lepaterious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχει διαβασει/ακουσει κανεις αν με τα νεα μοντελα ps4 αν δινουν και καλυτερης ποιοτητας χειρηστηρια? Που λεφτά για καλύτερη ποιότητα ... 1
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ε οχι και δεν εχει πλεον λεφτα η sony με τοσα εκατομμύρια πωλησεων του ps4. Αλλωστε αν κανει μια τετοια κινηση καλο θα της κανει και οχι κακο.
lepaterious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ε οχι και δεν εχει πλεον λεφτα η sony με τοσα εκατομμύρια πωλησεων του ps4. Αλλωστε αν κανει μια τετοια κινηση καλο θα της κανει και οχι κακο. Κοιτα σχδον 18 ευρω κερδιζει απο καθε ps4 που πουλαει... Θελει πολυ ακομα για να γινει κερδοφορο στην ουσια θα βγαζει μονο απο το store και απο τα retail την προμηθεια που περνει απο τους publishers... Αλλα ακομα δεν την λες και κερδοφορα κινηση το ps4 παρολο που παει αριστα...
Hellraiser76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αφου οπως λες βγαζει 18 ευρω απο καθε κονσολα οχι απλα κερδοφορα ειναι αλλα του κερατα αν σκεφτεις οτι στη προηγουμενη γενια μπαινανε μεσα με καθε κονσολα που πουλαγανε μεχρι να βγουνε οι επομενες εκδοσεις που ειχαν μικροτερο κοστος κατασκευης...
lepaterious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αφου οπως λες βγαζει 18 ευρω απο καθε κονσολα οχι απλα κερδοφορα ειναι αλλα του κερατα αν σκεφτεις οτι στη προηγουμενη γενια μπαινανε μεσα με καθε κονσολα που πουλαγανε μεχρι να βγουνε οι επομενες εκδοσεις που ειχαν μικροτερο κοστος κατασκευης... Και ετσι να ειναι πιστευω οτι οσο κερδος και να εχουν τωρα θα δαπανηθουν ωστε να κλεισουν αλλες τρυπες και μετα θα ασχοληθουν με την ποιοτητα του αναλογικου μοχλου... γιαυτο και ειπα εξαρχης που λεφτα για μαμακιες...
broxopios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχει διαβασει/ακουσει κανεις αν με τα νεα μοντελα ps4 αν δινουν και καλυτερης ποιοτητας χειρηστηρια? Ένα φιλαράκι πήρε την νέα έκδοση του PS4, και τη δεύτερη μέρα του φθάρθηκε ο αριστερός αναλογικός. Δεν πρόλαβαν καν να έρθουν τα νέα grips.
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οι καινουριες εκδοσεις εχουν ακριβως το ιδιο υλικο στα αναλογικα. Λιγο τα κουμπακια ειναι πιο clicky το feeling σε σχεση πχ με τα δικα μ χειριστηρια που δεν τα λες λιωμενα στο παιξιμο, απο τον Μαιο που εχω την κονσολα, συγκριτικα με του φιλου μ που το αγορασε πριν 5 μερες.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ένα φιλαράκι πήρε την νέα έκδοση του PS4, και τη δεύτερη μέρα του φθάρθηκε ο αριστερός αναλογικός. Δεν πρόλαβαν καν να έρθουν τα νέα grips. Πώς γίνεται αυτό, ρε παιδιά; Μήπως το παρακάνετε λίγο (είτε στη χρήση είτε στο τι λέτε); Από γυαλόχαρτο είναι φτιαγμένοι οι αντίχειρες του φίλου σου; 1
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 xaaxaxaxa εγω πιστευω πως δεν ειναι υπερβολη Vole. Το υλικο των αναλογικων καταστρεφεται απο την τριβη με τα χερια, και τον ιδρωτα που εκκρινεται απο αυτα, που ειναι διαφορετικο σε καθε ανθρωπο και σε ποσοτητα και το κατα ποσο ph περιεχεται σε αυτον σε καθε ανθρωπο. Δεν κανω επιστημονικη αναλυση, αλλα βλεπω οτι ισχυει. Θα φερω μερικα παραδειγματα για να κανουμε και λιγο κουβεντα. Εχεις ακουσει οτι ας πουμε το καθε αρωμα/κολονια που σε εσενα μπορει να κραταει μιση ωρα σε αλλον να μυριζει μερα/μερες. Ειναι αναλογια δερματος και ιδρωτα. Εχω παει μια φορα στα hondos center και μου τα ελεγαν αυτα οι κοπελες εκει... ε κατι παραπανω θα ξερουν Επισης αν ασχολεισαι με κιθαρα/μουσικη θα εχεις παρατηρησει οτι στη κιθαρα την δικη σου οι χορδες μπορει να κρατησουν και 2 και 3 μηνες και σε πολυ τυχερες περιπτωσεις και 6μηνο, ενω στα δικα μου χερακια για παραδειγμα στον μηνα εχουν καταστραφει και νομιζεις οτι εχει κανει ερωτα μαζι τους αστεγος.(no offence φυσικα για τους αστεγους) Τα contollers οταν παιζει συγκεκριμενος φιλος μου, οταν του το παρω απο τα χερια, ειναι λες και το εχεις βουτηξει στο νερο απο τον ιδρωτα. Και εγω ιδρωνω αλλα φροντιζω να κανω την κλασσικη κινηση στο παντελονι για να μην το ρημαξω το ds4. Πλενω τα χερια τοσες φορες την ημερα που γινομαι γραφικος σε οσους με ξερουν. Εχει/ δεν εχει να κανει με το θεμα πλυσιματος των χεριων που θα μπορει να πει καποιος. ps: Δεν το πιστευω οτι εγραψα εκθεση για τον ιδρωτα και τις επιδρασεις του πανω στα dualshock μας(και με επιχειρηματα)... xD 2
Vole Maulder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Χαχα ντάξει, ανέβασες επίπεδο, πρέπει να παραδεχτώ. Οντως, ισχύει αυτό με τον ιδρώτα που λες. Το καλοκαίρι που έπαιζε ένας φίλος το LoU σπίτι μου το χειριστήριο ήταν μετά σαν να το είχε βουτήξει σε μια κούπα ιδρώτα μετά από μισή ώρα. Και ναι, το έχω παρατηρήσει κι αυτό με τις χορδές. Και είναι και μπασίστας ο συγκεκριμένος, που δεν είναι φτηνές Πάντως, φτου να μην το ματιάσω, το δικό μου, ακόμα και μετά από τόσες ώρες στα χέρια του φίλου μου να παίζει LoU, αντέχει προς το παρόν. Εν μέρει ανυπομονώ να "χαλάσει" για να του φορέσω τα καποτάκια, επειδή μου αρέσουν και προτιμώ την υφή τους από αυτή των μοχλών, αλλά δεν το κάνω επειδή θέλω να δω πότε θα χαλάσει. 2
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Kαι τα δικα μου δεν εχουν το παραμικρο, και φυσικα προτιμω την υφη και το grip των κανονικων αναλογικων αλλα.. Δεν εχουν παιξει pes/fifa/cod που εκει λογικα ο μοχλος βασανιζεται στα χερια μας, οσο gently και να παιζεις. Εγω τα υπερπροσεχω, και επειδη γνωριζω και τους φιλους μου, δεν θα επιζησουν ημερα pes ή fifa και το υπογραφω αυτο. Εδω με το ζορι τους βαζω να πλυνουν χερια που μου ερχονται, τρωνε σουβλακια και θελουν να πιασουν και controller μετα. xD Εβαλα τα caps γιατι καποια στιγμη ειναι μοιραιο να γινει και δεν θελω να τρεχω στην Sony για αλλαγες κτλ. Αυτα που εβαλα τα συνηθισα μεσα σε 15 λεπτα χωρις υπερβολες. Υπαρχουν και αλλες επιλογες σε υλικο/σχηματα. Πολυ θα ηθελα να εβγαζαν καινουρια ds4 με το υλικο που ειχαν τα ds3 αλλα εκει πιθανοτατα να χαλαγε το grip. Ειναι πολυ μαλακά τα αναλογικα για αυτο γινεται αυτο που γινεται στο controller. Καπου κερδιζεις παντα και καπου χανεις.
nikosggg3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις αν θα βγει 2η εκδοση playstation 4 και ποτε?. αξιζει να περιμενω?
Deargr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αν θελεις να παιξεις κατι τωρα δεν νομιζω οτι αξιζει να περιμενεις μιας και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα το ηδη υπαρχων μοντελο και νομιζω οτι η τιμη του ειναι τιμια σαν καινουργιο και ευκαιρια σαν μεταχειρισμενο .
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις αν θα βγει 2η εκδοση playstation 4 και ποτε?. αξιζει να περιμενω? Αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα να βγει κανενα αλλο παιχνιδι να το βαλουν σε Bundle οπως κανανε με Destiny,Infamous,TLOU κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις