιξει,  τιποτα αλλο. :-)

• Like 3

Kι εγω το περιμενω. Μετα το Shadow of Mordor, αυτο με βλεπω να αγοραζω, εκτος και μου κατσει το Isolation σε καλη τιμη. Και δεν το επαιξα επιτηδες στο ps3, περιμενοντας τον ερχομο της next-gen εκδοσης.. 

..εμενα προσωπικά το Alien Isolation που το αγόρασα ΚΑΤΑΛΆΘΟΣ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν είμαι και λάτρεις του είδους,πάντως....το  GTA V από ότι ακούγεται θα έρθει νωρίτερα....στο ps4...και από μένα θα είναι σίγουρη αγορά με κλειστά τα ματια.....ενα χρόνο κάθετε η κονσόλα...καιρος να ξυπνήσει σιγά,σιγά...

http://www.christiantoday.com/article/gta.v.ps4.xbox.one.release.date.will.the.ps4.come.out.earlier/41561.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές χρησιμες πληροφορίες:
Γεια σας φίλοι.Θελω να παρεμβω λιγο στη συζητηση για να δωσω μερικές χρησιμες πληροφοριες που ενδεχομένως πολλοί ισως να μην γνωρίζουν.
Καταρχην να πω οτι εχω στην ιδιοκτησια μου το www.maxplay.gr που αναφερθηκε για τις PSN καρτες και σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας να το προτεινετε.Για όσους δεν το γνωρίζουν πρεπει να πω οτι ειμαι ο ίδιος που εχει και το goldxbox.gr και πηρα την αποφαση να επεκτεινω και στο χωρο του PSN την επιτυχημένη υπηρεσια που εδω και 5 χρονια παρεχω για τους χρηστες του XBOX απο τη στιγμή μαλιστα που οι συνδρομες και στο PSN εγιναν πλεον υποχρεωτικές.
Παμε τώρα στην ουσια.Αναφερθηκε , οτι υπάρχουν καποια key generators για PSN και XBOX κωδικούς.Ειναι γνωστό οτι υπάρχουν πληθος domain εκει εξω που υποσχονται οτι με καποιο προγραμμα που σας παρεχουν , θα μπορεσετε να αναπαραγετε κωδικούς για τις 2 αυτές υπηρεσίες.
Θελω να σας προειδοποιησω (και θα το αποδειξω) οτι αυτο ειναι ενας μεγαλος μυθος και προκειται για απατη 100% απο την οποία πολλές φορες μπορει να κινδυνεψει και ο υπολογιστης σας,

Η αληθεια λοιπόν για αυτα τα generators, ειναι οτι φτιάχνονται πραγματι απο καποιους χακερς οι οποίοι όμως δεν στοχευουν στην αναπαραγωγη κωδικών (κατι τετοιο άλλωστε ειναι πρακτικά αδυνατον και αν υπηρχε εστω και μια περιπτωση να γινει, τοτε οι 2 εταιρειες δεν θα χρησιμοποιουσαν καθολου τετοια προιόντα) αλλά στοχευουν στο να μολυνουν το υπολογιστη σας με ενα script το οποιο εγκαθισταται στον υπολογιστη σας όταν πατατε το κουμπι του generator και η πιο συνηθης χρηση του ειναι να μετατρεψει τον υπολογιστη σας σε "ζομπι" ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει μελλοντικα εν αγνοια σας σε επιθεσεις κατα διαφορων ιστοτοπων , κυβερνητικών οργανισμων, μεγαλων εταιρειών κλπ (γνωστό ως DOS Attack).
Θελω να επισημάνω οτι τετοιου ειδους μολυνσεις, ακριβως επειδη δεν δημιουργούν άλλα προβλήματα στον υπολογιστη, (πχ υποκλοπές, καταστροφη δεδομέων κλπ) ειτε δεν γινονται ποτέ ρεπορτ στις εταιρειες λογισμικων προστασιας , ειτε γινονται ρεπορτ μετα απο πολύ καιρο , και ετσι συνηθως δεν ανιχνευονται απο τα antivirus γιατι δεν προκαλούν καποια άλλη αλλοιωση στον υπολογιστη.
Βεβαια υπάρχουν και πολλά generators που εγκαθιστούν κακοβουλο λογισμικο στον υπολογιστη και υποκλεπτουν δεδομενα του χρηστη (κωδικους προσβασης που πληκτρολογει για να εισελθει σε ιστοτοπους ή αριθμους πιστωτικων καρτων κλπ) ή καταστρεφουν δεδομενα ή και hardware ακομα.
Για όσους δεν γνωρίζουν , οι επιθεσεις DOS attack ειναι η διαδικασια κατα την οποία , όταν ενας χακερ εχει μολύνει πολλούς υπολογιστες και τους εχει στη διαθεση του ως ζομπι, μπορει να τους διαταξει όλους, να επιτεθουν ταυτοχρονα σε εναν ιστοτοπο στελνοντας πολλά πακετα με αποτελεσμα να πεσει ο ιστότοπος.Αυτες οι επιθεσεις ειναι γνωστες και εφαρμοζονται συνηθως σε κυβερνητικούς οργανισμους, μεγαλες εταιρειες (όπως πχ στη Σονυ) κλπ.
Για αυτό φίλοι μην δοκιμαζετε τετοια προγραμματα τουλαχιστον απο τον προσωπικό σας υπολογιστη για να μην συνεισφερετε σε τετοιες πραξεις αθελά σας.
Επισης ειναι αυταποδεικτο, οτι αν υπηρχε τετοια περιπτωση καποιος να υποκλεψει τον αλγοριθμο αναπαραγωγης των κωδικών, τοτε φανταστείτε , οτι και καποιες απο τις καρτες που βρισκονται στα ραφια των καταστηματων θα επρεπε να δειχνουν ως χρησιμοποιημενες όταν ο χρηστης προσπαθει να τις καταχωρησει, ( αφου καποιοι απο αυτους τους κωδικούς θα εχουν βγει και απο το προγραμμα και ενδεχομένως θα τους εχει χρησιμοποιησει και καποιος χρηστης απο το ιντερνετ) πραγμα που ΠΟΤΕ δεν εχει αναφερθει.Επομενως τετοια προγραμματα ειναι μυθος και δε θα πρεπει να τα εμπιστευεστε.
Επισης υπαρχει ενα απλο ερωτημα.Αν καποιος θελει να σας δωσει ενα generator στην ιστοσελιδα του, τοτε γιατι θα πρεπει να το δινει για κατεβασμα, και δεν κανει κατι που ειναι πολυ πιο απλο και ασφαλές απο το να τρεξετε το προγραμμα στον υπολογιστη σας;Θα μπορουσε δηλαδη να φτιαξει μια απλη σελιδα και το προγραμμα να τρεχει στον σερβερ του βαζοντας το κουμπακι του προγραμματος στη σελιδα του και οταν το παταει ο επισκεπτης να του δινει και εναν κωδικό.Γιατι δεν το κανουν;Μα επειδη θελουν να τρεξετε το προγραμμα στον υπολογιστη σας ωστε να τον μολύνουν...
Επισης αν καποιος ειχε ενα τετοιο προγραμμα θα ηταν τοσο χαζος να το μοιρασει δημοσια αντι να παραγει ο ίδιος χιλιαδες κλειδια και να τα πουλησει πχ για 5 ευρω το ενα στο Ebay;Αυτά για να διαλυθει καθε υποψια και να εμπιστευεστε απολυτα τοσο τους κωδικούς όσο και τις κάρτες που πωλούνται στα φυσικά καταστηματα της γειτονιας σας.
Επισης λιγο προσοχη σε καποιους που πωλούν ετοιμα προφιλ με παιχνιδια όταν δεν τους γνωρίζετε.Υπαρχουν καποιοι χακερς , που κλεβουν πιστωτικές καρτες, τις καταχωρουν στα προφιλ και αγοράζουν με αυτές τις καρτες παιχνιδια που ανηκουν στα συγκεκριμενα προφιλ.Στη συνεχεια πουλάνε τα προφιλ (μαζι με τα παιχνιδια που περιεχονται μεσα), και οταν οι αγορες γινονται ρεπορτ στην αστυνομια και την τραπεζα, ειδοποιειται η Σονυ ( και η Microsoft ) και διαγραφουν το προφιλ ή μπαναρουν και την κονσολα ( αυτό αναφορικα με το φιλο που πραγματι επισημανε το κινδυνο μπαναρισματος απο τετοιες αγορες).Βεβαια δεν σημαίνει οτι όσοι πουλάνε προφιλ, κανουν τετοια απατη, αλλά χρειάζεται προσοχη καθως ειναι συνηθισμενη πρακτική.
Κατα τα άλλα να ενημερωσω οτι στο Maxplay η υπηρεσια λειτουργει με τον ίδιο επιτυχημενο τροπο όπως και στο Goldxbox που λειτουργει επι 5 χρονια αριστα (τρεχουν στον ίδιο σερβερ) και ο κωδικός παραδιδεται αμεσα τοσο στην οθονη της πληρωμής (περιμενετε ως και 20 δευτερολεπτα μετα την πληρωμη ωστε να σας δειξει τον κωδικό) και βεβαια αποστελεται ταυτοχρονα με την πληρωμή και στο email ώστε ακομα και αν κλεισετε τη σελίδα πριν δειξει τον κωδικό ,μπορειτε να παραλαβετε τον κωδικό απο το email και να τον εχετε και ως αντιγραφο για μελλοντική χρήση.Για καθε αλλη πληροφορια μη διστασετε να με ρωτησετε και στα τηλεφωνα που αναγραφονται στο site.

Επεξ/σία από Maxplay
  • Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...