Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα εχω ενα προβλημα με το ps4 και δεν συνδεεται στο internet ενω ολες οι υπολοιπες συσκευες μπαινουν κανονικα συν το playstation 3 που ειχα....Μπορειται να μου πειτε τιποτα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πως το συνδεεις; Ασυρματα η ενσυρματα; Δοκιμασες να δωσεις στατικη IP address στο PS4; Αν οχι καντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 η κονσολα φωναζει εδω και μηνες μια μονο λεξη.UPDATE!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τα παιχνίδια του plus έχουν ανέβει ή εγώ δεν τα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ακόμαααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ακομα τπτ με το plus Oκτωβριου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 .....σημερα μολις παρελαβα το Titan One από http://www.consoletuner.com/ γιατι δεν την παλευα με το DS4...είναι και τα παιχνίδια που εχω στο PC...(...σορυ και δεκτο το οποιο κραξιμο!!!!) και εχω να πω τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ μιας και δουλευει με το wireless xbox 360 ΤΕΛΕΙΑ...η συσκευη είναι plug and play με το τελευταιο firmwear και δεν χρειαστηκε να κανω ΤΙΠΟΤΑ...απλα την εβαλα μαζι με το wireless dongle και όλα μια χαρα.....το κουστουμι πηγε Subtotal: $59.95 Discount: $0.00 Shipping: $11.95 Sales Tax: $0.00 Total: $71.90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εχει τυχει σε κανεναν τα δισκακια απο τα κουτια να φευγουν απο την θεση τους με το παραμικρο???το χω παρατηρησει σε 2-3 retail και με πιανουν τα νευρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το ένα κουτί που έχω δεν το κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 .....σημερα μολις παρελαβα το Titan One από http://www.consoletuner.com/ γιατι δεν την παλευα με το DS4...είναι και τα παιχνίδια που εχω στο PC...(...σορυ και δεκτο το οποιο κραξιμο!!!!) και εχω να πω τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ μιας και δουλευει με το wireless xbox 360 ΤΕΛΕΙΑ...η συσκευη είναι plug and play με το τελευταιο firmwear και δεν χρειαστηκε να κανω ΤΙΠΟΤΑ...απλα την εβαλα μαζι με το wireless dongle και όλα μια χαρα.....το κουστουμι πηγε Subtotal: $59.95 Discount: $0.00 Shipping: $11.95 Sales Tax: $0.00 Total: $71.90 Τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελωνείο? Δεν παιζει τελωνειο εγω ειχα παρει πριν κανα διμηνο το controllermax που ειναι το αντιστοιχο της αρχικης ομαδας πριν την κοπανησουν αυτοι εδω και κανουν μια δικια τους, και ερχεται μεσω USPS απο το Αμερικα. Καπου τοσο μου ειχε βγει και εμενα αλλα ειχα παρει και ενα BT dongle της Asus μαζι. Δεν θα εχεις θεμα με τελωνεια οτι τιμη σου βγαλει ειναι τελiκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οχι ρε συ..κανενα πρόβλημα με το τελωνείο.....με USPS το έστειλαν...δηλ.ταχυδρομείο και με αριθμό αποστολής.....απλα το μόνο θέμα ...που ακομη δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγο φόρτου εργασίας,είναι που δεν ανοίγει πλέον η κονσόλα από το Xbox 360 ...δηλ.το Xbox button δεν λειτουργει οπως στο ps button ΜΟΝΟ οταν είναι κλειστο το ps4 ,ακομη και σε stand by mode που δίνει ρεύμα στις USB το titan λειτουργεί και το xbox360 ειναι συνδεδεμένο κανονικά με το receiver...αλλα και πάλι δεν ανοίγει από το Xbox button..απλα την ανοίγεις πατοντας το on ...καποια λύση θα υπαρχει ...απλα δεν είχα χρόνο να το ψαξω..πάντως για μένα είναι must buy μιας και οι δυνατότητες του αφορουν και το PC.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2014 από ggramenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 οχι ρε συ..κανενα πρόβλημα με το τελωνείο.....με USPS το έστειλαν...δηλ.ταχυδρομείο και με αριθμό αποστολής.....απλα το μόνο θέμα ...που ακομη δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγο φόρτου εργασίας,είναι που δεν ανοίγει πλέον η κονσόλα από το Xbox 360 ...δηλ.το Xbox button δεν λειτουργει οπως στο ps button ΜΟΝΟ οταν είναι κλειστο το ps4 ,ακομη και σε stand by mode που δίνει ρεύμα στις USB το titan λειτουργεί και το xbox360 ειναι συνδεδεμένο κανονικά με το receiver...αλλα και πάλι δεν ανοίγει από το Xbox button..απλα την ανοίγεις πατοντας το on ...καποια λύση θα υπαρχει ...απλα δεν είχα χρόνο να το ψαξω..πάντως για μένα είναι must buy μιας και οι δυνατότητες του αφορουν και το PC.. ΔΕ κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό. Μπορώ δηλαδή να χρςισημοποιω το χειριστήριο του 360 στο playstation 4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ....ακριβός......ΑΥΤΟ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ένας λόγος που προτιμώ βα παίζω σε κονσόλα είναι ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο μοχλό αν παραμείνει αυτό μάλλον δεν θα συνεχίζω να παιζω σε κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις