Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο συνδυασμός μεταφορικά και αντικαταβολή είναι που σε σκοτώνει. Εγώ πάντως περιμένω τις προσφορές εκτός αν βρω και άλλον φίλο να μοιραστώ τα έξοδα

Δημοσ.

Παιδια κακα τα ψεματα το πλαισιο πουλαει και μονο με το ονομα του χωρις τιποτα αλλο.

Πολυς κοσμος δεν το ψαχνει γενικως αλλου πριν παει στο πλαισιο λεει θα παω στο πλαισιο να αγορασω το ταδε και τελεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απορώ αν δίνει κάνεις στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο 70αρια για παιχνίδια.

Πολυ περισσοτερα απ οσα φανταζεσαι η νομιζεις.

Καλο ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι αυτοι που γραφουμε εδω η σε καμποσα αλλα fora ειμαστε μια τεραστια μειονοτητα. 50-60-70 ατομα; Αντε να διαβαζουν αλλοι 100 που βαριουνται να γραφουν. Αυτοι ειναι και παπαλα.

Ο μπαμπας που θελει να παρει κατι στο παιδι του γρηγορα να ξεμπερδευει θα παει Πλαισιο η Public. Το ιδιο και διαφοροι αλλοι που δεν εχουν το gaming ως σοβαρο hobby η ειναι casuals. Γκομενες, φιλοι για δωρακια κλπ περνανε και αυτοι μια βολτα απο κει.

Και αυτο δε συμβαινει μονο στο gaming αλλα και στους υπολογιστες, ταμπλετες, κινητα κλπ. Λες και δεν υπαρχουν αλλα μαγαζια στην Αθηνα η αλλου

Εγω ξερω ατομα που βαριουνται να ψαξουν στο skroutz ενω το ξερουν γιατι και καλα θεωρουν τα σκρουτζομαγαζα αναξιοπιστα η μικρομαγαζα.

Το 50-60% των 35-65 ψωνιζουν αποκλειστικα απο μεγαλες αλυσιδες γιατι αυτες ξερουν αυτες εμπιστευονται :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω σταμπάρει το tomb raider γύρω στα 36 χωρίς μεταφορικά αλλά μου φαίνεται τόσα τεράστια η διαφορά που φοβάμαι μην παίζει τίποτα με μεταχειρισμένα. Έχετε καμιά ιδέα? https://www.skroutz.gr/products/show/16997365

Μέχρι στιγμής για το Rayman και για το Last of us οι τιμές ήταν ίδιες public με τα άλλα μαγαζιά αλλά γι αυτό δεν δίνω πάνω από 40.

Δημοσ.

αξιοπιστο μαγαζι ειναι το you. δε νομιζω ναναι μεταχειρισμενο, αν ηταν θα το γραφε.

Σε καμποσα μαγαζια εχει μεχρι 40 το TLOU αν σε βολευει η τοποθεσια τους. Αν δε το εχεις παιξει αξιζει περισσοτερο απο το Tombraider το οποιο ειναι επισης πολυ καλο αλλα δε συγκρινεται με το TLOU σε καμια περιπτωση

https://www.skroutz.gr/s/4723964/The-Last-of-Us-Remastered-PS4.html?keyphrase=last+of+us

PS: Για το tombraider εχω την διαισθηση (πιθανον και να λανθανω) οτι αν ειναι να δωσουν καποιο μεγαλο τιτλο στο PS plus τα χριστουγεννα θα προτιμησουν αυτο η το Rayman. To TLOU το θεωρω λιγοτερο πιθανο γιατι πουλαει σα ζεστο ψωμακι σε οσους παιρνουν PS4 και δε το ειχαν παιξει σε PS3.

Προσωπικα αν ηθελα να ξοδεψω το 40αρι θα πηγαινα σε TLOU.

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι σταθερο. Συνηθως τα ανακοινωνουν τελευταια τριτη η τεταρτη καθε μηνα.

Μη περιμενεις κατι καλο για ΠΣ4 παντως πριν τα χριστουγεννα. Indies δινουν που ουτε τα ανοιγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην απορείτε για το συγκεκριμένο port

feature2.png

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Morpheus_%28virtual_reality%29

edit: λάθος νήμα, παρακαλώ μεταφορά στο γενικό νήμα του ps4 

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Ρε παιδια πηρε κανεις invitation για Blooborne alpha ή μας τρολλαρουν κανονικα αυτοι που δειχνουν screenshots; /mewantsbadly :cry:

Εγω πηρα, επαιξα χθες. Εχει παλι αυριο και κυριακη.

Απο οσο ξερω για να μπεις στη μπετα επρεπε να εχεις πλατ τα προηγουμενα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...