JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε οκ εννοειτε. Απλα εγω ειπα να αναφερω τις τιμες του skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 just δεν σου την λεμε αυτην την στιγμη, απλα οπως εδωσες παραδειγμα με κριτηριο το οτι μενεις αθηνα σου ειπαμε οτι δεν ειναι παντα ετσι...Π.χ , εγω μενω θεσ/νικη και ας πουμε τα Mediamarkt Πυλαιας(Ανατολικα της πολης) εχουν 2 τσακαλια στο τμημα του gaming και το προσεχουν πολυ το θεμα.Στο σταθμο του ΟΣΕ(κεντρο ειναι ουσιαστικα), που απεχει 3 λεπτα με το αμαξι και 10 λεπτα βαρια με το ποδι απο την δουλεια μου, ειναι χαλια τα ραφια τους(στο αλλο υποκ/μα τους)...Που θελω να καταληξω, εγω μενω κεντρο-δυτικα(Συκιες για οσους ξερουν) Με συμφερει (λογω καυλας πιο πολυ) , να παω στης Πυλαιας γιατι ξερω πως θα βγαλω ακρη και ας καψω 5€ βενζινη στην καλυτερη.ΑΛΛΑ , στην περιοχη μου εχω και Sevenspot το οποιο , ναι μεν εχει πεσει λιγο αλλα μεγαλους τιτλους τους φερνει day1, δε θα παω πουθενα αλλου, εκει θα παω στα 300μ. περπατημα και ας δωσω 61,90€ αντι για 59,90 στο Mediamarkt κλπ κλπ...Το ρεζουμε εν ολιγης ειναι οτι αν εγω βρω ενα προϊον στην συγκεκριμενη παντα κατηγορια στο σκρουτζ και ειναι νεο προϊον δεν συμφερει να το παρω απο κει εφοσον (ως επι το πλειστων) , ειναι εκτος θεσ/νικης.Τα 3€ που θα γλυτωνα τα χανω περνοντας κατι αμεσα.τεσπα φτανει το offtopic, σημερα ελιωσα το destiny χωρις βεβαια την καψα που ειχα πριν, αλλα μπορω να πω οτι με διασκεδαζει ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Deep Down tech videos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 just δεν σου την λεμε αυτην την στιγμη, απλα οπως εδωσες παραδειγμα με κριτηριο το οτι μενεις αθηνα σου ειπαμε οτι δεν ειναι παντα ετσι...Π.χ , εγω μενω θεσ/νικη και ας πουμε τα Mediamarkt Πυλαιας(Ανατολικα της πολης) εχουν 2 τσακαλια στο τμημα του gaming και το προσεχουν πολυ το θεμα.Στο σταθμο του ΟΣΕ(κεντρο ειναι ουσιαστικα), που απεχει 3 λεπτα με το αμαξι και 10 λεπτα βαρια με το ποδι απο την δουλεια μου, ειναι χαλια τα ραφια τους(στο αλλο υποκ/μα τους)...Που θελω να καταληξω, εγω μενω κεντρο-δυτικα(Συκιες για οσους ξερουν) Με συμφερει (λογω καυλας πιο πολυ) , να παω στης Πυλαιας γιατι ξερω πως θα βγαλω ακρη και ας καψω 5€ βενζινη στην καλυτερη.ΑΛΛΑ , στην περιοχη μου εχω και Sevenspot το οποιο , ναι μεν εχει πεσει λιγο αλλα μεγαλους τιτλους τους φερνει day1, δε θα παω πουθενα αλλου, εκει θα παω στα 300μ. περπατημα και ας δωσω 61,90€ αντι για 59,90 στο Mediamarkt κλπ κλπ...Το ρεζουμε εν ολιγης ειναι οτι αν εγω βρω ενα προϊον στην συγκεκριμενη παντα κατηγορια στο σκρουτζ και ειναι νεο προϊον δεν συμφερει να το παρω απο κει εφοσον (ως επι το πλειστων) , ειναι εκτος θεσ/νικης.Τα 3€ που θα γλυτωνα τα χανω περνοντας κατι αμεσα.τεσπα φτανει το offtopic, σημερα ελιωσα το destiny χωρις βεβαια την καψα που ειχα πριν, αλλα μπορω να πω οτι με διασκεδαζει ακομα.... Ναι δεν αντιλεγω αν δεν μενεις αθηνα ή σε κεντρικη περιοχη που εχει καταστηματα τοτε αναγκαστηκα θα τα παραγγειλεις ειτε απο ενα κοντικο καταστημα σου, ειτε απο εκει αλλα με εξοδα αποστολης. Εγω μιλησα αν εισαι απο αθηνα και καποιο απο τα σκρουτζομαγαζα ειναι κοντα σου τοτε πολυ απλα πας και το αγοραζεις και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Until Dawn developer gameplay http://www.youtube.com/watch?v=7StbTGf8Pgw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εκεί στην Αθήνα είστε καλά σε αυτό το κομμάτι γιατί και έχετε αυτά τα μαγαζιά που έχουν καλύτερες τιμές αλλά και βρίσκεται απο άλλους μεταχειρισμενα παιχνίδια αλλά και μπορείτε να πουλήσετε κάτι. μεγάλη υπόθεση τα έξοδα αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια που δίνει το PS4 σε bundle είναι κανονικά retail οι συσκευασίες τους ή έχουν καμιά στάμπα που λέει bundle επάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το destiny εγω το πηρα μεσα απο πακετο φιλου... Δεν εχει καμια σταμπα που να λεει πως ειναι bundle.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια που δίνει το PS4 σε bundle είναι κανονικά retail οι συσκευασίες τους ή έχουν καμιά στάμπα που λέει bundle επάνω? εκει που εχει το barcode γραφει not to be sold seperately(ουτε που θα το προσεξεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια αυτο με τα μεταφορικα δεν ισχυει παντα. Πχ το Evil Within εχει σε πλαισιο και λοιπα μεγαλα μαγαζια 69,90 για Next gen και εγω το παρηγγειλα στα 52 ευρω. Ε αντε και 3 τα μεταφορικα παλι η τιμη εχει τρελη αποκλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Οντως ισχυει αυτο εχει τυχει και σε εμενα. Και οσο αφορα το πλαισιο το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω για να το δουν περισσοτεροι οτι μπορειτε να πατε σε οποιοδηποτε καταστημα πλαισιο και να ζητησετε να αγορασετε το οποιοδηποτε προιον στη τιμη ιντερνετ. Πιστεψτε με θα σας το δωσουν στη τιμη ιντερνετ και οχι καταστηματος και αν δεν σας το δωσουν τοτε καντε να φυγεται να δειτε που θα σας σταματησουν. Το εχω κανει απειρες φορες σε πολλα καταστηματα πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 hollow_83, on 29 Sept 2014 - 10:34 AM, said: Παιδια αυτο με τα μεταφορικα δεν ισχυει παντα. Πχ το Evil Within εχει σε πλαισιο και λοιπα μεγαλα μαγαζια 69,90 για Next gen και εγω το παρηγγειλα στα 52 ευρω. Ε αντε και 3 τα μεταφορικα παλι η τιμη εχει τρελη αποκλιση. Νικ που το πήρες? δώσε λινκ. για το driveclub μη με ξεχάσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 κοιτα σε πολλες περιπτωσεις αν συνηθιζεις να πληρωνεις με καταθεση, τοτε δεν εχεις εξοδα αντικαταβολης , μονο μεταφορα που ειναι 3€ χονδρικα....γενικα κακα τα ψεμματα βολευει το σκρουτζ....αλλωστε δε θα φτανε εκει που ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ απορώ αν δίνει κάνεις στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο 70αρια για παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ απορώ αν δίνει κάνεις στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο 70αρια για παιχνίδια. κι'ομως Σωκρατη δινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις