Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με την κοπέλα μου παίζουμε το rayman legends αλλά στο pc παίζαμε και το origins. Το little big planet αξίζει? Γιατί έτσι όπως το βλέπω δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πλάκα είναι αν είναι έστω και ελάχιστα απαιτητικό? Ψάχνω τον αντικαταστάτη του rayman σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Οσον αφορα το LBP 1+2 στο PS3 ηταν εξαιρετικα και τα 2 και οτι πρεπει για κοπελες.

Στο PSV το LBP το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι του.

Οποτε λογικα και στο PS4 θα ακολουθησει την ιδια οδο. Το παιρνεις με κλειστα ματια. Ειναι εντελως fun game αλλα πανω απ ολα πολυ εξυπνο.

Εγω που δεν ειμαι των platformers το παω με χιλια.

Δημοσ.

Εγω που δεν ειμαι των platformers το παω με χιλια.

Ισως επειδή δεν είναι platformer :P

Δεν έχει και πολλή σχέση με το Rayman, πάντως, και το τελευταίο που θα έλεγα για τα LBP είναι πως είναι απαιτητικά. Για χαβαλέ καλά είναι, αλλά ώς εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως επειδή δεν είναι platformer :P

Δεν έχει και πολλή σχέση με το Rayman, πάντως, και το τελευταίο που θα έλεγα για τα LBP είναι πως είναι απαιτητικά. Για χαβαλέ καλά είναι, αλλά ώς εκεί.

Eιπαμε...το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης γενιας :P

Δεν μπηκε για χαβαλε στο τοπ τεν της γενιας απο το edge. :PΕγω τα λεγα. :P

Τα εχουμε ξαναπει.Δεν μπορεις να το κρινεις ουτε για τον χαβαλε που προσφερει ,ουτε για το platforming στοιχειο του.Τα εχει και αυτα ,αλλα το lbp ειναι κατι αλλο.

ΥΓ.Ειναι απαιτητικα πολλα levels.

ΥΓ2.Καλυτερο lbp ειναι το πρωτο για μενα.

Δημοσ.

Δεν θέλω κάτι ίδιο με το Rayman απλά να είναι τόσο ποιοτικό και έτσι να περνάς καλά. Τώρα κάτι άλλο. Έχω βρει δυο παιδιά και παίζω Destiny. Επειδή δεν είμαι fan του μικροφώνου με αγνώστους και το psn chat είναι απίστευτα αργό, καμιά ιδέα να επικοινωνώ μαζί τους? Σκεφτόμουν fb αλλά δεν θέλω να κάνω add κάποιον μόνο για το chat, εκτός αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπει τι έχω στο profile μου,

Δημοσ.

Eιπαμε...το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης γενιας :P

Δεν μπηκε για χαβαλε στο τοπ τεν της γενιας απο το edge. :PΕγω τα λεγα. :P

Τα εχουμε ξαναπει.Δεν μπορεις να το κρινεις ουτε για τον χαβαλε που προσφερει ,ουτε για το platforming στοιχειο του.Τα εχει και αυτα ,αλλα το lbp ειναι κατι αλλο.

ΥΓ.Ειναι απαιτητικα πολλα levels.

ΥΓ2.Καλυτερο lbp ειναι το πρωτο για μενα.

Είπα κι εγώ, δε θα σχολίαζες τίποτα; :D

Συμφωνώ, πάντως, ότι δεν μπορεί να κριθεί ως platformer, με είχες πείσει τότε που το είχαμε συζητήσει. Γι' αυτό και το τόνισα τώρα, μην πάνε από το Rayman οι άνθρωποι και περιμένουν ίδια φάση ;)

Δεν θέλω κάτι ίδιο με το Rayman απλά να είναι τόσο ποιοτικό και έτσι να περνάς καλά. Τώρα κάτι άλλο. Έχω βρει δυο παιδιά και παίζω Destiny. Επειδή δεν είμαι fan του μικροφώνου με αγνώστους και το psn chat είναι απίστευτα αργό, καμιά ιδέα να επικοινωνώ μαζί τους? Σκεφτόμουν fb αλλά δεν θέλω να κάνω add κάποιον μόνο για το chat, εκτός αν υπάρχει τρόπος να μην βλέπει τι έχω στο profile μου,

Skype; Google hangouts; Φτιάξε, αν είναι, ένα λογαριασμό να τον χρησιμοποιείς μόνο για gaming, αν δε θες να χρησιμοποιήσεις τον κανονικό σου.

Δημοσ.

...παιδια σημερα σε ανυποψίαστο χρόνο την ώρα που έπαιζα με τον πιτσιρικά μου minecraft 9μμ- 10μμ έγινε ένα purchase του Alien ακριβός στις 9.49μμ χωρίς καν να μπω στη σελίδα του παιχνιδιού καθώς εκείνη την στιγμη παιζαμε.Στο λογαριασμό μου έχω ένα budget για.....της δύσκολες  μέρες και έχω πάθει πλάκα μιας και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί  κάτι τέτοιο  στο παρελθόν....αν ξέρει κάποιος τη μπορεί να  έχει συμβεί ας μου πει....ο λογαριασμός είναι στο Αμερικανικό PS store....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...