Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα εχω ενα προβλημα με το ps4 και δεν συνδεεται στο internet ενω ολες οι υπολοιπες συσκευες μπαινουν κανονικα συν το playstation 3 που ειχα....Μπορειται να μου πειτε τιποτα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.....σημερα μολις παρελαβα το Titan One από http://www.consoletuner.com/ γιατι δεν την παλευα με το DS4...είναι και τα παιχνίδια που εχω στο PC...(...σορυ και δεκτο το οποιο κραξιμο!!!!) και εχω να πω τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ μιας και δουλευει με το wireless xbox 360 ΤΕΛΕΙΑ...η συσκευη είναι plug and play με το τελευταιο firmwear και δεν χρειαστηκε να κανω ΤΙΠΟΤΑ...απλα την εβαλα μαζι με το wireless dongle και όλα μια χαρα.....το κουστουμι πηγε                                                                                     Subtotal: $59.95
                                                                                             Discount: $0.00
                                                                                             Shipping: $11.95
                                                                                             Sales Tax: $0.00
                                                                                             Total: $71.90

Εχει τυχει σε κανεναν τα δισκακια απο τα κουτια να φευγουν απο την θεση τους με το παραμικρο???το χω παρατηρησει σε 2-3 retail και με πιανουν τα νευρα μου

.....σημερα μολις παρελαβα το Titan One από http://www.consoletuner.com/ γιατι δεν την παλευα με το DS4...είναι και τα παιχνίδια που εχω στο PC...(...σορυ και δεκτο το οποιο κραξιμο!!!!) και εχω να πω τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ μιας και δουλευει με το wireless xbox 360 ΤΕΛΕΙΑ...η συσκευη είναι plug and play με το τελευταιο firmwear και δεν χρειαστηκε να κανω ΤΙΠΟΤΑ...απλα την εβαλα μαζι με το wireless dongle και όλα μια χαρα.....το κουστουμι πηγε                                                                                     Subtotal: $59.95                                                                                             Discount: $0.00                                                                                             Shipping: $11.95                                                                                             Sales Tax: $0.00                                                                                             Total: $71.90

Τελωνείο?

Τελωνείο?

Δεν παιζει τελωνειο εγω ειχα παρει πριν κανα διμηνο το controllermax που ειναι το αντιστοιχο της αρχικης ομαδας πριν την κοπανησουν αυτοι εδω και κανουν μια δικια τους, και ερχεται μεσω USPS απο το Αμερικα. Καπου τοσο μου ειχε βγει και εμενα αλλα ειχα παρει και ενα BT dongle της Asus μαζι. Δεν θα εχεις θεμα με τελωνεια οτι τιμη σου βγαλει ειναι τελiκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε συ..κανενα πρόβλημα με το τελωνείο.....με USPS το έστειλαν...δηλ.ταχυδρομείο και με αριθμό αποστολής.....απλα το μόνο θέμα ...που ακομη δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγο φόρτου εργασίας,είναι που δεν ανοίγει πλέον η κονσόλα από το Xbox 360 ...δηλ.το Xbox  button δεν λειτουργει οπως στο ps button ΜΟΝΟ οταν είναι κλειστο το ps4 ,ακομη και σε stand by mode που δίνει ρεύμα στις USB το titan λειτουργεί και το xbox360 ειναι συνδεδεμένο κανονικά με το receiver...αλλα και πάλι δεν ανοίγει από το Xbox button..απλα την ανοίγεις πατοντας το on ...καποια λύση θα υπαρχει ...απλα δεν είχα χρόνο να το ψαξω..πάντως για μένα είναι must buy μιας και οι δυνατότητες του αφορουν και το PC..

Επεξ/σία από ggramenos

οχι ρε συ..κανενα πρόβλημα με το τελωνείο.....με USPS το έστειλαν...δηλ.ταχυδρομείο και με αριθμό αποστολής.....απλα το μόνο θέμα ...που ακομη δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγο φόρτου εργασίας,είναι που δεν ανοίγει πλέον η κονσόλα από το Xbox 360 ...δηλ.το Xbox button δεν λειτουργει οπως στο ps button ΜΟΝΟ οταν είναι κλειστο το ps4 ,ακομη και σε stand by mode που δίνει ρεύμα στις USB το titan λειτουργεί και το xbox360 ειναι συνδεδεμένο κανονικά με το receiver...αλλα και πάλι δεν ανοίγει από το Xbox button..απλα την ανοίγεις πατοντας το on ...καποια λύση θα υπαρχει ...απλα δεν είχα χρόνο να το ψαξω..πάντως για μένα είναι must buy μιας και οι δυνατότητες του αφορουν και το PC..

ΔΕ κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό.

Μπορώ δηλαδή να χρςισημοποιω το χειριστήριο του 360 στο playstation 4;

ένας λόγος που προτιμώ βα παίζω σε κονσόλα είναι ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο μοχλό αν παραμείνει αυτό μάλλον δεν θα συνεχίζω να παιζω σε κονσόλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...