rouxlas86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ με την κοπέλα μου παίζουμε το rayman legends αλλά στο pc παίζαμε και το origins. Το little big planet αξίζει? Γιατί έτσι όπως το βλέπω δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πλάκα είναι αν είναι έστω και ελάχιστα απαιτητικό? Ψάχνω τον αντικαταστάτη του rayman σε λίγο καιρό.
mtzs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Οσον αφορα το LBP 1+2 στο PS3 ηταν εξαιρετικα και τα 2 και οτι πρεπει για κοπελες. Στο PSV το LBP το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι του. Οποτε λογικα και στο PS4 θα ακολουθησει την ιδια οδο. Το παιρνεις με κλειστα ματια. Ειναι εντελως fun game αλλα πανω απ ολα πολυ εξυπνο. Εγω που δεν ειμαι των platformers το παω με χιλια.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εγω που δεν ειμαι των platformers το παω με χιλια. Ισως επειδή δεν είναι platformer Δεν έχει και πολλή σχέση με το Rayman, πάντως, και το τελευταίο που θα έλεγα για τα LBP είναι πως είναι απαιτητικά. Για χαβαλέ καλά είναι, αλλά ώς εκεί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ισως επειδή δεν είναι platformer Δεν έχει και πολλή σχέση με το Rayman, πάντως, και το τελευταίο που θα έλεγα για τα LBP είναι πως είναι απαιτητικά. Για χαβαλέ καλά είναι, αλλά ώς εκεί. Eιπαμε...το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης γενιας Δεν μπηκε για χαβαλε στο τοπ τεν της γενιας απο το edge. Εγω τα λεγα. Τα εχουμε ξαναπει.Δεν μπορεις να το κρινεις ουτε για τον χαβαλε που προσφερει ,ουτε για το platforming στοιχειο του.Τα εχει και αυτα ,αλλα το lbp ειναι κατι αλλο. ΥΓ.Ειναι απαιτητικα πολλα levels. ΥΓ2.Καλυτερο lbp ειναι το πρωτο για μενα.
Millennium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Sony targeting December launch for PS4 in China, report claims
rouxlas86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν θέλω κάτι ίδιο με το Rayman απλά να είναι τόσο ποιοτικό και έτσι να περνάς καλά. Τώρα κάτι άλλο. Έχω βρει δυο παιδιά και παίζω Destiny. Επειδή δεν είμαι fan του μικροφώνου με αγνώστους και το psn chat είναι απίστευτα αργό, καμιά ιδέα να επικοινωνώ μαζί τους? Σκεφτόμουν fb αλλά δεν θέλω να κάνω add κάποιον μόνο για το chat, εκτός αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπει τι έχω στο profile μου,
Vole Maulder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Eιπαμε...το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης γενιας Δεν μπηκε για χαβαλε στο τοπ τεν της γενιας απο το edge. Εγω τα λεγα. Τα εχουμε ξαναπει.Δεν μπορεις να το κρινεις ουτε για τον χαβαλε που προσφερει ,ουτε για το platforming στοιχειο του.Τα εχει και αυτα ,αλλα το lbp ειναι κατι αλλο. ΥΓ.Ειναι απαιτητικα πολλα levels. ΥΓ2.Καλυτερο lbp ειναι το πρωτο για μενα. Είπα κι εγώ, δε θα σχολίαζες τίποτα; Συμφωνώ, πάντως, ότι δεν μπορεί να κριθεί ως platformer, με είχες πείσει τότε που το είχαμε συζητήσει. Γι' αυτό και το τόνισα τώρα, μην πάνε από το Rayman οι άνθρωποι και περιμένουν ίδια φάση Δεν θέλω κάτι ίδιο με το Rayman απλά να είναι τόσο ποιοτικό και έτσι να περνάς καλά. Τώρα κάτι άλλο. Έχω βρει δυο παιδιά και παίζω Destiny. Επειδή δεν είμαι fan του μικροφώνου με αγνώστους και το psn chat είναι απίστευτα αργό, καμιά ιδέα να επικοινωνώ μαζί τους? Σκεφτόμουν fb αλλά δεν θέλω να κάνω add κάποιον μόνο για το chat, εκτός αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπει τι έχω στο profile μου, Skype; Google hangouts; Φτιάξε, αν είναι, ένα λογαριασμό να τον χρησιμοποιείς μόνο για gaming, αν δε θες να χρησιμοποιήσεις τον κανονικό σου.
Spartan117 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 http://twitter.com/Naughty_Dog/status/520741870688034816 1
rouxlas86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στο Destiny που δεν μπορώ να παίξω τώρα φταίει το maintance που γίνεται? Την Δευτέρα νόμιζα ότι γίνεται.
spartan29gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 http://twitter.com/Naughty_Dog/status/520741870688034816 Προβλεπω να μας πεφτουν τα σαγονια κατω παλι.
Socratis_g Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν κρατάμε μικρό καλάθι και για το uncharted, εντάξει... μετά θα το χαρίσω το ps4.
rouxlas86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν κρατάμε μικρό καλάθι και για το uncharted, εντάξει... μετά θα το χαρίσω το ps4. Σωστός.
mikele13- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μην λες μεγαλα λογια socrates.... ειδαμε και τις "παιχνιδαρες" μεχρι τωρα... 1
ggramenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ...παιδια σημερα σε ανυποψίαστο χρόνο την ώρα που έπαιζα με τον πιτσιρικά μου minecraft 9μμ- 10μμ έγινε ένα purchase του Alien ακριβός στις 9.49μμ χωρίς καν να μπω στη σελίδα του παιχνιδιού καθώς εκείνη την στιγμη παιζαμε.Στο λογαριασμό μου έχω ένα budget για.....της δύσκολες μέρες και έχω πάθει πλάκα μιας και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν....αν ξέρει κάποιος τη μπορεί να έχει συμβεί ας μου πει....ο λογαριασμός είναι στο Αμερικανικό PS store....
Προτεινόμενες αναρτήσεις