broxopios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ΔΕ κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό. Μπορώ δηλαδή να χρςισημοποιω το χειριστήριο του 360 στο playstation 4; Να αλλά όχι plug n play. Νομίζω ότι προς το παρόν χρειάζεται να έχεις και υπολογιστή κοντά σου για να τρέχεις και ένα πρόγραμμα ταυτόχρονα. Εκτός αν το διόρθωσαν και έχει γίνει plug n play.
posteros97 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο online καταστημα για αγορα συνδρομης plus Ευχαριστω
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ....ειναι plug and play....μολις το παρέλαβα το εβαλα στο ps4 και δούλεψε αμέσως....όσον αφορά τα χειριστήρια...τωρα για τιμόνια,πληκτρολόγιο κ.ο.κ δεν ξέρω και δεν με απασχολεί....
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο online καταστημα για αγορα συνδρομης plus Ευχαριστω Απο τα καλυτερα online καταστηματα αφου το εχει ελληνας και το παιδι ειναι τρομερα αξιοπιστο και εμπιστο. Εχω αγορασει απο αυτον καρτες για το xbox live.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Απο τα καλυτερα online καταστηματα αφου το εχει ελληνας και το παιδι ειναι τρομερα αξιοπιστο και εμπιστο. Εχω αγορασει απο αυτον καρτες για το xbox live. Εχει Paypal και Paysafe(ειδικα Paysafe πολυ καλο που ειναι και της μοδας στην Ελλαδα) καλο αυτο. Βεβαια τωρα το πρωτο που λες οτι ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα επειδη το εχει ελληνας το βρισκω λιγο υπερβολικο . 2
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ..οι τιμές είναι κάπως!!!....εγω από amazon παίρνω και δεν έχω κανένα παράπονο..
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εχει Paypal και Paysafe(ειδικα Paysafe πολυ καλο που ειναι και της μοδας στην Ελλαδα) καλο αυτο. Βεβαια τωρα το πρωτο που λες οτι ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα επειδη το εχει ελληνας το βρισκω λιγο υπερβολικο . Δεν το καταλαβες καλα. Δεν ειπα οτι ειναι απο τα καλυτερα επειδη το εχει ελληνας απλα το αναφερα οτι το εχει ελληνας και αν εχεις καποιο προβλημα θα τον παρεις τηλεφωνο και θα στο λυσει οπως μου εχει τυχει σε καρτα xbox live 12 month. Απλα το οτι το εχει ελληνας ειναι ενα ακομα ατου καθοτι τα λεφτα πανε σε ελληνοπουλο. 1
lewnidas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 η οθονη υπολογιστη μου ανακαλυψα οτι εχει hdmi υποδοχη πριν κατι μηνες ετσι τωρα που αγορασα το ps4 δεν πηγα να αγορασω και καινουρια τηλεοραση(μιας και δεν ειχα καποια με υποδοχη hdmi) αλλα χρησιμοποιω αυτη του υπολογιστη μου.οπως ειναι φυσικο ομως αυτη δεν εχει ηχεια και ετσι δεν εχω ηχο στα παιχνιδια που παιζω και τον θεωρω απαραιτητη για τα multiplayer games καθως και για να μιαζει πιο αληθινο το παιχνιδι.ξερετε αν υπαρχει οτιδηποτε που μπορω να αγορασω(σχετικα φθηνο) που να εχει υποδοχη για αυτο το ps4 και να ακουω τους ηχους του παιχνιδιου?
vag.patrick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το ps4 εχει hdmi & οπτικη.. οποτε δε νομιζω οτι υπαρχει οικονομικη λυση, εκτος και αν ψαξεις να βρεις κανα καλωδιο στο ιντερνετ hdmi με 3,5mm output για ηχεια....(πραγμα απιθανο..) .. δε ξερω φιλε μου, εγω προσωπικα θα παιρνα αλλη οθονη. ΑΛΛΑ για να εχει Hdmi δες μηπως εχει και 3.5 mm output η οθονη απο πισω...
GIOVINCO Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει εδω για 1 χρονο plus 35 ευρω? μονο με paysafe μπορω. αλλιως να παρω απο το παιδι απο πανω την 3μηνη. Θα ειναι αμεση η αποστολη? Sent from my iPhone using Insomnia
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ....δεν μπορω να καταλαβω που είναι η δυσκολια καποιον που περιοριζοντε σε έναν τροπο πληρωμης...αντε δυο και δεν μπορουν να πανε να βγαλουν μια προπληρωμενη και καπακι να κανουν ένα λογαριασμο στο PayPal και το Amazon US/UK/DE/FR,k.o.k. ώστε να μπορουν να εχουν προσβαση παντου και να μπορουν να αγοραζουν φτηνα από παντου.. 1
vag.patrick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει εδω για 1 χρονο plus 35 ευρω? μονο με paysafe μπορω. αλλιως να παρω απο το παιδι απο πανω την 3μηνη. Θα ειναι αμεση η αποστολη? Sent from my iPhone using Insomnia Απο οσο γνωριζω με το που κανεις πληρωμη σου στελνει κωδικο στο μαιλ σε μορφη φωτοτυπιας...αμεσα 1
BRAXOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια! υπαρχει πουθενα το πακετο ps4+nba2k15 για αμεση αγορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις