Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και ημουν της αποψης να μην βαλω οτιδηποτε πανω στα analog του dualshock γιατι δεν μου αρεσε τιποτα απο αυτα που εδιναν εμφανισιακα και γενικα ειχα την εντυπωση οτι θα ειναι αθλιας ποιοτητας οτι και να παρω, τελικως μου ηρθαν σημερα τα thumb caps που ειχα παρει απο Αγγλια.

Δεν μπορουσα να ειμαι μονιμα με το αγχος στο τι θα παθουν τα controllers απο εμενα και περισσοτερο τους φιλους μου, που βγαζουν τα χερια τους για καποιο λογο ενα λιτρο ιδρωτα, και μολις πιασω το χειριστηριο εγω ειναι λες και ειναι βουτηγμενο στο νερο. Τεσπα  μια χαρα δειχνουν και το feeling ειναι καλο, δεν επηρρεαζουν αρνητικα σε τιποτα και προστατευονται τα αναλογικα. 

post-250036-0-39931900-1412291059_thumb.jpg

ps: Mπηκαν επισης γιατι περιμενουμε pes με τα φιλαρακια και πρεπει τα χειριστηρια μου να ειναι ετοιμοπολεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχουν βαθουλωμα στη μεση. Θελουν λιγη συνηθεια καθως ειναι πιο σκληρα απο τα πολυ μαλακα αναλογικα του ds4.

Τα πηρα απο το ebay, απο Αγγλια ειναι ο πωλητης (ή καταστημα μπορει και να ειναι). 10 μερες στην χειροτερη να κανει να ερθει. Εγω ημουν τυχερος φαινεται και ηρθαν σε 6 μερες.

http://www.ebay.com/itm/ZedLabz-blacx-TPU-protective-analogue-thumb-grip-stick-cap-for-PS4-controller-/271442328001?pt=UK_Video_Games_Cases_Bags&hash=item3f333939c1

Εγω απο τα Orb ειμαι πληρως ικανοποιημενος.

Σωστο grip στο δαχτυλο και ωραια αισθηση.

Μαλιστα τα orb (ισως και τα αλλα), εχουν 4 grips, 2 + 2, διαφορετικου τυπου μεσα στη συσκευασια.

Nαι και η συγκεκριμενη μαρκα εχει συσκευασια με 2 διαφορετικου τυπου grips. Αυτο που πηρα, επελεξα να ειναι ιδια και α δυο ζευγη. Το σημαντικοτερο ειναι οτι μου εφυγε ο φοβος μην χαλασουν και τρεχω για αντικαταστασεις και παρε δωσε με την αντιπροσωπεια. Δεν υπαρχει λογος οταν μπορεις να το αποφυγεις ολο αυτο δινοντας 5 ευρω.

Εγω σκεφτομαι να παρω αυτα ή αυτα μιας και μπορεις να τα βαλεις σε οποιοδηποτε μοχλο ακομα και αν δεν ειναι dualshock4.

Να προσεξεις τα μεγεθη, λογικα θα κανουν αφου τα αναλογικα του 360 ειναι περιπου ιδια με τα αναλογικα του dualshock 4. Απο εκει και περα θα σου προτεινα να δωσεις λιγα παραπανω λεφτα (5 ευρω μαξ) για να πας σε brand grips τυπου Οrb/assecure κτλ γιατι ειναι πιο σιγουρη η ποιοτητα τους και το πως καθονται πανω στα αναλογικα. Ας πουμε τα δικα μου εχουν κολλησει τοσο καλα πανω στα αναλογικα που και να προσπαθησω να τα γυρισω, δεν πανε πουθενα.

Οποτε θελεις βγαινουν ευκολα χωρις να υποστει καποια ζημια το υλικο του αναλογικου. 

Αν ψαξεις στο λινκ που εβαλα παραπανω, εχει και αλλα grips το ιδιο καταστημα. Γενικα δεν υπαρχουν και τοσες επιλογες περα του χρωματος. Τα σχεδια ειναι πανω κατω ιδια, οτι brand και να διαλεξεις. Το υλικο λιγο αλλαζει σε μερικες περιπτωσεις που ειτε ειναι σκληρο (TPU νομιζω λεγεται) ειτε silicone gel.  

Υπαρχουν διαφοροι που δινουν πολλα μαζι σε διαφορα χρωματα αλλα ειναι αμφιβολου ποιοτητας. Πηγαινε σε μαρκα να εισαι σιγουρος.

Αυτα εδω ειναι πιο φτηνα και ειναι καλα (τα εχει φιλος μου φορεμενα στο ds4 του)

http://www.ebay.com/itm/181379850917?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Eπισης

http://www.ebay.com/itm/10X-Analog-Controller-Thumb-Stick-Grip-Thumbstick-Cap-Cover-for-PS4-XBOX-ONE-HM-/201151068108?pt=US_Video_Game_Cases_Bags&var=&hash=item2ed589b7cc

Για αυτα που πηρα εγω υπαρχει και σχετικο review.

εγω έχω πάρει πακέτο των 10

http://www.dx.com/p/anti-slip-joystick-caps-for-xbox-360-ps2-ps3-wireless-controller-white-2-pcs-219126#.VC5DVctxncs

τα εχω βάλει σε όλες τις κονσόλες. μετά σου φένονται και όλα τα χειρηστίρα γνώριμα. ειδικά του Χ360 ο μοχλος ελιωνε μετά απο κάποιο διάστημα. με αυτά μένει ανέπαφος σαν καινουριος. είναι must για κάθε χειριστίριο. οχι μόνο τώρα για τα προβλήματα που λένε οτι έχουν του ps4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...